Lolli: nu kan iedereen die online kan winkelen, Bitcoin verdienen !!

  • Wil je bitcoins hebben?
  • Vind jij of je partner het leuk om online te winkelen??

Als uw antwoord op de bovenstaande vragen Ja is (!), Ik heb vandaag iets speciaals met jullie te delen.

Het feit dat je deze regel leest, vertelt me ​​dat je iets van bitcoins af weet, maar het kan een ontmoedigend onderwerp zijn. Sommigen van jullie zouden zelfs willen beginnen, maar niet waar ze moeten beginnen.

Aan de andere kant zijn er misschien sommigen die weten waar ze moeten beginnen, maar die te sceptisch zijn om aan de slag te gaan.

Maar dit alles verandert op hetzelfde moment.

Introductie van Lolli

Als u van winkelen en Bitcoin houdt, zult u Lolli leuk vinden.

Maar je zou kunnen denken, waar winkelen tussen Bitcoin kwam.

Wacht, daar kom ik aan.

Lolli is een winkelapplicatie die u gratis bitcoins beloont wanneer u er online door winkelt.

Is het niet geweldig? !!

Voor mij tenminste.

Toen ik Lolli een paar maanden geleden voor het eerst ontdekte, werd ik overweldigd door zijn eenvoud. Waardeer bovendien het vermogen om zoveel complexiteiten met betrekking tot de acceptatie van Bitcoin weg te nemen. (hierover later meer …)

Lolli neemt zoiets eenvoudigs als winkelen en gebruikt die abstractielaag als een medium voor een grote groep mensen om Bitcoin te verdienen.

Lolli’s bedrijfsmodel

Het bedrijfsmodel van Lolli is eenvoudig.

Ze werken samen met talloze online merken die Lolli een afgesproken commissiepercentage betalen wanneer iemand via Lolli winkelt.

Lolli deelt dan opnieuw een percentage van de commissie die ze van hun partners hebben ontvangen om je geld terug te geven in de vorm van bitcoins.

Lolli’s missie & Waarde

Sommige mensen staan ​​sceptisch tegenover Bitcoin, en degenen die dat niet weten, weten niet waar ze moeten beginnen, omdat Bitcoin om te beginnen zo complex is..

Aan de andere kant is Bitcoin-mijnbouw en -handel niet ieders kopje thee.

Maar er zijn twee feiten:

  • Ten eerste winkelt iedereen graag online.
  • Ten tweede, meestal willen ze allemaal proberen om wat bitcoins te hebben.

Lolli berijdt deze twee begrippen. Daarom hebben ze dit op Bitcoin gebaseerde incentivesysteem bedacht. De enige manier om een ​​groot aantal mensen op te leiden, is tenslotte door hen daartoe te stimuleren.

Zo stimuleert Lolli mensen door ze gratis bitcoins te geven wanneer ze online winkelen.

Dat is het. Simpel maar krachtig.

Aan de slag met Lolli?

Aan de slag gaan met Lolli is doodeenvoudig gezien het minimalistische ontwerp dat ze voor hun app hebben.

U hoeft alleen maar de Lolli-browserextensie te downloaden en u vervolgens aan te melden met uw e-mailadres of een reeds bestaand Facebook-account.

Ga nu naar hun partnerwinkels via hun website of browserextensie, en u wordt gewaarschuwd over het percentage besparing in bitcoins dat u kunt behalen door in die winkel te winkelen.

Nadat je ervoor hebt gekozen om via Lolli naar een van de winkels te gaan, wordt je deal geactiveerd en kun je verder winkelen zoals je normaal zou doen.

Dus, in een notendop, om aan de slag te gaan:

Notitie: Zodra u een minimum saldo van $ 15 in bitcoin heeft bereikt, kunt u kiezen tussen het overboeken van uw Bitcoin naar uw adres of het laten uitbetalen op uw gekoppelde bankrekening. Maar beloningen komen beschikbaar nadat ze zijn bevestigd. De beloning wordt bevestigd zodra de beloningsvergrendelingsperiode van de partner is verstreken. Dit is doorgaans 30-90 dagen, de retourperiode, na uw eerste aankoop of voltooid verblijf.

Vanaf nu ondersteunt Lolli meer dan 500 online winkels waar je alles vindt wat je nodig hebt, van heren-, kinder- en dameskleding, accessoires en schoenen tot woninginrichting, elektronica, speelgoed, hotelboekingen, vluchten en meer..

Dus winkel gewoon en verdien Bitcoin terug tot 30%.

Lolli voor het winkelend publiek

Lolli voor shoppers is gebouwd om Bitcoin doodeenvoudig te maken. Voor shoppers is het alsof ze gebruik maken van dat ze heel goed weten om bitcoins te verdienen, d.w.z. winkelen.

En shoppers hier hebben dubbele voordelen, die ik denk dat ze over het hoofd zien, d.w.z. ze krijgen Bitcoin cashbacks om te winkelen en de cashback die ze krijgen in Satoshis (de kleinste eenheid van Bitcoin) kan na verloop van tijd veel waardevoller worden dan ze nu zijn..

Als je bijvoorbeeld via Lolli iets voor $ 100 van Jet.com hebt gekocht en het je 184.000 Satoshis heeft opgehaald ($ 10 vanaf vandaag). Maar dit kan in de toekomst $ 30 waard worden.

Het kan over 5-10 jaar zelfs $ 100 worden, dus in feite heb je gratis gewinkeld, hahaha !!

Lolli voor handelaars

Laten we eerlijk zijn:

Elke online handelaar concurreert met Amazon.

Net als Amazon willen ook zij shoppers.

Wat Lolli voor handelaren, is dat het gebruikmaakt van de reeds bestaande mentale ruimte die Bitcoin heeft vastgelegd in de hoofden van een gemiddelde Joe.

Dit soort gebruiker wil aan de slag met Bitcoin, maar wil misschien niet starten vanwege de scepsis. Maar kleine bitcoins kunnen verdienen, gewoon door online te winkelen, is een weddenschap dat hij / zij bereid is te nemen en zich er prettig bij voelt.

Dus plotseling krijgen de handelaren die Lolli integreren toegang tot dit unieke soort klanten die bekend zijn met Bitcoin en bereid zijn om te winkelen.

In elk geval hoeven verkopers zich niet veel aan te passen, omdat het teruggeven van geld in bitcoins vergelijkbaar kan zijn met het geven van beloningen of cashback-punten, die Lolli al namens hen regelt..

Iedereen wint:

  • Handelaar wint door meer klanten te krijgen.
  • Shoppers krijgen geld terug en krijgen Bitcoin in handen
  • Lolli wint door deze synergie tussen de twee te creëren.

Maar handelaren moeten geloven dat klanten via Lolli naar hen toe zullen komen, omdat ze tijdens het winkelen Bitcoin aanbieden, wat niemand anders aanbiedt..

Dat is de UPS van Lolli die handelaars kunnen missen.

Verdien door te delen & Verdien door te winkelen

U denkt misschien, hoe u er meer mee kunt doen Lolli?

Het is simpel. Verdien door te winkelen of verdien door te delen.

Ik heb al veel over winkelen gesproken, maar je kunt ook bitcoins verdienen door over Lolli te delen met andere mensen.

Of u nu een persoon bent die Bitcoin-geld heeft teruggekregen van Lolli of een bedrijf dat Lolli heeft gebruikt om toegang te krijgen tot deze unieke reeks shoppers, u kunt Lolli doorverwijzen naar uw vrienden en andere bedrijven om meer te verdienen met bitcoins..

Als je Lolli deelt met vrienden, kun je vanaf nu bitcoins verdienen ter waarde van $ 5 wanneer ze winkelen via je verwijzing!

Notitie: Voor degenen die niet willen dat Bitcoin-cashbacks hun drempelbedrag voor cashback ook rechtstreeks op hun bankrekeningen kunnen opnemen.

Waarom de naam ‘Lolli’ & Waar kunt u het gebruiken??

In de woorden van medeoprichter, Alex Adelman, die zegt:

“Toen ik jong was, nam mijn vader mijn zus mee & mij naar de bank. Ik ging nooit graag naar de bank, maar keek altijd uit naar de lolly aan het eind. Ik geloof dat Bitcoin de bank van de toekomst is & het enige dat ontbreekt is Lolli. “

Dat is de reden waarom de naam Lolli. Dat is een erg coole en menselijke manier om naar Bitcoin te kijken.

Je kunt Lolli vanaf nu in de VS gebruiken.

Wat komt er nog meer aan Lolli?

Onnodig te zeggen dat ze van plan zijn nieuwe handelaren te integreren en de gebruikersacceptatie te stimuleren, zodat u zelfs tijdens het drinken van een kopje koffie kunt verdienen.

Ze hebben ook met Lightning Network getest en gespeeld. (Umm, het lijkt erop dat je nog niets van Lightning weet, de toekomst van Bitcoin, lees dit als je het niet weet !!)

Tegelijkertijd wordt er meer gewerkt om handelaren bewust te maken van de voordelen van het rechtstreeks accepteren van Bitcoin. Het is tenslotte logisch om dit te doen, omdat de handelaars dan meer kunnen stimuleren bij de gebruikers door te besparen op transactie- en terugboekingskosten.

Mijn afscheidsgedachten voor Lolli: meest onderschatte bedrijf in cryptosfeer !!

Lolli is naar mijn mening het meest ondergewaardeerde bedrijf op dit moment in de cryptosfeer. Ze hebben de kracht en achtergrond om Bitcoin naar de volgende 100 miljoen mensen te brengen en nieuwe mogelijkheden te ontketenen door Bitcoin aan de gemiddelde massa over te dragen..

Ik zeg dit omdat ik heb uitgegeven twee jaar in deze ruimte en daarvoor heb ik enige tijd doorgebracht economie studeren.

Lolli begrijpt zijn gebruikers en zijn product. Dit begrijpen is moeilijk !!

Lolli weet dat niet elk type gebruiker zich op zijn gemak voelt bij het omgaan met privésleutels of wallets van Bitcoin.

Niet iedereen is zich bewust van de economie van Bitcoin, niet iedereen luistert naar Bitcoin-podcasts en is ook niet verslaafd aan crypto-twitter. Dit zijn hardwerkende mensen die dagtaken hebben, ze kunnen dat niet, en velen zijn technisch niet geletterd genoeg om met Bitcoin om te gaan, maar.

Het is gewoon te overweldigend voor die gemiddelde persoon.

Maar deze gemiddelde mensen kennen Bitcoin wel. Ze hebben ervan gehoord. Ze willen het proberen.

Voor beter of slechter, de prijs van Bitcoin is het enige dat voor hen van belang is. Ze hebben gezien dat hun vrienden en familieleden er geld mee verdienden. Ook zij willen in de een of andere hoedanigheid aan boord komen.

En Lolli helpt ze !!

Lolli brengt ze over; het gaat er niet om dat u uw levensreddende in Bitcoin stopt. Het gaat om een ​​langzame overgang naar Bitcoin, zoals iets nemen dat je al doet en er dan geld mee verdienen, d.w.z. winkelen.

Zoals wanneer je koopt $ 100 aan boodschappen via Lolli’s partnerwinkels en krijg $ 15 waarde van Bitcoin. De volgende keer dat u deze Bitcoin controleert, wordt deze gewaardeerd op $ 25, en dat is waar het een mentale haak wordt voor het winkelend publiek om meer betrokken te raken.

Ten slotte is de benadering van Lolli nieuw en eenvoudig. Het doet me denken aan de woorden van mijn mentor:

Als we actie blijven ondernemen op dezelfde manier als altijd, kunnen we niets nieuws bereiken. De eerste stappen die we zetten kunnen de resultaten over 10 of zelfs 50 jaar bepalen.​ Daisaku Ikeda, voorzitter van de SGI.

Trucs die ons op dit niveau van adoptie hebben gebracht, zullen ons niet naar de volgende brengen en Lolli lijkt het te snappen.

Vanuit het oogpunt van een buitenstaander denk ik dat ze bij Lolli al veel serieus hebben nagedacht hoe je de volgende 100 miljoen of een miljard mensen in Bitcoin kunt brengen & Crypto?

En nu voeren ze het uit.

Probeer Lolli nu !!

Als je dit artikel leuk vond, deel het dan met degenen om je heen die aan de slag willen met Bitcoin, maar te sceptisch zijn om aan de slag te gaan !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me