The News Spy Review: is het een scam of legitiem?

Wat is New Spy? 

We moeten toegeven dat de naam New Spy op het eerste gezicht wat achterdochtig voor ons was, maar na een grondige test en analyse waren we niet teleurgesteld over het resultaat. We waren op zoek naar een ander gerenommeerd handelssysteem om onze gebruikers aan te bevelen en nu hebben we er een gevonden. Na onze tests kunnen we bevestigen dat New Spy net zo goed bekend staat als de andere handelstechnologieën die we hebben getest, zoals onder andere Bitcoin Futures en Bitcoin Champion. New Spy is een geweldige tool voor nieuwe en ervaren handelaren en kan iedereen helpen bij het genereren van winst op de cryptocurrency-markt.

The News Spy Review Is het een scam?

Ja. News Spy is een legitiem handelssysteem. Zoveel mensen willen weten hoe ze geld kunnen verdienen op de cryptocurrency-markt en hoe ze dit het beste kunnen beginnen. We kunnen bevestigen dat News Spy een van de beste handelssystemen is om uw handelsreis te beginnen. Het beste is dat je op dit platform onder andere Bitcoins, Litecoins, Ripple en Ethereum kunt verhandelen. We ontdekten ook dat News Spy een geregistreerd, officieel geautomatiseerd handelssysteem voor cryptocurrency is. 

Er staat een team van toegewijde accountmanagers klaar om u te helpen en er is ook een 24-uurs klantenservice. News Spy werkt ook samen met een team van toegewijde makelaars om u te helpen bij het beheren en reguleren van uw account. 

Hier zijn enkele aanvullende ontdekkingen die we hebben gedaan: 

 • News Spy is een geregistreerd handelssysteem met uitstekende eigenschappen voor alle investeerders, nieuw en ervaren. 
 • Het handelssysteem is gebruiksvriendelijk en volledig transparant, dus je vindt alle info die je nodig hebt op de website. 
 • Volgens andere rapporten heeft het handelssysteem een ​​slagingspercentage van 90%.
 • News Spy heeft een snel en efficiënt opnameproces. Nadat u een verzoek heeft ingediend, wordt het geld binnen 24 uur op uw rekening gestort.

Hoe u kunt beginnen met handelen op New Spy

U zult merken dat het openen van een account bij New Spy een prettige ervaring is. Het enige dat u hoeft te doen, is zich registreren door het onderstaande formulier in te vullen en een van onze toegewijde accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

We hebben de stappen voor het openen van een account hieronder opgesomd: 

 • Registratie

Registratie is helemaal gratis. Er zijn geen aanmeldingskosten, het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen, uw basisgegevens te vragen en een accountmanager zal u daarna bellen. 

 • Storting

Gelukkig heeft News Spy een snel en eenvoudig transactieproces. We vonden dit behoorlijk indrukwekkend. Het enige dat u nodig heeft om uw account te activeren, is een minimale storting van € 250, -. Deze storting fungeert ook als uw allereerste investering. Een makelaar zal uw account controleren om ervoor te zorgen dat uw geld niet verkeerd wordt beheerd.

 • Demo-handel 

Als u nog steeds sceptisch bent over live gaan, kan de demo-accountfunctie u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde oefening voordat u een daadwerkelijke transactie plaatst. Met de demo-accountfunctie kunt u zien hoe het algoritme precies grote kansen identificeert en beslissingen neemt over transacties. Beter nog, u heeft geen echt geld nodig om met demo-handel te beginnen. Dit is echt indrukwekkend en geeft je een stoel op de eerste rij van hoe transparant New Spy eigenlijk is.

 • Live handelen

Dit is uw kans om een ​​passief inkomen te genereren. Zodra u vertrouwd bent met het systeem, kunt u de live handelsfunctie activeren. New Spy doet dan de rest namens u. 

Uw veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost het om de News Spy te gaan gebruiken?

Het is gratis. U kunt een nieuw account op het platform aanmaken zonder geld te betalen. Pas nadat uw account is geactiveerd, moet u een storting doen en beginnen met handelen met de live handelsfunctie. 

 • Hoe veilig is het News Spy-platform?

Uw geld wordt beschermd door een SSL-certificaat en antivirussoftware. Dit maakt het onmogelijk dat uw account wordt gehackt of dat uw gegevens worden gestolen. Tenzij u nalatig bent met informatie. 

 • Kan ik cryptovaluta opnemen van mijn The News Spy-account?

Jammer genoeg niet. Uw inkomsten worden omgerekend naar uw lokale valuta voordat ze worden overgemaakt naar de bankrekening die u heeft opgegeven bij het openen van uw rekening.

 • Laat beroemdheden The News Spy onderschrijven?

Nee, er zijn geen aanbevelingen van beroemdheden. Als dit gebeurt, worden de details gepubliceerd op het officiële automatische handelsplatform voor The News Spy.

Wat zijn de voordelen van handelen met The News Spy

 • Gebruiksvriendelijke functies – een nieuwe gebruiker zal het gemakkelijk vinden om op dit platform te navigeren. De functies zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.
 • Verificatieproces – het verifiëren van de persoonlijke informatie van de klant is wat een erkend handelsplatform moet doen.
 • Online klantenondersteuning – er is een chat voor klantenservice & telefoonteam 24/7 bereikbaar.
 • Demo-handelsmodus – gebruikers kunnen meer te weten komen over de handelsmechanismen voordat ze geld investeren. Het zorgt er ook voor dat nieuwe gebruikers geen grote sommen geld investeren in een markt die ze nog niet begrijpen.
 • Snelle opnames – opnames kunnen binnen 24 uur na de eerste transactie worden gedaan.
 • Ervaren makelaars – Een persoonlijke makelaar kan worden toegewezen aan de portefeuille van de gebruiker & kan namens de cliënt de verschillende beleggingsstrategieën uitvoeren.

Handelen en verdienen met News Spy 

We willen dat u weet dat u geen online cursussen hoeft te volgen over hoe u met cryptocurrency kunt handelen wanneer u News Spy gebruikt. Het News Spy-handelssysteem is geautomatiseerd en doet al het werk voor de belegger. Het enige dat u hoeft te doen, is uw handelsparameters instellen met de hulp van uw makelaar en het handelssysteem doet de rest voor u. New Spy gebruikt een geavanceerd algoritme om de markten te scannen en te analyseren op handelssignalen, waaronder wereldwijd financieel nieuws. Deze handelssignalen geven aan waar de winstgevende transacties zijn en het algoritme kan dit in principe in recordtijd vaststellen. New Spy wordt uitgevoerd op dit algoritme en automatisering.

Kenmerken van het nieuwe spionnenhandelssysteem

 • Uitbetalingssysteem

We hebben het New Spy-handelssysteem getest en kunnen bevestigen dat het snel en nauwkeurig is. Uitbetaling vindt plaats na elke live handelssessie. Het is uw verantwoordelijkheid om uw handelsparameters in te stellen op wanneer deze wordt geopend of gesloten. 

 • Opname en stortingen

U zult het opnameproces net zo indrukwekkend vinden. We hebben een verzoek ingediend en hebben binnen 24 uur een uitbetaling ontvangen. Dit is sneller dan de meeste concurrenten. Er zijn ook meerdere betalingsopties beschikbaar voor beleggers, waardoor het voor iedereen over de hele wereld gemakkelijk is om te handelen.

 • Verborgen kosten

Bij ons onderzoek van dit handelssysteem hebben we geen verborgen kosten gevonden. New Spy maakt inkomsten door na elke live handelssessie een klein percentage van de inkomsten van de investeerders af te trekken. Kortom, het systeem verdient niet als de belegger verliest. 

 • Getuigenissen van gebruikers

Op de officiële website van New Spy vindt u veel positieve feedback van enthousiaste investeerders die met het systeem winst hebben gemaakt.  

 • Klantenservice 

We waren benieuwd hoe de klantenservice van New Spy werkt. Omdat klantenservice erg belangrijk is, vooral voor nieuwe investeerders die weinig tot geen ervaring hebben met handelen op de cryptocurrency-markt. We zijn blij te kunnen melden dat de klantenservice van New Spy zeer responsief is en 24 uur per dag beschikbaar is. 

 • Makelaars

We kunnen bevestigen dat New Spy samenwerkt met gereguleerde en gelicentieerde makelaars om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw handelservaring haalt en dat uw account optimaal wordt beheerd.. 

Is New Spy Secure?

We begrijpen waarom dit zo’n populair onderzoek is. We hebben ontdekt dat New Spy wordt beschermd door een SSL-certificaat, wat betekent dat uw informatie wordt beschermd door encryptie, waardoor het onmogelijk is om uw account te hacken, tenzij u uw account open laat op uw apparaat of uw gegevens met iemand anders deelt.. 

Heeft New Spy een mobiele app?

Helaas niet, maar er is een grote kans dat het handelssysteem er binnenkort een zal hebben, aangezien zoveel gebruikers interesse tonen om op het systeem te handelen. Het goede nieuws is dat New Spy beschikbaar is op desktop en mobiel. Het enige dat u nodig heeft, is een actieve internetverbinding om het systeem te gebruiken.

Beroemdheden die belangen hebben in cryptocurrencies:

 • Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
 • Ashton Kutcher – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed: “Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan de nieuwe @cobinhood Token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​
 • Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze: eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.
 • Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single. Ze zei: ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.
 • Drew Carey – Een keer getweet: probeerde net ontbijt te kopen met bitcoins. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen
 • Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”
 • Richard Branson Een artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson $ 30 miljoen investeerde in BitPay, een platform voor cryptocurrency-betalingen.

Onze conclusie: New Spy is cutting edge

News Spy is een betrouwbaar en efficiënt automatisch handelssysteem dat nieuwe en ervaren handelaren veel winstgevende kansen kan bieden. Uit onze analyse hebben we gezien dat dit systeem is ontworpen met het gemak van de gebruikers in gedachten, te oordelen naar de gebruiksvriendelijke website en de eenvoudige lay-out die het gemakkelijk maakt om informatie te vinden. News Spy zou in de handen van elke investeerder als een zeer nuttig hulpmiddel moeten worden beschouwd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me