11 lukrative Bitcoin- og Crypto-tilknyttede programmer du trenger å vite om – 2020

Bitcoin- og crypto-tilknyttede programmer tilbyr en kraftig måte å tjene penger på ditt kryptospesifikke publikum. Enten du driver en populær blogg, et nyhetsnettsted, en YouTube-kanal eller en Twitter-konto, kan crypto-tilknyttede programmer hente inn en tilbakevendende inntektsstrøm som du kan stole på i flere måneder og noen ganger år framover. 

Dessverre er det hundrevis av programmer der ute. Å prøve å finne de beste er en ekstremt tidkrevende prosess. Heldigvis har vårt forskerteam gjort alt det harde arbeidet for deg! Vi har brukt timer på timer på å lete etter internett for de beste bitcoin- og crypto-tilknyttede programmene der ute. Denne guiden avslører våre funn.

Topp 11 Crypto-tilknyttede programmer

crypto tilknyttet program cryptohopper

1. CryptoHopper

CryptoHopper er en automatisert crypto trading bot som kan brukes på en rekke børser. Programvaren lar deg intuitivt sette opp handelsstrategier, teste dem på tvers av historiske data og tjene penger på å handle kryptomarkedene. Teamet vårt har mye brukt CryptoHopper tilknyttede program, og det er kraftig. Vi tjente hundrevis av dollar per måned med vår tilknyttede lenke bare fra en enkelt blogginnlegg!

Kasse noen av CryptoHopper tilknyttede programstatistikker her. De har utbetalt over $ 250 000 til tilknyttede selskaper de siste årene, og over 10 000 mennesker markedsfører produktene sine. Denne statistikken taler for seg selv.

Gjennom årene har teamet redusert utbetalingen av tilknyttet selskap, men det er fortsatt verdt det å se at du får utbetalt måned etter måned, da CryptoHopper er et abonnementsprodukt. Du kan se hvordan noen tilknyttede selskaper markedsfører produktet gjennom videoer med pedagogisk innhold nedenfor.

HaasOnline tilknyttet program

2. HaasOnline

HaasOnline er en av de mest populære automatiserte handelsplattformene for avanserte handelsmenn, og den har en bevist rekord siden 2014. I likhet med Cryptohopper fungerer HaasOnline som en handelsbot som automatisk kan handle på dine vegne ved hjelp av lønnsomme handelsstrategier. Verktøyet støtter over 22 børser og kan brukes til å handle på tvers av dem alle.

HaasOnline-tilknyttede program er også ekstremt konkurransedyktig. Til dags dato har den utbetalt over $ 1 216 962 til tilknyttede selskaper som markedsfører produktene. Hvis du har et publikum av kryptohandlere som du ønsker å markedsføre produkter til, er dette et tilknyttet program som du må kasse.

I dag har mer enn 8000 tilknyttede selskaper meldt seg på HaasOnline-programmet. Den gjennomsnittlige provisjonsbetalingen er $ 72. Ta en nærmere titt på HaasOnline tilknyttet program her.

krypto tilknyttet program paxful

3. Paxful 

Paxful er en plattform som lar deg kjøpe og selge bitcoin. De har investert mye tid og selskapets ressurser for å rulle ut deres tilknyttet program det er ekstremt gunstig for tilknyttet selskap. 

Med Paxful-tilknyttede program mottar du 50% av bytteavgiftene når en av dine henviste kunder kjøper bitcoin gjennom plattformen. Du kan også sende meldinger til teamet deres og be om å få utbetalt når tilknyttede selskaper også selger bitcoin.

En ekstra kraftig funksjon med Paxful-programmet er at du mottar 10% tilknyttede kommisjoner når dine nivå 2-henviste brukere kjøper bitcoin. Dette betyr at du kan rekruttere andre tilknyttede selskaper til å bli med i Paxful-henvisningsprogrammet og tjene når deres henviste kunder kjøper bitcoin. Dette er veldig unikt i bransjen og lar deg bygge en hær av tilknyttede selskaper.

bitcoin tilknyttet program cryptotrader.ax

4. CryptoTrader.Tax

Helt siden IRS rullet ut sin offisielle skatteveiledning for kryptokurrency og begynte å slå ned på kryptoinvestorer, kryptoskattkalkulatorer har blitt et verktøy i mange handelsmannens arsenal. Ved å bare koble vekslingskontoer via API-nøkler eller gjennom CSV-import, kan brukere generere sine nødvendige skatterapporter basert på deres historiske data ved å klikke på en knapp. Disse rapportene kan importeres til TurboTax eller sendes til en skattepersonell.

CryptoTrader.Tax tilbyr et tilknyttet program på 25% for livstidskommisjonen – det beste i skatteindustrien. Dette betyr at når noen klikker gjennom lenken din og blir kunde, får du passiv inntekt for hvert år de genererer sine skatterapporter!

I tillegg til kommisjonen, gir tilknyttet tilknytning automatisk folk 10% avslag, så de blir stimulert til å klikke seg gjennom ved hjelp av tilknyttede lenker. Du kan lære mer om CryptoTrader.Tax tilknyttet program her.

I eksemplet nedenfor kan du se hvordan YouTubers utnytter tilknyttet program.

Bitcoin IRA tilknyttet program

5. Bitcoin IRA

I dag bruker mer enn 50000 bitcoin- og kryptovalutaholdere Bitcoin IRA til å holde kryptoaktiva i pensjonskontoen.

Det er ingen hemmelighet at investering gjennom en pensjonskonto kan resultere i enorme skattebesparelser. Dette gjør det å holde bitcoin og annen krypto gjennom en IRA-konto ekstremt attraktiv for kunnskapsrike investorer som ønsker å beskytte sin formue mot skatte mannen.

De Bitcoin IRA tilknyttet program lar deg tjene opptil $ 75 for hver henviste kunde som registrerer seg for en Bitcoin IRA-konto. Med en 30-dagers informasjonskapselvarighet og over 400 millioner i transaksjonsvolum, gir programmet et godt alternativ for visse tilknyttede markedsførere.

CoinRule tilknyttet program

6. CoinRule

Etter hvert som flere og flere detaljistinvestorer begynner å kjøpe og selge krypto, ser de kontinuerlig etter mer automatiserte løsninger som kan hjelpe deg med handel. CoinRule er en plattform som lar deg bygge automatiserte handelsløsninger uten koding nødvendig.

Du kan velge mellom over 150 regler som stop loss, trendbalansering, daglig topp ytelse og mer.

De CoinRule tilknyttet program tilbyr 20% tilbakevendende provisjon på planer til tilknyttede selskaper. Dette er et flott program for tilknyttede selskaper med kryptobasert publikum som liker automatisert handel!

bitcoin tilknyttet program bybit

7. Bane

Bybit er en derivatutveksling av kryptovaluta som har vokst i popularitet i det siste. Du har sannsynligvis sett dem på Twitter, YouTube eller på nettet hvis du i det hele tatt er koblet til bransjen. Årsaken til at du har sett dem: deres tilknyttede program er en av de beste, og deres tilknyttede selskaper tjener gode penger ved å markedsføre den nye derivatbørsen.

Med tilknyttet program for Bybit kan du tjene provisjon på personer du henviser, samt personer du henviser og som henviser andre mennesker. Det er et pyramidesystem som kan gi resultater. 

Du kan lære mer om Bybit tilknyttet program her.

crypto henvisningsprogram myntbase

8. Coinbase 

Å være et slikt merkenavn i bransjen, er det ingen idé at Coinbase tilknyttet program kan gi resultater for arrangører. Coinbase er ofte det første selskapet som ombord går inn i verden av kryptovaluta. Det er lurt å bruke dette faktum til din fordel.

Tilknyttet program tilbyr en 50% provisjon for alle handelsavgifter i løpet av de første 3 månedene som brukeren er på Coinbase.com. Det er ingen grense for antall personer du kan henvise til.

For å komme i gang må du søke på programmet ved å fylle ut Denne formen. Når du er godkjent, kan du begynne å markedsføre ved hjelp av en tilpasset tilknytningslink. Programmet har også muligheter for smidig kampanjesporing og tilknyttede rapporteringsfunksjoner.

trezor crypto tilknyttet program

9. Trezor

Et annet kjent navn i kryptoverdenen – Trezor er en maskinvarepungebok som lar deg trygt lagre kryptoen din offline. Trezors er overalt, og en av grunnene til at vi anbefaler dette tilknyttede programmet er på grunn av det faktum! Det er mye enklere å konvertere publikum til kunder når merkevaren har etablert troverdighet.

De Trezor tilknyttede program tilbyr en kommisjon på 12-15% for henvisninger. En ting vi elsker med dette tilknyttede programmet er at det kan lønne seg i bitcoin. 

Hardware-lommebøker er en stift i mellomnivå til avansert kryptoverden. Hvis du har et publikum som er på dette stadiet, kan dette være et flott tilknyttet program å utnytte. Dessverre, som andre nevnt ovenfor, har den ikke en abonnementskomponent, så den bygger ikke en passiv inntektsstrøm.

Kucoin tilknyttede program

10. Kucoin

Kucoin er en av de mest brukte kryptovaluta-børsene i verden. I følge nettstedet deres er 1 av fire kryptoholdere over hele verden med Kucoin. Dette gir tilknyttede selskaper en flott mulighet til å markedsføre plattformen og tjene penger med Kucoin tilknyttet program.

Kucoin-tilknyttede selskaper kan motta mellom 30-50% av handelsavgiftene, avhengig av hvor mange personer de er ombord på plattformen. Dette er en av de mest konkurransedyktige tilknyttede kursene for en børs på markedet. Fordi Kucoin-tilknytningsprogrammet fortsatt er så nytt, må du godkjennes manuelt for å registrere deg som et tilknyttet selskap. Du kan registrere deg og registrere deg akkurat her.

changelly tilknyttet program

11. Changelly

Brukt av mer enn 2 millioner mennesker, er Changelly en populær kryptovaluta-utveksling som tilbyr 24/7 live chat-støtte og over 150+ kryptovalutaer. Med en gjennomsiktig gebyrstruktur og en brukervennlig plattform, kan dette være en flott utveksling for å markedsføre til et mer avansert kryptopublikum som leter etter alternativer til Coinbase, Binance, etc. 

Enda bedre, den Changelly tilknyttet program er ganske innbringende. De tilbyr 50% provisjon for alle henviste brukere. Tilknytningsprogrammet har tiltrukket seg de beste kryptomediene som CoinTelegraph, Coin Market Cap, Coin Gecko og andre for å markedsføre Changelly via tilknyttet program. Hvis du driver en medieeiendom, kan dette være et flott alternativ. De har også en widget som kan installeres direkte på nettstedet ditt for å øke konverteringen. 

Konklusjon

Det er alt for nå! Teamet vårt vil fortsette å overvåke forskjellige andre kryptovalutaer tilknyttede programmer og vil legge til dette stykket når vi identifiserer dem. Husk å sjekke inn igjen så ofte. Hvis du driver et tilknyttet program for kryptovaluta, kan du kontakte teamet vårt. Vi vil gjerne sjekke det ut, og hvis det er bra nok, kan du legge det til i dette blogginnlegget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me