Å bryte ned den nye IRS Cryptocurrency Tax Guidance

For første gang siden 2014 har IRS utstedt ny skatteveiledning for kryptovaluta i form av en komplett Vanlige spørsmål om kryptovaluta og en offisiell inntektsdom: 2019-24. Denne nye veiledningen legitimerer mange av antagelsene som tidligere ble gjort av ledende kryptoskatteselskaper og skattefagfolk i bransjen. Veiledningen gir også klarhet i noen av de grå områdene innen kryptovaluta, inkludert avgiftsbehandling av gafler & airdrops, tillatte kostnadsgrunnlagsmetoder og kjennelser rundt kryptovalutaoverføringer.

Merk – vi gir en oversikt over beskatning av kryptovaluta og hvordan kryptovaluta beskattes i blogginnlegget vårt: Den komplette guiden til kryptovalutaavgifter. Det kan være fordelaktig å lese dette før du fortsetter.

Ny IRS Crypto Tax Guidance

De viktigste avklaringene og takeaways fra de nye IRS-retningslinjene er diskutert nedenfor.

Hard Forks for Cryptocurrency

Hvis en bestemt kryptovaluta du holder på går gjennom en hard gaffel som “oppstår når en kryptovaluta gjennomgår en protokollendring som resulterer i en permanent avledning fra den eldre distribuerte hovedboken”, beskattes den nye gaffelkryptovalutaen du mottar som inntekt. Kostnadsgrunnlaget ditt i den nylig mottatte kryptovalutaen blir inntekten du anerkjente.

For eksempel – Hvis du hadde 2,5 Bitcoin i juli 2017, og mottok 2,5 Bitcoin Cash som et resultat av bitcoin cash hard fork, anerkjenner du at dette mottok 2,5 Bitcoin Cash som inntekt til virkelig markedsverdi av bitcoin cash på det tidspunktet ble mottatt. Hvis Bitcoin Cash handlet for $ 500 stykket den dagen, ville du kjenne igjen inntekt på $ 1 250 ($ 500 * 2,5). Kostnadsgrunnlaget ditt i denne Bitcoin Cash blir $ 1 250.

Hvis du ikke motta nye kryptokurver etter en hard gaffel, vil du ikke ha noen skattepliktig inntekt. Kilde: A21, A22, A23, A24

Cryptocurrency myke gafler

En myk gaffel med kryptovaluta “resulterer ikke i opprettelsen av en ny kryptovaluta, noe som betyr at den ikke gir noen inntekt.” Så hvis kryptovalutaen din gjennomgår en protokollendring, men oppretter en ny kryptovaluta – kjenner du ikke igjen noen inntekt. Kilde: A29

Cryptocurrency Air Drops

Hvis du mottar kryptovaluta fra en airdrop (“en distribusjon av kryptovaluta til flere skattebetalers distribuerte hovedbokadresser”), anerkjenner du inntekt på denne mottatte kryptovalutaen på dagen / tidspunktet den ble mottatt. Inntektsbeløpet skal bestemmes ved å bruke den virkelige markedsverdien til kryptovalutaen på det tidspunktet. 

Hvis du gjorde ikke motta kryptovaluta når en airdrop-hendelse skjedde, anerkjenner du ikke inntekt slik du ikke gjorde det motta eiendommen.

Kostnadsgrunnlag

Før denne nye veiledningen var det uklart hvordan skattebetalere skulle tildele kostnadsgrunnlag for sine kryptovalutaaktiver. Skattemyndighetene har offisielt avklart dette emnet i den nye kjennelsen.

Spesifikk identifikasjon kan brukes som en regnskapsmetode for handel med kryptoaktiva. Dette betyr at skattebetalere kan velge hvilke enheter og mye kryptovaluta de selger på et gitt tidspunkt så lenge de spesifikt kan identifisere dem og støtte kostnadene for enhetene.. 

For å spesifikt identifisere en enhet av kryptovaluta, må du inkludere følgende informasjon:

  1. Dato og klokkeslett hver enhet ble anskaffet,
  2. Ditt grunnlag og den virkelige markedsverdien for hver enhet på det tidspunktet den ble anskaffet,
  3. Dato og klokkeslett hver enhet ble solgt, byttet eller på annen måte kastet, og
  4. Virkelig markedsverdi på hver enhet når den selges, byttes eller avhendes, og hvor mye penger eller verdien av eiendommen mottatt for hver enhet

Hvis du ikke klarer å spesifisere kryptovalutaene dine spesifikt, må du som standard basere seg på førstegangs først-ut-basis (FIFO). Kilde: A36, A38

Du kan bruke CryptoTrader.Tax og spesifikke identifikasjonskostningsmetoder som LIFO for å beregne kryptovinster og tap. Du har også muligheten til å være standard til FIFO innen CryptoTrader.Tax rapporteringsplattform.

Skattebetalere er pålagt å føre opptegnelser som er tilstrekkelige til å fastslå posisjonene tatt på selvangivelsen. Derfor er det best å holde register som dokumenterer kvitteringer, salg, børser eller andre disposisjoner av virtuell valuta og virkelig verdi av den virtuelle valutaen.. 

CryptoTrader.Tax hjelper brukerne sine ved å gi dem en korrekt dokumentasjon av posisjonene de tar på selvangivelsen revisjonsløyperapport. Denne rapporten dokumenterer alle skattepliktige hendelser som oppstår, samt tilhørende transaksjonsdetaljer. Du kan beholde denne revisjonssporet for dine poster.

Kryptovalutaoverføringer: Ikke skattepliktige hendelser

Selv om dette allerede var avklart tidligere, er det verdt å gjenta det, og den nye veiledningen gjentar at det bare å overføre kryptovaluta fra en plattform eller fra en lommebok til en annen er IKKE en skattepliktig begivenhet.

“Hvis du overfører virtuell valuta fra en lommebok, adresse eller konto som tilhører deg, til en annen lommebok, adresse eller konto som også tilhører deg, er overføringen en ikke-skattepliktig hendelse, selv om du mottar en informasjonsretur fra en bytte eller plattform som et resultat av overføringen. ” Kilde: A35

Så selv om du mottar en 1099-K fra kryptovalutautvekslingen din som beskriver overføringene dine, er disse hendelsene ikke skattepliktige og bidrar ikke til kapitalgevinst eller tap. Dette er gode nyheter for alle som mottok meldinger 6174-A, 6173, CP2000, eller andre 1099-K’er. 

Det er faktisk dette problemet med kryptovalutaoverføringer og tilknyttede 1099-K-er som gjør at skatteplikten din virker ekstremt oppblåst. Vi har kalt dette skatteproblemet for kryptovaluta her på CryptoTrader.Tax, og du kan lese mer om hvorfor børser som Coinbase ikke kan gi brukerne nøyaktig skatteinformasjon her.

IRS ny veiledning i kryptovalutaskatt

Skattprogramvare for kryptovaluta

Skatteprogramvare for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax er bygget for å automatisere hele krypto-skatterapporteringsprosessen, og alle de nye IRS-retningslinjene er allerede innebygd i CryptoTrader.Tax-skatterapporteringsmotoren. Du kan generere det du trenger kryptoskattformer ved å bare koble til børsene dine, importere dine handler og generere rapportene dine med et enkelt klikk. 

IRS ny veiledning for krypto

Ganske enkelt importer disse rapportene til TurboTax, send dem til regnskapsføreren din, eller arkiv dem selv!

For å konkludere

Det er flott å se at IRS gir klarhet rundt beskatning av kryptovaluta og dermed legitimerer den voksende industrien ytterligere. Tydelig veiledning fra reguleringsorganer vil uten tvil hjelpe til med økt markedsadopsjon. Når reglene er klare, føler alle seg mer komfortable med å spille spillet.

Har du spørsmål eller kommentarer? Bare meld oss ​​på @CryptoTraderTax

Ansvarsfraskrivelse – Dette innlegget er kun for informasjonsformål og skal ikke tolkes som skatte- eller investeringsråd. Snakk med deg selv skatteekspert, CPA eller skatterådgiver om hvordan du skal behandle beskatning av digitale valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me