De 16 beste crypto-handelsbots (beoordeeld)

Laatst bijgewerkt: 28 december 2020

Winst maken op de zeer volatiele cryptovalutamarkt heeft alles te maken met timing en toegang tot gedegen handelsstrategieën en technische analyse. Met honderden activa om uit te kiezen en markten die 24/7 open zijn, is de leercurve voor nieuwe cryptohandelaren veel steiler en is de kans op verliezen vaak veel groter.. 

Om deze redenen zijn cryptohandelbots en softwareplatforms essentieel geworden voor veel handelaren. Door software te gebruiken om automatisch namens u te handelen, kunt u niet alleen op elk uur van de dag transacties uitvoeren, maar veel crypto-handelsbots hebben functies die u daadwerkelijk helpen bij het ontwikkelen en verfijnen van uw eigen handelsstrategieën. In de zeer volatiele cryptomarkt is de kans groot dat u al handelt tegen bots, of u zich dat nu realiseert of niet. 

Deze gids geeft een gedetailleerd overzicht van de beste cryptohandelbots en de unieke voordelen die ze bieden, maar eerst zullen we een overzicht op hoog niveau doornemen van de meest relevante functies waarvan je op de hoogte moet zijn wanneer je verschillende cryptohandelbots analyseert, tools en platforms.

Wat is een handelsbot en heb je er echt een nodig??

Elk geautomatiseerd handelssysteem is gebaseerd op een reeks regels die bepalen wanneer er moet worden gekocht of verkocht. Bots worden sinds de jaren tachtig op de traditionele aandelenmarkt gebruikt om indexfondsen te beheren en portefeuilles te diversifiëren. Deze bots automatiseren het werk dat investeerders in het verleden zelf hebben verricht, wat cruciale tijd kan besparen in de snelle cryptomarkt.. 

Dan zijn er technische handelsrobots die prijsbewegingen voorspellen en transacties uitvoeren op basis van signalen en indicatoren. Dit zijn de meest gebruikte bots als cryptohandelaren die racen om de markt te verslaan met een winnende strategie. 

Functies om naar te zoeken in crypto-handelsbots en -tools

Gratis proefperiode

Alle handelsbots op deze lijst zijn goed beoordeeld in verschillende crypto-handelsgemeenschappen en websites, maar er gaat niets boven het zelf uitproberen van het product. De meeste tools en platforms op deze lijst bieden een gratis proefperiode, maar zorg ervoor dat u dit nogmaals controleert.

Sociale handel

Naast het ontwikkelen van uw eigen handelsstrategieën, wilt u misschien de mogelijkheid hebben om andere handelaren en andere veelgebruikte strategieën te volgen die bij het product worden gebruikt. Een goede marktplaats voor strategieën die is gebouwd binnen uw handelsinstrument naar keuze, maakt het gemakkelijk en kostenefficiënt om te profiteren van winstgevende handelsstrategieën. 

Backtesting

Met backtesting kunt u handelsstrategieën testen aan de hand van historische gegevens om te zien hoe uw algoritme of handelsstrategie zou hebben gepresteerd onder reële marktomstandigheden. Het is duidelijk dat u toegang wilt hebben tot backtesting-functies die de meest realistische simulaties creëren, wat betekent dat u rekening moet houden met slippage en latentie. Dit betekent dat de nauwkeurigheid van de backtesting-tool slechts zo betrouwbaar is als de historische gegevensbronnen waaruit deze wordt gehaald. U zult ook op zoek willen gaan naar een robuuste community van handelaren die hun backtesting-configuraties delen op communityforums. 

Indices 

Veel tradingtools bieden portfolieautomatisering en het is belangrijk om na te denken over hoe ze hun indices maken. In tegenstelling tot aandelen en effecten, is het niet mogelijk om een ​​volledige index bij te houden van alle munten die momenteel op de cryptomarkt worden verhandeld. Een goede handelsbot moet dus educatieve inhoud hebben die aangeeft welke munten worden bemonsterd en hoe marktkapitalisaties in de index worden gewogen. 

Cloud-gebaseerd versus server-gebaseerd

De meeste van de nieuwste cryptobots zijn cloudgebaseerd, dus als gemak een hoge prioriteit voor u heeft, is dit iets om op te letten. Als een tradingtool niet op de cloud is gebaseerd, moet u uw server / computer te allen tijde draaiende houden om ervoor te zorgen dat u geen transacties mist. Hoewel het enige technische kennis vereist om handelssoftware op uw eigen server uit te voeren, is het voordeel dat het beter aanpasbaar is en doorgaans betere prestaties levert. Als dit een prioriteit voor u is, dan staan ​​er enkele geweldige open-sourceprogramma’s op deze lijst. 

Handelsgemeenschappen

Als het om handelen gaat, kan de gemeenschap rond een product vaak net zo belangrijk zijn als het product zelf. U betaalt niet alleen voor de technologie, maar ook voor de levende handleiding waarmee u deze het meest effectief kunt gebruiken. Als u echt het meeste uit uw handelssoftware wilt halen, is het een goed idee om eens te kijken naar de handelsgemeenschap die deze gebruikt. Veel van de handelsinstrumenten op deze lijst hebben grote investeringen gedaan in gemeenschapsontwikkeling, terwijl andere meer geschikt zijn voor de eenzame wolvenhandelaren. Vergelijk hoe actief de handelsgemeenschappen zijn op Telegram, Reddit of Discord. Het is ook belangrijk dat u rekening houdt met het land en de taal van de handelsgemeenschap, aangezien cryptovoorschriften over de hele wereld verschillen. 

Ondersteuning & Tutorials

Bekijk de educatieve inhoud die op de site beschikbaar is als u overweegt in welke handelshulpmiddelen u wilt investeren. Om de groeiende markt van nieuwe cryptohandelaren te bereiken, hebben veel van de platforms op deze lijst trainingsmodules, blogs en video’s ontwikkeld om hun gebruikers te informeren. Denk ook aan de ondersteuning die geboden wordt als het onvermijdelijk mis gaat. Met responsieve chat- of telefonische ondersteuning kunnen bugs en updates onmiddellijk worden verholpen, zodat u verder kunt gaan met handelen, anders verspilt u mogelijk waardevolle tijd met dagen of weken wachten op antwoord op e-mail. 

Crypto Tax Software-integraties

Het kan gemakkelijk zijn om een ​​groot aantal transacties binnen te halen bij het handelen met crypto-bots en geautomatiseerde tools. Dit kan het rapporteren van uw cryptowinsten en -verliezen op uw belastingen een uitdaging maken als u niet over de juiste software beschikt. Het is belangrijk om te kijken naar de crypto-belastingsoftwarebedrijven die compatibel zijn met uw handelsplatform naar keuze. CryptoTrader.Tax is de toonaangevende crypto-belastingsoftware die samenwerkt met veel topcrypto-handelsbots, -terminals en -tools op deze lijst. Als u over goede crypto-belastingsoftware beschikt die uw crypto-handelsstrategie ondersteunt, blijft uw belastingaangifte uiterst eenvoudig en stressvrij. 

Uitchecken deze gids voor meer informatie over hoe crypto-belastingrapportage werkt.

Beste Crypto Trading Bots Infographic

Onze favoriete handelsplatforms:

Beste voor beginners 

– Garnaal

– CryptoHopper

– Coinrule

Beste voor gevorderden 

– Coinigy

– 3 Komma’s

– HaasOnline

Beste voor prijs

– Zignaly

– HodlBot

Beste voor gebruikersinterface

– Kryll

– Garnaal

Beste voor de gemeenschap

– 3 Komma’s

– Gunbot

De beste crypto-handelsbots opsplitsen:

1. CryptoHopper

Cryptohopper-handelsbot

CryptoHopper is een van de meest gebruikte handelsbots op de markt en biedt veel van de functies waar een beginner naar op zoek zou moeten zijn: papierhandel, backtesting, trailing stop-loss en een strategieontwerptool die het gemakkelijk maakt om uw handelsstrategie aan te passen met behulp van meer dan 130 indicatoren. Ze hebben een robuust zelfstudiegedeelte voor beginners en de mogelijkheid om de beste strategieën en sjablonen van deskundige handelaren te kopen. Binnen hun signaleringsdashboard maken ze het gemakkelijk om zich te abonneren op veel externe signaalgevers. CryptoHopper is cloudgebaseerd en ondersteunt maximaal 12 uitwisselingen, en ze voegen er altijd meer aan toe. Voor gevorderde handelaren heeft CryptoHopper een marktplaats met gratis en betaalde signalen die u kunt combineren met technische indicatoren om uw eigen strategie aan te passen. 

Prijzen

Ze hebben wel een gratis Pioneer-pakket dat handmatige handel en portfoliobeheer mogelijk maakt, maar als je echt een idee wilt krijgen van hun handelsbot, moet je hun 7-daagse gratis proefversie van het Explorer-pakket proberen. Ze hebben drie pakketten voor een maandelijks abonnement, variërend van $ 19 tot $ 99. 

Uitwisselingen

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitsgap

Bitsgap Crypto Bot

Bitsgap is een nieuwere bot op de markt die geautomatiseerde handel mogelijk maakt met vooraf gebouwde algoritmen. Met deze algoritmen kunnen gebruikers profiteren van fluctuerende marktbewegingen en idealiter winst genereren op griezelige handel. Naast kant-en-klare algoritmen biedt Bitsgap signalen aan gebruikers die u waarschuwen voor munten met het grootste potentieel op korte of lange termijn.

De Bitsgap-tool biedt ook een complete handelsterminal waarmee gebruikers rechtstreeks in de app kunnen handelen. Uitchecken Bitsgap hier.

Prijzen

Het bedrijf biedt een gratis proefperiode van 14 dagen om aan de slag te gaan. Gelaagde abonnementen variëren van $ 19 tot $ 110 per maand nadat de gratis proefperiode is verlopen.

Uitwisselingen

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

HaasOnline crypto-handelsplatform

HaasOnline is een van de meest populaire geautomatiseerde handelsplatforms voor gevorderde handelaren, en het heeft een bewezen staat van dienst sinds 2014. Ze begonnen met een servergebaseerd platform, maar hebben onlangs ook een cloudgebaseerde optie toegevoegd. 

Haasonline heeft een krachtige backtesting-engine die uit maximaal 56 weken aan historische gegevens put. Een van de belangrijkste functies is de Flash-crashbot waarmee u een gespreide orderstrategie kunt uitvoeren op de markt die u kiest. Ze ondersteunen momenteel 22 beurzen en margehandelaren zullen blij zijn met de grote verscheidenheid aan beschikbare futures-handelsplatforms. Hoewel het een geweldige optie is voor gevorderde handelaren, vereenvoudigt hun Visual Editor het proces van het opbouwen van handelsstrategieën zonder codering. 

Prijzen

Haasonline biedt drie pakketten voor een eenmalige betaling van 047 BTC voor beginners, .083 BTC voor Simple en 135 BTC voor Advanced. Ze bieden geen volledig gratis proefperiode aan, maar je kunt hun premium abonnement 2 weken met korting proberen. 

Uitwisselingen

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Futures, Poloniex

4. 3Comma’s

3Comas Trading Bot

3 Komma’s is een nieuwe kanshebber in de geautomatiseerde handelsbotruimte die Dollar Cost Averaging gebruikt om handelsbeslissingen te informeren. Dit platform valt vooral op door hun trailing stop-tool. Dit betekent dat u kunt profiteren van een plotselinge prijsstijging omdat de trailing stop uw positie open houdt zolang de prijs stijgt. Zodra de prijs omkeert, wordt uw positie automatisch gesloten. Een andere geweldige functie van 3Commas is dat ze ondersteuning bieden voor meerdere valuta’s. 

3Commas is een cloudgebaseerd platform en ondersteunt maximaal 20 uitwisselingen. Beginners kunnen beginnen met hun papieren handelsfunctie om hun strategieën uit te testen. Gevorderde handelaren zullen waarde halen uit hun SmartTrading-tool die het mogelijk maakt om vanuit meerdere beurzen en paren te handelen vanuit hun gestroomlijnde interface. 

3Commas heeft ook partnered met CryptoTrader.Tax om geautomatiseerde belastingrapportage naar hun gebruikers te brengen.

Prijzen

3Commas biedt een gratis proefperiode van 3 dagen voor het Pro-pakket, waarmee u al hun functies kunt uitproberen. Ze hebben maandelijkse abonnementsplannen variërend van $ 22, $ 37 en $ 75. Er is 15% korting voor een abonnement van 6 maanden en 25% korting voor een jaarabonnement. Als u toegang wilt krijgen tot marktplaatsignalen, is dat een extra abonnement via hun Marktplaats. 

Uitwisselingen

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Garnalen

Shrimpy crypto-handelsbot

Garnaal is een portfoliobeheerplatform dat ook tools biedt voor geautomatiseerde handel. Shrimpy werd beroemd om zijn portofolio-tool voor automatisch opnieuw in evenwicht brengen; Onlangs lanceerde Shrimpy echter hun eigen terminal om op meerdere beurzen te handelen. Met de terminal kunt u rechtstreeks vanuit de Shrimpy-interface handelen in plaats van naar een beurs te gaan. Dit is een ander platform dat echt opvalt door een gestroomlijnde gebruikersinterface en een sterk zelfstudiegedeelte. Ze bieden een schat aan functies, waaronder backtesting, sociale handel en het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille. 

Shrimpy heeft een geweldige community en ingebouwde sociale handelsfuncties. U kunt de community aanboren via Reddit, Telegram of Discord om meer te weten te komen over hoe andere gebruikers de tool gebruiken en winst maken.

Shrimpy heeft ook een partnerschap aangegaan met CryptoTrader.Tax om een ​​eenvoudige oplossing te bieden voor belastingrapportage aan zijn gebruikers. Als u een garnalenachtige gebruiker wordt, kunt u rustig slapen, wetende dat uw belastingaangifte kan worden geautomatiseerd met deze CryptoTrader..

Prijsstelling

Aan de slag met het opbouwen van uw geautomatiseerde portfolio is gratis. Zodra u doorgaat naar meer geavanceerde functies, kost Shrimpy $ 13- $ 19 per maand. Ze bieden ook bedrijfsprijzen voor bedrijven en cryptobedrijven die hun software willen gebruiken om te handelen. 

Uitwisselingen

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Coinigy

Coinigy Crypto Trading Bot

Coinigy is een van de toonaangevende cryptocurrency-terminals op de markt. Net als een paar anderen op deze lijst, kunt u met het Coinigy-platform rechtstreeks vanuit de Coinigy-gebruikersinterface integreren met uw uitwisselingen naar keuze en de handel op alle platforms..

Coinigy is een cloudgebaseerd platform dat naast internet ook iOS- en Android-apps van zijn product aanbiedt, zodat gebruikers via mobiele apparaten kunnen handelen. U kunt ook Coinigy’s suite van meer dan 75 technische indicatoren gebruiken, evenals hun apps en integraties van derden om ervoor te zorgen dat u nooit een transactie mist.

Het Coinigy-platform beschikt over honderdduizenden gebruikers die vandaag de dag gebruik maken van de reeks handelshulpmiddelen, dus u weet dat u in goede handen bent. 

Bovendien is het Coinigy-team een ​​partnerschap aangegaan met CryptoTrader.Tax om al zijn gebruikers die op zijn platform handelen, toegang te geven tot eenvoudige belastingrapportage. Coinigy-gebruikers kunnen hun transacties rechtstreeks in CryptoTrader importeren. Belasting en de software zal automatisch hun benodigde belastingformulieren maken op basis van hun historische handelsgegevens. Zie hier meer over partnerschap hier.

Prijzen

Een maandelijks abonnement varieert van gratis (om net te beginnen) tot $ 18,66 tot $ 99. Hogere niveaus krijgen toegang tot meer functies en tools.

Uitwisselingen

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Zignaly

Zignaly Crypto Trading Bot

Zignaly is een andere nieuwe handelsterminal die een gratis proefperiode biedt met hun papieren handelsoptie. Wat begon als een topaanbieder van cryptocurrency-signalen, is uitgegroeid tot een volwaardig crypto-handelsplatform en een reeks tools voor handelaren. 

Zignaly biedt copy trading, trading bots en een volledige cryptoterminal binnen het platform. Het is cloudgebaseerde software en het team is erop gericht een lage drempel te zijn voor toegangsplatforms die het hele proces van begin tot eind vereenvoudigen. 

Een van de beste eigenschappen van Zignaly is de diepte van hun signaalintegraties. U kunt signalen van uw favoriete signaalaanbieder binnenhalen om automatisch op deze signalen te handelen. 

Zignaly is een ander handelsplatform dat samenwerkt met CryptoTrader.Tax om geautomatiseerde belastingrapportage naar hun gebruikers te brengen. Zie meer over de partnerschap hier.

Prijsstelling

VRIJ. Zignaly is volledig gratis te gebruiken als resultaat van hun samenwerking met verschillende cryptocurrency-uitwisselingen. Dit is een enorm voordeel ten opzichte van concurrerende producten, en het maakt het een makkie om het platform uit te proberen!

Uitwisselingen

KuCoin, Binance, binnenkort meer …

8. Kryll

Kryll crypto-handelsbot

Als het gaat om het bouwen van uw eigen handelsstrategieën Kryll.io leidt de markt met hun uitstekende gebruikersinterface. Hun strategie-editor biedt een intuïtieve interface voor slepen en neerzetten waarmee u grafisch een handelsstrategie kunt opbouwen. Vervolgens kunt u uw strategie gratis uitproberen in de demo-modus; u hoeft pas te betalen als u het voor echte transacties begint te gebruiken.

Kryll heeft een zeer actieve handelsgemeenschap, waardoor hun marktplaats een competitieve functie voor het platform wordt. Als u denkt dat u een winnende strategie heeft bedacht, kunt u ervoor kiezen uw strategie op de Marktplaats te publiceren en commissie te verdienen van elke handelaar die deze gebruikt. Beginnende handelaren willen misschien beginnen met het huren van een strategie op de Marktplaats. 

Prijzen

Het prijsmodel van Kryll is gebaseerd op transactiekosten per transactie. Alle vergoedingen worden betaald in KRL-token en u kunt die kosten verlagen door KRL vast te houden. Ze bieden geen gratis proefperiode aan, maar met hun pay-per-use-model kunt u het product beetje bij beetje uitproberen zonder een abonnement te nemen. Kryll is een bijzonder goede optie voor Binance-gebruikers, omdat hun partnerschap uw Binance-handelskosten tot 20% kan verlagen.

Uitwisselingen

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Liquid 

9. Muntregel

Coinrule crypto-handelsbot

Als je bot-trading voor de eerste keer wilt uitproberen, probeer dan een gratis proef met Coinrule is een geweldige plek om te beginnen. Coinrule, gevestigd in het VK, is een van de nieuwere handelsbots op de markt en hun focus is om het ontwerp van handelsstrategieën zo toegankelijk mogelijk te maken. Met een prachtige gebruikersinterface en een uitgebreide tutorialsectie die is geschreven met eenvoudige terminologie, is dit platform ontworpen met beginners in gedachten. In de geest van de naam Coinrule worden handelsorders regels genoemd. U kunt deze strategieën ontwikkelen binnen de sectie Regelpagina met behulp van IFFTT-logica (If-This-Then-That). Op deze manier vereenvoudigt de interface van de Regelpagina het proces van het instellen van voorwaarden en acties voor uw transacties, zonder dat coderingsachtergrond nodig is.. 

Coinrule heeft geen partnerschappen voor belastingaangifte, zoals sommige van de andere opties op deze lijst.

Prijzen

Coinrule heeft een gratis proefperiode waarmee je het product kunt uitproberen met 1 uitwisseling en maximaal 2 regels. Voor betaalde opties hebben ze 3 pakketten voor een maandelijks of jaarlijks abonnement. Hier zijn hun maandelijkse tarieven: Hobbyist-pakket is $ 29, het Trader-pakket is $ 59 en dan is het volledige Pro-account $ 449. 

Uitwisselingen 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Liquid, Poloniex, OKEx

10. Handel in kerstman

TradeSanta cryptobot

TradeSanta is een ander cloudgebaseerd platform dat zowel een geweldig gratis abonnement als een 5-daagse proefversie van hun basisplan biedt. Met hun gratis abonnement kun je met maximaal 2 bots handelen en met het basisplan met maximaal 49 bots. 

De TradeSanta-website blinkt echt uit in het eenvoudig maken van geautomatiseerd handelen. Ze hebben geweldige tutorials en 24/7 ondersteuning. U kunt uw strategie samenstellen met behulp van hun lange of korte sjablonen of uw eigen strategie helemaal zelf aanpassen. Ze ondersteunen momenteel 6 uitwisselingen met ondersteuning voor BitMEX die binnenkort aankomt. 

Prijzen

Ze hebben 4 tariefplannen op basis van maandelijkse abonnementen: gratis, $ 20 / maand, $ 100 / maand. Ze hebben nog een plan als onderdeel van een speciaal partnerschap met. HitBTC dat is $ 30 / maand met 0% handelskosten op HitBTC. U krijgt bij elk plan onbeperkte handelsparen en uitwisselingen. Het enige verschil is dat je toegang hebt tot meer bots met de duurdere abonnementen. 

Uitwisselingen

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Hodlbot

Holdbot is een cloudgebaseerde handelsbot voor het maken, indexeren en opnieuw in evenwicht brengen van portfolio’s. Als u een investeerder bent die taken wil automatiseren die u toch al zou doen, is HodlBot een geweldige optie. Hun sterkste kenmerk zijn hun cryptomarktindices die bestaan ​​uit de top 20 munten per marktkapitalisatie met vierkantswortels. Om de beste activa in uw portefeuille te houden, heeft u een goed onderzochte index nodig, en dit is het voordeel dat HodlBot biedt 

Prijzen

U kunt HodlBot gratis uitproberen met een proefperiode van 7 dagen en daarna is de prijs gebaseerd op de portfoliowaarde. Accounts onder de $ 500 zijn $ 3 per maand. Van $ 500 – $ 100 is een abonnement $ 6 per maand. $ 1000 en hoger is $ 14 per maand. 

Uitwisselingen

Binance, Kraken, Kucoin

12. 4C-handel

4C Trading

4C-handel is een platform dat abonnementen op verschillende crypto-handelstools aanbiedt. Hun aanpak is een beetje anders dan bij andere platforms, aangezien je moet beginnen met het Trade Room-pakket voordat je bots en signalen kunt toevoegen, maar het is gebaseerd op het streven om een ​​goed opgeleide gebruikersgroep te creëren. De Trade Room bevat een trainingsmodule voor beginners, elke dag een nieuwe trading tutorial en toegang tot drie TradingRoom-indicatoren, een op maat gemaakte Trend Follower-indicator en het wekelijkse Market Diamond Report. Een maandelijks abonnement op de Trade Room is $ 99 of $ 900 voor het hele jaar. 

Met een Trade Room-abonnement heb je de mogelijkheid om je te abonneren op bots en signalen. De in Telegram geïntegreerde Smart USD Trading Bot is een geweldige optie voor nieuwe Binance-handelaren met volledig geautomatiseerde handel op het BTC / USDT-paar. Deze bot is ontworpen met nieuwkomers in gedachten die hun portfolio gestaag willen laten groeien. Met deze vergelijkingstabel is het duidelijk dat ze gefocust zijn op het bedienen van HODLERS die anders hun BTC in een koude portemonnee zouden houden.

Een ander geweldig hulpmiddel voor nieuwe handelaren is het abonnement op Copy Trade-handelssignalen voor Binance en Bitmex. Met een abonnement kunt u verwachten dat u ongeveer 20-30 signalen per maand via Telegram ontvangt met de optie van geautomatiseerde kopieerhandel via API. Voor degenen die hun eigen onderzoek willen doen, geeft 4C de prestaties en resultaten van hun signalen weer in het 4C Dashboard.

Prijzen 

Een maandelijks abonnement op de Trade Room is $ 99 of $ 900 voor het hele jaar. De toevoeging van de Smart Bot is $ 199 per maand of $ 1788 voor het hele jaar. Handelssignalen zijn $ 75 per maand of $ 900 per jaar.

13. ProfitTrailer

ProfitTrailer Bot

ProfitTrailer is een servergebaseerde technische handelsbot die meer dan 16 strategieën uitvoert. U kunt kiezen tussen bearmarkt, bullmarkt en neutrale marktstrategieën. Het heeft een gestroomlijnde lay-out waardoor het gemakkelijk is om belangrijke functies te gebruiken, zoals Dollar Cost Averaging, waarmee u slecht presterende activa kunt verwijderen. ProfitTrailer is een geweldige optie voor gevorderde handelaren, maar u kunt schakelen tussen de geavanceerde en basisstrategie-editors bij het ontwikkelen van uw handelsstrategieën. 

Prijzen

U kunt hun product bekijken voordat u het koopt door hun live demo op de site te gebruiken, evenals een gratis handelsoptie op papier. Er zijn ook twee gratis versies in samenwerking met Binance en Bybit. Betaalde versies variëren van een maandelijks abonnement van $ 30 tot twee levenslange pakketten voor $ 799 of $ 999

Uitwisselingen

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Zenbot

Zenbot is een open source bot die volledig gratis is. Het onderscheidt zich van Gekko Bot met de reputatie betere ondersteuning te bieden voor hoogfrequente handel. U moet technisch onderlegd zijn om Zenbot te gebruiken, aangezien het een commandoregel-bot voor cryptocurrency-handel is die Node.js en MongoDB gebruikt.

De bot biedt een volledig geautomatiseerde handelsbenadering op basis van technische analyse. U kunt de ingebouwde simulator ook gebruiken voor backtest-strategieën tegen historische gegevens.

Als u een ontwikkelaar bent die zich wil verdiepen in geautomatiseerde cryptohandelstrategieën, kan Zenbot een geweldig hulpmiddel zijn om uw strategie te versnellen..

Prijsstelling

Gratis en open-source.

Uitwisselingen

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Gunbot

Gunbot crypto-handelsbot

Gunbot is een zeer aanpasbare handelsbot voor gevorderde handelaren. Het is niet cloudgebaseerd en vereist dat u uw eigen server instelt, dus als u zich zorgen maakt over het beschermen van uw privacy, is dit een geweldige optie. Gunbot staat bekend om zijn enthousiaste handelsgemeenschap waar duizenden handelaren bijdragen aan het oplossen van bugs en het verbeteren van de productprestaties, dus het is geen verrassing dat ze meer dan 100 uitwisselingen ondersteunen. Als u een beginner bent, kunt u beginnen met hun vooraf ingestelde strategieën. Anders kunt u uw eigen aanpassen. 

Zorg ervoor dat u het gemakkelijk vindt om deze bot zelf in te stellen. U moet ervaring en comfort hebben met code en het installeren van uw eigen programma. 

Prijzen

Je kunt Gunbot kopen voor een eenmalige betaling, inclusief onbeperkte updates en ondersteuning. De prijzen variëren van 0,02 BTC tot 0,125 BTC om te downloaden.

Uitwisselingen

100+

Crypto Tax-software + uw handelsbot

CryptoTrader.Tax

Voordat u uw eerste geautomatiseerde handelsstrategie met uw favoriete bot of platform lanceert, moet u ervoor zorgen dat u een plan heeft voor belastingaangifte.

Cryptocurrency wordt door overheidsinstanties zoals de IRS (de inkomstenafdeling van de VS) als eigendom behandeld, wat betekent dat u uw meerwaarden en vermogensverliezen van elk van uw cryptocurrency-transacties moet rapporteren op uw jaarlijkse belastingaangifte.. 

Dit kan moeilijk met de hand te doen zijn als u een aantal transacties op verschillende beurzen uitvoert. Belastingsoftware voor cryptovaluta, zoals CryptoTrader.Tax is gebouwd om al uw crypto-belastingaangifte te automatiseren, zodat u geen handmatig werk hoeft te doen. Verbind eenvoudig uw beurzen en genereer uw belastingrapporten met een klik op de knop. 

CryptoTrader.Tax Stap 1

CryptoTrader.Tax werkt samen met veel van de handelsbots en platforms op deze lijst, dus u kunt er zeker van zijn dat uw belastingaangifte gemakkelijk zal zijn.

Als u meer wilt weten over hoe cryptocurrencies worden belast, hoe u dit kunt melden en hoe CryptoTrader.Tax het proces kan automatiseren, bekijk dan dit artikel hier: De complete gids voor belastingen op cryptocurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me