BitQS gjennomgang: Er det en svindel eller legitimitet?

Hva er BitQS? 

BitQS er et banebrytende kryptovalutahandelssystem som ble opprettet for å hjelpe nye og erfarne brukere med å lykkes på kryptovalutamarkedet. Handelssystemet er helt automatisert, noe som betyr at det er avhengig av en algoritme for å skanne markedet for lønnsomme handelssignaler. Disse handelssignalene blir deretter brukt til å utføre handler på brukerens vegne. Algoritmen er i stand til å følge handelsmønstre, gjennomføre teknisk analyse og skanne globale økonomiske nyheter. Alle disse faktorene tas i betraktning når du handler. En algoritme programmert til å svare på spørsmål. BitQT består av 200 av disse algoritmene, som alle fungerer sammen for å sikre at du får mest mulig ut av hver handelsøkt.. 

Er BitQS en svindel? 

Fra tester utført av vårt interne team har vi funnet ut at BitQS er et pålitelig og effektivt handelssystem. Faktisk, hvis du besøker det offisielle BitQS-nettstedet, finner du en hel serie anmeldelser som er igjen av brukere som har hatt positive erfaringer med å bruke handelssystemet. Videre fant vi ut at: 

 • BitQS gir deg en veldig høy suksessrate.
 • Handelssystemet fungerer med regulerte og lisensierte meglere.
 • Et minimumsinnskudd på Є250 kreves for å handle. Som er lavere enn andre lignende handelssystemer.
 • Systemet er trygt og sikkert, og brukere trenger ikke å være opptatt av at informasjonen deres blir stjålet, med mindre de er uaktsomme med kontoen sin. 

Begynn å handle med BitQS

Registreringsprosessen er enkel. Det er viktig at du fullfører denne prosessen, fordi hvis du ikke gjør det, vil du ikke kunne handle. Vi tar deg gjennom prosessen trinn for trinn. 

 • Registrering 

Dette er det første trinnet med registrering. Du blir bedt om å fylle ut et skjema med grunnleggende informasjon. Når dette skjemaet er fullført, vil du bli kontaktet av en dedikert megler som vil håndtere kontoen din. Legg til et fungerende telefonnummer slik at en megler kan kontakte deg. Du kan fylle ut skjemaet nedenfor: 

 • Innskudd

Selv om det ikke er noe maksimumsbeløp du kan sette inn, anbefaler vi at du holder deg til minimumsinnskuddet på 50250. Dette er mye lavere enn gjennomsnittlig innskudd i dette feltet. Det tillater også hvem som helst å handle uten å forvente store mengder midler på ditt første investeringsforsøk. 

 • Demokonto 

Demokontofunksjonen er virkelig en av de viktigste funksjonene i BitQS. Det er en kopi av den faktiske live trading. Du vil være i stand til å øve og utføre dummy-handler på disse funksjonene, basert på historiske data. Det er valgfritt å bruke demo-kontoen, men vi anbefaler at du gjør det. 

 •  Live trading konto

Live trading-kontoen er like enkel å bruke som demo-kontoversjonen. Alt du trenger å gjøre ved hjelp av kontoadministratoren din er å stille inn kontoparametere og konfigurere innstillingene, inkludert når du skal åpne og lukke handelsøkter og sette din stopptapsgrense. 

Er det så enkelt å komme i gang som det ser ut? Ja.

Vi har funnet ut at det er raskt og enkelt å komme i gang med BitQS når du har funnet veien rundt plattformen. Dette er gode nyheter, spesielt for nye brukere som ikke vet hvordan handelsapplikasjoner fungerer.

For å komme i gang er alt du trenger en bærbar datamaskin, stasjonær eller smarttelefon og en sikker internettforbindelse. Mange brukere på nettet foretrekker å overvåke kontoene sine fra smarttelefonen. Dette betyr at de kan overvåke handelsprosessene sine fra hele verden. Et innskudd kreves før handel kan starte. Det som er bra er at innskuddet er veldig overkommelig. Alt en ny bruker trenger er € 250. Dette innskuddet blir deretter brukt som en første investering. BitQS belaster ikke noe registrerings- eller abonnementsgebyr. Dette er i utgangspunktet alt en ny bruker trenger for å starte. Hvis det er noen problemer, er kontoansvarlige og kundestøttemedarbeidere veldig lydhøre.

Hvordan handelssystemet fungerer

BitQS er helt avhengig av algoritmen og kunstig intelligens som skanner markedene, globale og økonomiske nyheter for å finne de mest lønnsomme handler for deg. Den gode nyheten er at algoritmer og kunstig intelligens nå er ettertraktet og raskt blir den valgte metoden når du handler med kryptovalutaer. Disse algoritmene er lynraske og handler i løpet av sekunder. Det er unødvendig å si at manuell handel ikke kan konkurrere med et handelssystem som er designet for å oppnå gode resultater på rekordtid. Disse algoritmene er heller ikke i stand til å ta beslutninger basert på følelser. De bruker ganske enkelt komplekse matematiske formler og AI for å utføre handler. Dette reduserer risikoen for å miste fortjeneste og eliminerer den menneskelige feilfaktoren.

Her er noen tilleggsfunksjoner i BitQS 

Som nevnt tidligere er BitQS et helautomatisk live trading system som er ganske nytt på markedet. Systemet er troverdig og pålitelig. Vi fant litt mer informasjon under testene våre som vil være nyttige for deg. 

Grunnleggende kontoinformasjon

 • Gratis demo-konto
 • Støtt fire språk: EN, ES, FR, DE, IT, NL
 • Minimum innskudd: 250 USD

Par med kryptohandel

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Ripple
 • Litecoin

Viktige funksjoner på nettet

Å ha en vellykket live trading økt og generell erfaring med BitQS. Vi har funnet mange viktige handelsfunksjoner når vi tester systemet, og vi kan forsikre deg om at mulighetene er uendelige. 

Her er noen av de elektroniske funksjonene vi tror du vil ha glede av: 

 • Utbetalingsfunksjon 

BitQS har en automatisk utbetalingsfunksjon. Dette er gode nyheter, fordi et automatisert utbetalingssystem fungerer uten å be om det. Etter at handelstiden din er avsluttet, beregner utbetalingssystemet automatisk inntektene og pengene blir kreditert kontoen din. 

 • Trekke tilbake din fortjeneste 

Med BitQS kan du enkelt ta ut pengene du tjener. Alt du trenger å gjøre er å fullføre en uttaksforespørsel, og pengene vil ta 24 timer å reflektere på den oppgitte bankkontoen din. 

 • Demo-handel 

Når du registrerer deg, har du automatisk tilgang til demo-trading-kontoen. Det er helt gratis og lar deg handle uten at du trenger penger. Demohandlene du plasserer, vil være basert på historiske data. Du vil kunne få verdifull innsikt fra å bruke demo-kontoen, og vi vil anbefale at alle nye handelsmenn bruker demokontoen. 

 • Kundeservice

Fra testen kan brukeren kontakte kundeserviceteamet på få sekunder. Det er to måter å gjøre dette på. Enten send og e-post eller start live chat via nettstedet. Alternativt kan du snakke med kontoansvarlig. 

Vanlige spørsmål

Er informasjonen min sikker BitQS?

Det rapporteres at BitQS bruker et SSL-sertifikat som er en online sikkerhetsprotokoll som krypterer konfidensiell informasjon på nettstedet.

Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det er ingen gebyrer for å åpne en ny BitQS-konto. Det er helt gratis.

Kan Bitcoins trekkes ut av handelsapplikasjonen etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsapplikasjonen konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er koblet til BitQS-kontoen din.

Finnes det alternative kryptohandelsplattformer?

Ja. Det er lignende handelsplattformer som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blant andre pålitelige kryptovaluta handelsplattformer.

Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

Er BitQS et pyramidespill?

Nei. Det rapporteres at BitQS er en prisvinnende programvare som gjør det mulig for deg å foreta lønnsomme kryptovalutahandler.

Hvor mye tid vil jeg ha å bruke på dette?

Det anslås at den gjennomsnittlige brukeren bruker minst 20 minutter om dagen på denne handelsplattformen.

Er det tilrådelig å investere alle pengene dine i BitQS?

Nei, invester aldri penger du trenger eller ikke har råd til å tape, du må bare bruke disponibel inntekt. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, noe som gjør det til høy risiko og høy belønning. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap.

Kan nye brukere bli rike med BitQS?

Det er mulig for nye brukere å generere en betydelig mengde formue med BitQS. Vi har gjort en grundig analyse av denne handelsapplikasjonen, og vi kan bekrefte at BitQS har alle nødvendige funksjoner som trengs for å hjelpe en ny bruker med å lykkes.

Vi har satt sammen noen tips for å hjelpe en ny bruker til å lykkes på plattformen:

 • Bruk demo-kontoen: Når du begynner å studere hvordan demo-kontoen fungerer, vil du ha en klarere forståelse av autohandel i valutamarkedet og hvordan du velger de beste valutaparene under live handel.
 • Gjør forskningen: Registrer p på digitale fora der kryptovalutamarkedet analyseres og hold deg oppdatert med gjeldende trender.
 • Start med minimum innskudd: Det er alltid best å starte investeringsreisen med et minimum innskudd på € 250. Etter å ha gjort din første fortjeneste, kan du gradvis øke investeringen.

Vår konklusjon:

Vi har lagt BitQS til vår liste over mest effektive og troverdige applikasjoner for automatisk handel. Vår opplevelse av BitQS var hyggelig. Vi bekrefter at denne handelsapplikasjonen har alle viktige funksjoner for å gjøre enhver brukeres opplevelse til en utmerket opplevelse. BitQS åpner for nye muligheter for nye brukere som er ivrige etter å tjene penger på kryptovalutamarkedet.

Andre handelssystemer

 1. Bitsignal
 2. Umiddelbar Bitcoin
 3. Bitcoin-fordel
 4. Bitcoin-syklus
 5. Bitcoin Freedom
 6. Bitcoin Power
 7. Bitcoin-fortjeneste
 8. BitQL
 9. BitQS
 10. BitPremium
 11. Brexit Trader
 12. Britisk Bitcoin-fortjeneste
 13. Crypt EX
 14. Kryptokontrakter
 15. Crypto Group
 16. Crypto Profit
 17. Finsk formel
 18. Umiddelbar fortjeneste
 19. Første fordel
 20. Profittrevolusjon
 21. Profit Secret
 22. Kvantehandel
 23. Singapore Formula
 24. Stellar Overskudd
 25. Lagermetode
 26. Rikdomsmatrise
 27. Big Money Rush
 28. BitTrader
 29. Bitcoin Capital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me