Hvorfor din skatteforberedende virksomhet bør fokusere på å betjene kryptokurrencyklienter

I dag oppveier markedets etterspørsel etter profesjonelle tjenester for skatteforberedelse av kryptokurrency tilbudet så mye at skattefirmaene som tilbyr kryptokurrencystøtte, skaffer svært lønnsomme kunder til en utrolig hastighet.

Kryptovalutaer som bitcoin har brutt inn i rampelyset de siste årene. Den spennende teknologien har trukket titalls millioner hverdagsindivider inn i denne nye investeringsklassen, og det er ingen tegn til å bremse ned. En av de største problemene som har kommet med veksten i denne bransjen, er at skatteoverholdelse. 

De aller fleste kryptoinvestorer kommer ut i rommet uten å være klar over skatteimplikasjonene knyttet til kjøp, salg, handel og investering i kryptovalutaer som bitcoin – som er veldig lik den som investeres i aksjer. Dette har skapt en enorm etterspørsel etter skatteforberedende assistanse for kryptovaluta både fra fagpersoner og programvareverktøy. På toppen av dette, ny kryptovalutaveiledning og advarselsbrev sendt av skattemyndighetene driver hundretusenvis av amerikanske kryptoinvestorer for å søke profesjonell hjelp. Dette skaper en stor mulighet for skatteforberedende virksomheter. Vi vil analysere denne muligheten og diskutere hvorfor du bør vurdere å legge til støtte for kryptovaluta lenger nedenfor.

Kryptovalutaavgifter 101

Kryptovaluta behandles som eiendom i skattemyndighetens øyne. Som andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, fast eiendom – gjelder regler for gevinst og tap, og inntektene man tjener på å investere i kryptoaktiva blir behandlet som skattepliktig inntekt.

Slik sett ser investering i kryptovaluta ut som å investere i aksjer fra et skatterapporteringsperspektiv.

For eksempel, hvis du kjøpte 1 Bitcoin for $ 7000 i juni 2019 og deretter solgte den to måneder senere for $ 8000, har du en gevinst på $ 1000. Du rapporterer denne gevinsten på selvangivelsen din (spesielt på skjema 8949), og avhengig av hvilken skattegrense du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatt på gevinsten. Priser varierer basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst. Slik fungerer ting på høyt nivå.

Hvis du er skattepersonell, kan du lære mye mer om de spesifikke skattekonsekvensene av kryptokurver med vår komplette eBok (som er gratis å laste ned): Skatteforberedelse for valuta for regnskapsførere & Skattefagfolk.

Skatteforberedelse for kryptovaluta

Hvorfor strømmer skatteforberedende virksomheter for å støtte kryptovaluta?

Hvorfor står skatteforberedende bedrifter raskt i kø for å legge til skatterapportering av kryptovaluta som en tjeneste de tilbyr? Svaret er selvfølgelig penger.

Akkurat nå er det en flott mulighet for skattefagfolk å skaffe seg svært lønnsomme kryptokurrency-kunder og øke verdien av virksomheten deres mye raskere enn det som er mulig ved å målrette tradisjonelle kunder..

Hvorfor er det sånn?

Enkelt sagt, mengden mennesker som trenger profesjonell hjelp med å rapportere skatten på kryptovaluta, oppveier langt antall skattefagfolk og skatteforetak som er i stand til å hjelpe dem. Fordi etterspørselen i stor grad oppveier tilbudet, tar skattefirmaene som tilbyr kryptovaluta-støtte opp klienter i en utrolig hastighet.

Sharon Yip, som er medstifter av Accointax LLC, er et godt eksempel på en skatteprofesjonell som har bygget en hel virksomhet ved kun å betjene kryptokurver.

Sharon Yip Sharon Yip, CPA, MST, MBA

“Jeg bygget min skattepraksis, etter 20 år innen offentlig regnskap og bedrift, i begynnelsen av 2018, og fokuserte kun på å betjene kryptoskattkunder. I år forventer vi å øke inntektene minst ti ganger sammenlignet med de to siste årene. Det er så stor etterspørsel etter kryptoskattforberedelse, og profesjonelt gebyr for slik tjeneste er vanligvis mye høyere enn en tradisjonell selvangivelse på grunn av dens kompleksitet og tidskrav. Vi er glade for muligheten til å hjelpe flere skattebetalere i kryptorommet og utvide vår skattepraksis til neste nivå. ”

Skattemyndighetene gjør fremskritt innen skattehåndtering av kryptovaluta

Kryptovalutaer som bitcoin har eksistert i flere år. Årsaken til at vi nå ser etterspørselen etter profesjonelle skatte tjenester går gjennom taket, er fordi offentlige etater legger merke til bransjens manglende samsvar. 

Høsten 2019 sendte IRS ut mer enn 10.000 advarsel- og handlingsbrev til kryptovalutaholdere som kanskje eller kanskje ikke rapporterte om gevinster og tap nøyaktig på tidligere års selvangivelse. Disse brevene fikk stor medieoppmerksomhet, og de gjorde jobben sin med å skremme folk til å overholde dem. Du kan lese mer om IRS-brev her.

I tillegg til disse brevene ga IRS ut ytterligere skatteveiledning om virtuelle valutaer for første gang på 5 år. Denne veiledningen kom i form av et 40+ spørsmål Vanlige spørsmål om virtuelle valutaer så vel som en ny Inntektsavgjørelse.

Til slutt, den største endringen av alle – IRS la til a nytt kryptovaluta spørsmål helt til toppen av 1040 Tidsplan 1. Spørsmålet lyder som følger:

“Har du mottatt, solgt, sendt, byttet eller på annen måte fått noen økonomisk interesse i hvilken som helst virtuell valuta når som helst i løpet av 2019?”

Spørsmål om kryptovaluta 1040

Under straff for mened, må alle amerikanske skattebetalere (ca. 150 millioner) nå erklære om de handler med virtuelle valutaer som bitcoin. Dette nye spørsmålet tvinger skattebetalere som har “gjemt seg” til å offisielt erklære sine kryptotransaksjoner. Hvis de ikke har rapportert om krypto i tidligere år, som de fleste ikke har, må de endre de tidligere års selvangivelser. Dette er alle ting som kryptovalutainvestorer og -handlere søker profesjonell hjelp med.

Det er av disse grunnene at vi ser at etterspørselen etter skattereduksjonstjenester for kryptovaluta øker.

Hvordan din skatteforberedende virksomhet kan komme i gang

Det første trinnet for å komme i gang med å betjene kryptovaluta-klienter er å lære deg hvordan det hele fungerer. Vi satte sammen en komplett eBok for å komme i gang: Skatteforberedelse for valuta for regnskapsførere & Skattefagfolk.

Denne gratis eBoken gir grunnlag for alt du og din skattepraksis trenger å vite. Fra det grunnleggende om kryptovaluta, hele veien til å utarbeide nødvendige skatterapporter for kundene dine, vil denne guiden hjelpe deg med å få tak i beskatning av kryptovaluta.

I tillegg inkluderer nyttig lesing alt innholdet IRS har lagt ut på virtuelle valutaer:

– Merknad om IRS-kryptovaluta 2014-21

– Rev. avgjørelse 2019-24

– Oktober 2019 IRS-spørsmål om virtuell valuta

Ikke bekymre deg – du trenger ikke å bli ekspert på disse teknologiene eller på hver eneste komponent av kryptovalutaer. Så lenge du er klar over det grunnleggende, vil du kunne forstå skatteimplikasjonene og ikke har noe problem med å hjelpe kunder med å rapportere om selvangivelsen..

Krypto skatt programvare

Skattprogramvare for kryptovaluta

Skatteprogramvare for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax har blitt populært de siste årene da det gir kryptovalutainvestorer og skattefagfolk en måte å automatisere prosessen for skatterapportering av kryptovaluta.

I stedet for manuelt å spore kostnadsgrunnlaget og foreta beregninger av gevinst og tap for hånd, kan skattepersonell bruke CryptoTrader. Tax Professional Suite for å administrere alle kryptokurrencyklientene sine fra et enkelt dashbord. 

Dine klienter er i stand til å importere alle sine cryptocurrency-transaksjoner automatisk til CryptoTrader.Tax. Programvaren vil håndtere hele antallet knusing og generere nødvendige skjemaer for kryptokurrency som IRS-skjema 8949 med et klikk på en knapp. Du kan deretter laste ned disse skjemaene fra det skattemessige profesjonelle dashbordet og arkivere dem deretter eller koble dem til den foretrukne programvaren for skatteregistrering som ProConnect, Drake, ATX, UltraTax og mer..

Lær mer om hvordan CryptoTrader.Tax Tax Professional Suite kan hjelpe bedriften din med å betjene kryptoklienter akkurat her.

Markedsfør skattefirmaet ditt

Når du er kjent med innsiden av skatter på kryptovaluta, du kan begynne å markedsføre skattefirmaet ditt som et som kan håndtere kryptokunder og avkastning. En flott måte å starte er å legge firmaet ditt til kryptoskatt pro kataloger som eksisterer online. Bare ta kontakt med nettstedseierne, og be om å bli oppført. Firmaet ditt kan bli oppført på det populære Katalog CryptoTrader.Tax som felt forespørsler fra tusenvis av mennesker som søker profesjonell hjelp. Bare nå ut til teamet vårt.

For å konkludere

Den økte IRS-håndhevelsen for skatteoverensstemmelse med kryptokurrency skaper en flott mulighet for skattefirmaer å skaffe seg nye kunder. Firmaet ditt bør legge en plan for å begynne å adressere dette nye området hvis du ikke allerede har gjort det. Kryptovalutaindustrien er fortsatt i sin spede begynnelse, og vi vil se markedet fortsette å vokse i en eksponentiell hastighet de neste årene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me