Beste Crypto-utvekslinger i 2020

Å velge riktig kryptovalutabørs i 2020 kan være komplisert. Hvis du vil handle kryptovaluta, investere i altcoins eller bytte kryptovaluta for fiat-valuta, trenger du en pålitelig og pålitelig kryptovalutautveksling – men det er noen få viktige faktorer du bør vurdere før du begynner.

Hvis du for eksempel er interessert i kryptomarginhandel, vil du sannsynligvis være interessert i robuste, avanserte handelsfunksjoner. Omvendt, hvis du bare er fokusert på å handle kryptovaluta for fiat-valuta (som USD), kan du oppleve at en enkel, strømlinjeformet, brukervennlig kryptobørs er det beste alternativet.

Denne artikkelen vil bryte ned de 5 beste kryptovaluta-børsene, og gi veiledning om de beste, sikreste børsene for forskjellige handelspreferanser, geografiske steder og gebyrstrukturer.

Hva du bør vurdere når du velger en Crypto Exchange

Før du registrerer deg for en kryptovalutautveksling og kommer i gang, er det noen viktige faktorer som må vurderes. Den beste kryptovalutautvekslingen for dine behov vil variere avhengig av din geografiske beliggenhet, mengden krypto du vil handle, og måten du vil handle på. 

Alle kryptokursutvekslinger er fundamentalt like med hensyn til finansiering og handel. Brukere av kryptovaluta-børser oppretter en konto, fullfører identitetsbekreftelse, finansierer kontoen sin med fiat-valuta eller kryptovaluta, og fortsett deretter med handel og uttak.

De viktigste skillepunktene du bør vurdere når du vurderer kryptovalutautvekslinger, er:

Identifikasjonskrav

Anerkjente kryptovaluta-utvekslinger er påkrevd for å overholde AML-regler og Know Your Customer (KYC) -bestemmelser. Når du oppretter en konto, må brukere av kryptoutveksling gi identitetsdokumentasjon, for eksempel bilde-ID eller bevis på adresse.

Geografiske begrensninger

Noen børser er bare tilgjengelige i visse land. USA-baserte kryptohandlere kan for eksempel ikke ha tilgang til visse børser på grunn av amerikansk kryptovaluta-regulering. Hvis du er i USA og leter etter en omfattende guide til de beste kryptobørser for USA-baserte handelsmenn, se vår USA-spesifikk kryptoutvekslingsguide her.

Handelsgrenser

Noen børser kan sette grenser eller opprette nivånivåer avhengig av identitetsbekreftelse. 

Handelsgebyrer

Kryptobørser tar gebyrer for å tjene penger. Noen børser tar en flat prosentandel av alle handler, mens andre tilbyr en “maker / taker” -modell som tilbyr forskjellige avgifter, avhengig av type eller handelsordre brukerne foretar..

Fiat valutasupport

Noen kryptobørser støtter ikke fiat-valuta, for eksempel USD, EUR eller GBP, og handler bare i kryptovaluta. Hvis du for eksempel vil bytte kryptovaluta for USD, trenger du en børs som støtter fiat-valuta.

Innskudd & uttaksmetoder

Børser som støtter fiat-valuta, vil tilby flere alternativer for innskudd og uttak, for eksempel kredittkort, bankoverføringer eller bankoverføring.

Handelspar

Hvis du vil handle en bestemt kryptovaluta, er det viktig å sjekke om børsen du vurderer for øyeblikket viser den.

Hacks og sikkerhet

Hacks forekommer ofte i kryptovalutaøkosystemet. Det er viktig å velge en sentral med sterk sikkerhetsrekord. Pålitelige sentraler tilbyr sikkerhetsfunksjoner som tofaktorautentisering.

Hva er de beste kryptobørsene ?

Følgende 5 børser i kryptovaluta er de beste alternativene på nettet i dag, og er fordelt på brukervennlighet, gebyrstruktur, handelsfunksjonalitet, sikkerhet og handelspar.

Coinbase beste kryptobørs

1. Coinbase: Beste Crypto Exchange for nye Crypto Traders

Coinbase er en av de mest populære kryptovaluta-børsene, og er et ideelt inngangssted for nye handelsmenn eller kryptovalutainvestorer som er nye for kryptoøkosystemet. Coinbase tilbyr kryptohandlere og investorer to alternativer – Coinbase og Coinbase Pro.

Coinbase er primært fokusert på å gjøre kryptovaluta-kjøp enkle og lette å forstå, og oversvømmer ikke brukere med kompliserte handelsgrensesnitt. Standard Coinbase-plattformen fungerer som en enkel megling og lommebok, som lar brukerne kjøpe eller selge kryptovaluta for fiat-valuta eller umiddelbart bytte mellom forskjellige kryptovalutaer.

Coinbase Pro er et mer komplekst handelsverktøy rettet mot brukere som ønsker å få tilgang til en mer robust handelsopplevelse og gir det mer kompliserte handelsgrensesnittet som forventes av en kryptokursutveksling.. 

 • ID-krav: Coinbase krever en gyldig myndighetsutstedt foto-ID sammen med et selvbilde for Coinbase ID-bekreftelse

 • Geografiske begrensninger: Coinbase er tilgjengelig i over 100 land, inkludert USA. Coinbase begrenser tilgjengelige spesifikke valutapar, for eksempel USDC, til visse land.  

 • Handelsgrenser: Coinbase begrenser ikke mengden kryptovaluta som kan handles, men setter en daglig uttaksgrense på $ 25.000 på de fleste kontoer. Dette kan økes ved å gi ytterligere ID-detaljer.

 • Handelsgebyrer: Coinbase og Coinbase Pro generelt tar et spredning på 0,5% på de fleste kjøp og salg av kryptovaluta. Spesifikke regioner pådrar seg tilleggsgebyrer – debetkortkjøp i Canada og Australia, for eksempel, medfører en ekstra avgift på 3,99 prosent. 

 • Fiat valutasupport: Coinbase-støttede fiat-valutaer inkluderer GBP, EUR, AUD, SG, CAD og USD.

 • Innskudd & uttaksmetoder: Innskudds- og uttaksmetoder for Coinbase inkluderer bankoverføring (ACH), debet- og kredittkort, bankoverføringer, SEPA- og SWIFT-overføringer og betaling.

 • Støttede kryptovalutaer: Coinbase støtter 39+ kryptovalutaer, inkludert BTC, ETH, BSV, BCH, EOS og DASH, sammen med altcoins som LINK, LOOM og XRP. Det er viktig å merke seg at Coinbase ikke viser Tether (USDT) – i stedet viser Coinbase den USDC USD-festede stablecoin.

 • Hacks og sikkerhet: Coinbase har, spesielt, aldri lidd av en vellykket hack. Coinbase-plattformen er svært sikker og tilbyr en rekke robuste 2FA-sikkerhetsalternativer. Coinbase også forhindrer aktivt brukere fra å sende kryptovaluta til bekreftede svindel-kryptovaluta-adresser.

Binance topp bitcoin-utveksling

2. Binance: Beste Crypto Exchange for Altcoins & Prohandlere

Binance er en av de mest brukte kryptovaluta-børsene på nettet, og er uten tvil en av de mest funksjonsrike alternativene som er tilgjengelige. Binance ble lansert i 2017 og begynte som en eneste kryptobørs som var fokusert på å liste opp et ekstremt bredt spekter av kryptovalutaer, men la til fiatvalutastøtte i 2019-2020.

Det rike funksjonssettet som tilbys av Binance, gjør det populært blant tradere som søker altcoins med lav cap, marginhandel eller mer komplekse funksjoner som eksponering for likviditetsbassenger eller kryptostøtte lån. Det kraftige, tilpassbare handelsgrensesnittet som Binance tilbyr, gjør det ideelt for profesjonelle handelsmenn, mens robust API-tilgang gjør det mulig for algoritmiske handelsmenn å utføre handler gjennom tredjepartssystemer.

Binance kan være noe skremmende for nye tradere, men gir tre separate UI-alternativer for handel – grunnleggende, klassisk og avansert, slik at alle nivåer av erfaring blir ivaretatt. 

 • ID-krav: Binance tillater brukere å lage ubekreftede kontoer uten ID, men disse kontoene er begrenset til små uttaksbeløp og kan kun handle, sette inn og ta ut i kryptovaluta. Bekreftelse er basert på et nivådelt system, med grunnleggende bekreftelse som krever foto-ID og en selfie for å låse opp høyere grenser og fiat-valutafunksjonalitet..

 • Geografiske begrensninger: Ubekreftede Binance-kontoer er tilgjengelig fra alle land. Bekreftede Binance-kontoer er tilgjengelige i over 100 land, men det er viktig å merke seg at Binance international ikke er tilgjengelig for USA-baserte handelsmenn. I stedet må amerikanske baserte handelsmenn bruke Binances amerikanske handelsplattform, Binance.us

 • Handelsgrenser: Ubekreftede Binance-kontoer er begrenset til 2 BTC av handler eller uttak i løpet av en 24-timers periode. Verifiserte kontoer er begrenset til 100 BTC i handler eller uttak i løpet av en 24-timers periode.

 • Handelsgebyrer: Binance har en relativt kompleks avgiftsplan basert på en maker / taker-modell. Uformelle Binance-brukere er underlagt en avgift på 0,075% produsent / taker, som kan diskonteres ved å holde BNB – Binances opprinnelige kryptovaluta-token. 

 • Fiat valutasupport: Binance støtter 15 store fiat-valutaer, inkludert USD, EUR, GBP, CAD, AUD.

 • Innskudd & uttaksmetoder: Binance tilbyr et ekstremt bredt spekter av innskudds- og uttaksmetoder, inkludert SEPA, bankoverføring, bankoverføring, Simplex, Banxa og kreditt- eller debetkort.

 • Støttede kryptovalutaer: Binance lister opp over 180 forskjellige kryptovalutaer på nesten 600 handelspar, noe som gjør den til en av de mest omfattende kryptokursutvekslingene online med hensyn til tokenoppføringer.

 • Hacks og sikkerhet: Som en av de mest populære kryptokursutvekslingene på nettet opplevde Binance flere hack, inkludert a 2019 hack som så $ 40 millioner dollar i kryptovaluta stjålet fra børsen. Binance inneholder nå flere sikkerhetsfunksjoner for brukere, samt en “SAFU”Fond som fungerer som et nødforsikringsfond som kompenserer brukere i tilfelle hack.

Crypto.com beste kryptobørs

3. Crypto.com: Beste Crypto Exchange for brukervennlighet & Krypto debetkort

Crypto.com er primært fokusert på å akselerere adopsjon av kryptovaluta, og bygge bro over gapet mellom fiat valuta og kryptovaluta. I stedet for å levere en “tradisjonell” kryptovaluta-utvekslingsopplevelse, er Crypto.com sterkt rettet mot smarttelefonbrukere og har som mål å gjøre kryptovalutahandel så enkel som tradisjonell bankvirksomhet.

Den største fordelen som Crypto.com tilbyr, er hvor enkelt plattformen integrerer kryptovaluta i hverdagen. Crypto.com tilbyr brukere kryptokursfinansierte debetkort, som er tilgjengelige i en rekke nivåer.

Crypto.com gjør en spot exchange tilgjengelig for handelsmenn som tilbyr imponerende likviditet og konkurransedyktige gebyrstrukturer. Ved hjelp av Crypto.com er det mulig å kjøpe, investere eller handle kryptovaluta, og deretter bruke krypto direkte i hverdagen ved hjelp av et Crypto.com debetkort – et sjeldent tilbud i dagens lovmiljø. 

 • ID-krav: Crypto.com overholder en streng overholdelsesprosess, noe som betyr at Crypto.com-bekreftelse krever myndighetsutstedt ID, en selfie og dokumentasjon på adressen. 

 • Geografiske begrensninger: Crypto.com er tilgjengelig for handelsmenn i EU, USA, australske Storbritannia og spesifikke asiatiske land, men gjør bare Crypto.com-visakort tilgjengelig for velg land.

 • Handelsgrenser: Crypto.com-grenser starter ved $ 5000 USD i kryptokjøp per uke, som kan økes ved å kjøpe og sette inn Crypto.com MCO-token.

 • Handelsgebyrer: Crypto.com opererer etter en produsent / taker-avgiftsmodell, med produsentgebyr som starter på 0,1% og takergebyr som starter på 0,16%. Handelsgebyrene senkes gradvis avhengig av handelsvolumet. Debet- eller kredittkortkjøp medfører et gebyr på opptil 3%.

 • Fiat valutasupport: Crypto.coms strenge overholdelse av forskrifter gjør det mulig å støtte et ekstremt bredt spekter av fiat-valutaer, som inkluderer: AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD , PLN, RON, SEK, SGD, USD og ZAR.

 • Innskudd & uttaksmetoder: Crypto.com tilbyr innskudd via bankoverføring eller kreditt- / debetkort, sammen med bankoverføring, SEPA eller bankoverføring til bankkontoer. 

 • Støttede kryptovalutaer: Crypto.com lister over 45 kryptovalutaer, men spesifikke kryptovalutaer, som STX, BNT, REN, SOL og WTC, er ikke tilgjengelige for brukere basert i USA. 

 • Hacks og sikkerhet: Crypto.com har en utmerket sikkerhetsrekord og har aldri opplevd et hack. Crypto.com-appen og spotbørs tilbyr begge robuste sikkerhetsfunksjoner, 2FA og aktivaforsikring for opptil $ 100 millioner dollar i digitale lagringsanlegg.

Bittrex kryptobørs

4. Bittrex: Beste Crypto Exchange for sikkerhet

Bittrex er en av de lengste cryptocurrency-børsene på nettet, og ble grunnlagt i Seattle i 2013 av tre tidligere Microsoft-ansatte. Bittrex har et rykte som den sikreste kryptovaluta-børsen på nettet, og har ikke opplevd et hack eller mistet kundemidler siden lanseringen.

Bittrex ble, i likhet med Binance, grunnlagt primært som en kryptobørs, men tilbyr USD fiat-støtte for spesifikke amerikanske stater og flere internasjonale land for identitetsbekreftede brukere. Et stort trekk ved Bittrex er det mangfoldige utvalget av kryptovalutaer som er oppført av plattformen, med fokus på lovende nye tokens og prosjekter.. 

 • ID-krav: Alle Bittrex-kontoer må verifiseres med myndighetsutstedt bilde-ID og et selfie-bilde.

 • Geografiske begrensninger: Bittrex er en av de mest tilgjengelige kryptobørsene på nettet, og er tilgjengelig for handelsmenn over hele verden bortsett fra handelsmenn som ligger i Nord-Korea, Iran, Krim, Syria og Cuba. Det høye tilgjengelighetsnivået i USA gjør Bittrex populær blant USA-baserte handelsmenn. 

 • Handelsgrenser: Grunnleggende verifiserte kontoer er begrenset til $ 3000 per dag, med ID-verifiserte kontoer med 2FA aktivert kan få tilgang til opptil 100 BTC per dag. Bittrex håndhever også flere handelsregler rettet mot å minimere markedsmanipulasjon. 

 • Handelsgebyrer: Bittrex holder handelsgebyrene enkle og tilbyr en flat handelsavgift på 0,20% for både produsenter og takere. 30-dagers handelsvolum over $ 50 000 USD og oppover låser opp rabatterte avgifter.

 • Fiat valutasupport: Bittrex støtter kun USD fiat-valuta.

 • Innskudd & uttaksmetoder: Bittrex innskudd og uttak utføres via store overførings- eller debetkorttransaksjoner i spesifikke amerikanske stater. Det er viktig å merke seg at Bittrex USD-tjenester ikke er tilgjengelige i USA for brukere basert i NV, NE, NY, CT eller VT.

 • Støttede kryptovalutaer: Bittrex viser hundrevis av handelspar, samt leverede opsjoner som gjør det mulig for handelsmenn å investere i 3x lange eller korte tokens.

 • Hacks og sikkerhet: Til dags dato har Bittrex aldri opplevd et hack og gjør robuste sikkerhetsfunksjoner som 2FA obligatoriske for alle brukere.

Beste kryptokursutveksling opprettholdt

5 Uphold: Best Crypto Exchange for Diverse Investments

Opprettholde tar en annen tilnærming til kryptovalutahandel sammenlignet med en “tradisjonell” kryptobørs som Binance eller Coinbase. I stedet for å fokusere utelukkende på kryptovaluta, gir Uphold funksjonalitet med flere varer som lar brukerne investere i og handle krypto-, edle metaller- og fiat-valutaer..

Uphold-plattformen er sentrert på Uphold-smarttelefonappen, og kan skryte av provisjonsfri handel. Spesielt tilbyr Uphold 0% avgifter på kreditt- og debetkortinnskudd, noe som gjør det til et svært attraktivt alternativ for investorer som raskt vil kjøpe krypto med et kort uten å betale ublu gebyrer.

Uphold Trade UI er ikke så komplisert som plattformer rettet mot profesjonelle handelsmenn, men det enkle, strømlinjeformede grensesnittet gjør det mulig å raskt bytte fiat-valuta for 30 forskjellige kryptovalutaer og 4 edle metaller, noe som gjør det til en passende løsning for privatpersoner eller uformelle investorer.

 • ID-krav: Opprettholde krever myndighets-ID, et selfie-bilde og adressevalidering

 • Geografiske begrensninger: Opprettholdelse er noe geografisk begrenset, og gir debet- / kredittkortfinansiering til tradere basert i Storbritannia, USA og EU. Enkeltpersoner i mange andre land kan lage Uphold-kontoer, men er begrenset i finansierings- og uttaksalternativer.

 • Handelsgrenser: Opprettholdelse begrenser vanligvis handelsbeløp avhengig av typen eiendel som handles, med mange brukere som er på en innledende grense på $ 500 per dag som kan økes ved søknad.

 • Handelsgebyrer: Uphold har en fullstendig provisjonsfri tjeneste, men det er viktig å merke seg at kryptouttak, bankuttak og SWIFT-transaksjoner medfører et gebyr. SEPA og amerikanske bankuttak er imidlertid gratis. 

 • Fiat valutasupport: Uphold støtter 27 forskjellige fiat-valutaer, inkludert GBP, USD, AUD, CAD og EUR, med banktilkobling i 35 land.

 • Innskudd & uttaksmetoder: Uphold støtter kreditt- / debetkort, bankoverføring (ACH), bankoverføringer, SEPA, FPS og SWIFT innskudd og uttak.  

 • Støttede kryptovalutaer: Uphold viser 30 kryptovalutaer, inkludert BTC, ETH, XRP, LINK, DAI, USDC, TUSD og BAT. 

 • Hacks og sikkerhet: Uphold har aldri opplevd et hack, og kan skryte av konstant sårbarhetsskanning. 24/7 overvåking og tredjepartsrevisjon. Opprettholde vedlikeholder også en åpenhetsside som gir detaljert innsikt i gjeldende status på reserveaktiver sammen med en forsikring for brukerkapital. 

Viktige takeaways

Å velge riktig kryptovalutautveksling for dine behov avhenger helt av dine personlige behov. Hvis du er profesjonell forhandler og trenger robust handelsgrensesnittfunksjonalitet, vil Binance eller Bittrex gi deg verktøyene du trenger. Nye kryptoinvestorer eller tilfeldige investorer kan imidlertid dra nytte av det enkle og strømlinjeformede handelsgrensesnittet som tilbys av Coinbase eller Uphold.

Når du handler kryptovaluta på en kryptovaluta-utveksling, er det viktig å huske at utvekslingslommebøker er “varme” lommebøker og dermed ikke er et sikkert alternativ for langsiktig kryptolagring. Hvis du handler kryptovaluta, er det best å lagre kryptoen din på en dedikert maskinvarepungebok og bare flytte den til en børs når det kreves for handel. 

Kryptobørs og skatterapportering

Et element å huske på når du kjøper, selger og handler ulike krypto eiendeler er skatteimplikasjoner av krypto. De fleste regjeringer over hele verden behandler krypto som en investering – det vil si at kapitalgevinster og tap knyttet til investeringsaktiviteten din må rapporteres om de årlige skattene..

På grunn av kryptovalutas overførbare natur har kryptobørs ofte ikke muligheten til å gi brukerne skatteformer for gevinst og tap. Dette skaper et problem for millioner av kryptovalutainvestorer over hele verden, ettersom det er ekstremt vanskelig å rapportere kryptorelaterte inntekter uten riktig dokumentasjon.

Vi skrev om problemet med rapportering om skatteutveksling av skatt i blogginnlegget vårt: Crypto Exchange Tax Problem.

Crypto Tax Software

Skattprogramvare for kryptovaluta 

For å løse problemet med skatterapportering av kryptoutvekslingsprogramvare, er skatteregnskapsprogrammer for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax har blitt utbredt.

I dag kan hundretusener av kryptoinvestorer ganske enkelt importere handelshistorikken fra hvilken som helst av børsene de bruker direkte til CryptoTrader.Tax-kontoen. Når historisk handel er importert, genererer programvaren alt nødvendige kryptoskattformer basert på brukerens handelsdata med et klikk på en knapp.

Du kan ta skatterapportene til regnskapsføreren eller bare importere dem til den foretrukne programvaren for skatteregistrering, for eksempel TurboTax eller TaxAct.

Du kan lære mer om hvordan CryptoTrader.Tax fungerer her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me