Umiddelbar gjennomgang av fortjeneste: Er det en svindel eller legitimitet?

Hva er umiddelbar fortjeneste?

Immediate Profit er en online handelsapplikasjon som bruker sofistikerte algoritmer og teknologi for å handle i Forex- og Cryptocurrency-markedene. Øyeblikkelig fortjeneste er helautomatisk, noe som betyr at denne handelsapplikasjonen fungerer på brukerens vegne. Det er mange lignende verktøy som finnes i dag for å hjelpe nye brukere til å komme inn i kryptovalutaverdenen. En av hovedfordelene med umiddelbar fortjeneste er at du har tilgang til en demo-konto når du registrerer deg, hvor du vil kunne handle basert på historiske data og uten å kreve reelle midler. Dette vil gi deg den erfaringen du trenger og gi deg den grunnleggende kunnskapen til plattformen. 

Kan man stole på umiddelbar fortjeneste? 

Vi gjorde det til vårt oppdrag å finne ut om umiddelbar fortjeneste er troverdig, og vi ble positivt overrasket. Vi forstår at mange av våre lesere er skeptiske på grunn av svindel og falske nettsteder på nettet, men vi kan forsikre deg om at Immediate Profit er en anerkjent handelsapplikasjon som har muligheten til å presentere nye og erfarne brukere med lønnsomme muligheter. 

Slik vet vi at umiddelbar fortjeneste kan ansees:

 1. Handelsapplikasjonen bruker lisensierte og regulerte meglere til å overvåke kontoer.
 2. Det gir brukeren en demo-trading konto for å gjøre handler uten å kreve midler. Dette bare for å oppleve plattformen, og hvis brukeren ikke er fornøyd, kan de velge bort. 
 3. Nettstedet er beskyttet av et SSL-sertifikat, noe som betyr at all personlig informasjon er kryptert. 
 4. Det er et dedikert kundesupportteam som kan hjelpe deg 24 timer, fem dager i uken. 

En trinnvis guide for handel med umiddelbar fortjeneste 

For å handle med umiddelbar fortjeneste må du opprette en konto. Denne prosessen er grei. Vi tar deg gjennom trinnene nedenfor: 

Trinn 1: Registrer deg

Du trenger bare grunnleggende informasjon for å registrere kontoen din. Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre konsulenter ringe deg med mer informasjon. 

Trinn to: Finansier kontoen din 

Neste trinn krever at du setter inn den opprinnelige investeringen. Med umiddelbar fortjeneste trenger du et minimum innskudd på € 250. Umiddelbar fortjeneste aksepterer innskudd på flere måter som bankoverføring, Visa, MasterCard, Skrill og PayPal.

Trinn tre: Prøv demo-kontoen

Demo-trading-kontoen ble opprettet for at brukeren skulle prøve plattformen før den gikk live. Det er en kopi av den live handelskontoen, og du vil kunne plassere handler basert på historiske data. Du trenger ikke å finansiere demo-kontoen din. Det er valgfritt, men vi vil anbefale det.

Trinn fire: Begynn å handle 

Når du er ferdig med demo-trading-funksjonen, kan du gå videre til live trading. Før du går direkte sjekk med kontoansvarlig. De vil hjelpe deg med å angi handelsparametere for å minimere risikoen for tap på plattformen. Etter at du har gjort dette, fortsett og klikk på live handel.

Er det så enkelt å komme i gang som det ser ut? Ja.

Vi har funnet ut at det er raskt og enkelt å komme i gang med umiddelbar fortjeneste når du har funnet veien rundt plattformen. Dette er gode nyheter, spesielt for nye brukere som ikke vet hvordan handelsapplikasjoner fungerer.

For å komme i gang er alt du trenger en bærbar datamaskin, stasjonær eller smarttelefon og en sikker internettforbindelse. Mange brukere på nettet foretrekker å overvåke kontoene sine fra smarttelefonen. Dette betyr at de kan overvåke handelsprosessene sine fra hele verden. Et innskudd kreves før handel kan starte. Det som er bra er at innskuddet er veldig overkommelig. Alt en ny bruker trenger er € 250. Dette innskuddet blir deretter brukt som en første investering. Øyeblikkelig fortjeneste krever ikke noe registrerings- eller abonnementsgebyr. Dette er i utgangspunktet alt en ny bruker trenger for å starte. Hvis det er noen problemer, er kontoansvarlige og kundestøttemedarbeidere veldig lydhøre.

Fordeler med å bruke umiddelbar fortjeneste 

Vi vet at markedet er mettet med kryptovalutaverktøy, hvorav noen er svindel og uredelig programvare. For enkelhets skyld var det viktig for oss å fremheve fordelene ved å bruke umiddelbar fortjeneste: 

 1. Sikkerhet på høyt nivå: Øyeblikkelig fortjeneste har et høyt beskyttelsesnivå, med datakryptering, sikkerhetstiltak på nettstedet og brukerverifisering. Dette betyr at all din personlige informasjon er beskyttet av cyberangrep, som er ganske populære på denne typen plattformer. 
 2. Høy lønnsomhet: Øyeblikkelig fortjeneste bruker svært effektive og vellykkede handelsalgoritmer. Vi kan bekrefte at du vil bli presentert for lønnsomme muligheter ved å bruke umiddelbar fortjeneste. Det har vært rapporter om en suksessrate på opptil 99%. 
 3. Lett å bruke: Du vil oppdage at Immediate Profit er en av de mest brukervennlige kryptovaluta-plattformene rundt. Det er perfekt for tradere på inngangsnivå, og disse brukerne kan tjene store fortjenester ved å bruke applikasjonen, bare ved å holde seg til standard handelsstrategi. 
 4. Kraftig AI: Handelsapplikasjonen for umiddelbar fortjeneste drives av en veldig effektiv algoritme. Faktisk anses det å være en av de beste i bransjen. Denne algoritmen er i stand til å trekke ut, analysere og fordøye informasjon fra kryptovalutamarkedet på få sekunder. 
 5. Ingen uttaksgebyrer: Å trekke fortjenesten fra umiddelbar fortjeneste er ganske grei og 100% gratis. Du er i stand til å ta ut midler når du vil, og det tar omtrent 24 timer før midlene reflekteres i kontoen din. 

Hvor pålitelig er applikasjonen for umiddelbar fortjeneste

Det er mange faktorer som virker til fordel for umiddelbar fortjeneste. Handelsapplikasjonen har en veldig aggressiv handelsalgoritme, enkel registreringsprosess og en sikker plattform som beskytter brukernes informasjon. Vi kan anbefale umiddelbar fortjeneste som en pålitelig og pålitelig handelsapplikasjon. 

Umiddelbar fortjeneste kontra andre handelsplattformer

Umiddelbar fortjeneste Andre handelsplattformer
 • Har et høyt nivå av brukersikkerhet 
 • Normalt er det ikke sikkert og legger ikke mye vekt på å beskytte brukernes informasjon
 • Enkel å bruke for nybegynnere
 • Komplisert for nye brukere å navigere
 • Minimum innskudd på € 250 kreves for å begynne å handle 
 • Et minimumsinnskudd, registreringsgebyr og tilleggsgebyrer belastes
 • Ingen uttaksgebyrer
 • Høye uttaks- og innskuddsgebyrer belastes normalt

Hvor mye skal du sette inn med umiddelbar fortjeneste?

Vi anbefaler at nye brukere holder seg til det minste innskuddet, som er € 250. Når du begynner å tjene penger, kan du alltid investere på nytt, men det er viktig å merke seg at ditt første innskudd også er din første kapitalinvestering og vil bli brukt til å utføre handler. Å starte i det små er også en av måtene du kan redusere risikoen du blir utsatt for.

Kan du trekke penger fra umiddelbar fortjeneste?

Etter å ha fullført en uttaksforespørsel, må du vente 24 timer på at midler skal gjenspeiles i kontoen din. Dette er ganske raskt, sammenlignet med andre plattformer som det tar opptil tre dager å behandle brukernes midler. 

Trenger du opplæring før du kommer i gang? Nei

En av de viktigste egenskapene til Immediate Profit er alternativet demo-konto. Du trenger ikke noen formell handelserfaring for å starte. Øyeblikkelig fortjeneste er veldig ressurssterk, og som nevnt før er den også veldig brukervennlig. Du trenger ikke å være erfaren for å starte. 

Vanlige spørsmål

Er informasjonen min sikker på umiddelbar fortjeneste?

Det rapporteres at Immediate Profit bruker et SSL-sertifikat som er en online sikkerhetsprotokoll som krypterer konfidensiell informasjon på nettstedet..

Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det påløper ingen gebyr for å åpne en ny Immediate Profit-konto. Det er helt gratis.

Kan Bitcoins trekkes ut av handelsapplikasjonen etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsapplikasjonen konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er knyttet til din umiddelbare fortjenestekonto.

Finnes det alternative kryptohandelsplattformer?

Ja. Det er lignende handelsplattformer som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blant andre pålitelige kryptovaluta handelsplattformer.

Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

Er umiddelbar fortjeneste et pyramidespill?

Nei. Det rapporteres at Immediate Profitis er en prisvinnende programvare som gjør det mulig for deg å foreta lønnsomme kryptovalutahandler.

Hvor mye tid vil jeg ha å bruke på dette?

Det anslås at den gjennomsnittlige brukeren bruker minst 20 minutter om dagen på denne handelsplattformen.

Er det tilrådelig å investere alle pengene dine i umiddelbar fortjeneste?

Nei, invester aldri penger du trenger eller ikke har råd til å tape, du må bare bruke disponibel inntekt. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, noe som gjør det til høy risiko og høy belønning. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me