De 10 beste valutavekslingsplattformene i 2020

Det ser ut til at du søker etter det beste stedet å kjøpe kryptovaluta.

Jeg må si at du er på rett sted.

Hos TheMoneyMongers tror vi på grundig forskning og anbefaling. Og denne gangen har vi også forstått ditt behov og fortsatte å bruke mange kryptokursutvekslinger de siste ukene.

Når det er sagt, har vi kommet med en liste over pålitelige kryptokursutvekslinger for både nybegynnere og avanserte brukere.

Men før vi deler listen, vil vi fortelle deg hva alle parametrene vi hadde for å velge disse børsene, og her er de:

 • Bytt oppetid & nedetid
 • Omdømmet til selskapet & team
 • Avgifter & rabattstruktur
 • Børsens likviditet
 • Kundesupportsystem osv.

Så basert på disse tingene har vi kuratert denne listen over børser der du kan kjøpe / selge kryptovalutaer og altcoins på utallige forskjellige måter.

Uten ytterligere tillegg er listen:

PS: Lag en konto på 3-4 børser ved hjelp av denne listen, selv om du bare planlegger å handle på en av dem, fordi noen ganger på grunn av en massiv tilstrømning av nye brukere, stopper disse børsene nye registreringer. Å ha tilgang til flere børser er et godt alternativ.

Populære Crypto Exchange Hurtigkjøpskoblinger
CEX.io (Alle land) Prøv nå
bitFlyer [EU, Japan, USA] Prøv nå
Coinbase (Storbritannia, USA, Europa, Canada osv.) Prøv nå
CoinSwitch (Alle land) Prøv nå
Changelly (Alle land) Prøv nå
Coinmama (Alle land) Prøv nå
Wirex (Europa & UK) Prøv nå
Binance.je (Storbritannia & Europa) Prøv nå
Binance (Unntatt USA) Prøv nå
LocalBitcoins (Alle land) Prøv nå
Bitit (USA, Storbritannia, Europa, Australia, Canada, etc) Prøv nå

Topp Cryptocurrency Exchanges Review

#1. CEX.io

Handelspar tilgjengelig i Fiat
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
Fantastisk XLM / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
Zcash ZEC / USD
Bitcoin kontanter BCH / USD
Bindestrek DASH / USD
Bitcoin Gold BTG / USD

CEX.io er en av de eldste kryptovaluta-børsene som har vært i dette rommet siden 2013. CEX er basert i London, Storbritannia, som antas å være litt mer avslappet miljø for kryptokurver.

Jeg begynte å bruke CEX i 2016, og siden den gang har det vært min børs å kjøpe populære kryptovalutaer for fiat eller BTC.

Du kan også kjøpe BTC i forskjellige fiat-valutaer fra CEX.

Men for å komme i gang med CEX, må du først registrere deg ved hjelp av e-post-ID-en din og følge deres AML-KYC-regler. Etter bekreftelse (som kan ta opptil 24 timer), er du fri til å sette inn og handle med fiat-valutaer som USD eller EUR.

En ting jeg veldig liker med CEX er at det lar deg kjøpe kryptovalutaer direkte via Visa / MasterCard, men før det må du bekrefte kortet ditt (det tar vanligvis noen timer å bekrefte). De jobber også proaktivt med å utvikle sin Bitcoin Margin Trading Platform.

Bortsett fra at CEX er like trygt som Coinbase og har utmerkede sikkerhetsfunksjoner som 2-faktor autentisering og 24/7 kundesupport.

Registrer deg gratis på CEX

# 2. bitFlyer

bitFlyer er en av de eldste stående kryptovaluta-børsene i verden. De opererer i dette området siden 2014 og har tjent millioner av brukere over hele verden for å kjøpe / selge kryptovalutaer.

De er den største børsen i Japan og den eneste børsen som har lisens til å operere i Japan, EU og USA (46 stater inkludert New York).

bitFlyers infrastruktur er bygget av Wall Street-veteraner for profesjonelle handelsmenn med alle funksjonene og kraften du forventer fra en av verdens største børser. Ved å bruke bitFlyer kan man enkelt handle Bitcoin, Ethereum og andre valutaer på 24 × 7 basis med store likviditetsbassenger..

bitFlyer har hittil nådd 250+ milliarder dollar i volum og er rangert som en “AA” -børs av CryptoCompare. BitWise har også tatt dem med på listen over topp 10-børser med reelle volumer med forskjellige ordretyper og konkurransedyktige gebyrstrukturer til din disposisjon.

Bankinnskudd og bankoverføring er akseptabelt på bitFlyer og kan brukes fra tid til annen når du vil kjøpe kryptovalutaer som BTC, ETH, ETC, LTC, & BCH, så hva venter du på, prøv det.

Registrer deg gratis på bitFlyer

# 2. Coinbase

 • Land som betjener: Coinbase betjener 42 land.
 • Støttet Fiat: USD, EUR, GBP (via SEPA)
 • AML / KYC Krav: Obligatorisk AML / KYC er obligatorisk

Coinbase er en av de eldste og beste bitcoin-børsene hvor du kan kjøpe / selge populære kryptovalutaer. Den ble etablert i 2012 og har siden den gang hjulpet over 10 millioner brukere med å komme ombord på kryptoreisen.

Børsen er basert utenfor USA og betjener kunder i over 90 land. Spesielt hvis du er fra USA, Storbritannia, Canada, Singapore, Australia osv.

Coinbase-megler støtter BTC, ETH, BCH, & LTC per nå.

Men det blir bedre:

En annen god ting med denne mest populære kryptobørsen er at den lar deg handle populære kryptovalutaer som BTC, ETH, LTC, ETC, BCH, etc. mot fiat-par.

Så hvis du er noen som ønsker å kjøpe Bitcoin for fiat-valutaer som USD, EUR, etc. eller vil handle BTC for fiat, er Coinbase Pro stedet å gå !!

Til slutt kan Coinbase nye brukere få en ekstra bonus på $ 10 i BTC når de registrerer seg ved hjelp av denne lenken og foretar en transaksjon på minst $ 100 !!

Registrer deg Coinbase gratis

# 4. CoinSwitch

CoinSwitch er en kryptovaluta-utvekslingsaggregat som kobles til forskjellige børser som Bittrex, Binance, KuCoin, etc. for å gi deg likviditeten for din krypto-til-krypto-handel.

Og det som er bra med det er at det ikke krever at du oppretter en konto eller registrering på en hvilken som helst børs og ikke engang på CoinSwitch.

Videre kan du se hva de beste tilbudene er tilgjengelige for deg for et bestemt kryptovalutapar du vil handle.

Så det er bare å kjøpe, selge, handle over 300 kryptovalutaer, altcoins, tokens som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), etc. ved hjelp av CoinSwitch.

Prøv CoinSwitch nå

# 5. Changelly

Changelly er en øyeblikkelig kryptovaluta utveksling / byttetjeneste, men det krever at du registrerer deg ved hjelp av din e-post-ID.

Men du kan ganske enkelt omgå dette ved å bruke en alias-e-post-ID, og ​​til gjengjeld vil du få tilgang til en fullstendig kontrollerbar transaksjonshistorikk i Changelly-kontoen din.

Dette er en av de enkleste måtene å bytte kryptovaluta direkte uten å komme i hodepine på ordrebøker. Changelly støtter nå mer enn 130 kryptovalutaer, og jeg synes brukergrensesnittet er ganske rent for selv en noob å forstå. Du kan også lese vår dedikerte anmeldelse om Changelly Exchange Service.

Og det blir bedre:

De tar et ganske lavt provisjonsgebyr (0,25%) og tilbyr den beste tilgjengelige prisen i det øyeblikket transaksjonen er fullført.

Prøv Changelly Now

# 6. Coinmama

Handelspar tilgjengelig i Fiat
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
ADA ADA / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
QTUM QTUM / USD
Bitcoin kontanter BCH / USD
Ethereum Classic ETC / USD

Ønsker å kjøpe / selge flere forskjellige kryptovalutaer?

Vel, du bør se på Coinmama – det beste stedet å kjøpe kryptovaluta.

Coinmama er utvilsomt den enkleste og faste måten å kjøpe kryptovalutaer for fiat fra hele verden.

Tjenesten har vært aktiv siden 2012 og har allerede betjent millioner av kunder, så du trenger ikke bekymre deg for deres pålitelighet.

Kjøp kryptovaluta direkte på få minutter med Visa- eller MasterCard-kreditt- / debetkort, men før det må du registrere deg på Coinmama og fullføre bekreftelsen (det tar vanligvis noen timer å bli bekreftet når du har sendt inn dokumentene dine)

Så praktisk talt kan du kjøpe kryptovalutaer (8 kryptoer) i hvilken som helst valuta via debet- / kredittkortet ditt via Coinmama nesten umiddelbart.

Registrer deg gratis på Coinmama

# 7. Wirex

Wirex er en annen tjeneste du kan bruke hvis du er interessert i populære kryptovalutaer som BTC, ETH, LTC, XRP, DAI.

Tjenesten er velrenommert siden den opererer siden 2015 i London, Storbritannia. Interessant, du får kryptokoblet en fullverdig bankkonto for å operere i Storbritannia og Euro-regionen drevet av kryptovalutaer.

Det utsteder også krypto-debetkort, men dets viktigste USP er enkelheten med at du kan bytte fiat-penger til kryptovalutaer

Den kryptokoblede bankkontoen er regulert og lar deg beholde flere valutaer, inkludert Bitcoin, USD, EUR, GBP. Du kan også fylle på kontoen med fiat-valutaer fra andre bankkontoer for å kjøpe kryptovaluta fra den.

Merk: Wirex har også begynt å støtte land som Australia, Hong Kong, Malaysia, Singapore, Sør-Korea og Taiwan. Også når du bruker Wirex debetkort, får du 0,5% cashback i Bitcoin.

Prøv Wirex gratis nå

# 8. Binance.je

Binance.je (Binance Jersey exchange) er søsterutvekslingen av Binance-børsen som ble lansert spesielt for innbyggere i Storbritannia og Europa for å hjelpe dem med å kjøpe BTC, BNB, LTC, ETH eller BCH i fiat-valutaer som EUR eller GBP.

Du må selvfølgelig fullføre en KYC på denne sentralen, men prosessen er litt enklere enn andre sentraler. Så hvis du er bosatt i Europa eller Storbritannia som ønsker å kjøpe kryptovalutaer i deres fiat-valutaer, er Binance veien å gå !!

Binance.je

# 9. Binance

Du har allerede BTC eller ETH og vil handle andre kryptovalutaer?

Vel, du må se da Binance kryptovaluta utveksling.

Binance-kryptokursutveksling har styrt markedet i 2019, og det vil sannsynligvis gjøre det samme i 2020.

Binance er en krypto-til-krypto-utveksling der du kan handle 100-tallet med tokens og kryptovalutaer ved å sette inn BTC eller ETH som valutaer.

Binance startet i 2017 fra Kina, og nå har det blitt den største kryptobørsen når det gjelder likviditet og brukere.

Det er en ordrebørsbytte der kryptoentusiaster som deg kan legge inn et sanntidsbud og nyte andre avanserte kartfunksjoner.

Med Binance-sentralen trenger du ikke å gjennomgå en streng KYC-sjekk, men hvis du vil ha høyere uttaksgrenser, bør du fullføre en enkel Binance-verifisering.

 • Verifisert konto: trekk ut 100BTC per 24 timer
 • Ikke-bekreftet konto: trekk ut 2BTC per 24 timer

Til slutt, når det gjelder handelsavgifter, er Binance en av de mest kostnadseffektive handelsplattformene fordi den kun krever 0,1% som handelsavgift der du også kan få opptil 50% rabatt hvis du velger å betale handelsavgiften i Binance Coin ( BNB), i henhold til gitt tidsplan.

Registrer deg på Binance nå

# 10. LocalBitcoins

LocalBitcoins aka LBC som navnet antyder er en Bitcoin-kun peer-to-peer-utveksling hvor du kan møte faktiske kjøpere / selgere av Bitcoin i 200+ land.

Du kan møte dem online eller offline i henhold til kjøps- / salgstilbudet du velger å engasjere deg med, og akkurat nå er tjenesten til stede i 15000+ byer over hele verden.

Videre er det en sperret basert tjeneste, så du trenger ikke bekymre deg for at noen stikker av med bitcoinsene dine fordi de blir holdt i sperret.

Og sperringsavgiftstjenesten er også så lav som 1%, noe som jeg synes er helt rettferdig for å overvåke Bitcoin-handler på plattformen.

Så hva venter du på?

Opprett LocalBitcoin-konto nå

# 11. Bitit

Bitit er basert utenfor Frankrike og opererer i dette rommet siden 2015.

Det eneste målet med Bitit er å gjøre kjøp av kryptokurver sømløst enkelt, og mot det har de integrert 10+ fiat-valutaer og 15+ kryptokurver på plattformen.

Det er forskjellige betalingsmåter du kan bruke mens du bruker Bitit, men de mest populære er fortsatt bankoverføring og kredittkort.

Så hvis du er noen som vil kjøpe Bitcoin eller andre kryptovalutaer raskt i land som Storbritannia, Europa, Australia, Canada, Frankrike osv., Kan du sjekke ut Bitit.

Sjekk ut Bitit

Over til deg nå

Jeg vet:

Å velge en anstendig kryptovalutautveksling kan være en utfordrende oppgave, med tanke på at vi har så mange alternativer der ute.

Men husk:

Du bør ikke stole blindt på noen børs og bør alltid sjekke for sikkerhetstiltak, likviditet, mynttilbud, kundesupport før du bestemmer deg.

Jeg vet at noen av dere kanskje tenker, hvordan vet dere om kundesupport?

Vel, vi har brukt alle disse børsene og har også bekreftet det gjennom noen av de beste tilbakemeldingene om kryptokurrency gjennom Reddit.

Noen av dere kan også mangle Kraken og BitStamp som sentraler, men beklager, jeg har ikke brukt dem mye, og har derfor ikke oppført dem her.

Videre håper jeg at du er smart nok til ikke å beholde kryptovalutaene dine på disse børsene, fordi ingen børs er trygt for kryptovalutalagring.

Skaff deg også en maskinvarelommebok som Ledger Nano X eller Trezor, som vil hjelpe deg med å spare 90% av disse kryptovalutaene du har som mål å kjøpe.

Før vi stenger, vil jeg svare på noe av det Vanlige spørsmål raskt?

 • Hva er den beste kryptovalutautvekslingen for nybegynnere?

Cex.io og Changelly er den beste kryptovalutautvekslingen for nybegynnere. Støttesystemet deres er også designet for å hjelpe nybegynnere i gang med krypto.

 • Hva er den beste kryptovaluta-utvekslingen for dagshandel

Binance er den beste kryptobørs for dagshandel. Den har den høyeste likviditeten i markedet, og det er det du trenger når du driver med dagshandel.

 • Som er den beste kryptovalutautvekslingen i USA, Storbritannia & India?

For USA-Coinbase Pro, Storbritannia & USA- CEX.io og for India- Wazirx spiste de beste kryptovaluta-børsene der alle enkelt kan handle kryptokurver

Til slutt håper jeg denne listen hjelper deg med å velge riktig børs; Jeg vil anbefale deg å ha en konto på minst 4-5 børser fordi diversifisering når det gjelder børser er også en utmerket måte å minimere risikoen.

Men uansett, del med oss ​​hvilken utveksling du endelig velger?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me