BESTE anonyme Bitcoin-lommebøker å bruke i 2020

Å bruke Bitcoin er flott.

Å bruke Bitcoin anonymt er vanskelig.

Men den virkelige magien skjer bare når du bruker Bitcoin anonymt.

Det er fordi da bare du blir den sanne mesteren i å bruke Bitcoin uten å etterlate et spor av å bruke den. Men som sagt, det er vanskelig å bruke Bitcoin anonymt, og det kan bare bli enkelt ved å bruke den anonyme bitcoin-lommeboken.

Merk: Jeg vet at noen av dere tenker? Vel, var ikke Bitcoin anonym i utgangspunktet?

Se:

Det er ikke, og det blir derfor viktig å bruke slike lommebøker som garanterer anonymitet mens de handler i Bitcoin.

Lommeboknavn Type
Ledger Nano X (Anbefalt) Hardware Wallet
Ledger Nano S Maskinvare & Web lommebok
Samourai lommebok Mobil lommebok
PINT Lommebok Mobil lommebok
Bitcoinpaperwallet.com Papir lommebok
BitLox Hardware Wallet
Electrum Desktop & Mobil lommebok

Topp Bitcoin Anonym Lommebøker fra 2020

La oss komme i gang med våre beste valg for anonyme Bitcoin-lommebøker som skal lagres trygt i 2020 og utover:

#1. Ledger Nano X [Anbefalt lommebok]

Ledger Nano X Lommebok er etterfølgeren til Ledger Nano S maskinvareenhet.

Nano X ble lansert i år, og i dette korte tidsrommet har det gjort seg kjent for å sikre kryptovalutaene dine trygt.

Det er en betalt enhet og gir valuta for pengene, siden det er en svært mobil enhet med en Bluetooth-funksjon. Dermed kan den enkelt brukes med alle iOS- og Android-enheter.

På sikkerhetsfronten er det en ikke-forvaringslommebok der du styrer dine private nøkler.

Dessuten kan den brukes med en infisert enhet og fremdeles gi deg tryggheten. Ledger Nano X kan også brukes som en pålitelig anonym BTC-lommebok hvis du skjul Internett-leverandøren din ved hjelp av en VPN og det skal ikke være noe problem.

PS: Bestandig kjøp Ledger Nano X fra denne offisielle nettsiden, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resultert i kompromittering av brukerens midler.

Og hvis du kjøper hvilken som helst Ledger-enhet sørg for å bruk Avira VPN for fullstendig anonymitet da det tilbyr en stjele avtale om 50% AVSLAG på deres årspakke.

 

I fremtiden kan du forvente at flere anonyme funksjoner vil være tilgjengelige på Ledger Nano X, og det er grunnen til at det også er min foretrukne lommebok å lagre bitcoins.

  • I slekt: Ledger Nano X full gjennomgang for 2020

Kjøp Ledger Nano X nå

# 2. Ledger Nano S [Secure Hardware Wallet]

Ledger Nano S Wallet har vært flaggskipet til Ledger SAS-selskapet siden lanseringen i 2015.

Selv om Ledger Nano S ikke har funksjoner som Ledger Nano X, gjør den en ganske anstendig jobb med å sikre kryptovalutaene dine. Hvis du bruker den passende VPN, kan du enkelt bruke Ledger Nano S som en sikker og anonym Bitcoin lommebok.

Å være en HD-lommebok som ikke er en varetekt, gir den tryggheten til brukerne, da de alltid kontrollerer sine private nøkler. Så hvis du har lite budsjett og fortsatt vil ha en anonym Bitcoin hardware-lommebok, kan Ledger Nano S være den !!

PS: Bestandig kjøp Ledger Nano S fra denne offisielle nettsiden, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resultert i kompromittering av brukerens midler.

Og hvis du kjøper hvilken som helst Ledger-enhet sørg for å bruk Avira VPN for fullstendig anonymitet da det tilbyr en stjele avtale om 50% AVSLAG på deres årspakke.

 

Sjekk ut Ledger Nano S nå

# 3. Samourai lommebok (Android Wallet)

Samourai lommebok er for de besatte.

Samourai lommebok merker seg selv som ‘den mest private og anonyme bitcoin lommeboken.’ 

Det er en ny lommebok for gatene for å holde BTC-transaksjonene dine private, identiteten din maskert og pengene dine sikre til enhver tid.

Og teamet bak Samourai lommebok er ekstremt seriøst med hva de gjør, og det gjenspeiles også i introduksjonen her:

Vi er personvernaktivister som har viet livet vårt til å lage programvaren som Silicon Valley aldri vil bygge, regulatorene vil aldri tillate, og VC-ene vil aldri investere i. Vi bygger programvaren som Bitcoin fortjener.

Derfor er Samourai-lommeboken sterkt forpliktet til å holde transaksjons privatliv mens de handler i Bitcoin, og har følgende funksjoner på plass i mobilappen:

  • Ingen adresse gjenbruk: Det er en HD-lommebok som forsikrer at du ikke bruker noen adresse mer enn en gang, og som også varsler deg hvis du er i ferd med å sende en transaksjon til tidligere brukt adresse. Unngå derfor utilsiktet gjenbruk av adresser.
  • CoinJoin: Ved å bruke Samourais STONEWALL-teknikk er det mulig å generere høye entropitransaksjoner som ligner. CoinJoin.
  • Unngå å koble sammen tidligere endringsutganger: Samourai analyserer alle tidligere transaksjoner før du bygger en ny transaksjon for å sikre at den ikke lekker verdifulle metadata om deg og lommeboken din..
  • Tor & VPN aktivert: Samourai er aktivert med Tor- og VPN-støtte, slik at du kan rute alle transaksjoner gjennom en anonym IP-adresse.

Last ned Samourai Wallet gratis (Bare Android)

# 4. PINT Lommebok (Mobil lommebok)

PINT er en HD-lommebok med flere valutaer som er svært intuitiv å lagre, administrere, motta og sende seks blockchain-eiendeler som Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) inkludert Bitcoin.

Det er også en selvbetjent lommebok der du styrer dine private nøkler ved å sikkerhetskopiere frøet med deg.

Bortsett fra det, trenger du ikke å avsløre personlig informasjon som telefonnummer, e-post etc. mens du bruker PINT-lommebok.

Når det er sagt, er grunnen til at vi snakker om PINT-appen, at den har Tor-innebygd funksjon som hjelper deg å være anonym mens du handler i BTC og andre eiendeler..

Last ned PINT nå på Android-enheten din

# 5. Papir lommebok

Papirlommebok for Bitcoin er også svært anonym.

En papirlommebok for Bitcoin er ganske enkelt et stykke papir der din private og offentlige nøkkel (eller adresser) skrives ut. Og ved hjelp av denne lommeboken kan alle ta bitcoinsene dine hvis den går tapt.

Men å være et fysisk objekt som papir, er det mye enklere å holde det skjult, og selv om det blir offentliggjort, er det umulig å finne ut av adressene hvem som eier lommeboken.

Derfor er papirlommebøker en annen anonym, men likevel grei måte å beholde og overføre bitcoins på fra en person til en annen.

Sjekk ut Bitcoinpaperwallet.com

# 6. BitLox (Hardware Wallet)

BitLox er en Hongkongbasert oppstart som skaper svært sikre maskinvarepunger for personvern for sine kunder.

De lager for tiden tre typer hardware-lommebøker, nemlig:

  • BitLox Advanced
  • BitLox Ultimate
  • BitLox Extreme Privacy Set

BitLox Extreme Privacy-sett er det vi er interessert i fordi det er en veldig privat og anonym lommebok for forsiktige brukere som deg.

Utover det:

BitLox gir den absolutt beste klasseløshetsløsningen gjennom en uslåelig kombinasjon av BitLox Ultimate Hardware Bitcoin Wallet og BitLox Military Grade USB Vault med TAILS OS forhåndsinstallert.

Så ved å bruke dette kan du sende og motta midler i absolutt privatliv ved å bruke TAILS plus, BitLox og deres TOR-kompatible nettverktøy. Og slik konfigurerer du det for første gang:

Kjøp BitLox nå

# 7. Electrum On Tails operativsystem (Anonym mobil lommebok)

Å bruke Electrum lommebok på haler som betjener systemet er en annen smart måte å være anonym mens du bruker Bitcoin.

Lurer på hva Tails er?

Vel, Tails er et operativsystem designet spesielt for å holde internett privatliv.

“Tails er et live system som tar sikte på å bevare personvernet og anonymiteten din. Det hjelper deg å bruke Internett anonymt og omgå sensur nesten hvor som helst du går og på hvilken som helst datamaskin, men etterlater ingen spor med mindre du ber om det eksplisitt. Det er et komplett operativsystem designet for å brukes fra en USB-pinne eller en DVD uavhengig av datamaskinens originale operativsystem. Det er Gratis programvare og basert på Debian GNU / Linux. ”

Og for de av dere som ikke kjenner Electrum.

Electrum er en av de eldste lette lommebøkene for Bitcoin som opererer i dette området siden 2011. Å være en lett klient betyr at du ikke trenger å laste ned hele blockchain mens du handler gjennom den..

Dessuten er det en selvbetjent lommebok der du alltid kontrollerer dine private nøkler.

For øyeblikket er den tilgjengelig for Windows, Mac OSX, Linux og Android.

Sjekk ut Electrum

Opprett sikre anonyme Bitcoin Wallet-apper i 2020

Mange brukere synes at det er ganske vanskelig å gjøre anonyme Bitcoin-transaksjoner.

Men i virkeligheten er det ikke.

I dag, i motsetning til tidligere, trenger du ikke installere mange Tor- eller VPN-oppsett for å gjøre anonyme Bitcoin-transaksjoner. I stedet kan du bruke noen av de ovennevnte lommebøkene til å gjøre private og helt sikre anonyme transaksjoner.

Og hvis du fremdeles er forvirret mellom hvilken du skal velge mellom, vil jeg stemme på BitLox og Rahakott fordi de er en av de beste i denne bransjen..

På toppen av alt:

Det er beklagelig at den anonyme Bitcoin-lommeboken for iPhones ikke har kommet på markedet ennå, men de vil snart være ute med Samourai-lommeboken.

Merk: Ikke fall for svindel som CoinCure som er en absolutt svindeltjeneste som hevder å være verdens sikreste anonyme Tor-Bitcoin lommebok. Gamle prosjekter som Dark Wallet og Bitcoin Fog som har som mål å lage Tor-Bitcoin lommebøker for anonymitet, er ikke lenger funksjonelle, så hold deg også borte fra dem.

Det er alt fra min side i denne artikkelen om anonyme Bitcoin-lommebøker, og jeg håper at dette hjelper deg med å velge riktig lommebok.

Liker dette innlegget? Del den med vennene dine på Facebook & Twitter!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me