Skatteimplikasjonene av PayPal’s Foray Into Crypto

PayPal kunngjorde offisielt at de vil gjøre sitt inntog i kryptoverdenen ved å la kundene kjøpe, selge og bruke kryptovalutaer i PayPal-appen (også rullende ut til Venmo i første halvdel av 2021).

Uansett hvordan du ser på kunngjøringen, er dette nettopositivt for krypto – PayPal og dets 346 millioner aktive kontoer vil sikkert føre til videre adopsjon og bevissthet i aktivaklassen..

Et element som ikke bør overses med denne kunngjøringen er skatteimplikasjonene til PayPal’s kryptovaluta-hub. Millioner av potensielle brukere som valgte å bruke tjenesten til å kjøpe og selge kryptovalutaer, vil møte disse skattekonsekvensene. Vi tar en nærmere titt på skatteeffekten av PayPal’s crypto hub i denne artikkelen.

En oversikt over avgifter i kryptovaluta

De IRS behandler kryptovalutaer som eiendom for skatteformål, ikke som valuta. Som andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, eiendom – pådrar du deg et skatterapporteringskrav når du selger, handler eller på annen måte avhender kryptovalutaen din.. 

For eksempel, hvis du kjøpte 0,2 Bitcoin for $ 2000 i januar 2019 og deretter solgte den to måneder senere for $ 3000, har du en gevinst på $ 1000. Du må rapportere denne gevinsten på selvangivelsen, og avhengig av hvilken skatteklasse du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatten på gevinsten. Priser varierer basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst. Dette gjelder for alle kryptovalutaer.

For en dyp dykking på grunnleggende kryptoskatt, sjekk ut vår Komplett Crypto Tax Guide.

Hva betyr dette for fremtidige PayPal Crypto-brukere?

Akkurat som med hvilken som helst kryptovalutautveksling, vil PayPal-brukere som selger, bruker eller på annen måte disponerer kryptovalutaen deres på PayPal-kryptokurven, pådra seg skatterapportering.

Hvis du for eksempel bruker 0,1 bitcoin til å kjøpe en ny TV fra en av PayPal’s 26 millioner selgere, vil du pådra deg gevinst eller tap, avhengig av verdiendringen på 0,1 bitcoin siden du først kjøpte eller kjøpte den. 

Det samme gjelder hvis du selger kryptoen din på PayPal-plattformen.

Dine gevinster og tap må til slutt rapporteres om IRS-skjema 8949 og sendes inn med selvangivelsen hvert år. 

Som et resultat av disse kravene henvender tusenvis av kryptobrukere seg til spesialiserte programvare for kryptoskatt for å automatisere skatterapporteringsprosessen. Det er sannsynlig at denne trenden vil fortsette med PayPals inngang til scenen.

Fangsten – PayPal tillater ikke Crypto-innskudd eller uttak for øyeblikket

I likhet med andre fintech-giganter som allerede har lagt til cryptocurrency-funksjoner i applikasjonene sine (dvs.. Robin Hood, Revolut), forklarer PayPal i sitt kryptodokumentasjon at det vil ikke la brukerne gjøre innskudd og uttak av kryptovaluta på plattformen. 

I hovedsak sitter kryptoen din fast i PayPal, og du kan bare holde den på plattformen.

Selv om dette er ekstremt “antikrypto” og strider mot de grunnleggende prinsippene for kryptovaluta, som for eksempel selvtillit og peer-to-peer-overføring, betyr dette at sporingskostnadsgrunnlaget faktisk vil være lettere for PayPal-kryptobrukere – noe som igjen skatterapportering lettere.

Kostnadsgrunnlaget for sporing og rapportering av problemer som er til stede i den tradisjonelle kryptoverden, stammer fra eiendelens overførbare natur. I tilfelle PayPal, hvis du ikke kan overføre kryptoen din inn eller ut av plattformen, blir det ganske enkelt å spore kostnadsgrunnlaget og rapportere skatten..

Vi dykker dypt inn i kostnadsbasissporingsproblemet som er til stede i tradisjonelle kryptomarkeder i dette blogginnlegget her: Kryptoavgiftsproblemet.

1099 Informasjonsrapportering

PayPal forklarer også i kryptodokumentasjonen at de vil delta i relevant 1099 informasjonsrapportering for brukere som kjøper, selger og handler i kryptovaluta på plattformen sin..

1099 informasjonsrapportering har eksistert lenge. Det eksisterer nøyaktig 20 forskjellige typer 1099 i dag (1099-B, 1099-K, 1099-DIV, etc.), og hver av dem tjener samme generelle formål: De eksisterer for å gi informasjon til Internal Revenue Service (IRS) ) om visse typer inntekter fra ikke-sysselsettingsrelaterte kilder.

Det er ikke klart ennå om PayPal vil følge hva Coinbase og andre fremtredende børser gjør i bruk 1099-K for å rapportere kryptoaktivitet for brukere som oppfyller visse kvalifiserende faktorer. 

Fordi de driver kryptohubben som en “lukket plattform” og begrenser lommebokoverføringer, er det mulig at de vil rapportere en 1099-B, som faktisk er mer nyttig for skatterapporteringsformål.. 

Selv om det er umulig å si sikkert, er det sannsynlig at PayPal 1099-informasjonsrapportering vil se veldig ut som Robinhoods, som vi tar for seg i detalj i dette blogginnlegget her: Robinhood Crypto Tax Reporting.

Konklusjon

Uansett hvordan du skjærer det i stykker, er PayPals inngang til kryptovaluta veldig positivt for kryptovalutaindustrien. 

PayPal-brukere vil være underlagt de samme regler for skatterapportering som brukere av tradisjonelle børser. Hele teamet på CryptoTrader.Tax er her for å gjøre dette til en sømløs prosess for alle kryptobrukere, og vi vil fortsette å overvåke PayPals inngang til rommet, samt skattekonsekvensene du må være oppmerksom på. 

Har du spørsmål om kryptoskatt? Vår kundesupportteam live-chat hjelper deg gjerne! Snakk med oss ​​direkte via chat-modulen på vår hjemmesiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me