De Top 8 Bitcoin- en Cryptocurrency-podcasts

Bitcoin- en cryptocurrency-podcasts zijn een waardevolle uitlaatklep voor enthousiastelingen en investeerders die op zoek zijn naar primaire informatie van marktleiders. Of je nu in de auto zit voor een lange rit of gewoon je kennis en bekendheid met de crypto-industrie wilt vergroten, er is een podcast voor jou! Laten we eens kijken naar de acht beste cryptocurrency-podcasts die u in 2020 zou moeten bekijken. 

Pomp podcast

1. De Pomp Podcast

Anthony Pompliano, de gastheer van de Pomp Podcast, is medeoprichter van Morgan Creek Digital. Dit is ook onze favoriete podcast op de lijst. Pomp is geestig en informatief. Zijn podcast is niet alleen voor Bitcoiners, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in financiën en economie. Anthony heeft bijna alle topmanagers uit de cryptocurrency-industrie op zijn show gezet. Gasten variërend van CZ (CEO van Binance), aan David Kemmerer (CEO van CryptoTrader.Tax) aan Jameson Lopp, een cypherpunk. Met meer dan 300 afleveringen om uit te kiezen, blijf je zeker bezig en krijg je veel inzicht in de wereld van blockchain en cryptocurrency.

De podcast van Pomp is waarschijnlijk de meest invloedrijke op de lijst, met de beste crypto-leiders die naar de show komen. Als je naar CEO’s van cryptocurrency wilt luisteren, dan is deze podcast de beste om mee te beginnen.

Flippende podcast

2. Flipperen

Clay Collins is de gastheer van Flipperen, dat is een cryptocurrency-podcast voor investeerders. Dit is weer een van de persoonlijke favorieten van ons team. Clay is buitengewoon intelligent en zijn show is goed geproduceerd. Hier leer je over de verschillende projecten op de blockchain die traditionele financiën verstoren. Als je geïnteresseerd bent in de speculatieve prijs van een cryptocurrency, dan zal deze podcast zeker je aandacht vasthouden.

Flippening is geen nieuwe podcast en staat momenteel op meer dan 110 afleveringen op Apple-podcasts. Als je tijd over hebt, kun je deelnemen aan de podcasts van een uur of naar de dagelijkse cryptoclips luisteren om een ​​overzicht van het nieuws te krijgen.

Onbevestigde podcast

3. Onbevestigd

Niet bevestigd door Laura Shin is een wekelijkse podcast die tot doel heeft belangrijke nieuwskoppen samen te vatten en hun belang binnen de crypto-industrie uit te leggen. Ze is een van de toonaangevende journalisten binnen de crypto-ruimte. De gemiddelde podcast duurt een half uur, waardoor je na een lange maandag kunt meeluisteren. Laura heeft 130 podcasts geproduceerd, wat neerkomt op ongeveer 65 uur aan inzichtelijke cryptocontent in de branche.

De podcast bevat veel nieuwsgebeurtenissen in de cryptowereld. Als de belangrijkste gebeurtenissen van cryptocurrency van vitaal belang voor je zijn, dan wil je afstemmen op Laura.

Welke bitcoin heeft podcast

4. Wat Bitcoin deed

Peter Mccormack gastheren Wat Bitcoin deed met maar liefst 235 afleveringen. De podcast is bedoeld om eerdere gebeurtenissen te bespreken die Bitcoin heeft meegemaakt. Experts op het gebied van blockchain en Bitcoin worden routinematig ingeschakeld om de kritieke onderwerpen te bespreken, zodat u niets mist in de fast space blockchain-omgeving.

What Bitcoin Did wordt aanbevolen voor iedereen die een bijzondere interesse in Bitcoin heeft en meer wil weten over de verschillende krachten die een rol spelen bij het succes ervan.

Verhalen uit de cryptopodcast

5. Verhalen uit de crypte

Verhalen uit de crypte is een Bitcoin-podcast die wordt gehost door Marty Bent. Marty brengt de beste influencers in de ruimte en bespreekt een verscheidenheid aan verschillende onderwerpen die verband houden met Bitcoin. Als je een fan wordt, heb je meer dan 260 afleveringen om bij te praten en te genieten. Deze podcaststijl duurt meestal langer dan de meeste shows, waarbij sommige afleveringen meer dan twee uur duren. Als je veel reist, dan is zijn podcast er misschien een die je probeert.

Wat Bitcoin deed is het tegenovergestelde van Tales from the crypt, aangezien deze show alles aanpakt dat te maken heeft met cryptocurrency, of het nu Litecoin of Etheruem is..

Epicentrum podcast

6. Epicentrum

Epicentrum is meer een corporate blockchain-show omdat er veel hosts zijn, waaronder Sebastien Couture, Brian Fabian Crain, Meher Roy, Sunny Aggarwal en Friederike Ernst. Epicenter bespreekt op unieke wijze verschillende implicaties van cryptocurrency die andere shows niet dekken, zoals sociale effecten. De podcast draait elke week en bevat 300 afleveringen om je een tijdje bezig te houden. Als je twijfelt over gedecentraliseerde financiën, dan is deze show perfect voor jou!

Epicenter gaat de globalisering van Bitcoin aanpakken, en de bruikbaarheid ervan verschilt van land tot land.

a16z podcast

7. De a16z Podcast

De a16z podcast wordt geproduceerd door een risicokapitaalbedrijf Andreessen Horowitz. Deze podcast is voor jou als je geïnteresseerd bent in hedgefondsen en hun rol in de cryptocurrency-industrie. Met meer dan 250 shows zul je zeker iets vinden dat je leuk vindt. In onze lijst met acht podcasts is a16z de beste plaats om meer te weten te komen over institutioneel beleggen terwijl ze hun gedachten over speculatie met cryptocurrency uitvoeren..

De podcast richt zich niet alleen op Bitcoin, maar op het aanpakken van financiële problemen en ideeën in de wereld.

Slechte cryptopodcast

8. De slechte cryptopodcast

De slechte crypto-podcast is een show die nieuwe cryptocurrency-gebruikers probeert te helpen navigeren door de ruimte. Joel Comm en Travis Wright hosten de show en bespreken hot-button-problemen rond de cryptocurrency-ruimte. De show biedt een lichte en komische kijk op de industrie waardoor het gemakkelijk is om naar te luisteren. Ze hebben een verbazingwekkende podcast van driehonderd afleveringen die ongeveer een uur lang schommelt. Deze podcast is handig om bij het begin te beginnen in plaats van bij de nieuwste aflevering, in tegenstelling tot de andere die je op deze lijst hebt gezien.

Het hostduo is misschien de beste plek om te beginnen en de crypto-ropes te leren kennen als je nieuw bent bij cryptocurrency.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Belastingsoftware voor cryptocurrency

Ben je net begonnen met beleggen in cryptovaluta? Of u nu een beginner bent of een ervaren veteraan, het is belangrijk om over de juiste tools te beschikken om uw succes als investeerder mogelijk te maken. Geautomatiseerde software voor belastingaangifte voor al uw crypto-investeringen is een must.

CryptoTrader.Tax is een crypto belastingcalculator en softwareplatform dat namens u crypto-belastingrapportage afhandelt. Tegenwoordig gebruiken meer dan 30.000 crypto-investeerders over de hele wereld het softwareplatform en is het helemaal gratis om aan de slag te gaan!

Door te integreren met belangrijke beurzen en platforms, stelt CryptoTrader.Tax gebruikers in staat om hun historische transacties rechtstreeks in hun account te importeren. Zodra deze gegevens zijn geïmporteerd, kunnen gebruikers rapporten over vermogenswinsten en -verliezen genereren, evenals een automatisch ingevuld formulier 8949 met één klik op de knop.

Deze belastingrapporten die CryptoTrader.Tax genereert op basis van uw historische gegevens, kunnen naar uw belastingadviseur worden gestuurd of rechtstreeks in uw favoriete belastingaangiftesoftware worden geïmporteerd, zoals TurboTax of TaxAct.

Raadpleeg onze complete gids voor meer informatie over hoe de IRS omgaat met cryptocurrencies voor belastingdoeleinden: De belastinggids voor cryptocurrency 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me