Hoe u uw Bittrex-belastingen doet – Uw crypto-belastingformulieren bouwen

Bittrex is uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS. Veel cryptocurrency-handelaren gebruiken Bittrex omdat het werkt en voldoet aan de strikte regelgevende omgeving die aanwezig is in de Verenigde Staten. Als het echter gaat om het doen van uw Bittrex-belastingen en het opbouwen van uw vereiste Bittrex-belastingformulieren, doet zich een aantal uitdagingen voor.. 

Dit artikel bespreekt deze problemen en legt de gemakkelijkste manier uit om uw vereiste Bittrex en belastingformulieren voor cryptovaluta.

Hoe cryptocurrencies worden belast

De IRS behandelt cryptocurrencies als eigendom voor belastingdoeleinden, niet als valuta. Net als bij andere vormen van eigendom – aandelen, obligaties, onroerend goed – moet u belastingaangifte doen wanneer u uw cryptovaluta verkoopt, verhandelt of anderszins van de hand doet voor meer of minder dan waarvoor u deze heeft verworven.. 

In die zin lijkt de handel in cryptocurrency op het handelen in aandelen voor belastingdoeleinden.

Als u bijvoorbeeld in april 2018 0,1 Bitcoin voor $ 1.000 hebt gekocht en deze twee maanden later voor $ 2.000 hebt verkocht, hebt u een meerwaarde van $ 1.000. U vermeldt deze winst op uw belastingaangifte en afhankelijk van de belastingschijf waar u onder valt, betaalt u een bepaald percentage aan belasting over de winst. De tarieven fluctueren op basis van uw belastingschijf en ook afhankelijk van of het een winst op korte of lange termijn was. Dit geldt voor alle cryptocurrencies.

Aan de andere kant, als je je cryptocurrency voor minder hebt verkocht dan waarvoor je hem hebt aangeschaft, kan dat schrijf dat kapitaalverlies af om geld te besparen op uw crypto-belastingen. 

Je kunt onze blogpost lezen, De complete gids voor belastingen op cryptocurrency, voor een diepere discussie over crypto-belastingen.

Bittrex-belastingen – Het probleem oplossen

Bittrex kan gebruikers om een ​​aantal redenen eigenlijk niet voorzien van de benodigde belastingrapporten die algemeen worden ontvangen in de wereld van de aandelenhandel.

Het eerste probleem is dat veel transacties op Bittrex worden genoteerd in cryptocurrency. Omdat u op het moment van uw transacties de reële marktwaarde in uw lokale FIAT-valuta moet berekenen, wordt dit zeer problematisch, en Bittrex houdt de oorspronkelijke kostenbasis of gegevens over de reële marktwaarde niet bij voor alle transacties.

Het tweede probleem – en het veel grotere – komt voort uit de kern van cryptocurrency. Omdat je in staat bent om crypto in en uit het Bittrex-netwerk te sturen, bijvoorbeeld door bitcoin van een externe wallet naar mijn Bittrex-wallet te sturen, kan Bittrex niet weten tegen welke kosten (kostenbasis) je die crypto hebt aangeschaft. Kostenbasis zijn essentiële gegevens die u nodig hebt in het berekening van uw crypto-belastingen.

We hebben dit probleem veel dieper besproken in onze blogpost, Het belastingprobleem met cryptocurrency

Bittrex-belastingen Van de ondersteuningsdocumentatie van Bittrex

Bittrex kan u geen nauwkeurige belastingrapporten geven

Dus zelfs als Bittrex u nauwkeurige belastingrapporten zou willen geven om uw vermogenswinsten en -verliezen en alles wat u nodig hebt om ze over uw belastingen te rapporteren, gedetailleerd te beschrijven, hebben ze fysiek niet de mogelijkheid vanwege de cryptocurrency belastingprobleem. Dit geldt voor alle grote cryptocurrency-uitwisselingen, en het vormt een groot probleem voor crypto-gebruikers.

Dus als Bittrex me mijn benodigde belastingformulieren niet kan geven, hoe kan ik ze dan krijgen??

Dus om je nodig te hebben om goed uit te bouwen crypto belastingformulieren, u moet al uw cryptocurrency-gegevens verzamelen die uw aankopen, verkopen, transacties, air drops, forks, gedolven munten, beurzen en swaps vormen over alle beurzen die u gebruikt.

U kunt dit met de hand doen door al uw handelsgeschiedenisbestanden van uw beurzen te exporteren en de meer- en verliestransactie voor elke transactie uit te voeren. Bittrex legt uit hoe u uw handelsgeschiedenisbestand kunt ophalen hier. Zodra u uw handelsgeschiedenis heeft, moet elke belastinggebeurtenis worden geregistreerd op formulier 8949 en moet uw nettowinst worden overgedragen naar uw 1040-schema D. We doorlopen het handmatige rapportageproces in ons artikel hier: hoe cryptocurrency op belastingen te rapporteren.

Bittrex-belastingen

Belastingsoftware voor cryptovaluta – een alternatieve benadering

Als alternatief kunt u crypto-belastingsoftware gebruiken zoals CryptoTrader.Tax om het volledige belastingaangifteproces te automatiseren. 

Wanneer u crypto-belastingsoftware gebruikt, importeert u eenvoudig al uw handels- en transactiegeschiedenis van al uw uitwisselingen naar het platform. U kunt dit doen door uw handelsgeschiedenisbestand van de beurs in te voeren of door uw account te verbinden met een API-sleutel. De software zal deze gegevens automatisch sorteren en opschonen en uw vereiste belastingformulieren produceren met een klik op de knop. De korte video hieronder demonstreert het importproces van Bittrex.

U kunt deze gegenereerde belastingrapporten aan uw belastingadviseur geven, ze zelf indienen of ze uploaden naar uw favoriete belastingaangiftesoftware, zoals TurboTax voor cryptocurrency of TaxAct met behulp van de CryptoTrader.Tax-partnerschappen.

Jij kan kom meer te weten over hoe CryptoTrader.Tax het crypto-belastingrapportageproces automatiseert hier!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me