Bitcoin Investor Review: Er det en svindel eller legitimitet?

Bitcoin Investor

Med så mange tradingplattformer for kryptovaluta der ute, kan det virke vanskelig å velge. Og dette kan få deg til å lure på hvilke som er svindel og hvilke som er legitime. 

Markeder for kryptovaluta er ustabile og har rykte for å være slik. Så det er viktig at du velger riktig handelsplattform for å gi deg et klart syn på å handle kryptomarkedet. La oss undersøke Bitcoin Investor for å finne ut om det er den rette plattformen for deg.

Hva er Bitcoin Investor?

Hvis du er nybegynner med handel eller fremdeles lærer tauene, trenger du en plattform som er rettet mot å hjelpe investorene med å tjene penger. Og Bitcoin Investor er rettet mot å hjelpe brukerne av plattformen med å tjene penger i Cryptocurrency-markedet. Dette er nyttig for nybegynnerinvestoren. 

Det har et brukervennlig grensesnitt som gjør det mindre skremmende for nybegynnerinvestoren. Og med Bitcoin Investors intelligente handelsprogramvare som bruker maskinlæring og ai, gir den deg tilgang til funksjoner du vil finne på avanserte plattformer.

Er Bitcoin Investor Legit?

Det er et gyldig spørsmål og veldig viktig å sjekke om plattformen du bruker er legitim eller svindel. Spesielt når et så gal og noen ganger mytisk inntjeningspotensial kan få det til å virke uvirkelig. Og mens vi trenger å forstå at kryptomarkedet er ustabilt, må vi også sørge for at plattformen gir oss de beste verktøyene for å handle effektivt. Det er viktig å gjøre din forskning først før du handler.

Noen få punkter som hjelper Bitcoin Investor til å skille seg ut:

 • For handelsmenn som gjør skikkelig undersøkelse, har en vinningsgrad på 88% vist seg å være mulig. Studiene har vist at utnyttelse av Bitcoin Investors meglere & handelssignaler. Forsikre deg om at du forsker på automatisert handelsprogramvare for å få en forståelse av effektiviteten og muligheten for avkastning. 
 • Plattformen er bygget for å være brukervennlig og enkel å bruke for nybegynnerhandleren. Dette betyr at du enkelt kan navigere på nettstedet uten mye bry.
 • De tilbyr demo-kontoer. Dette lar deg prøve programvaren uten å måtte legge inn ekte penger. 
 • De har et lavt innskudd på £ 250 / € 250 etter at du har testet med demoen. Dette gjør det til et rimelig alternativ for nye investorer.
 • Plattformen har stopptap og innskuddsgrenser. Dette lar deg begrense risikoen og eksponeringen i ustabile tider.

Som du vil se av disse punktene, er Bitcoin Investor absolutt legitim. De gjør det enkelt for deg å komme i gang og ha en gratis demo-konto.

Hvordan registrerer jeg meg på Bitcoin Investor?

Nå som du har sett at Bitcoin Investor er Legit, hvordan kommer du i gang?

Registrer deg og registrer deg for din demo-konto

Registrering er enkelt og gratis. Og dette vil hjelpe deg med å åpne en gratis demo-konto der du kan teste ut programvaren. 

Bitcoin Investor har også en personlig kontoansvarlig som kontakter deg for å hjelpe deg med å konfigurere kontoen din og bli kjent med programvaren. Alt gratis selvfølgelig. De vil kontakte deg etter at registreringen er vellykket. 

Demokonto

Etter at registreringen og oppsettet er fullført, vil du kunne bruke demokontoen til å prøve programvaren. Dette gir deg sjansen til å plassere noen demo-handler og se hvordan ting fungerer. 

For uerfarne eller nye handelsmenn er dette en fin måte å handle uten å risikere pengene dine. Dette kan hjelpe deg med å lære om live trading og prøve ut noen teknikker mens du tester funksjonaliteten til plattformen.

Innskudd 

Med minimum innskudd er £ 250 / € 250, det gjør det enkelt å komme i gang livehandel. Vi anbefaler imidlertid at du begynner med å bare gjøre et minimum innskudd. Å starte lite er bedre enn å starte for stort, spesielt for nye handelsmenn. 

Innskudd kan gjøres online ved hjelp av Mastercard, Visa eller Maestro. Det er viktig å merke seg at du må bekrefte og bekrefte identiteten din før du kan begynne å handle. 

Plattformen bruker høy sikkerhet i henhold til GDPR-regler og SSL-sertifikater for alle transaksjoner. Dette bidrar til å holde kortet ditt og personlig informasjon trygg.

Trade For Real

Nå som du har testet demo-programvaren, gjort innskudd og bekreftet kontoen din, kan du endelig handle på ekte i Live-handelsmarkedet. Vi foreslår at det første du gjør er å sette opp handelsgrenser. Da dette kan hindre deg i å handle for mye eller for risikabelt og minimere risikoen for tap. 

Deretter kan du undersøke noe, finne noen handelsideer / strategier og deretter teste dem ut på demo-kontoen. Når du er sikker på at de er et godt alternativ, kan du bruke dem på live-kontoen din. Det er sterkt tilrådelig å gjøre relevant forskning før du handler, ettersom handel kan medføre tap. 

Seks tips for å få mest mulig ut av Bitcoin Investor

Nå som du handler på ekte, lurer du sannsynligvis på hvordan du får mest mulig ut av handelsprogramvaren din? Med Cryptocurrency som et veldig populært instrument, er det mange krav der ute på hvordan du skal handle. Vi anbefaler å få handelsråd fra fagpersoner for å sikre at du får best mulig råd. Men her er 10 tips for å få mest mulig ut av Bitcoin Investor:

Start Small

Å ruse inn i ting er aldri en god ide, spesielt når det har med penger å gjøre. Så å starte smått og sakte øke investeringen når ferdighetene dine blir bedre, er en flott strategi for å unngå tap. 

Begynn lite med et minimum innskudd og dyrk det når du er klar.

Gjør din forskning

Forskning i denne alderen er langt enklere enn biblioteksdagene. Men det betyr ikke at du skal hoppe over det eller skynde deg over det. Gjør riktig forskning for å sikre at du tar smarte beslutninger. Les opp og se hva vellykkede handelsmenn gjør og hvilke strategier de bruker. Lær av dem og vurder om det passer inn i handelen din.

Bruk løftestang med forsiktighet

Utnyttelse eller også kjent som trading på margin er når du låner penger fra megleren for å handle. Dette kan hjelpe deg med å oppnå større avkastning enn å handle uten den. Men det kan også gjøre at du taper penger raskt. Så det er noe som må brukes med forsiktighet for å sikre at du ikke utnytter deg selv for mye.

Diversifisere 

Diversifisering er handlingen med å investere i flere kryptovaluta-investeringer for å redusere risikoen hvis man ikke gjør det så bra. Å diversifisere handelsporteføljen din i flere mindre investeringer i stedet for en stor handel har vist seg å bidra til å redusere risikoen.

Se opp for svindlere og Wannabes

Det er mange svindlere og wannabes der ute som vil gjøre latterlige krav om retur. Det er viktig å undersøke personen og sikre at vedkommende er ekspert før du kopierer handelsideene eller planene. 

Bruk Stop Losses

Stop Losses er automatiserte funksjoner som avslutter handelen når den når en viss pris. Dette bidrar til å begrense tap når du er borte fra handelsplattformen. 

Disse er nyttige ettersom kryptomarkedet er veldig ustabilt og du ikke kan være ved skrivebordet 24/7. 

Lær å analysere trender

Trender driver ofte markedet og er en del av mange handelsplaner / strategier. Så å lære å lese og analysere trender er en viktig ferdighet for å få mest mulig ut av handelsplattformene dine. Det er mange online ressurser og kurs som kan hjelpe deg med dette. Og mange meglere som Bitcoin Investor tilbyr noen kurs inne i plattformen.

Er Bitcoin Investor tilgjengelig for amerikanske innbyggere?

Nei, amerikanere kan ikke bruke Bitcoin Investor, men det er mange alternative handelsplattformer registrert i USA for folk som er interessert i å handle kryptovalutaer.

Finnes det en Bitcoin Investor-app?

Nei, handel kan bare foregå på en datamaskin eller andre mobile enheter, via nettstedet.

Bitcoin Investor: Vår dom

Bitcoin Investor er en flott handelsprogramvare hvis du er nybegynner eller en erfaren proff. Med sikkerhets- og verifiseringsfunksjonene de har implementert, har de sørget for at informasjonen din er trygg og sikker. De er 100% legitime, og med deres AI og maskinlæring har de funksjoner som passer til den avanserte forhandleren.

Med sin smertefri registreringsprosess og brukervennlige plattform kan du være oppe på kort tid.

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

 • Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
 • Ashton Kutcher – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter: “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun: første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig, inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel. Hun sa: Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.
 • Drew Carey – En gang twitret: Bare prøvd å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattform BitPay for kryptovaluta.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Bitcoin Investor?

Bitcoin Investor er en automatisert handelsprogramvare som er programmert til å gjenkjenne muligheter for kryptovalutamarkedet for brukere som er interessert i å begynne å handle.

 • Er det lønnsomt å investere i Bitcoin Investor

Det er investorer som hevder å ha inntjening over € 5.000 hver dag. Imidlertid vil brukerne måtte investere store summer for å tjene slik avkastning. Vi anbefaler nye brukere å starte med et minimum innskudd på £ 250 / € 250 og kun handle på deres fortjeneste derfra.

 • Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det er ingen gebyrer for å åpne en ny Bitcoin Investor-konto. Det er helt gratis.

 • Kan Bitcoins trekkes ut av handelssystemet etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsprogramvaren konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er knyttet til din Bitcoin Investor-konto.

 • Finnes det alternative kryptohandelsplattformer?

Det er lignende handelsplattformer som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blant andre pålitelige kryptovaluta handelsplattformer.

 • Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

 • Er Bitcoin Investor et pyramidespill?

Nei. Bitcoin Investor er en prisvinnende og dypt teknisk programvare som gjør det mulig for deg å foreta lønnsomme kryptovalutahandler.

 • Hvor mye tid vil jeg ha å bruke på dette?

Det anbefales at den gjennomsnittlige brukeren trenger å legge inn minst 20 minutter om dagen på denne handelsplattformen.

 • Hvilke land er Bitcoin Investor tilgjengelig i?

Bitcoin Investor er tilgjengelig i over 150 land, og det er flere betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Du kan enkelt begynne å tjene avkastning på investeringen din fra praktisk talt hvor som helst i verden så lenge det er lovlig å bruke Bitcoin Investor i ditt land.

 • Er det tilrådelig å investere alle pengene dine i Bitcoin Investor?

Nei, invester aldri penger du trenger eller ikke har råd til å tape, du må bare bruke disponibel inntekt. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, noe som gjør det til høy risiko og høy belønning. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me