[2020] Hvordan få Bitcoin eller Crypto-lån uten sikkerhet?

Leter du etter et øyeblikkelig Bitcoin-lån uten sikkerhet og uten bekreftelse?

Vel, du er på rett sted !!

Første ting først la meg gjøre ting en ting klart:

Det er ikke noe som heter Bitcoin-lån eller kryptolån uten sikkerhet eller ingen bekreftelse.

Overrasket?

Hvis du er det, burde du ikke være det fordi det vil være for god avtale til å være sant.

Sjansen er stor for at noen prøver å svindle deg, hvis de presenterer noen avtale på lignende linjer.

Jeg har vært i denne bransjen de siste tre årene nesten og 100% av tiden har slike eventyrtilbud vist seg å være skyggefulle eller.

Så hold deg unna dem.

Hva du bør gjøre videre er å finne ut de riktige Bitcoin-lånene og kryptolåneselskapene som vil beholde kryptovalutaene dine som sikkerhet for å gi en god del lån.

På denne måten vil du ikke skille deg fra den fremtidige verdistyrkingen av dine digitale eiendeler og samtidig få det etterspurte lånet for å dekke dine behov.

Det er enkelt, når du har pengene, returnerer de og får kryptovalutaer eller Bitcoin hva du har beholdt som sikkerhet.

Jeg har gjort noen lekser på dine vegne. Her er noen av selskapene du kan prøve å få Bitcoin og kryptolån hvis du allerede eier

Øyeblikkelig Bitcoin-lån uten sikkerhet

Hvis du har Bitcoin eller annen kryptovaluta, er dette det beste stedet å lande for et øyeblikkelig Bitcoin- eller kryptolån. Sørg for å ha krypto-lommeboken så vel som ID-bevisene dine.

Produktnavn Hurtigkoblinger
BlockFi Crypto-lån [Støtter USA & UK] Sjekk nå
BlockFi-sparekonto [Støtter USA & UK] Sjekk nå

BlockFi [Best for amerikanske kunder]

BlockFi er en seriøs kryptolåner som opererer siden 2018 fra USA.

Selskapet startet sakte og har nå god venturefinansiering som støtter det. Men dette tror heller ikke på å gi Bitcoin-lån uten sikkerhet.

Deres virksomhet er hovedsakelig sentrert i USA, og deres tjenester er tilgjengelige i følgende stater: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

De utsteder lån med en LTV på opptil 50% og et minimum lånebeløp er $ 5000, noe som betyr at du må beholde en sikkerhet på $ 10.000 i krypto ved gjeldende LTV.

De har nylig fjernet organisasjons- og uttaksgebyrene for å gjøre det mer attraktivt for kryptoholdere å beholde sine kryptovalutaer som sikkerhet for å få lån, i stedet for å selge dem med en gang.

De gir også en BlockFi-sparekonto, og du kan forvente en rente på opptil 8,6% gjennom den. Rentekontoer er ikke tilgjengelige i CT og NY, pluss å legge til minst $ 100 på sparekontoen for å forvente anstendig inntekt.

Prosessen er enkel, bare gå til BlockFi.com og registrer deg ved hjelp av e-posten din. Fullfør KYC og legg inn som deponerer kryptoen din i lommeboken for å bli brukt som sikkerhet. Når du er brukt fra slutten din og godkjent fra BlockFi, får du kontanter eller kryptolån i henhold til dine valgte kriterier.

Få et lån fra BlockFi nå

Lån Bitcoin uten sikkerhet

Låne penger til bitcoin er vanlig, men det er ikke så enkelt å låne penger i Bitcoin uten sikkerhet !!

Å ja, det er ett selskap som gir deg lån uten sikkerhet i Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Selvfølgelig er de ikke svindel, men de gir ikke lån til Bitcoin. I stedet bruker de Bitcoins blockchain for å behandle lånebetalingen. De fungerer som en tradisjonell finansmann der de andre dokumentene dine blir sjekket for å vite om kredittverdigheten din.

Så det er en subtil forskjell mellom å låne penger mot Bitcoin og å få lån finansiert i Bitcoin. Bitbond gjør det senere, mens BlockFi gjør førstnevnte.

Hvis du er fra USA, kan du prøve BlockFi for kryptolån og kryptosparingskonto.

Jeg håper nå er du klar og vil tenke på denne ideen om ikke å selge kryptobeholdningene dine, og i stedet stille sikkerhet for å få øyeblikkelige lån.

Sist, men ikke minst, må du gjennomgå KYC-prosessen på alle slike krypto-utlånsplattformer. Det er ingen måte å komme seg rundt. Jeg tror det er fornuftig å gjøre det også fordi du vil ha mye behov for bevis i tilfelle noe går galt.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me