Lolli: Nå kan alle som kan handle online, tjene Bitcoin !!

  • Vil du ha bitcoins?
  • Liker du eller partneren din å handle på nettet?

Hvis svaret på spørsmålene ovenfor er Ja (!), Jeg har noe spesielt å dele med deg i dag.

Det at du leser denne linjen forteller meg, du vet om bitcoins, men det kan være et skremmende tema. Noen av dere vil til og med ønske å komme i gang, men ikke hvor de skal begynne.

På den annen side kan det være noen som vet hvor de skal komme i gang, men som er for skeptiske til å komme i gang.

Men alt dette endrer seg i øyeblikket.

Vi presenterer Lolli

Hvis du liker å handle og Bitcoin, vil du like Lolli.

Men du tenker kanskje hvor shopping kom mellom Bitcoin.

Vent jeg kommer til det.

Lolli er et shoppingapplikasjon som belønner deg for gratis bitcoins når du handler online gjennom det.

Er det ikke fantastisk !!

I det minste for meg er det det.

Da jeg først oppdaget Lolli for noen måneder tilbake, ble jeg blåst bort av sin enkelhet. Dessuten æren for dets evne til å fjerne så mange kompleksiteter mot Bitcoins adopsjon. (mer om dette senere …)

Lolli tar noe så enkelt som å handle og utnytter det abstraksjonslaget som et medium for en stor gruppe mennesker til å tjene Bitcoin.

Lollis forretningsmodell

Lollis forretningsmodell er enkel.

De samarbeider med mange online merker som betaler Lolli en avtalt prosentandel av provisjon når noen handler gjennom Lolli.

Lolli deler deretter igjen en prosentandel av provisjonen de har mottatt fra partnerne sine for å gi deg penger tilbake i form av bitcoins.

Lollis misjon & Verdi

Noen mennesker er skeptiske til Bitcoin, og de som ikke er, vet ikke hvor de skal komme i gang fordi Bitcoin er så komplisert, til å begynne med.

På den annen side er Bitcoin-gruvedrift og handel ikke alles kopp te.

Men det er to fakta:

  • For det første liker alle å handle på nettet.
  • For det andre vil stort sett alle prøve å ha noen bitcoins.

Lolli kjører på disse to forståelsene. Derfor har de kommet opp med dette insentivsystemet basert på Bitcoin. Tross alt er den eneste måten å trene et stort antall mennesker på å stimulere dem til å gjøre det.

Dermed incitamenterer Lolli folk ved å gi dem gratis bitcoins når de handler online.

Det er det. Enkelt, men kraftig.

Hvordan komme i gang med Lolli?

Kom i gang med Lolli er ganske enkelt gitt den minimalistiske utformingen de har for appen sin.

Du trenger bare å laste ned Lolli-nettleserutvidelsen og deretter registrere deg med din e-post eller allerede eksisterende Facebook-konto.

Gå nå til partnerbutikkene sine via deres nettside eller nettleserutvidelse, og du vil bli varslet om hvor mye du sparer i bitcoins ved å handle i den butikken..

Etter at du har valgt å gå gjennom Lolli til en av butikkene, blir avtalen din aktivert, og du kan fortsette å handle som du vanligvis gjør.

Så, i et nøtteskall, for å komme i gang:

Merk: Når du når en minimumsbalanse på $ 15 i bitcoin, vil du kunne velge mellom å overføre Bitcoin til adressen din eller utbetale til den tilknyttede bankkontoen. Men belønning blir tilgjengelig etter at de er bekreftet. Belønningsbekreftelse skjer når partnerens belønningsperiod har gått. Dette er vanligvis 30-90 dager, returperioden, etter det første kjøpet eller det fullførte oppholdet.

Fra nå av støtter Lolli 500+ nettbutikker hvor du finner alt du trenger fra herre-, barn- og dameklær, tilbehør og sko til innredning, elektronikk, leker, hotellbestillinger, fly og mer.

Så det er bare å handle og tjene Bitcoin opp til 30%.

Lolli For Shoppers

Lolli for kunder er bygget for å gjøre Bitcoin død enkel. For kjøpere er det som å utnytte at de vet godt å tjene bitcoins, dvs. shopping.

Og kunder her har to fordeler, som jeg tror de overser, dvs. de får Bitcoin cash back for shopping og pengene tilbake de får i Satoshis (den minste Bitcoin-enheten) kan over tid bli mye mer verdifulle enn de er i dag.

For eksempel, hvis du kjøpte noe for $ 100 fra Jet.com via Lolli og det hentet deg 184.000 Satoshier ($ 10 per i dag). Men dette kan bli verdt $ 30 i fremtiden.

Det kan til og med bli $ 100 på 5-10 år, så i utgangspunktet handlet du gratis, hahaha !!

Lolli For Merchants

La oss innse det:

Hver online selger konkurrerer mot Amazon.

Akkurat som Amazon, vil de også ha kunder.

Hva Lolli gjør for selgere, er at den utnytter allerede eksisterende mentalt rom som Bitcoin har fanget i hodet til en gjennomsnittlig joe.

Denne typen brukere ønsker å komme i gang med Bitcoin, men kanskje ikke starte på grunn av skepsisen. Men å være i stand til å tjene små bitcoins, bare ved å handle på nettet, er det sikkert at han / hun er villig til å ta og er komfortabel med.

Så plutselig får selgerne som integrerer Lolli tilgang til denne unike rasen av kunder som er Bitcoin-bevisste og er villige til å handle.

I alle fall trenger ikke selgere å tilpasse seg mye fordi det å gi penger tilbake i bitcoins kan være lik å gi belønninger eller tilbakebetalingspoeng, som Lolli allerede tar vare på deres vegne.

Alle vinner:

  • Selger vinner ved å skaffe flere kunder.
  • Shoppere får penger tilbake og får tak i Bitcoin
  • Lolli vinner ved å skape denne synergien mellom de to.

Men selgere må tro at kundene vil komme til dem gjennom Lolli fordi de tilbyr Bitcoin mens de handler som ingen andre tilbyr.

Det er UPS of Lolli som kjøpmenn har råd til å savne.

Tjen ved å dele & Tjen ved å handle

Du tenker kanskje, hvordan du kan gjøre mer med Lolli?

Det er enkelt. Tjen ved å handle eller tjen ved å dele.

Jeg har allerede snakket mye om shopping, men du kan også tjene bitcoins ved å dele om Lolli til andre mennesker.

Enten du er en person som har mottatt Bitcoin-kontanter tilbake fra Lolli eller virksomhet som har utnyttet Lolli for å få tilgang til dette unike settet med kunder, kan du henvise Lolli til dine venner og andre virksomheter for å tjene mer i bitcoins.

Fra nå av, hvis du deler Lolli med venner, kan du tjene bitcoins verdt $ 5 når de handler gjennom henvisningen din!

Merk: For de, vil du ikke at Bitcoin cash back kan også ta ut terskelverdien for tilbakebetaling direkte på bankkontoen.

Hvorfor navnet ‘Lolli’ & Hvor kan du bruke den?

Med ordene til sin medstifter, Alex Adelman, som sier:

«Da jeg var ung, tok faren min søsteren min & meg til banken. Jeg likte aldri å gå i banken, men gledet meg alltid til lollipop på slutten. Jeg tror Bitcoin er fremtidens bank & alt som mangler er Lolli. “

Det er derfor navnet Lolli. Noe som er en veldig kul og humaniserende måte å se på Bitcoin på.

Du kan bruke Lolli i USA per nå.

Hva kommer mer til Lolli?

Unødvendig å si at de planlegger å integrere nye selgere og drive brukeradopsjon slik at du kan tjene selv mens du tar en kaffe.

De har også testet og lekt med Lightning Network. (Umm, ser ut som om du ikke vet om Lightning ennå, Bitcoin sin fremtid, gi dette en lesning hvis du ikke er klar !!)

Mer arbeid med å gjøre selgere oppmerksomme på fordelene ved å akseptere Bitcoin direkte skjer også samtidig. Det er tross alt fornuftig å gjøre det, for da kan selgerne oppmuntre mer til brukerne ved å spare på transaksjons- og tilbakeføringsgebyr.

Mine avskjedstanker for Lolli: Mest undervurderte selskap i kryptosfæren !!

Lolli er etter min mening det mest undervurderte selskapet akkurat nå i kryptosfæren. De har makten og bakgrunnen til å ta Bitcoin til de neste 100 millioner mennesker og frigjøre nye muligheter ved å overlevere Bitcoin til de gjennomsnittlige massene.

Jeg sier dette fordi jeg har brukt to år i dette rommet og før det har jeg brukt litt tid studerer økonomi.

Lolli forstår brukerne og produktene. Å forstå dette er vanskelig !!

Lolli vet at ikke alle typer brukere er komfortable med å håndtere Bitcoin private nøkler eller lommebøker.

Ikke alle er klar over Bitcoin-økonomi, ikke alle lytter til Bitcoin-podcaster og er heller ikke hekta på crypto twitter. Dette er hardtarbeidende mennesker som har dagjobber, de kan ikke gjøre det, og mange er foreløpig ikke teknisk literate nok til å håndtere Bitcoin.

Det er bare for overveldende for den gjennomsnittlige personen.

Men disse gjennomsnittlige menneskene vet om Bitcoin. De har hørt om det. De vil prøve det.

På godt og vondt er Bitcoins pris det eneste som betyr noe for dem. De har sett sine venner og slektninger tjene penger på det. Også de ønsker å komme ombord i noen kapasitet.

Og Lolli hjelper dem !!

Lolli formidler dem; det handler ikke om å sette livets redning i Bitcoin. Det handler om en langsom overgang til Bitcoin, som å ta noe du allerede gjør og deretter tjene gjennom det, dvs. shopping.

Som når du kjøper $ 100 verdt med dagligvarer gjennom Lollis partnerbutikker og få $ 15 verdt Bitcoin. Neste gang du sjekker denne Bitcoin, verdsettes den til $ 25, og det er der det blir en mental krok for kundene å involvere seg mer.

Til slutt er Lollis tilnærming ny og enkel. Det minner meg om mentorens ord:

Hvis vi fortsetter å iverksette tiltak på samme måte som vi alltid har gjort, kan vi ikke oppnå noe nytt. De første trinnene vi tar kan bestemme resultatene 10 eller 50 år derav. – Daisaku Ikeda, SGI-president.

Triks som har ført oss til dette nivået av adopsjon, får oss ikke til det neste, og Lolli ser ut til å få det.

Fra en outsiders synsvinkel, på Lolli, tror jeg de allerede har tenkt mye seriøst på hvordan du kan bringe de neste 100 millioner eller en milliard mennesker i Bitcoin & Krypto?

Og nå utfører de det.

Prøv Lolli nå !!

Hvis du likte denne artikkelen, kan du dele den med de rundt deg som vil komme i gang med Bitcoin, men som er for skeptiske til å komme i gang !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me