De 10 beste Bitcoin Mining Hardware Machines 2020

Bitcoin-gruvedrift kan være svært lønnsomt, men det krever strømkrevende maskinvare og en dyp forståelse av prinsippene som driver blockchain-teknologi. For å utvinne Bitcoin trenger du spesialisert bitcoin mining-maskinvare som kalles applikasjonsspesifikke integrerte kretsenheter eller ASIC-er. 

Det er mange forskjellige ASIC-er på markedet i dag. Disse enhetene har utviklet seg gjennom et meget konkurransedyktig Bitcoin mining-våpenløp – Bitcoin blockchain bruker store mengder prosessorkraft for å løse ekstremt komplekse matteproblemer og sikre nettverket, noe som tvinger maskinvare til å bli stadig mer kraftig.

Enhetsnivå Bitcoin gruvedrift enheter kan være relativt lave, mens høyytelses gruvearbeidere kan variere opptil over $ 10.000. Når du vurderer ASIC-maskinvare med den hensikt Bitcoin-gruvedrift, må du veie opp kraften til maskinvaren mot mengden strøm den trekker, sammen med kostnadene for strøm i din region.

I denne artikkelen bryter vi ned de 10 beste Bitcoin mining maskinvaremaskinene i 2020, og presenterer en oversikt over hash rate, power draw og potensiell lønnsomhet..

Hva du bør vurdere når du velger Bitcoin Mining Hardware

Bitcoin-gruvedrift har endret seg dramatisk siden lanseringen av Bitcoin-nettverket i 2009. I løpet av de første årene av Bitcoin-nettverksdrift, kunne Bitcoin-gruvedrift utføres på praktisk talt hvilken som helst hjemmecomputer med en relativt kraftig CPU..

Etter hvert som Bitcoin-nettverket vokste, ble beregningsprosessene som kreves for å sikre Bitcoin-nettverket, stadig mer komplekse, og tvang gruvearbeidere til å skifte til kraftigere GPUer for å holde tritt med etterspørselen.. 

Etter hvert resulterte behovet for maskinvare med høy hashkraft – hastigheten som gruvedrift fungerer på – i opprettelsen av dedikert ASIC-maskinvare. Den høyt spesialiserte naturen til ASIC-maskinvare lar Bitcoin-gruvearbeidere gruve raskere og bruke mindre strøm.

ASIC-maskinvare er nå viktig for Bitcoin-gruvearbeidere. Det er tre hovedfaktorer å ta hensyn til når du velger den beste Bitcoin-gruvedrift:

Pris:

Prisen på gruvedrift av Bitcoin varierer basert på effektivitet, holdbarhet og beregningskraft. Som regel vil billigere maskinvare gi lavere effektivitet og lavere lønnsomhet. Kostnadene ved gruvedrift skal innlemmes i enhver lønnsomhetsanalyse, med tanke på maskinvarens forventede levetid.

Effektivitet:

Bitcoin gruvedrift maskinvare er egentlig designet for å konvertere strøm til BTC. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal velge den beste Bitcoin-gruvedriftmaskinvaren, er det beste stedet å begynne å fokusere på energieffektivitet. 

Hash rate:

Hash-hastighet er hastigheten som Bitcoin-gruvedrift er i stand til å utføre intensive matematiske operasjoner. Enkelt sagt, jo høyere hashfrekvensen til maskinvaren er, desto mer sannsynlig er det at gruvearbeideren eller gruvebassenget som maskinvaren opererer for, løser neste blokk i Bitcoin-blockchain. Som regel er maskinvare med høyere hashfrekvens dyrere. 

Samlet sett er den beste Bitcoin ASIC den mest kostnadseffektive, mest lønnsomme ASIC. Utviklingen av ASIC-enheter har økt raskt det siste tiåret, med ny maskinvare utgitt på årsbasis som ofte gjør eldre maskinvare foreldet. 

Her er de beste ASIC-ene for Bitcoin-gruvedrift i 2020:

bitcoin mining hardware Bitmain AntMiner S5

1. Bitmain AntMiner S5

Bitmain Antminer S5 er ikke det siste tilbudet fra den Beijing-baserte ASIC-produsenten, men gir fortsatt god valuta for pengene og effektivitet. I motsetning til senere modeller som S7 og S9, driver AntMiner S5 en lavere strømforsyning på 115 volt, og trekker i gjennomsnitt 560 Watt.. 

De lave strømkravene til S5 gjør den til et ideelt Bitcoin-gruvedrift ASIC som er i stand til å gi imponerende driftseffektivitet. S5 genererer en hashhastighet på omtrent 1 GH / s for hver 0,51 Watt, som tilsvarer 0,51 J / GH.

S5 er egnet for både hobbygruvearbeidere og startgruvedrift, med den ekstra fordelen av en lav vektprofil på litt under 2,5 kg. 

Bitmain AntMiner S7

2. Bitmain AntMiner S7

Bitmain AntMiner S7 er en annen eldre modell fra Bitmains svært populære serie ASIC-enheter, men er fortsatt en av de mest populære enhetene på nettet i dag. Tilbyr lavere strømforbruk enn S5, er S7 utbredt i hele Kina-baserte Bitcoin-gruvedrift og har imponerende tilpasningsevne når den brukes i kombinasjon med en robust strømforsyning som 1600 watt APW3.

Mens S7 leverer rimelig fortjeneste avhengig av strømpriser, avhenger enhetens effektivitet både strømforsyningen og omgivelsestemperaturen – S7 er spesielt følsom for omgivelser som er varmere enn 27 grader Celsius. 

Samlet sett er S7 mest egnet for gruvearbeidere basert i kjøligere klima, da kjølekostnader kan redusere lønnsomheten i varmere områder betydelig.. 

Bitmain AntMiner S7

3. Bitmain AntMiner S9

Bitmain AntMiner, bredt spioneringen som den mest effektive og kraftigste Bitcoin-gruvearbeideren på markedet, tilbyr gruvearbeidere en svært imponerende hashrate på 14 TH / s med et overraskende lavt strømforbruk.. 

Den høye hashkraften til S9 leveres av en trio med brett, som har 189 skip mellom dem. Kombinert med en Antminer 1600 Watt-forsyning, gir S9 dobbelt så stor effektivitet som S7 ved 0,1 Joule per Gigahash med et trekk på bare 300 Watt mer enn forrige modell.. 

En viktig ulempe ved S9 er det høye driftsvolumet – S9 er uegnet for hjemmeapplikasjoner, da den robuste 4.7KG-rammen har tilbøyelighet til å forstørre driftsstøyen. 

AntMiner T9

4. AntMiner T9

AntMiner T9 ble utgitt i august 2017 og er fortsatt en av de kraftigste ASIC-enhetene som er tilgjengelig på markedet i dag – i tillegg til en av de dyreste. T9 sammenlignes ofte med S9 når det gjelder ytelse og effektivitet, men inneholder noen bemerkelsesverdige forbedringer i chipkvalitet som forbedrer maskinvarestabiliteten..

Senere batch AntMiner T9 forbruker rundt 1450 watt, og leverer omtrent 11,5 TH / s og en effektivitetsgrad på 0,126 J / GH. Lønnsomhetsanalyse basert på ytelse alene plasserer T9 under S9 når det gjelder lønnsomhet, men stabilitetsforbedringer gjør T9 til et mer pålitelig valg for mindre gruvedrift. 

AvalonMiner 741

5. AvalonMiner 741

AvalonMiner 741, utgitt i april 2017, gir hobby- og mindre Bitcoin-gruvearbeidere en rimelig kraftig gruvearbeider til en rimelig pris. Produsert av Canaan, er 741 en betydelig oppgradering i forhold til den tidligere Avalon 721-modellen, som integrerer et nytt kjøledesign og et sterkere brikkesett..

Avalon 741 kommer med 88 sjetonger og en ny kjølemekanisme som forbedrer effektiviteten av luftstrømmen i enheten, sammen med doble kjøleribber montert rundt PCB. Canaan’s 2017 741 gruvearbeider leverer en hashrate på 7,3 TH / s, med en energieffektivitetsrate på 0,16 J / GH – langt mer effektiv enn andre ASIC-enheter i samme prisklasse.  

Bitmain AntMiner L3 +

6. Bitmain AntMiner L3+

Bitmains L3 + er en av de mest populære ASIC-enhetene i verden for Scrypt-gruvearbeidere og er utelukkende fokusert på gruvedrift av denne spesielle algoritmen. L3 + er basert på BM1485-brikken, som gir betydelige forbedringer i forhold til brikkesettet som ble brukt i den forrige L3-modellen – dobling av hashfrekvensen og kraftuttaket til L3.

L3 gir en hashhastighet på 504 MH / s, med et strømforbruk på 800W. Å kjøre en høyere hash-hastighet med L3 + resulterer i alvorlig kraftuttak, men det lavere prispunktet på enheten sammenlignet med dyrere modeller som Innosilicon LTCMaster gjør L3 + til den beste gruvearbeideren for Scrypt.

Bitmain AntMiner D3

7. Bitmain AntMiner D3

Bitmain Antminer D3 er forløperen til Bitmains 2018 D5 ASIC, men er en svært populær enhet for gruvearbeidere med fokus på gruvedrift Dash – en kryptovaluta som opprinnelig var designet for å være ASIC-bestandig. D3 er for tiden den mest effektive gruvearbeideren for gruvedrift Dash, og tilbyr store konkurransefortrinn i forhold til andre enheter.

D3 leverer en hash-hastighet på 19,3 GH / s, med en strømforbruk på bare 1350W. Den realiserte effektivitetsgraden til D3 er 0,07 J / MH. Sammenlignet med iBeLink DM384M, som har lignende effektbehov og bare produserer 384 MH / s, er D3 det mer kostnadseffektive alternativet. 

Dragonmint T1

8. Dragonmint T1

Produsert av Halong Mining, er Dragonmint T1 en imponerende kraftig ASIC som leverer 16TH / s med en bemerkelsesverdig lav effekt. T1-forbrukerne 0,015J / GH, som sammenlignet med Bitmain Antminer S9s kraftuttak på 0,098J / GH, gir en betydelig fordel i forhold til Bitmain-fokusert gruvedrift..

T1 integrerer ASICBoos-teknologi, som gir en ekstra effektivitetsforbedring på 20 prosent når du opererer med Bitcoin-algoritmen. Spesielt bruker T1 DM8475-brikkesettet, noe som gir mer robust lønnsomhet over Bitmains S9-tilbud. 

WhatsMiner M3X

9. WhatsMiner M3X

WhatsMiner M3X er produsert av Pangolin Miner, og gir brukssaksspesifikk funksjonalitet for individuelle gruvearbeidere eller gruvebruk som ikke er begrenset av høyt strømforbruk og ekstremt høyt driftsvolum..

Mens M3X ikke er et ideelt alternativ for hjemmearbeidere, leverer enheten 12 til 13 TH / s med strømforbruk som varierer mellom 1900W og 2100W. Drevet av 28nm ASIC-chipteknologi, drives M3X av WhatPower P5, som spesielt ikke vil kjøre på 110-120V nettspenning og krever 180-240V nettspenning for å kunne fungere. 

Avalon6

10. Avalon6

Avalon6 er for tiden den beste Bitcoin-gruvearbeideren for husdrift eller hobby Bitcoin-gruvedrift, og leverer imponerende funksjonalitet med lav støyprofil og rimelig kraftuttak til et rimelig prispunkt.  

Mens Avalon6 gir en betydelig lavere hashhastighet enn Bitmains Antminer S7 eller S9 ved 3,5 TH / s, produserer Avalon6 bare 55 dB støy innenfor 1,2, mens den ekstremt lave lydemisjonen til enheten sammen med chip-array som består av 80 18nm A3218-brikker. meter nærhet.

500MHz standardfrekvensen til Avalon6 kan innstilles via frekvensstyring, noe som gjør den ideell for gruvearbeidere som søker Bitcoin-gruvedrift som fungerer effektivt med kompleks temperaturkontroll – eller overklokkingsmuligheter.. 

Ytterligere hensyn

Å bestemme den beste Bitcoin gruvearbeideren for dine behov innebærer nøye vurdering av hash-hastigheten til en gitt gruvearbeider, temperaturkontrollkrav og kraftuttak. Strømkostnadene i regionen du skal bruke gruveutstyret ditt er kritiske, da dette spiller en viktig rolle i beregningen av den totale lønnsomheten.

Kryptoavgifter fra gruvedrift

Det er også viktig å vurdere potensielle skatteimplikasjoner av Bitcoin-gruvedrift. Avhengig av omfanget av din Bitcoin-gruvedrift og din geografiske beliggenhet, kan Bitcoin-gruvedrift betraktes som en forretningsaktivitet eller kan generere skattepliktige hendelser når du disponerer Bitcoin opptjent ved gruvedrift.. 

Du kan lære nøyaktig hvordan du håndterer kryptovaluta mottatt fra gruvedrift på skatten din her: Crypto Mining Tax Guide.

Cryptorader. Skatt

Skattprogramvare for kryptovaluta

Hvis du disponerer Bitcoin du tjener fra gruvedrift gjennom kryptovaluta-utveksling, kan du bruke kryptoskattprogramvare som CryptoTrader.Tax for å eliminere stresset knyttet til kryptoskattrapportering. Ved hjelp av CryptoTrader.Tax er det mulig å importere alle Bitcoin-gruverelaterte handler fra en hvilken som helst børs gjennom sømløs integrering.

Når alle gruvedriftstransaksjonene dine er importert, henter CryptoTrader.Tax automatisk de historiske markedsprisene for hver gruveutbetaling og gir deg en inntektsrapport du kan bruke sammen med skatten..

Du kan lære mer om hvordan CryptoTrader.Tax fungerer her.

Andre toppverktøy

Lær mer om de andre beste kryptovalutaproduktene:

  • Topp Crypto Trading Bots
  • De 5 beste kryptobørsene
  • 9 beste Crypto-lommebøker (maskinvare & Programvare)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me