The News Spy Review: Er det en svindel eller rettferdighet?

Hva er New Spy? 

Vi må innrømme at ved første øyekast var navnet New Spy litt mistenkelig for oss, men etter å ha gjort en grundig test og analyse ble vi ikke skuffet over resultatet. Vi har søkt etter et annet anerkjent handelssystem å anbefale til brukerne våre, og nå har vi funnet et. Etter testene våre kan vi bekrefte at New Spy er like anerkjent som de andre handelsteknologiene vi har testet, som blant annet Bitcoin Futures og Bitcoin Champion. New Spy er et flott verktøy for nye og erfarne handelsmenn og kan hjelpe alle med å generere et overskudd fra kryptovalutamarkedet.

The News Spy Review Is it a Scam?

Ja. News Spy er et legitimt handelssystem. Så mange mennesker vil vite hvordan de kan tjene penger på kryptovalutamarkedet og hvordan man best kan begynne å gjøre dette. Vi kan bekrefte at News Spy er et av de beste handelssystemene for å starte din handelsreise. Det beste er at du kan handle Bitcoins, Litecoins, Ripple og Ethereum, blant andre på denne plattformen. Vi fant også at News Spy er et registrert, offisielt automatisert handelssystem for kryptovaluta. 

Det er et team av dedikerte kontoadministratorer som er klare til å hjelpe deg, og en 24-timers kundeservicelinje også. News Spy har også inngått et samarbeid med et team av dedikerte meglere for å hjelpe deg med å administrere og regulere kontoen din. 

Her er noen flere funn vi har gjort: 

 • News Spy er et registrert handelssystem som har enestående funksjoner for å imøtekomme alle investorer, nye og erfarne. 
 • Handelssystemet er brukervennlig og helt gjennomsiktig, så du finner all informasjonen du trenger på nettstedet. 
 • I følge andre rapporter har handelssystemet en suksessrate på 90%.
 • News Spy har en rask og effektiv uttaksprosess. Når du har sendt inn en forespørsel, bør midlene tømmes på kontoen din innen 24 timer.

Hvordan begynne å handle på New Spy

Du vil finne at å åpne en konto med New Spy er en hyggelig opplevelse. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg ved å fylle ut skjemaet nedenfor, og en av våre dedikerte kontoadministratorer vil kontakte deg så snart som mulig. 

Vi har oppført trinnene for å åpne en konto nedenfor: 

 • Registrering

Registrering er helt gratis. Det er ingen påmeldingskostnader involvert, alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor, som krever grunnleggende informasjon, og en kontoansvarlig vil ringe deg etterpå. 

 • Innskudd

Heldigvis har News Spy en rask og enkel transaksjonsprosess. Vi fant dette ganske imponerende. Alt du trenger for å aktivere kontoen din er et minimumsinnskudd på € 250. Dette innskuddet vil også fungere som din aller første investering. En megler vil overvåke kontoen din for å sikre at midlene dine ikke blir forvaltet feil.

 • Demo-handel 

Hvis du fremdeles er skeptisk til å gå live, kan demo-kontofunksjonen hjelpe deg med å få all øvelsen du trenger før du handler. Demokontofunksjonen lar deg se hvordan nøyaktig algoritmen identifiserer store muligheter og tar beslutninger om handler. Enda bedre, du trenger ikke ekte penger for å starte demohandel. Dette er virkelig imponerende og gir deg et sete på første rad til hvor gjennomsiktig New Spy faktisk er.

 • Live handel

Dette er din mulighet til å generere en passiv inntekt. Når du er komfortabel med systemet, vil du kunne aktivere live trading-funksjonen. New Spy vil da gjøre resten på dine vegne. 

Dine ofte stilte spørsmål

 • Hvor mye koster det å begynne å bruke News Spy?

Det er gratis. Du kan opprette en ny konto på plattformen uten å betale penger. Først etter at kontoen din er aktivert, må du gjøre et innskudd og begynne å handle med live trading-funksjonen. 

 • Hvor sikker er The News Spy-plattformen?

Midlene dine er beskyttet av et SSL-sertifikat og antivirusprogramvare. Dette gjør det umulig for hacking av kontoen din eller informasjonen din blir stjålet. Med mindre du er uaktsom med informasjon. 

 • Kan jeg ta ut krypto fra The News Spy-kontoen min?

Dessverre ikke. Inntektene dine blir konvertert til din lokale valuta før de sendes til bankkontoen du har oppgitt når du åpner kontoen.

 • Har kjendiser godkjent The News Spy?

Nei, det er ingen kjendispåtegninger. Hvis det skjer, vil detaljene bli publisert på den offisielle auto trading plattformen for The News Spy.

Hva er fordelene med å handle med The News Spy

 • Brukervennlige funksjoner – en ny bruker vil finne det enkelt å navigere på denne plattformen. Funksjonene er enkle og enkle å forstå.
 • Verifiseringsprosess – verifisering av kundens personlige informasjon er det en lisensiert handelsplattform er pålagt å gjøre.
 • Online kundesupport – det er en kundeservice-chat & telefonteam tilgjengelig 24/7.
 • Demo trading mode – brukere kan lære om handelsmekanikken før de investerer penger. Det beskytter også nye brukere fra å investere store summer i et marked de ikke forstår ennå.
 • Raske uttak – uttak kan gjøres innen 24 timer etter den første handelen.
 • Erfarne meglere – En personlig megler kan tildeles brukerens portefølje & kan utføre de forskjellige investeringsstrategiene på kundens vegne.

Handel og inntjening med News Spy 

Vi vil at du skal vite at det ikke er noe behov for deg å ta online kurs om hvordan du kan handle med kryptovaluta når du bruker News Spy. News Spy trading-systemet er automatisert og gjør alt arbeidet for investoren. Alt du trenger å gjøre er å angi handelsparametere ved hjelp av megleren din, og handelssystemet vil gjøre alt resten for deg. New Spy bruker en sofistikert algoritme for å skanne og analysere markedene for handelssignaler, dette inkluderer globale økonomiske nyheter. Disse handelssignalene indikerer hvor lønnsomme handler er, og algoritmen kan i utgangspunktet etablere dette på rekordtid. New Spy kjøres på denne algoritmen og automatiseringen.

Funksjoner i det nye spionhandelssystemet

 • Utbetalingssystem

Vi testet handelssystemet New Spy og kan bekrefte at det er raskt og nøyaktig. Utbetalingen skjer etter hver live handelsøkt. Det er ditt ansvar å sette handelsparametrene til når den åpnes eller lukkes. 

 • Uttak og innskudd

Du vil finne tilbaketrekningsprosessen like imponerende. Vi sendte inn en forespørsel og mottok en utbetaling innen 24 timer. Dette er raskere enn de fleste konkurrenter. Det er også flere betalingsalternativer tilgjengelig for investorer, noe som gjør det enkelt for alle over hele verden å handle.

 • Skjulte avgifter

I vår undersøkelse av dette handelssystemet fant vi ingen skjulte avgifter. New Spy tjener inntekter ved å trekke en liten prosentandel av investorenes inntekter, etter hver live handelsøkt. I utgangspunktet tjener ikke systemet hvis investoren taper. 

 • Bruker-attester

På det offisielle New Spy-nettstedet vil du finne mange positive tilbakemeldinger fra ivrige investorer som har tjent penger med systemet.  

 • Kundeservice 

Vi var opptatt av å se hvordan New Spy kundeserviceavdelingen fungerer. Siden kundeservice er veldig viktig, spesielt for nye investorer som har liten eller ingen erfaring med å handle på kryptovalutamarkedet. Vi er glade for å kunne rapportere at New Spy kundeserviceavdeling er veldig responsiv og tilgjengelig 24 timer i døgnet. 

 • Meglere

Vi kan bekrefte at New Spy har inngått et samarbeid med regulerte og lisensierte meglere for å sikre at du får mest mulig ut av din handelsopplevelse og at kontoen din administreres optimalt. 

Er ny spion sikker?

Vi forstår hvorfor dette er en så populær henvendelse. Vi har funnet ut at New Spy er beskyttet av et SSL-sertifikat, noe som betyr at informasjonen din er beskyttet av kryptering, noe som gjør det umulig for kontoen din å bli hacket med mindre du lar kontoen din være åpen på enheten din, eller deler informasjonen din med noen andre. 

Har New Spy en mobilapp?

Dessverre ikke, men det er en stor mulighet for at handelssystemet snart vil ha et, siden så mange brukere uttrykker interesse for å handle på systemet. Den gode nyheten er at New Spy er tilgjengelig på stasjonær og mobil. Alt du trenger å ha er en aktiv internettforbindelse for å bruke systemet.

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

 • Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
 • Ashton Kutcher – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter: “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun: første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig, inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel. Hun sa: Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.
 • Drew Carey – En gang twitret: Bare prøvd å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattform BitPay for kryptovaluta.

Vår konklusjon: Ny spion er banebrytende

News Spy er et pålitelig og effektivt system for automatisk handel som har muligheten til å gi nye og erfarne handelsmenn mange lønnsomme muligheter. Fra analysen har vi sett at dette systemet er designet med tanke på brukernes bekvemmelighet, å dømme fra det brukervennlige nettstedet og det enkle oppsettet som gjør det enkelt å finne informasjon. News Spy bør betraktes som et veldig nyttig verktøy i hendene til enhver investor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me