De 5 beste crypto-portefeuilletrackers

In de afgelopen jaren is een groot aantal nieuwe cryptoplatforms met verschillende diensten op de markt gekomen. Met al deze nieuwe uitwisselingen, DeFi gereedschap, portemonnees, en services, portfolio-trackers die uw activa op al uw verschillende platforms kunnen volgen, wordt steeds populairder. In deze gids bespreken we de beste crypto-portfoliotrackers en apps die momenteel op de markt zijn.

Wat is een Crypto Portfolio Tracking-app?

Crypto-portfoliotracking-apps maken verbinding met een verscheidenheid aan uitwisselingen, portefeuilles en cryptodiensten waar u uw crypto opslaat of bewaart. U kunt al uw platforms integreren met de portfoliotracker om een ​​enkele weergave van uw volledige crypto-bezit op één scherm te krijgen. 

Als al uw portfoliogegevens zich op één plek bevinden, kunt u weloverwogen beslissingen nemen over hoe en wanneer u het evenwicht moet herstellen, wanneer u winst moet maken of wanneer u. 

De beste crypto-portfoliotrackers geven uw posities weer in uw lokale fiatvaluta. Dit is een aantrekkelijke functie omdat beurzen zelf deze mogelijkheid niet altijd hebben. Als u bijvoorbeeld in de VS bent gevestigd, toont uw portfolio-app de totale waarde en de winst en het verlies in Amerikaanse dollars.

Niet alle cryptoportfolio-trackers zijn op dezelfde manier gebouwd. We analyseren enkele van de beste opties hieronder. 

delta crypto portfolio-tracking-app

1. Delta

Delta.app is tegenwoordig een van de meest populaire portfoliotrackers. Gestart in oktober 2017, lanceerde Nicolas Van Hoorde, de oprichter en CEO, het bedrijf met de missie om de beste, meest intuïtieve en mooiste app voor het bijhouden van cryptocurrency-portfolio’s te bouwen..

Tegenwoordig heeft Delta honderdduizenden gebruikers over de hele wereld en wordt vaak gezien als de beste portfoliotracker voor crypto.

De kenmerken van Delta zijn onder meer:

Compleet Portfolio Manager

Krijg een duidelijk beeld van uw volledige crypto-bezit, inclusief uw totale portefeuillesaldo en totale winst / verlies sinds u bent begonnen met beleggen. Bekijk waarden in BTC, ETH of een lokale fiatvaluta.

Ondersteunt meer dan 300 uitwisselingen en portefeuilles

Welke exchange of portemonnee u ook gebruikt, het is waarschijnlijk dat Delta er een integratie voor heeft. Met deze integraties kunt u uw exchanges naadloos rechtstreeks met Delta verbinden.

Marktoverzicht en volglijsten

Bekijk de huidige prijs, teaminformatie, communicatie, laatste trendgrafiek, uw posities en uw winst / verlies voor elk activum dat u in uw portefeuille heeft. U kunt ook gewoon munten aan uw volglijst toevoegen als u alleen bepaalde cryptocurrencies wilt bijhouden.

Gedetailleerde handelsanalyse

Krijg gedetailleerde informatie over uw activasplitsingen, activalocaties, activabronnen, evenals uw meest gebruikte beurzen en services.

U kunt Delta voor iOS of Android volledig gratis downloaden en beginnen met het volgen van uw cryptoportfolio. Delta biedt ook een pro-versie van zijn app voor $ 60-80, waarmee je toegang hebt tot nog meer functies, zoals het volgen van meerdere portfolio’s op meerdere apparaten. 

Portfolio-tracker voor cryptocompare

2. CryptoCompare

CryptoCompare is niet alleen een portfoliotracker, maar eigenlijk meer een heel ecosysteem voor cryptocurrency. Het bedrijf biedt gegevens als een service, inhoud en educatieve handleidingen, evenals een prijsaggregator voor topcryptocurrencies en topbeurzen.

Een groot voordeel van de CryptoCompare portfoliotracker is dat deze volledig cloudgebaseerd is. Als u liever crypto verhandelt vanaf een desktopcomputer, kan dit de portfoliotracker voor u zijn. Aanmelden is volledig gratis en het heeft ook een iOS- en Android-versie.

De functies van CryptoCompare omvatten:

5.000+ munten bijhouden

Volg meer dan 5.000 altcoins rechtstreeks vanaf uw webgebaseerde dashboard.

Marktinzicht

Ontvang gedetailleerd marktinzicht over uw favoriete beurzen en cryptocurrencies rechtstreeks vanuit de app.

Blockfolio crypto portfolio-tracker

3. Blockfolio

Deze crypto-portfoliotracker is een van de langst bestaande, aangezien het bedrijf begon voorafgaand aan de enorme bull-run van 2017. Blockfolio was in 2017 een van de weinige portfolio-apps die op de markt verkrijgbaar was en wist dankzij dit voordeel een enorm aantal gebruikers te vergaren. Tegenwoordig beweert het bedrijf meer dan 5 miljoen downloads te hebben.

De functies van Blockfolio zijn onder meer:

Signalen

Staat cryptocurrency-leiders toe om rechtstreeks in de app te communiceren met de Blockfolio-community (betaalde functie).

Muntondersteuning 

Ondersteunt meer dan 8.000 munten op meer dan 300 beurzen. U kunt de laatste prijzen, marktgegevens en teamupdates krijgen.

Integraties

Integreer uw Blockfolio-app met de populaire berichten-app Slack.

Portfolio-tracker van Crypto Pro

4. Crypto Pro

Crypto Pro gelanceerd in 2015 als een Bitcoin-ticker voor de eerste Apple Watch. Gebruikers zouden onderweg de prijs van Bitcoin kunnen zien, in de vorm van complicaties op verschillende wijzerplaten.

Tegenwoordig volgt de app meer dan 5.000 cryptocurrencies en is beschikbaar op het hele Apple-ecosysteem. Gebruikers kunnen ook hun portfolio’s volgen, het nieuws lezen en prijswaarschuwingen instellen.

De functies van Crypto Pro zijn onder meer:

Portfolio bijhouden:

Handmatige invoer of automatische synchronisatie voor meer dan 90 uitwisselingen en 180+ cryptocurrency-portefeuilles.

Apple Ecosystem-ondersteuning

Ondersteuning voor iPhone, iPad, Mac en Apple Watch, met naadloze iCloud-synchronisatie

Live prijsupdates

Directe prijsupdates voor de app, inclusief een Mac-menubalkwidget.

Volledige privacy

Alle gebruikersgegevens worden versleuteld en lokaal op elk apparaat opgeslagen. Er worden geen gebruikersanalyses of trackingoplossingen gebruikt.

Kryptographe-portfolio volgen

5. KryptoGraphe

KryptoGraphe is een van de nieuwere portfoliotrackers die beschikbaar zijn voor het verzamelen van inzichten over uw specifieke portfolio en activa. 

Een van de interessante wendingen op KryptoGraphe is het feit dat het je informatie geeft over hoe je het doet ten opzichte van andere crypto-investeerders die vergelijkbare portefeuilles en activa hebben als jij. Bovendien biedt het inzicht en samengestelde inhoud op basis van uw investeringen.

De functies van KryptoGraphe zijn onder meer:

Integraties met uitwisselingen en portefeuilles

Synchroniseer automatisch uw holdings van uw meest gebruikte cryptoplatforms, beurzen en portefeuilles. KryptoGraphe ondersteunt niet zoveel platforms als anderen die op deze lijst worden genoemd.

Real-time winst en verlies

Houd de winst en het verlies van uw investeringen bij in uw lokale fiatvaluta. 

Nieuwsaggregatie

Samengestelde inhoud en nieuws met betrekking tot uw specifieke portefeuille en uw investeringsallocaties. 

Nadelen: De meeste van de beste functies met CryptoGraphe komen alleen met het betaalde niveau.

Aan de slag en het basisplan voor de service is gratis. De premium- en gold-niveaus kosten $ 4,99 en $ 6,99 per maand. De verschillen tussen de niveaus zijn in synchronisatie-uitwisselingen, portfoliolimieten, watchlist voor munten en waarschuwingen.

Belasting bijhouden en rapporteren

Los van de wereld van het volgen van portefeuilles is de wereld van belastingaangifte. Actieve cryptohandelaren hebben de juiste toolset nodig om succes binnen de volatiele cryptomarkten mogelijk te maken. De hierboven genoemde platforms bieden u uitstekend inzicht in de waarde van uw cryptoportfolio; platforms voor het volgen van cryptoportefeuilles bieden hun gebruikers echter vaak geen diensten voor het rapporteren van cryptovaluta. 

Apps voor het berekenen van cryptocurrency-belasting verschillen in die zin van portfoliotrackers en ze bieden volledige belastingrapportage voor vermogenswinsten en vermogensverliezen voor cryptohandelaren, investeerders en gebruikers.

Net als bij portfoliotrackers, kunt u uw beurzen en portefeuilles synchroniseren met een crypto-belastingsoftwaretool en al uw historische transacties en transacties met één klik op de knop importeren. Zodra uw transacties zijn geïmporteerd, kunt u uw benodigde crypto belastingrapporten en documenten met een klik op de knop.

Raadpleeg deze gids voor meer informatie over hoe cryptocurrencies zoals bitcoin vanuit fiscaal oogpunt worden behandeld: De complete 2020-gids voor belastingen op cryptocurrency.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Belastingsoftware voor cryptocurrency

CryptoTrader.Tax is een belastingcalculator en softwareplatform voor cryptovaluta dat het gehele proces voor het melden van cryptovaluta automatiseert. 

Tegenwoordig gebruiken meer dan 30.000 cryptocurrency-handelaren en investeerders CryptoTrader.Tax om hun crypto-belastingaangifte automatisch af te handelen. De rapporten die CryptoTrader.Tax maakt, kunnen rechtstreeks worden geïmporteerd in uw favoriete belastingaangiftesoftware zoals TurboTax of TaxAct.

Leer precies hoe CryptoTrader.Tax uw belastingaangifte kan automatiseren hier.

Gevolgtrekking

Zorg ervoor dat u wat onderzoek doet voordat u beslist met welke app voor het volgen van uw cryptocurrency-portfolio u kunt gebruiken om uw investeringen bij te houden. Deze gids zou een goed startpunt moeten zijn voor dat onderzoek. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me