Enjin Wallet recensieEnjin Wallet recensie

Enjin Wallet recensie

Enjin portemonnee is een veilige en gebruiksvriendelijke mobiele cryptocurrency-portemonnee (iOS / Android). Het is extreem eenvoudig te gebruiken en bevat geavanceerde functies zoals Dapp Browser, QR-code airdrops en Cryptocurrency Exchanges. Het is de veiligste mobiele portemonnee die we hebben getest met een tweelaagse beveiligingsencryptie en een veilig toetsenbord. Enjin-portemonnee ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum (alle ERC-20- en ERC-1155-tokens), Binance Chain en Litecoin. Enjin-portemonnee is gemaakt door als een aanvulling op het Enjin-platform.

Award voor beste softwareportemonnee

Enjin Wallet is onze Gold Award-winnaar in de categorie Gratis / Software-portemonnee. We waren onder de indruk van de beveiligingsfuncties van de portemonnee, zoals aangepaste geheugenbeurten en dubbele codering. Enjin-portemonnee is onze topaanbeveling voor elke beginner die zijn cryptocurrencies veilig wil houden.

Is Enjin-portemonnee veilig te gebruiken?

Beveiliging is de grootste zorg voor portefeuilles, aangezien het bekend is dat hackers verschillende portefeuilles aanvallen en proberen geld te stelen. Enjinwallet biedt de beste beveiliging in zijn klasse voor mobiele portemonnees.

  • Tweelaagse versleuteling: Hardware-AES- en softwareversleuteling wordt gebruikt op respectievelijk de onderste laag en de toepassingslaag
  • Veilig toetsenbord: Het beschermde toetsenbord voorkomt dat keyloggers en / of datasniffers op uw mobiele apparaat tikken om gegevens te stelen. Het kan ook worden gerandomiseerd om de veiligheid te vergroten.
  • Schermafbeelding blokkeren en RAM-codering (Random Access Memory): Het besturingssysteemniveau van de portemonnee beperkt schermafbeeldingen en video-opnamen. Op geheugenniveau worden transacties uitgevoerd op een beveiligd RAM-geheugen.
  • Aangepaste bibliotheken: Enjin Wallet bevat aangepaste bibliotheken die de privésleutels na gebruik uit het apparaatgeheugen verwijderen, waardoor de aanvalservice aanzienlijk wordt verminderd.
  • Defecten in de beschermingsprocessor: er is een speciale code ingevoerd om fouten in ARM-processors op te lossen.
  • Beveiliging gecontroleerdORU-beveiligingsteam vond geen problemen die kunnen worden gebruikt om de portemonnee of de cryptografische sleutels die in het systeem zijn opgeslagen in gevaar te brengen (volledig beveiligingsrapport hier
  • Ondersteuning voor Samsung Blockchain Keystore: Enjin ondersteunt de Samsung Blockchain Keystore voor bescherming van persoonlijke sleutels onder Samsungs militaire beveiliging Knox.

Mobiele portemonnees worden geclassificeerd als een “Hot Wallet”, wat betekent dat deze portemonnee is verbonden met internet. Het Enjin-team heeft speciale tegenmaatregelen bedacht om om te gaan met hackers die cryptocurrencies proberen te stelen. Alle privésleutels zijn dubbel versleuteld, de privésleutels, dus zelfs als hackers het bestand hebben gestolen, kan het niet worden ontsleuteld. Bovendien behandelt het speciaal ontworpen Enjin-toetsenbord keyloggers – en zorgt het ervoor dat het decoderingsproces op het apparaat veilig is. Ten slotte gebruikte Enjin aangepaste bibliotheken om de privésleutel uit het apparaatgeheugen te wissen zodra de transactie is verzonden – in tegenstelling tot andere mobiele portefeuilles.

We hebben veel beveiligingsfuncties toegevoegd die gewone portemonnees niet hebben. Enjin Wallet kan niet worden gecodeerd en wordt niet beïnvloed door CPU-fouten zoals Meltdown en Specture.

Witek Radomski CTO van Enjin

Hot wallets worden over het algemeen als minder veilig beschouwd vanwege mogelijke kwetsbaarheden op het apparaat (CPU- of geheugenfouten) die de beveiliging van de mobiele telefoon in gevaar kunnen brengen. Dat gezegd hebbende, kunnen Enjin-portefeuilles worden beschouwd als de beste van alle mobiele portefeuilles. Voor grote hoeveelheden cryptocurrency-opslag raden we het gebruik van cold wallets aan, zoals de Ledger Nano X.

We vonden de beveiliging van Enjin Wallet de beste onder de mobiele portefeuilles, met externe beveiligingsaudits bevestigt ons standpunt. We geven het de hoogste veiligheidsclassificatie van 4/5 – de hoogst mogelijke classificatie voor “hot wallets”.

Veiligheid: 4/5

Welke cryptocurrencies ondersteunt Enjin-portemonnee?

De Enjin-portemonnee ondersteunt de opslag van Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), Binance Chain-tokens (BEP2) en op Ethereum gebaseerde tokens. Voor op Ethereum gebaseerde tokens ondersteunt Enjin de tokens die zijn gemaakt met behulp van de ERC20- en ERC1155-standaarden. Bepaalde ERC-721-verzameltokens worden ook ondersteund, namelijk voor God’s Unchained, CryptoKitties, Blockchain Cuties en Axe Infinity.

Wist u dat Enjin de ERC1155-tokenstandaard heeft geïntroduceerd? Lees meer met onze ERC1155 token-uitlegger.

De ERC1155-tokens passen in het Enjin-ecosysteem, aangezien deze tokens in-game-activa kunnen vertegenwoordigen. Dit past perfect in het game-ontwikkelingsecosysteem van Enjin voor op blockchain gebaseerde games.

Met de portefeuille kunnen gebruikers virtuele valutasaldi in uw lokale valuta sorteren, bekijken en weergeven. Enjins partners Bancor, Kyber, en Changelly stelt u in staat om eenvoudig tokens te wisselen.

Ondersteuning voor meerdere valuta’s: 4/5

Enjin Wallet Exchange-interfaceEnjin Wallet Cryptocurrecy Exchange-interface

Ontwerp en interface

De Enjin-portemonnee heeft een schoon en intuïtief ontwerp. Met de portemonnee kunt u ook eenvoudig overschakelen van het bekijken van uw saldo in cryptocurrency of het equivalent in uw lokale fiatvaluta. Dit is uitermate handig om u in één oogopslag te laten weten hoeveel uw portefeuille waard is.

Wat ook handig is, is de mogelijkheid om eenvoudig extra portefeuilles te maken. Dus stel dat als u cryptocurrencies verzendt of ontvangt voor verschillende doeleinden, u voor elk ervan een portemonnee kunt maken (een beetje alsof u partities heeft in uw daadwerkelijke fysieke portemonnee), waardoor het beheren van uw financiën erg handig en gemakkelijk te traceren is..

Een klein minpuntje dat ik heb over de Enjin-portemonnee is dat wanneer je naar de individuele cryptocurrency-saldi in je portemonnee kijkt, er een verschil is in het saldo dat bovenaan en onderaan wordt weergegeven (wat het juiste saldo is). Hoewel dit geen invloed heeft op uw gebruik van de portemonnee, moet u gewoon weten en accepteren dat de bug aanwezig is.

Onjuist saldo weergegevenDe getoonde saldi zijn inconsistent, degene die in rood is omcirkeld, is eigenlijk correct

Desondanks compenseert de Enjin-portemonnee het met het feit dat het de schoonste interface heeft die er is en extra functies die je in geen enkele andere softwareportefeuille ziet. Omdat, zoals we hieronder zullen zien, de Enjin-portemonnee meer is dan een echt goede softwareportefeuille. De portemonnee is slechts een klein onderdeel van het hele gaming-ecosysteem van Enjin. In plaats daarvan biedt de portemonnee extra functies, zoals een QR-codescanner, een portemonnee voor in-game verzamelitems en een marktplaats om deze verzamelobjecten te verhandelen..

Andere functies op de Enjin-portemonneeAndere kenmerken van de Enjin-portemonnee

Software ontwerp: 5/5

Makkelijk te gebruiken: 5/5

Laatste gedachten – mijn ervaringen met de Enjin-portemonnee

Ik bewaar persoonlijk kleine hoeveelheden cryptovaluta op de Enjin-portemonnee, zodat ik onderweg kan handelen, betalen of ontvangen. Het heeft een gemakkelijk te begrijpen interface met een breed scala aan ondersteunde munten. Dus ik aarzel niet om het als mijn primaire portemonnee te gebruiken. Ik had vrienden die nieuw waren in cryptocurrency en die volledig overweldigd waren toen ik andere mensen hoorde praten over hardware wallets, exchanges en gekke hacks. Ik liet ze mijn Enjin-portemonnee zien en het kostte ze slechts minder dan 30 minuten om ze te installeren en onder de knie te krijgen. Ik vermoed dat ze zonder het eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen ontwerp van de Enjin-portemonnee helemaal geen moeite zouden hebben gedaan met cryptocurrencies. Zes maanden later verhandelen ze nu regelmatig cryptocurrencies.

Enjin Wallet-ecosysteem

Collectible token-ondersteuning

Enjin heeft zijn eigen ERC-1155 digitale tokenstandaard gemaakt die kan worden gebruikt om zowel vervangbare (valuta’s) als niet-vervangbare (NFT) (digitale kaarten, huisdieren en in-game skins) activa op het Ethereum-netwerk te creëren.

Met de Enjin-portemonnee kun je deze NFT’s ontvangen, verzenden of smelten. De NFT’s kunnen verzamelitems of in-game-items zijn.

Je kunt de portemonnee gebruiken om NFT’s met je vrienden te verhandelen en er zijn Telegram-forums voor kopen en handel verzamelobjecten!

Boxmining NFT-verzamelitemsBoxmining NFT-verzamelitems

Om meer te weten te komen over alle spellen in het Enjin Multiverse. Bekijk de gids geproduceerd door Everything Enjin. Bij de Enjin Mintshop je kunt zelfs je eigen NFT’s maken!

Collectable items uit Boxmining worden vaak uitgedeeld als een manier om te zeggen “Dankjewel !!” aan onze fans. Schrijf je in naar Boxmining’s Youtube kanaal en klik op de meldingsbel zodat je niets mist!

Scannen op QR Airdrops (Enjin Beam)

Enjin Beam QR weggeefactieEnjin Beam QR weggeefactie

De beste Enjin Wallet-functie is de Enjin Beam – ook bekend als QR Giveaway. Giveaways kunnen worden geclaimd op de Enjin Wallet via de “Scan QR” -functie. Deze weggeefacties waren te vinden op verschillende websites, games en promoties op de Boxmining Channel.

Enjin Wallet Marketplace

Verzamelobjecten die te koop worden aangeboden op de Marktplaats in de Enjin-portemonnee

Digitale verzamelitems (ERC-1155-tokens) kunnen direct op de Enjin-marktplaats met behulp van de ingebouwde functies van de Enjin Wallet. Deze unieke functie stelt gamers in staat om veilig items te ruilen zonder enig risico door middel van slimme etherische contracten. Items kunnen op de markt worden vermeld met behulp van de “verkoop” -functie op het tabblad Verzamelobjecten. De procedure is een 1-staps proces waarbij de verkoper direct een verkoopprijs invoert en bevestigt door het contract op Ethereum uit te voeren (daarbij gas betalen). Het item wordt direct vermeld op het Enjin Marketplace voor openbare aankoop.

Uitwisselingsfunctie

Enjins partners Changelly, Bancor, Kyber en CoinSwitch stelt gebruikers in staat om eenvoudig tussen verschillende cryptocurrencies te wisselen. Het enige dat u hoeft te doen, is het aantal en het type cryptovaluta invoeren dat u wilt converteren en de cryptovaluta waarnaar u het wilt converteren. Het bedrag dat u ontvangt en de details van de transactie worden automatisch berekend en weergegeven. Als meer dan 1 beurs het type conversie biedt dat u wilt, wordt de informatie weergegeven zodat u deze kunt vergelijken en de conversie kunt kiezen die het beste bij u past. Het enige dat u hoeft te doen, is op “converteren” te drukken en het is klaar!

UitwisselingsfunctieDe uitwisselingsfunctie van de Enjin-portemonnee

Marktplaats

Met de Enjin-portemonnee heb je ook rechtstreeks toegang tot hun marktplaats, waar je verschillende NFT’s kunt bekijken en kopen. U kunt rechtstreeks uit uw Enjin-portemonnee betalen.

Marketplace-functieEnjins marktplaats voor NFT’s

Dapp-browser

Enjin Dapp Browser-ondersteuningEnjin Dapp Browser-ondersteuning

Enjin-portemonnee bevat een van de beste gedecentraliseerde app-browsers die we ooit hebben gezien. De overzichtelijke gebruikersinterface verdringt de verschillende beurzen, financiële diensten, games en sociale mediadiensten.

​ “@context”​ “http://schema.org/”, “@type”​ “Software applicatie”, “merk”​ “Enjin PTE LTD”, “besturingssysteem”​ “ANDROID”, “applicationCategory”​ “Financiën”, “naam”​ “Enjin portemonnee”, “beeld”​ “https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/09/EnjinWalletReview.jpg”, “Omschrijving”​ “Enjin-portemonnee is een veilige en gebruiksvriendelijke mobiele cryptocurrency-portemonnee.”, “beoordeling”​ “@type”​ “Beoordeling”, “kop”​ “Enjin Wallet recensie”, “naam”​ “Enjin portemonnee”, “Omschrijving”​”Enjin-portemonnee is een veilige en gebruiksvriendelijke mobiele cryptocurrency-portemonnee.”, “mainEntityOfPage”​ “https://boxmining.com/liveplanet-vr-review”, “reviewBody”​ “Enjin-portemonnee is een veilige en gebruiksvriendelijke mobiele cryptocurrency-portemonnee. Het is extreem eenvoudig en intuïtief, met geavanceerde functies zoals Dapp Browser, QR-code airdrops en Cryptocurrency Exchanges. De tweelaagse beveiligingsfuncties zijn de beste voor mobiele apparaten. Enjin-portemonnee is absoluut onze topaanbeveling.”, “datum gepubliceerd”​ “30-9-2019”, “beoordeling”​ “@type”​ “Beoordeling”, “ratingValue”​ “4.5”, “slechtste beoordeling”​”0”, “beste beoordeling”​ “5” ​, “auteur”​ “@type”​ “Persoon”, “naam”​ “Angela Wang” ​, “uitgeverij”​ “@type”​ “Organisatie”, “naam”​ “Boxmining”, “logo”​ “type”​ “ImageObject”, “url”​ “https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg” ​

Vergeet niet om onze Enjin-gids te bekijken voor meer informatie over het ecosysteem van Enjin en wat de toekomst biedt voor Enjin.

Enjin-portemonnee-tutorial: Hoe Enjin-portemonnee in te stellen

Het downloaden en instellen van uw Enjin-portemonnee is supergemakkelijk en vooral GRATIS.

Eerst moet je downloaden de Enjin-portemonnee-app van de Apple App Store of Google Play Store.

Download Enjin-portemonnee

Open de app, selecteer ‘crypto portemonnee” en toen “portemonnee maken​.

SelecteerSelecteer “crypto-portemonnee” en vervolgens “portemonnee maken”

Selecteer het wachtwoord u wilt voor uw portemonnee. Wanneer u uw wachtwoorden instelt en later een back-up van uw portemonnee maakt, zorg er dan voor dat u zich in een veilige omgeving bevindt waar u niet wordt opgenomen. Dieven hebben toegang tot uw portemonnee als ze deze informatie verkrijgen.

Vervolgens, selecteer welke cryptocurrencies je zou willen houden in je portemonnee. U kunt later altijd meer soorten cryptocurrencies toevoegen of verwijderen. Druk vervolgens op “portemonnee maken​.

Selecteer uw wachtwoord en cryptocurrenciesSelecteer uw wachtwoord en de cryptocurrencies die u in uw portemonnee wilt hebben

De app vraagt ​​dan of je dat wilt maak een back-up van uw portemonnee. Dit is zodat u uw portemonnee op een later tijdstip kunt herstellen, bijvoorbeeld wanneer u van telefoon verandert en alles opnieuw moet installeren. Het wordt dus ten zeerste aanbevolen om deze stap uit te voeren, ook al lijkt het misschien vervelend.

De back-up is een herstelzin van 12 woorden die u correct opnieuw moet invoeren om uw portemonnee te herstellen. Bewaar deze 12 woorden dus geregistreerd en bewaar ze op een veilige plaats. Kijk hier voor enkele ideeën en tips om uw herstelzin veilig te houden.

Een back-up van uw portemonnee makenEen back-up van uw portemonnee maken

U wordt dan gevraagd verifieer uw wachtwoordzin door willekeurig 2 van uw 12 woorden herstelzin in te voeren. U wordt dan naar het menu ‘munten selecteren’ geleid, waar u nog een kans hebt om de munten te selecteren die u in uw portemonnee wilt houden. Nogmaals, u kunt ervoor kiezen om later andere munten toe te voegen. Als u tevreden bent met de lijst met geselecteerde munten, klikt u op “portemonnee maken​De de installatie is dan voltooid en u wordt dan naar de hoofdpagina van uw portemonnee geleid.

Controleer de wachtwoordzin en maak een portemonneeEen back-up van uw portemonnee maken

Hoe u cryptocurrency kunt verzenden en ontvangen met de Enjin-portemonnee

Cryptocurrency verzenden

Op de hoofdpagina van uw portemonnee, selecteer de cryptocurrency die u wilt verzenden.

Voor deze demo stuur ik Bitcoin, dus ik heb “BTC” geselecteerd.

Selecteer vervolgens op de volgende pagina (tweede afbeelding hieronder) ‘sturen​Op deze pagina kunt u ook uw transactiegeschiedenis voor deze cryptocurrency bekijken. Opmerking: de balans die linksboven in de tweede afbeelding hieronder wordt weergegeven, is soms onnauwkeurig. Dit is een bug in de app die nog niet is verholpen. Dit is echter alleen een weergaveprobleem en heeft geen invloed op uw werkelijke portemonnee-saldo, dat wordt weergegeven in het grotere lettertype.

Op de verzendpagina (derde afbeelding hieronder) selecteer ik meestal ‘Geavanceerde modus”Waarmee u het aantal satoshis per byte kunt typen waarmee u uw cryptocurrency wilt verzenden. Hoe meer satoshis per byte, hoe sneller de verzending en natuurlijk hoe hoger de transactiekosten.

Cryptocurrency verzendenCryptocurrency verzenden

Op de verzendpagina heb je 3 opties om het adres van de ontvanger in te voeren: (a) type in het adres; (b) Plakken het adres; of (c) het scannen van het QR code adres.

Voor de demo scan ik het QR-code-adres van de ontvanger, dus ik heb het QR-code icoon in de rechterbovenhoek, waardoor de camera van mijn telefoon wordt geopend, zoals weergegeven in de tweede afbeelding hieronder. Daar kan ik een QR-code uit mijn fotogalerij kiezen, of in dit geval heb ik de QR-code van de ontvanger gescand.

Voer het ontvangende adres inVoer het ontvangende adres in

Nadat u de QR-code van de ontvanger heeft gescand, wordt u teruggebracht naar de verzendpagina (eerste afbeelding hieronder) met het adres van de ontvanger ingevuld. tweede binnenkomst u kunt het bedrag invoeren dat u wilt verzenden of gewoon op “ALLE” klikken om het volledige saldo in uw portemonnee te verzenden. En in de derde invoer het aantal Satoshis per byte, dat, zoals vermeld, bepaalt hoe snel uw transactie wordt verzonden.

Om te zien met hoeveel satoshis per byte ik mijn cryptocurrency zou willen verzenden, ga ik naar de website whatthefee. Deze website geeft een schatting van hoe snel mijn transactie op een bepaald moment zal verlopen (tweede afbeelding hieronder). Op de tafel geven de cijfers in het zwart de procentuele kans weer dat een transactie een bepaalde tijd in beslag zal nemen. De cijfers in het midden geven het aantal satoshis per byte weer. De groen gearceerde invoer in de rechterbovenhoek betekent bijvoorbeeld dat er met 20,1 satoshis per byte een kans van 95% is dat uw transactie binnen 0,5 uur wordt verwerkt. Hoe hoger de satoshis per byte, hoe sneller mijn transactie en dus hoe hoger de transactiekosten.

Voer de gegevens in en bevestigVoer de gegevens in en bevestig

Zodra u het adres van de ontvanger heeft ingevoerd, verzend het bedrag en satoshis per byte, klikt u op “volgende stap​Hiermee komt u op de pagina Transactie bevestigen (derde afbeelding hierboven). Hier kunt u dubbel controleren of de details correct zijn. Als dit het geval is, klikt u op ‘nu verzenden​Nu ben je helemaal klaar!

Cryptocurrency ontvangen

Op de hoofdpagina van uw portemonnee, selecteer de cryptocurrency die u wilt ontvangen. Als de cryptocurrency die u wilt ontvangen niet wordt weergegeven, klikt u op de knop “+” in de rechterbovenhoek, selecteert u de munt die u wilt ontvangen en klikt u vervolgens op “update muntenlijst”.

Voor deze demo ontvang ik Bitcoin, dus ik heb “BTC” geselecteerd. Selecteer vervolgens op de volgende pagina ‘te ontvangen​Uw Bitcoin-adres wordt vervolgens weergegeven in de vorm van een reeks letters en cijfers, of een QR-code die uw adres vertegenwoordigt. U kunt dan ofwel (a) het adres kopiëren en het doorgeven aan degene die uw cryptocurrencies zal verzenden; of (b) laat ze uw QR-code-adres scannen.

Let op: de balans die linksboven in de tweede afbeelding hieronder wordt weergegeven, is soms onnauwkeurig. Dit is een bug in de app die nog niet is verholpen. Dit is echter alleen een weergaveprobleem en heeft geen invloed op uw werkelijke portemonnee-saldo, dat wordt weergegeven in het grotere lettertype.

Cryptocurrency ontvangenCryptocurrency ontvangen

Wanneer de cryptocurrency met succes naar uw portemonnee is verzonden, wordt het saldo op uw hoofdpagina bijgewerkt. Tip: U kunt de kleine ronde pijlen naast ‘waarde”Om het saldo in uw lokale valuta of de cryptocurrency zelf weer te geven.

met succes ontvangenSuccesvol ontvangen – uw saldo op de hoofdpagina van de portemonnee wordt bijgewerkt

Gefeliciteerd! Jullie zijn er klaar voor!

Stel uw Enjin-portemonnee succesvol in? Heb je geleerd hoe je crypto kunt verzenden en ontvangen? Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies! Bekijk mijn cursus gemaakt in samenwerking met Jeff Kirdeikis van Uptrennd- Bitcademy: leren, investeren & Handel in Bitcoin – binnen een uur

Update 25 april 2020: sectie met veelgestelde vragen en extra functies van de Enjin-portemonnee toegevoegd

Veelgestelde vragen

Hoe de Enjin Wallet te downloaden?

De portemonnee is beschikbaar voor gebruik op mobiele apparaten die worden aangedreven door iOS- of Android-besturingssystemen. Download de Enjin-portemonnee op het Apple App Store of Google Play Store.

Kan ik cryptocurrencies uit andere wallets importeren naar de Enjin-portemonnee?

Met de Enjin-portemonnee kunnen munten worden geïmporteerd uit andere cryptocurrency-portefeuilles. Voorbeelden van cryptocurrency wallets zijn: Bread, Eidoo, Exodus, Coinomi, MetaMask, Trezor Model T, Ledger Nano S, Ledger Nano X en Jaxx.

De portemonnee maakt gebruik van een uiterst interactieve en veilige gebruikersinterface. Dit elimineert de verwarring tussen het kopiëren en plakken van adressen.

Hoe brengt Enjin NFT’s naar videogames??

Een van de belangrijkste kenmerken die uniek zijn voor de Enjin-portemonnee, is de mogelijkheid om de portemonnee aan verschillende videogames te binden. Dus samen met de mogelijkheid om QR-codes en hun Marketplace te verzenden en te ontvangen, te scannen, kunnen spelers NFT-tokens verkrijgen die verschillende in-game items vertegenwoordigen en deze in verschillende videogames importeren. Hierdoor kunnen spelers echt digitale activa bezitten – de items worden niet centraal in databases opgeslagen, maar op de Ethereum-blockchain.

Koppel Enjin Wallet-interfaceKoppel Enjin Wallet Interface in Vergeten artefacten

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me