Beste Cardano (ADA) lommebøker å bruke i 2020

Jeg tror du er enig med meg når jeg sier:

Vi har sett nok av Ethereum-drapsmenn, men Ethereum overlever fortsatt til dags dato.

Men vil det vi saken etter fem år også?

Vel, jeg har ikke krystallkulen for å fortelle det, men når jeg har sagt det, mener jeg ikke at vi ikke vil ha Ethereum da.

Det jeg mener er at vi da vil se noen flere såkalte Ethereum-drapsmenn, og få av dem ville til og med ha tatt over Ethereum. (sannsynligvis)

Men la oss ta en pause:

Fordi en slik Ethereum-drapsmann eksisterer i kryptosfæren akkurat nå også, og den kalles – Cardano (ADA). Derfor er det på listen min over kryptovalutaer som vil overleve de neste 5 årene.

For de av dere som ikke kjenner Cardano, er det en blockchain 3.0-plattform for hosting av smarte kontrakter og DApps som lover å være mer skalerbar, styrbar og interoperabel enn Ethereum.

Vel, uansett, jeg vil ikke snakke mer om Cardano nå, fordi mange av dere allerede eier det og har kommet hit for å vite om noen av de beste Cardano-lommebøkene for å lagre ADA.

Dette ble også forventet fordi Cardano-samfunnet i lang tid har lengtet etter en mer praktisk måte å samhandle med Cardano blockchain på..

Så la oss komme til den virksomheten:

Så du kjøpte din første Cardano, bra! Vel, her er noen av de beste Cardano lommebøkene for å lagre det trygt:

Beste Cardano-lommeboken du kan prøve for din ADA i 2020

Ikke sikker Hvor skal du lagre Cardano (ADA) myntene dine trygt? Sjekk ut under den dedikerte listen over beste lommebøker for Cardano:

Beste Cardano (ADA) lommebøker Lommeboknavn
Hardware lommebøker Ledger Nano X [Anbefalt]
Ledger Nano S
Trezor Model T
Desktop Wallet Daedalus lommebok
Web lommebok AdaLite lommebok
Yoroi lommebok
Mobil (Android & iOS) Lommebok-app Yoroi lommebok

#1. Ledger Nano X [anbefalt]

Vil du ha noe pålitelig og langsiktig for din Cardano-kryptovaluta?

Vel, du bør en gang se på Ledger Nano X, som den nye maskinvarelommeboken lansert av Ledger SAS-selskapet – en pioner innen produksjon av sikkerhetsløsninger for digitale eiendeler som Cardano..

Det gode er at Cardano støttes av Ledger Nano X og 1000+ andre valutaer. Videre har enheten et batteri og Bluetooth som du kan administrere ADA-tokens direkte på iOS / Android-enheter.

Til slutt er Ledger Nano X en selvbetjent lommebok der du får frøfrasen for å kontrollere ADA, så vel som andre kryptovalutaer..

PS: Kjøp alltid Ledger Nano X fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil, noe som fører til kompromittering av brukernes midler.

Kjøp Ledger Nano X nå

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S trenger ingen introduksjon.

Det er absolutt den mest berømte Bitcoin- og kryptovaluta-lommeboken produsert av Ledger HQ, som nå også støtter Cardano (ADA).

Hvis du har lite budsjett for å kjøpe en kryptovaluta-lommebok, bør du sjekke ut Ledger Nano S, siden det er ganske billig per nå. Og det beste er at du betaler mindre for samme grad av sikkerhet.

Akkurat som andre lommebøker, lar Ledger Nano S deg ta sikkerhetskopi av frøet ditt, angi en PIN-kode og angi en passordfrase, hvis du trenger det. Bortsett fra det, kan du enkelt lagre 700+ kryptovalutaer og tokens på den og gå over landegrensene. Sjekk her mer detaljert om myntene støttet av Ledger Nano S.

PS: Kjøp alltid Ledger Nano S fra dette offisielle nettstedet, kjøp gjennom andre kilder som Amazon har blitt rapportert feil og resulterer i kompromittering av brukernes midler.

Kjøp Ledger Nano S nå

# 3. Trezor Model T [Cardano’s Hardware Wallet]

Trezor Model T er den nye forbedrede modellen til tidligere Trezor hardware lommebok, og den gode nyheten er at den støtter Cardano inkludert hundrevis av andre kryptovalutaer.

Trezor er også en av pionerene innen hardware lommebøker og har utviklet lommebokløsninger de siste fem årene..

Det er en liten enhet med en mini OLED-skjerm der du autoriserer transaksjonene på skjermen.

Trezor er en selvbetjent HD-lommebok der du styrer dine private nøkler med et 12-ords frø eller passord som er av største betydning i dag for å beskytte eventuelle kryptoaktiver.

Men en ting å merke seg er at du må bruke Trezor Model T med AdaLite fordi det gir deg brukergrensesnittet til å samhandle med ADA-butikken din på Model T. Merk: Bare firmwareversjon >= 2.0.8 støttes for denne funksjonen.

Kjøp Trezor Model T nå

# 4. AdaLite Wallet [Web Wallet]

AdaLite, tidligere kjent som CardanoLite, er en lett lommebok for oppbevaring av Cardano trygt og sikkert.

AdaLite er utviklet av Vaccumlabs-utviklere, som er fans og innehavere av Cardano, forsto behovet for timen for å lage en mer brukervennlig lommebok for Cardano-brukere..

For å bruke AdaLite trenger du ikke gjøre noen registreringer eller installasjoner. I stedet kan du få direkte tilgang til lommeboken på AdaLite.io URL.

Når du lager en ny lommebok med AdaLite, genererer du en 12-ords mnemonic-setning som er som nøkkelen til Cardano-lommeboken. Hvis du mister denne nøkkelen, vil du miste alle pengene dine, så hold den veldig trygt.

Når det er sagt at AdaLite er en selvbetjent lommebok og ingen, selv AdaLite lagrer ikke dataene dine eller beholder noen form for sikkerhetskopiering av pengene dine.

Til slutt er AdaLite kompatibel med Trezor Model T og Daedalus lommebok, så du har også dette alternativet å utforske.

Merk: AdaLite støtter ikke Cardano Staking.

Sjekk ut AdaLite Wallet

# 5. Daedalus Wallet [Desktop Wallet]

Daedalus er den offisielle lommeboken for Cardano-kryptovaluta.

Det er en stasjonær klient med full node hvor du må laste ned hele blockchain og vente litt på synkronisering.

Med Daedalus-lommeboken kan du lage en rekke hierarkiske deterministiske (HD) lommebøker for å lagre ADA-midlene dine.

Bortsett fra at Daedalus lommebok er også en selvbetjent lommebok der du får frø for sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Derfor er du fortsatt i all kontroll over midlene dine og kan sikkert sende / motta / administrere Cardano ved hjelp av Daedalus-lommeboken.

En annen god grunn til å bruke Daedalus desktop wallet-klient er at den er utviklet av Cardano-teamet, og den støtter også Cardano-innsatser.

Til slutt kan du også lage Cardano-papirlommebøker ved hjelp av Daedalus, der lommebøkene kan eksporteres til papirsertifikater, noe som gir deg maksimal sikkerhet for å plassere penger i fryselager..

Merk: Fra nå av støtter ingen andre Cardano-lommebøker innsatsen til Cardano. Også deres iOS- og Android-app er under utvikling.

Ta en titt på Daedalus Wallet for Mac, Linux, Windows

# 6. Yoroi Wallet [Web & Mobile ADA Wallet-Chrome Extension]

Yoroi er en lommebok på nettet og en av de beste lommebøkene til Cardano.

Lette lommebøker trenger ikke å laste ned eller synkronisere blockchain som Daedalus. Dette betyr at når du først har åpnet lommeboken, kan du sende eller bekrefte mottakelsen av transaksjoner med en gang.

En annen enkel måte å forstå det på ville være: Yoroi er en lett, hierarkisk deterministisk (HD) lommebok for Ada (kryptovaluta) som kjører som en Chrome-utvidelse.

Denne lommeboken er også den offisielle lommeboken til Cardano, siden den er utviklet av Emurgo og konstruert av IOHK, som er offisielle representanter for Cardano-prosjektet..

Når du setter opp Yoroi-lommeboken for første gang, får du en 15-ords gjenopprettingsfrase. Hold dette veldig sikkert, ettersom å miste dette vil bety at du mister alle pengene dine.

I tillegg er Yoroi en selvbetjent lommebok, noe som betyr at private nøkler bare lagres kryptert på brukerens maskin mens du bruker Yoroi. Så du trenger ikke bekymre deg for sikkerhet.

Imidlertid vil jeg anbefale deg å være oppmerksom på phishing-angrep mens du bruker nettlommebøker, så husk det.

Merk: Denne lommeboken støtter ikke Cardano-innsatser. Yoroi er også tilgjengelig for Android og iOS

Bruk Yoroi Wallet Now

Hvilken er den beste ADA lommeboken å bruke?

Jeg vet at mange av dere kanskje tenker at det ikke er så mange Cardano-lommebøker å velge mellom, men tro meg at dette er nok alternativer for en blockchain som bare har vært her i så kort tid.

Hvis du var der for et år siden, ville du ikke ha funnet engang disse mange alternativene for å lagre Cardano.

Jeg er også sikker på at du med tid og modenhet i Cardano-prosjektet kan forvente mye flere lommebøker som du har gjort nå for Ethereum.

En annen ting som plager Cardano-brukere er mangelen på Cardano Android & iOS-lommebøker som er en reell bekymring, men også det blir sortert etter hvert som Daedalus jobber med det.

Det er også en mobil lommebok for Cardano-brukere (iOS og Android), dvs.., Infinito lommebok, men jeg er ikke sikker på kvaliteten ennå, men hvis det endres, vil jeg legge det inn på listen min.

Videre er den gode nyheten Cardano kommet til Ledger Nano S, så hvis du har en, kan du slappe av eller kjøpe Ledger Nano X – neste generasjons Cardano maskinvarebok.

Til slutt oppfordrer jeg deg til å ta ut Cardano eller andre kryptovalutaer fra børsen, og hvis du vil ha en Cardano maskinvarebokje akkurat nå, kan du sjekke ut Trezor Model T.

Så alt fra min side i denne runden med de beste Cardano lommebøkene, og jeg vil oppdatere denne listen fra tid til annen når flere Cardano lommebøker kommer på markedet !!

Inntil den tiden kan du glede deg over og dele din kunnskap om krypto med alle rundt deg &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me