Hoe u in 2020 uw eerste bitcoin koopt [stapsgewijze handleiding]

Bitcoin bestaat om één reden.

Het is er om u de alternatieve middelen te bieden om uw koopkracht veilig te stellen.

De koopkracht, die uw overheid dag na dag en maand na maand blijft afkalven.

Maar ik denk dat je deze dingen al weet. Dat zou de reden kunnen zijn dat u hier ook bent om bitcoins te kopen om uw financiële toekomst te verzekeren.

Laat me je vertellen:

Het is allereerst een geweldige beslissing.

U moet op zijn minst een aanvallend kleine hoeveelheid Bitcoin kopen en deze keer van nul afkomen. Het gaat niet om het kopen van een hele Bitcoin. U kunt ook een fractie van Bitcoin kopen voor slechts $ 100 of zo.

In deze stapsgewijze handleiding helpen we u bij het kopen van uw eerste Bitcoin. In die richting zullen we de Coinbase-service gebruiken, wat naar mijn mening de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin-uitwisseling is. Ze zijn ook beschikbaar in meer dan 100 landen en de kans is groot dat ze ook in jouw land beschikbaar zijn &# 128578;

Dus laten we eens kijken hoe we Coinbase voor dat doel kunnen gebruiken:

Hoe u uw eerste Bitcoin in 2020 kunt kopen?

Stap 1. Ga naar Coinbase.com en vul de gegevens in om u op Coinbase te registreren met uw e-mail-ID, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Bonus: Ontvang ook $ 10 aan Bitcoin gratis wanneer u vandaag een aankoop doet van $ 100 of meer op Coinbase !!

VS, VK, Europa, Australië, Singapore & veel landen kunnen BTC kopen met behulp van deze service.

Notitie: Houd uw identiteitsbewijzen met foto bij de hand terwijl u dit proces uitvoert, want zonder dat u het proces niet kunt voltooien en dus geen bitcoins kunt kopen.

Stap 2. Terwijl u op het ‘Sing Up’ knop, ziet u dit scherm waarin u wordt gevraagd om uw inbox te controleren om uw e-mail te bevestigen.

Stap 3. Ga naar je inbox en controleer of er een e-mail van Coinbase is. Controleer ook uw spammap als u de e-mail niet kunt vinden. Zodra u de e-mail heeft gevonden, klikt u op ‘Bevestig e-mail adres’ zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:

Stap 4. Terwijl je op klikt  ‘Bevestig e-mail adres’ zoals hierboven getoond zal het scherm getoond in stap # 2 hierin veranderen en zal u vragen om uw telefoonnummer in te voeren zoals hieronder getoond. Voer het telefoonnummer in en klik op ‘Code verzenden.’

Stap # 5. Terwijl je op klikt ‘Code verzenden’ je ziet onderstaand scherm en je ontvangt ook een 7-cijferige code op je telefoonnummer. U moet deze code invoeren om uw gsm-nummer te verifiëren:

Stap # 6. Nadat u de code heeft ingevoerd, klikt u op ‘Verzenden’ zoals hierboven weergegeven en ziet u dit scherm waarin u wordt gevraagd uw persoonlijke gegevens in te voeren. Alle gegevens zijn verplicht in te voeren.

Stap # 7. Voer alle gevraagde gegevens in en klik op de knop ‘Doorgaan’ zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding.

Stap # 8. Vervolgens ziet u dit scherm waarin u wordt gevraagd uw identiteit te verifiëren door een van de relevante documenten die u heeft in te dienen. Upload snel de documenten die u bij de hand hebt !!

Notitie: Gewoonlijk worden door de staat uitgegeven identiteitsbewijzen, zoals een rijbewijs, nationale identiteitskaart of paspoort, geaccepteerd.

Stap # 9. In deze tutorial gebruiken we het voorbeeld van een foto-ID; u kunt echter ook andere opties proberen. Klik op de ‘Foto-ID’ optie zoals hierboven weergegeven, en u zult het onderstaande scherm zien waarin u wordt gevraagd om de documenten te uploaden.

Stap # 10. Klik op de ‘Upload bestand’ optie getoond in de bovenstaande afbeelding en dit scherm zal verschijnen en je vragen om de voor- en achterkant van je identiteitskaart te uploaden.

Stap # 11. Terwijl je op klikt ‘Doorgaan met’ Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​selfie te uploaden met uw identiteitsbewijs. Dit is een verplichte stap en u kunt deze niet omzeilen. Terwijl u dit doet, wordt uw identiteit binnen enkele minuten bevestigd. Ze zullen ook via e-mail op de hoogte stellen zodra uw identiteit is bevestigd. Notitie: Deze stap is cruciaal; u kunt geen Bitcoin kopen zonder deze stap te voltooien, dus wees geduldig.

Stap # 13. Zodra dit is gebeurd, ziet u mogelijk dit scherm. Als u het niet ziet, raad ik u aan opnieuw in te loggen op uw Coinbase-account met hetzelfde e-mailadres en telefoonnummer om dit dashboard te zien:

Stap # 14. Klik vervolgens op het ‘Voeg een Betalingsmethode toe’ optie zoals hierboven weergegeven, en u wordt naar het volgende scherm geleid waarin u wordt gevraagd de geschikte betaalmethode toe te voegen. Dit scherm kan per land enigszins verschillen, maar ik raad u aan om voor de optie creditcard / betaalpas te gaan, omdat dat de snelste manier is om aan uw bitcoins te komen.. Notitie: U bent vrij om ook andere methoden te kiezen die hier worden vermeld.

Stap # 15. Voor deze zelfstudie klikken we op de optie ‘Betaalpas’ zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding, en terwijl u erop klikt, ziet u dit scherm waarin u wordt gevraagd uw kaartgegevens toe te voegen. Voeg hier de kaartgegevens toe en klik op ‘Kaart toevoegen’.

Stap # 16. Als u naar het volgende scherm gaat, moet u uw kaart verifiëren. Dit is voor uw eigen veiligheid. Hiervoor moet u de twee grootste bedragen invoeren die Coinbase in de wacht heeft gezet. U kunt hierover details krijgen door naar de transactiegeschiedenis van uw bankrekening te kijken. Terwijl u de bedragen invoert en op klikt ‘Verifieer kaart,’ uw kaart wordt onmiddellijk geverifieerd. Notitie: Maakt u zich geen zorgen, het bedrag dat door Coinbase wordt vastgehouden, kan worden gerestitueerd.

Stap 17. Ga nu linksboven naar de optie ‘Kopen / verkopen’. Selecteer Bitcoin en de betalingsoptie als ‘Visa / Mastercard’ of wat je eerder hebt toegevoegd, als dit nog niet is geselecteerd. Voer het bedrag in USD of uw lokale valuta in dat u voor BTC wilt inwisselen, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding en klik op ‘Direct Bitcoin kopen’ knop.

Stap # 18. Vervolgens ziet u dit scherm waarin u wordt gevraagd om uw aankoop te bevestigen. Klik gewoon op het ‘Aankoop bevestigen’ optie, zoals weergegeven in het onderstaande scherm.

Stap # 19. Zoals u bevestigt, zal uw BTC-aankoop onmiddellijk succesvol zijn en wordt BTC onmiddellijk bijgeschreven op uw Coinbase-account

Stap 20. Controleer ten slotte uw Coinbase-account om te verifiëren of de BTC daar is gecrediteerd, zoals bevestigd in de onderstaande afbeelding.

Gefeliciteerd !! Je hebt het gedaan !!

Hoe & Waar een kleine hoeveelheid Bitcoin kopen?

Coinbase is een plek om naartoe te gaan als je een kleine hoeveelheid Bitcoin wilt kopen. De minimale aankooplimiet is echter 2 USD (of 2 EUR of gelijkwaardig). We raden u aan om voor ten minste 100 dollar of euro te kopen en het voordeel te krijgen dat u een extra $ 10 aan Bitcoin verdient..

Registreer nu gratis op Coinbase (voordat registraties worden opgeschort)

Plus Coinbase is vrij snel. Als je een creditcard / betaalpas hebt, gebruik dan Coinbase en als je uit de Europese of Britse regio komt, kun je SEPA-overschrijvingen gebruiken, maar ze zijn niet zo snel. Evenzo kost Swift- of ACH-overdracht ook wat tijd, maar het zijn goede opties om te proberen als je wilt.

Hoe kan ik (u) Bitcoin kopen?

Bitcoin verkoopt tegenwoordig als hete aardappel, vooral in de bullmarkten.

Maar ook op de bearmarkt blijven sommigen het kopen, ongeacht de prijs. Dat komt omdat ze geloven in het uitzetten van satoshis en denken dat BTC in de toekomst enorm zal zijn.

Daarom hoop ik dat je nu begrijpt hoe je Bitcoin voor jezelf kunt kopen? Bitcoin is ook geweldig als cadeau. Maar hoe dan ook, u wilt het kopen als investering of het aan iemand cadeau doen, zorg ervoor dat u uw Bitcoin veilig bewaart..

Er zijn speciale Bitcoin-portefeuilles om ze veilig te houden, en enkele van de veiligste Bitcoin-portefeuilles zijn hier voor uw beoordeling.

Maar als u op zoek bent naar een enkele aanbeveling, zou ik u aanraden om voor Ledger Nano X te gaan, de nieuwste en modernste Bitcoin-hardware wallet.

Laat ten slotte uw bitcoins nooit achter op de beurzen waar u de munten koopt. Nooit betekent, NOOIT.

Geen enkele uitwisseling is veilig genoeg. Onlangs werd Binance, zogenaamd de meest betrouwbare crypto-uitwisseling, ook gehackt. Vermijd dus koste wat het kost cryptocurrencies op de beurzen te houden.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op in de comments hieronder, en we zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Blijf tot die tijd deelnemen aan de Bitcoin-revolutie met TheMoneyMongers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me