EOS-prijsvoorspelling: stijgt de EOS-prijs in 2021?

EOS heeft voor veel verhitte discussies gezorgd in de cryptomarkt. Zal de munt concurreren met Ethereum? Vandaag in onze EOS prijsvoorspelling, we hebben alle gerelateerde informatie verzameld over de munt, de fundamentele die in het project wordt gebruikt, de historische prijsanalyse en de EOS-prijsvoorspellingsexperts. Aan het einde van dit artikel hebben we bijna alle informatie behandeld die beleggers en handelaren over EOS moeten weten voordat ze een investering doen. Laten we beginnen

Wat is EOS – The Story?

EOS is een Blockchain-platform van de volgende generatie dat sterke media-aandacht blijft trekken vanwege zijn recordbrekende ICO en exclusieve functionaliteit. De EOS.IO-community is bijzonder populair, met de bedoeling gedecentraliseerde applicaties (Dapps) te maken en de programmering en integratie van slimme contracten te vereenvoudigen.

Het meest verrassende kenmerk van het EOS.IO-platform is dat het door zijn speciale raamwerk transactiekosten vrijwel uitsluit. Het platform is ook ongelooflijk flexibel. EOS.IO kan grotere leenkaarten zoals Visa overschrijden voor transacties per seconde, zoals vermeld in rapporten. EOS geeft Dapp-ontwikkelaars dus het perfecte platform.

Daps zijn protocollen die werken via gedecentraliseerde netwerken, zoals tor of blockchains. Om samenwerking binnen de branche te vergemakkelijken, zijn Dapps afhankelijk van een reeks standaarden. Dapps geeft de gemeenschap daarom een ​​duurzamere bedrijfsoplossing.

Wat is EOS? Hoe werkt het?

Waar wordt EOS Coin voor gebruikt?

EOS heeft een native cryptocurrency zoals andere blockchains, simpelweg bekend als EOS. U moet transactiekosten betalen bij het gebruik van de Ethereum Blockchain. Dit heet GAS, wat erg duur is omdat steeds meer gebruikers het netwerk gebruiken. Het netwerk is dus niet geschikt op mondiaal niveau als het gaat om het verzenden van een minimum aan geld. Wereldwijd profiteert dit niet, dus kleine bedragen inleveren is niet de moeite waard. Daarom is Ethereum gebouwd. Wanneer mensen toegang moeten hebben tot het netwerk, huren ze de virtuele machine van Ethereum, waarvoor transactiekosten gelden.

Het EOS-model is echter anders: EOS-munthouders zijn eigenaar van het netwerk in plaats van rekenkracht te ‘huren’. De EOS-munt werkt in combinatie met elke andere cryptocurrency. U kunt eenvoudig de transactie tussen alle wallets uitvoeren. Het is een perfect betalingssysteem, aangezien u in slechts enkele seconden gratis geld naar iedereen aan boord kunt sturen.

Met zijn miljarden dollar ICO, het is geen wonder dat EOS de eerste dagen op de meeste grote beurzen genoteerd stond. Het netwerk lanceerde zijn belangrijkste netwerk formeel in april 2018. De lancering leidde EOS naar een nieuw record van $ 21,46.

EOS-prijsanalyse & Geschiedenis

De waarde van de EOS is het afgelopen jaar aanzienlijk veranderd – zoals te zien is in de onderstaande grafiek, is de prijs aanzienlijk gestegen in februari 2020, maar abrupt na 15 februari werd het dieptepunt. EOS is sindsdien gestaag gedaald – met één uitzondering: de tweede piek in augustus 2020 en een daling daarna.

Het hele jaar door bereikte EOS een hoge all-time waarde van $ 5,36 per token, vergeleken met EOS prijs van $ 1,86 per token dit jaar. Dit gaf traders een zeer goede kans vanwege twee jaar van daling en een bearish markt. Sinds de herfst van september is EOS niet meer in staat geweest om zijn bullish prestatie boven de $ 3 uit te breiden. Bovendien geeft een vallende driehoek aan dat de EOS-waarde mogelijk lager is dan $ 1,75. Dit aflopende patroon van de driehoek is gemaakt in 2018 – dus het is gedaan en gedaan. De munt wordt momenteel verhandeld voor $ 2,65.

EOS Prijsvoorspelling 2021

TradingBeasts

TradingBeasts prijsvoorspelling voor EOS is meer sympathiek. De munt zal naar verwachting in mei rond de $ 2,00394 bedragen. Het potentieel wordt ten aanzien hiervan gezien. De verwachting is dat EOS tegen december 2021 zal worden verhandeld met een waarde van $ 2,54680.

Portemonnee-investeerder

Volgens de Portemonnee-investeerder, EOS is de beste optie voor langetermijninvesteringen. Maar op korte termijn wordt het als een slechte investering beschouwd. Volgens hun platform wordt aangenomen dat de munt $ 0,263 – $ 4,5 wordt verhandeld. Bewerend dat er op dit moment niet veel ruimte is om in EOS te investeren.

EOS Prijsvoorspelling 2022

TradingBeasts

Het algoritme van TradingBeasts heeft een meer conservatieve benadering voor EOS-prijsvoorspellingen. Voor de prijs waarop de munt momenteel wordt verhandeld, wordt verwacht dat EOS rond de $ 2,37010 tot $ 2,90390 zal hangen. Tegen december 2022 zal de gemiddelde prijs van de munt $ 3,22002 zijn.

Portemonnee-investeerder

Niet echt een sympathiek resultaat dat we van Wallet Investor krijgen. Om gezegd te hebben, Wallet Investor heeft niet zo veel hoop op deze medaille. Volgens hun voorspellingen zal de munt in mei 2022 de grens van $ 3,088 bereiken. De maximale uitreikprijs wordt voorspeld op $ 5,291. Maar na de stijging zal het een dead drop zijn en zal er opnieuw rond de $ 0,151 tot $ 0,783 worden verhandeld.

EOS Prijsvoorspelling 2023

TradingBeasts

Als de voorspelling klopt, is het veilig om te zeggen dat we binnenkort het echte potentieel van deze medaille zullen zien. De munt heeft het in het verleden zoveel beter gedaan dat analisten en handelaren optimistisch zijn over de stijging. EOS zal naar verwachting 53,98% veel beter presteren dan de voorspelde prijs in 2022. Het analistenteam van TradingBeasts heeft geconcludeerd dat EOS tegen 2023 tegen een gemiddelde prijs rond de $ 4,00341 zal worden verhandeld..

Portemonnee-investeerder

EOS heeft niet zo veel geschiedenis om zijn prijspatronen te voorspellen. De munt die slechter is gekend, wordt door Wallet Investor als een gemiddelde investering beschouwd. Er is geen enkele kans dat EOS in 2024 boven de $ 1 wordt verhandeld. Volgens hun prognose, die maand na maand wordt vermeld, wordt verwacht dat EOS in december 2024 $ 0,0274 kan bereiken..

EOS Prijsvoorspelling 2024

TradingBeasts

De EOS-prijs zal naar verwachting medio 2024 $ 4,37182 bedragen. De volatiliteit van de markt is onvoorspelbaar. Als de markt volatiel wordt, wordt verwacht dat door de behoefte van 2024 de prijs van 1 EOS-token tegen december 2024 $ 4,71557 zal zijn.

Portemonnee-investeerder

Crypto-enthousiastelingen willen zien wat er de komende jaren te wachten staat voor de prijzen van EOS. Hoewel er niet veel hoop meer is. Voorspellingen van Wallet Investor zijn vrij diplomatiek en gemakkelijk te geloven. De prijzen zullen naar verwachting rond de $ 0,3478 liggen tot een maximum van $ 0,87. Niet te verwachten, de voorspelling laat duidelijk zien dat het voor EOS erg moeilijk zal zijn om de $ 1-markering te overschrijden.

EOS-prijsvoorspellingen voor 2025

De prestaties van de EOS als een cryptocurrency Blockchain zouden afhangen van het succes, de consistentie en de bereidheid van het team om transparant en gevoelig te blijven voor de behoeften van de gemeenschap. Waar TradingBeasts voorspelt dat de prijzen boven de $ 5 zullen uitkomen, laat Wallet-investeerder een behoorlijke teleurstelling zien. Ze hebben voorspeld dat de prijzen tegen het einde van 2025 kunnen dalen tot $ 0,15. Het verschil tussen beide bovenstaande voorspellingen is groot.

EOS-prijsvoorspelling voor 2021, 2023 en 2025

Een prijspiek voor EOS-munten wordt voorspeld door Coinliker. De verwachte groei over 5 jaar is meer dan 5000%, voor $ 130 per EOS. De prognose suggereert dat er elk jaar een positieve winstgevende stijging zal zijn. U weet misschien iets dat wij niet weten, maar EOS is een geweldige investering volgens de prijsvoorspelling van Coinliker.

De voorspellingen van Coinliker zijn tegelijkertijd hoogst twijfelachtig en verrassend. Waar andere analyseplatforms zo’n teleurstelling vertonen, blijft Coinliker ons verbazen. Tegen 2023 zal EOS naar verwachting een prijs van $ 90,91 bereiken. 2025 wordt een geweldig jaar voor EOS. Door te handelen voor $ 130,27, is EOS op zoek naar een goede investeringsmogelijkheid op de lange termijn.

Onze kijk op EOS-prijsvoorspellingen

Met EOS kunnen ontwikkelaars en ingenieurs naadloos gedecentraliseerde applicaties bouwen. Investeerders en technisch onderlegde mensen doen veel moeite om de conclusies te trekken. Niet voor de korte termijn, maar voor de lange termijn is EOS misschien wel de beste kans om voor te zorgen. Onze analisten hebben voorspeld dat EOS de komende jaren waarschijnlijk evenveel zal groeien als Ethereum. De schaalbaarheid van de munt zal improviseren, aangezien ons team zegt dat de munt de komende jaren zal worden verhandeld tegen een waarde van $ 5. Natuurlijk heeft de bitcoin-waarde een grote invloed op de groei van de munt. Maar toch zijn er andere factoren, zoals merkzichtbaarheid en een marktkapitalisatie, die een cruciale rol spelen bij de groei van de organisatie.

Hoe EOS te kopen

Het is gemakkelijk om EOS te kopen. U kunt beginnen met het bekijken van elke grote beurs die in EOS handelt, zoals Binance, Poloniex of KuCoin. Je kunt EOS niet rechtstreeks bij hen kopen met fiat-valuta. U moet bitcoin kopen om later met EOS te kunnen handelen.

U hoeft hier alleen maar een BTC / EOS-handelspaar te vinden. Vervolgens kunt u zoveel u wilt, BTC verhandelen naar EOS. U kunt deze transactie in slechts enkele seconden laten plaatsvinden.

Waar bewaar je je EOS

Een koude portemonnee zoals een Trezor, de veiligste plek om je EOS op te slaan, is offline. Je EOS is veilig vanwege zijn bescherming tegen online bedreigingen. U kunt nog steeds de Open Source Command Line Interface (CLI) gebruiken, die bij de Blockchain wordt geleverd als u een meer betaalbare optie wilt. Dit is de veiligste manier om als volgende te gaan. Er is een groot aantal portemonnees van derden om rekening mee te houden als u flexibiliteit wilt. hier is een lijst van beste EOS-portemonnees om uw munten in 2021 op te slaan.

Veelgestelde vragen over EOS-prijsvoorspelling

Is EOS een betere investering?

Gezien het een langetermijninvestering is, wordt door verschillende platforms geprojecteerd dat EOS de komende jaren goed kan presteren. Volgens de marktvoorspellingen wordt EOS tegen 2025 verwacht op een waarde van $ 5.

Is EOS beter dan Ethereum?

Door beide platforms te vergelijken, kan EOS ETH vervangen als het dominante slimme contractplatform voor de cryptogemeenschap. Kortom, EOS is in veel opzichten een geïmproviseerde vorm van Ethereum, zoals transactiekosten, schaalbaarheid en meer een gecentraliseerd model.

Zal EOS de grens van $ 100 bereiken??

Volgens alle gemaakte voorspellingen denken grote analisten dat $ 100 een vrij ongenaakbaar bedrag is om in overweging te nemen. In 2025 zal EOS bijna 8 jaar in de gemeenschap doorbrengen. Als we in de toekomst de plaats van Ethereum innemen, kunnen we zeggen dat tegen 2030 de grens van $ 50 kan worden behaald.

Gevolgtrekking

EOS is een uitstekend platform voor het ontwerpen van gedecentraliseerde applicaties door ontwikkelaars en ingenieurs. Deze munt zet zich in voor professionele beleggers vanwege zijn innovaties en achterliggende concepten. Het EOS-project heeft alles wat het wil voor succes in de toekomst met enorme investeringen in de munt en het doorgewinterde team.

We raden u ten zeerste aan om zoveel mogelijk analyses uit te voeren voordat u in EOS investeert. Let op de laatste markttrends en meningen van experts over toekomstige voorspellingen. Bij eventuele vragen helpen wij u graag verder. Reageer hieronder en we zullen proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me