Hoe verdien je rente op Bitcoin en Crypto in 2020?

  • Wilt u rente verdienen op Bitcoin-achtige cryptocurrencies?

Je bent precies daar in het epicentrum van deze discussie. Maar voordat ik je vertel hoe je dat precies moet doen, wil ik dat je weet dat de meeste cryptocurrencies zoals Bitcoin zelf-soeverein geld zijn.

Dit betekent dat ze alleen door de eigenaar mogen worden vastgehouden en verzorgd. Dat is de reden waarom het overhandigen aan iemand anders niet intuïtief is voor de reden waarvoor ze zijn bedacht!!

Veel crypto-investeerders bewaren hun Bitcoin en andere cryptocurrencies in een diepe koude opslag – op de juiste manier. Hoewel er ook enkele onzorgvuldigen zijn die ze op crypto-uitwisselingen houden die vatbaar zijn voor crypto-hacks !!

Maar in ieder geval, alleen het aanhouden van uw cryptocurrencies verhoogt uw vermogen niet. (behalve het prijsstijgingsgedeelte van de onderliggende waarde).

Bijvoorbeeld:

Als je 1 BTC hebt die je voor $ 2000 hebt gekocht, kan het nu $ 10.000 zijn, maar je 1 BTC blijft hetzelfde, het wordt geen 1,15 of 1,25 BTC.

Maar wat als het zou kunnen worden?

Er zijn speciaal ontworpen cryptolening- en leendiensten die dit complexe proces op een minimale manier afhandelen.

We komen zo bij die services, maar daarvoor is het essentieel om te begrijpen dat deze methode zowel voor individuen als voor bedrijven werkt.

Verdien Bitcoin & Crypto-rente: beste Bitcoin-rentebesparende accounts

De eenvoudigste manier om rente op uw BTC of cryptocurrencies te verdienen, is door een crypto- / bitcoin-spaarrekening te openen bij populaire cryptoleningdiensten..

Veel crypto-geldschieters schieten als paddenstoelen uit de grond, maar volgens mij zijn ze niet allemaal de moeite waard. Enkele van de spelers die volgens mij de moeite waard zijn om op te letten, zijn deze:

Beste Bitcoin-spaarrekening Rentetarief tot (APR) Toegestane stortingen
YouHodler 12% USDT
BlockFi (Wij alleen) 6,2% BTC & ETH
Celsius 3,9% BTC, ETH, + 14 andere activa
Nexo 8% EUR, DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD

Het openen van een cryptolening / spaarrekening bij hen zal u ergens tussen de 4-7% rente op uw crypto-bezit opleveren, wat veel te veel is dan wat u van de banken krijgt. Zeker in een wereld waar veel staatsobligaties een negatief rendement hebben.

Wat is Bitcoin (BTC) of Crypto-rente & Hoe werkt een Bitcoin Interest-account??

Interesse verdienen op uw bitcoins en altcoins was een paar jaar geleden niet mogelijk, maar nu met verhoogde liquiditeit en erkenning van investeerders over de hele wereld, is dit mogelijk geworden.

Het is 2019 en crypto-collateralized lending maakt het voor geldschieters (investeerders) mogelijk om een ​​extra cent te verdienen op hun inactief zittend cryptokapitaal.

Bovendien is dit geenszins een nieuw concept.

De rijke miljonairs gebruiken deze eeuwenoude methode om hun geld voor hen te laten werken door het extra kapitaal dat ze hebben in een of andere vorm te lenen..

In de traditionele wereld gebruiken investeerders / leners meestal onroerend goed of aandelen of obligaties om leningen uit te geven of te krijgen, en doen daarom meer met hun kapitaalbelangen.

Evenzo kan in de cryptosfeer iedereen die extra bitcoins of cryptocurrencies heeft, deze aan de leners lenen voor het verdienen van een vaste rente op hun leningen..

Hoe u de beste Bitcoin (BTC) of Crypto-rentetarieven krijgt?

Er zit geen rocket science in dit bedrijfsmodel.

Het is dezelfde manier waarop banken werken. Deze crypto-uitleendiensten nemen uw deposito’s en lenen deze verder uit aan gescreende leners tegen een rente van 10-16% en geven u 4-7% rente over dat aandeel.

Het saldo dat wordt gegenereerd door het verschil in de rente van krediet- en spaarrekeningen, is de winstmarge van deze crypto-uitleenplatforms. Deze marge verklaart ook het risico dat deze spelers nemen door uw crypto’s vast te houden en deze verder uit te lenen.

Bovendien wordt uw geld alleen uitgeleend aan gescreende individuen of instellingen tegen te hoge onderpand activa van de instelling of het individu, net als crypto-gedekte leningen voor leners..

Verdien passief inkomen met uw ideale Bitcoin / Crypto-activa

Dus op deze manier kunt u verwachten extra passief inkomen te verdienen met uw inactief zittende cryptoassets, waaronder BTC, ETH of andere altcoins en stablecoins..

Om hiermee aan de slag te gaan, hoeft u zich alleen maar te verifiëren op een van de hierboven genoemde platforms en uw Bitcoin / crypto-stortingen te voltooien..

Zodra deze fondsen via de blockchain zijn bevestigd, beginnen ze rente op te bouwen volgens het afgesproken tarief.

Afhankelijk van het platform dat u kiest voor uw spaarrekening en het type crypto’s dat u stort, bepaalt u samen met de marktomstandigheden de rente die u ontvangt.

Maar er zijn diensten op de markt die op bepaalde munten tot 7% ​​rente betalen.

Ook qua betaling verschillen deze diensten een beetje. Sommige services zoals BlockFi betalen u rente in de BTC of ETH, afhankelijk van wat u hebt gestort.

Celsius doet hetzelfde, als u BTC stort, krijgt u de rente in BTC en ETH voor ETH-storting.

Aan de andere kant zijn er sommigen zoals Nexo die graag in BTC betalen voor elke vorm van storting die je bij hen houdt. En ik denk dat Nexo hetzelfde doet als je je stablecoins ermee vasthoudt en ze betalen ook dividenden in BTC uit aan Nexo-tokenhouders..

Hier is de geschatte schatting van het aanhouden van 1 BTC met BlockFi op hun cryptospaarrekening:

Hier zijn ook de projecties voor het aanhouden van 1 BTC met Celsius tegen de huidige USD-waarde van Bitcoin:

Duidelijk, BlockFi wint Celsius als we kijken vanuit het oogpunt van opgebouwde rente.

Dat is de beste Crypto / Bitcoin-spaarrenteaccounts?

Ik denk dat al deze cryptolening-spelers fantastisch werk leveren door de markt te bedienen en investeerders / cryptohouders in staat te stellen meer te doen met hun crypto-activa.

Maar ze verschillen allemaal enigszins van elkaar.

Als u vergelijkt in termen van aangeboden rentetarief en de flexibiliteit van het opnemen van uw stortingen, wint Celsius van de anderen.

Met Celsius krijg je 7% APR voor je stablecoin-stortingen, maar als het gaat om ETH en BTC, is het vrij laag. U krijgt ongeveer 3,9% APR voor ETH en 3% APR voor BTC-stortingen, elke maandag berekend en verdeeld.

Aan de andere kant, als u BTC of ETH wilt storten, moet u overwegen BlockFi (Alleen voor de VS) omdat het een APR van 6,2% biedt op uw stortingen die maandelijks worden berekend en verdeeld.

Maar als het gaat om stablecoins zoals USDT, YouHodler verschaft een 12% APR-rentetarief dat is het hoogste in de branche, op voorwaarde dat u een jaar vasthoudt.

Als het gaat om opname, kunt u verwachten dat het geld dezelfde dag wordt verwerkt, maar BlockFi behoudt zich het recht voor om opnames tot 7 dagen te verwerken.

Ten slotte, naar mijn mening, als u dat bent van de Verenigde Staten, je zou moeten overwegen BlockFi voor uw deposito’s en Nexo of Celsius voor de rest van de wereld …

Enkele veelgestelde vragen:

  • Is gebaseerd op Bitcoin?

Nee, Bitcoin is geen op rente gebaseerd instrument, maar door te arbitreren over zijn prijsbewegingen en het dus uit te lenen / te lenen, kunt u er rente over genereren. Net als banken, maar dit is behoorlijk riskant.

  • Kan Bitcoin rente verdienen?

Nee, Bitcoin kan zelf geen rente verdienen. Het heeft geen intrinsieke waarde, maar er kan rente worden gegenereerd op basis van zijn prijsbewegingen. Net zoals cryptomarge-uitwisselingen dat doen.

Ik hoop dat je dit gedetailleerde artikel over het verdienen van rente op je cryptocurrencies leuk vond. Als je het leuk vond, reageer dan hieronder, en we zullen ons best doen om in de toekomst meer van dergelijke informatieve inhoud voor je te brengen !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me