Bitcoin Blueprint Review: Er det en svindel eller legitimitet?

Mange er skeptiske når det gjelder bruk av avansert kryptohandelsprogramvare som Bitcoin Blueprint. Dette er forståelig, på grunn av kryptovalutamarkedets ustabile karakter vil investeringer alltid være risikable, spesielt for nye brukere med liten eller ingen handelserfaring. La oss starte med å undersøke hva Bitcoin Blueprint faktisk er, og hvordan denne handelsplattformen fungerer.

Hva er Bitcoin Blueprint?

Bitcoin Blueprint er en programvare for handel med kryptovalutaer som er rettet mot å hjelpe investorer som aldri har handlet før, med fortjeneste i kryptovalutamarkedet.

Handelsprogramvaren fungerer med intelligent teknologi støttet av maskinlæring og AI. Bitcoin Blueprint er enkel å bruke og navigere og er en av de beste handelsplattformene som brukes i kryptovalutamarkedet.

Er Bitcoin Blueprint Legit eller en svindel?

Det er mange spørsmål og myter angående Bitcoin Blueprint og dens legitimitet, spesielt inntjeningspotensialet for investorer som er interessert i handel. Vi må huske at kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt. Selv om det er håndterbart med programvarens algoritmer, vil investeringsrisiko alltid være der.

 • Nye brukere kan prøve en demo. Når du er fornøyd, er det et lite minimumsinnskudd på £ 250 / € 250 for å starte live handel.
 • Det er innskudds- og stopptapsgrenser på plass for å beskytte brukere og investeringer mot volatilitet
 • En gevinst på hele 88% oppnås ved å utnytte meglerne & handelssignaler på plattformen. For handelsmenn som har gjort sin forskning på automatisert handelsprogramvare generelt, er effekten av å motta høy avkastning en mulighet for erfarne meglere..
 • Plattformen er enkel å navigere og brukervennlig.

Hvordan begynne å handle med Bitcoin Blueprint

Registrering

For å registrere starter med opprette en gratis konto gjennom skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom kontobekreftelsen & sette opp prosess:

Innskudd

Vi foreslår gjøre et minimum innskudd på £ 250 / € 250. Å starte lite er best for brukere som aldri har handlet før. Dette innskuddet må gjøres før brukeren kan aktivere live trading-funksjonen.

Innskudd kan gjøres med MasterCard, Visa eller Maestro. Imidlertid må brukerne bekrefte kontoen sin & identitet før handel kan starte. For nye brukere som er bekymret for sikkerheten til kortet eller personlig informasjon, gjelder GDPR-regler og SSL-sertifikater gir tilbake alle transaksjoner. Dette betyr at all din konfidensielle informasjon er kryptert og sikker på nettstedet.

Demokonto

Vi anbefaler å bruke funksjonen for demohandel, spesielt for nye og uerfarne brukere. Demofunksjonen er i utgangspunktet en kopi av den live handelsplattformen uten bruk av ekte penger og er rettet mot å hjelpe brukerne til å oppleve plattformen, lære om live-handler og teste funksjonaliteten..

Live handel

Før du starter en live handel, foreslår vi at alle nye brukere setter handelsgrenser. Dette vil sikre enhver investering eller i det minste minimere risikoen for store tap. Når en bruker har konfigurert de innledende grenseinnstillingene, vil den gjelde hver dag i handelen, bortsett fra om brukeren endrer innstillingene før en handel finner sted. Igjen, bruk av demohandelfunksjonen er tilrådelig før du går videre til livehandel.

Bitcoin Blueprint vs. andre plattformer

Bitcoin Blueprint Andre plattformer
 • Problemfri registrering
 • Andre bitcoin-handelsplattformer krever en lang registrerings- og verifiseringsprosess.
 • Flere betalingsmåter
 • Brukere kan oppleve at andre plattformer har alvorlige betalingsbegrensninger som hindrer muligheten for å begynne å handle i kryptovalutamarkedet.
 • Ekte positive attester
 • Mange andre handelsplattformer har mottatt utallige dårlige anmeldelser og klager.
 • Automatisert samtidig handel
 • Andre handelsplattformer har et langsomt transaksjons køsystem, som deaktiverer samtidig handel.

Hva er fordelene med å handle med Bitcoin Blueprint

 • Brukervennlige funksjoner – en ny bruker vil finne det enkelt å navigere på denne plattformen. Funksjonene er enkle og enkle å forstå.
 • Verifiseringsprosess – verifisering av kundens personlige informasjon er det en lisensiert handelsplattform er pålagt å gjøre.
 • Online kundesupport – det er en kundeservice-chat & telefonteam tilgjengelig 24/7.
 • Demo trading mode – brukere kan lære om handelsmekanikken før de investerer penger. Det beskytter også nye brukere fra å investere store summer i et marked de ikke forstår ennå.
 • Raske uttak – uttak kan gjøres innen 24 timer etter den første handelen.
 • Erfarne meglere – En personlig megler kan tildeles brukerens portefølje & kan utføre de forskjellige investeringsstrategiene på kundens vegne.

Hva du bør vurdere før du handler med Bitcoin Blueprint

 1. Invester med omhu, start med et minimum innskudd på £ 250 / € 250.
 2. Ta ut inntektene tidlig – vi foreslår at du tar ut inntektene dine og lar det opprinnelige investeringsbeløpet ligge på systemet for mer handel. På denne måten kan du nyte inntektene dine mens den opprinnelige kapitalen du investerte fortsetter å tjene penger.
 3. Ikke invester sparepengene dine – vi foreslår at nye brukere bruker disponibel inntekt i stedet for å bruke alle sparepengene sine til å finansiere sin første handel. Husk at kryptovalutamarkedet er ustabilt, og ting endrer seg raskt.

Er Bitcoin Blueprint tilgjengelig for amerikanske innbyggere?

Nei, amerikanere kan ikke bruke Bitcoin Blueprint, men det er mange alternative handelsplattformer registrert i USA for folk som er interessert i å handle kryptovalutaer.

Finnes det en Bitcoin Blueprint-app?

Nei, handel kan bare foregå på en datamaskin eller andre mobile enheter, via nettstedet.

Har Bitcoin Blueprint blitt omtalt i media?

Det har gått forskjellige rykter om at Bitcoin Blueprint er godkjent i TV-serier som Dragon’s Den, Shark Tank og This Morning. Det er ikke noe bevis på at disse ryktene er korrekte. Det har heller ikke vært noen godkjennelse av Bitcoin Blueprint av noen kjendiser, selv om mange har uttrykt interesse for å forstå Cryptocurrency-markedet..

Er det en Dragons Den Bitcoin Blueprint-episode?

Dragons Den er et kjent britisk show der ambisiøse forretningsfolk får 3 minutter til å gi sin forretningsidé til et panel med vellykkede forretningsfolk i håp om å få investeringer til å starte og ta forretningsideen sin til neste fase. Ethvert produkt tilknyttet dette showet vil få suksess over natten. Vi har ikke funnet noen kobling mellom Bitcoin Blueprint og Dragons Den.

Er det en Shark Tank Bitcoin Blueprint-episode?

Shark Tank er et amerikansk investeringsprogram som ligner på Dragons Den. Entreprenører får noen minutter på å gi ideen sin til et panel av millionærer i håp om at disse millionærene vil investere penger i ideen sin. Hvis Bitcoin Blueprint hadde støtte fra Shark Tank, er det trygt å si at det vil være over hele nyheten, men det er høyst usannsynlig, da Bitcoin Blueprint ikke er lisensiert for amerikanske forbrukere..

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

 • Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
 • Ashton Kutcher – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter: “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun: første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig, inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel. Hun sa: Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.
 • Drew Carey – En gang twitret: Bare prøvd å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattform BitPay for kryptovaluta.

Bitcoin Blueprint Review: Vår dom!

Resultatet av analysen vår på Bitcoin Blueprint-plattformen fører oss til å støtte påstandene om at Bitcoin Blueprint er 100% legitim og kan hjelpe nye og erfarne handelsmenn med å generere en passiv inntekt og øke sin formue. Det hevdes at en ny bruker kan tjene mellom € 200 og € 1000 hver uke. Dette avhenger helt av hvor mye penger brukeren investerer og fortsetter å investere på nytt.

Vi har funnet nok anmeldelser og undersøkelser som tyder på at Bitcoin Blueprint er pålitelig og tilstrekkelig for videre investering. Bitcoin Blueprint er tilgjengelig for brukere i mer enn 150 land.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Bitcoin Blueprint?

Bitcoin Blueprint er en automatisert handelsprogramvare som er programmert til å gjenkjenne muligheter for kryptovalutamarkedet for brukere som er interessert i å begynne å handle.

 • Er det lønnsomt å investere i Bitcoin Blueprint

Det er investorer som hevder å ha inntjening over € 5.000 hver dag. Imidlertid vil brukerne måtte investere store summer for å tjene slik avkastning. Vi anbefaler nye brukere å starte med et minimum innskudd på £ 250 / € 250 og kun handle på deres fortjeneste derfra.

 • Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det er ingen gebyrer for å åpne en ny Bitcoin Blueprint-konto. Det er helt gratis.

 • Kan Bitcoins trekkes ut av handelssystemet etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsprogramvaren konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er koblet til din Bitcoin Blueprint-konto.

 • Finnes det alternative kryptohandelsplattformer?

Det er lignende handelsplattformer som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blant andre pålitelige kryptovaluta handelsplattformer.

 • Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

 • Er Bitcoin Blueprint et pyramidespill?

Nei. Bitcoin Blueprint er en prisvinnende og dypt teknisk programvare som gjør det mulig for deg å foreta lønnsomme kryptovalutahandler.

 • Hvor mye tid vil jeg ha å bruke på dette?

Det anbefales at den gjennomsnittlige brukeren trenger å legge inn minst 20 minutter om dagen på denne handelsplattformen.

 • Hvilke land er Bitcoin Blueprint tilgjengelig i?

Bitcoin Blueprint er tilgjengelig i over 150 land, og det er flere betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Du kan enkelt begynne å tjene avkastning på investeringen din fra praktisk talt hvor som helst i verden så lenge det er lovlig å bruke Bitcoin Blueprint i ditt land

 • Er det tilrådelig å investere alle pengene dine i Bitcoin Blueprint?

Nei, invester aldri penger du trenger eller ikke har råd til å tape, du må bare bruke disponibel inntekt. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, noe som gjør det til høy risiko og høy belønning. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me