Beste måten å kjøpe Ripple XRP med kreditt- / debetkort

Et av problemene som de fleste investorer av XRP investorer står overfor er problemet å kjøp Ripple XRP med bank, debetkort og kredittkort. Det er veldig begrenset utvekslingstjenester for kryptovaluta plattform som lar deg kjøpe Ripple XRP direkte ved å betale penger gjennom Kreditt- eller debetkort. For det meste, nettsiden krevde at du først kjøpte Bitcoin og deretter konverterte dem til XRP. På grunn av dobbel overgang mistet du noen mynter fordi hastigheten på BTC endret seg veldig raskt, for det andre må du betale dobbelt transaksjons- og vekslingsgebyr; først avgiften for endring USD til BTC og så BTC til XRP. Men Changelly har løst dette problemet.

1. Changelly

changelly gjennomgang kryptovaluta

Les vår Changelly-anmeldelse 2021

Changelly er et populært nettsted for utveksling av kryptovalutaer som er spesielt opprettet for digital valuta. Changelly ble grunnlagt i 2013. I starten var det ikke veldig populært fordi de digitale valutaene ikke var veldig populære i 2013. Men med populariteten til digitale valutaer og interessen til folk å investere i digitale valutaer som Ripple XRP og Bitcoin, Changelly ble også lik popularitet.

changelly mynt kjøp

Changelly har introdusert et nytt alternativ for investorene som tillater dem kjøp Ripple XRP eller andre typer mynter som støttes av deres selskap ganske enkelt ved å betale gjennom Kreditt- eller debetkort. Dette er hovedårsaken som gjorde Changelly et av de mest populære utvekslingsnettstedene for kryptovaluta. De tilbyr dette alternativet til alle typer digital valuta.

Prosessen med å kjøpe XRP med kredittkort gjennom Changelly er ikke vanskelig. Det tar ikke mer enn noen få sekunder å få Ripple-mynt i Ripple lommebok.

changelly mynt kjøp

Krav til å kjøpe XRP med kreditt- eller debetkort:

Det er ikke mye krav til dette formålet. Alt du trenger for å være en registrert bruker på Changelly nettsted (Som er helt gratis) og du må ha en Ripple lommebok adresse for å motta Ripple-mynten. Ripple-lommebokontoen kan opprettes den CoinPayment gratis. De belaster et gebyr bare når du foretar en transaksjon.

Trinnvis guide for å kjøpe Ripple XRP Coin på Changelly med kredittkort:

Følg disse trinnene for å kjøp XRP på Changelly ved å betale gjennom Debetkort eller kredittkort:

Trinn 1: Registrer deg på nettstedet:

changelly singup

Registrering på Changelly er helt gratis for alle investorer. Nettstedet krever bare et gebyr på transaksjoner. Det er ingen avgift for å opprette og vedlikeholde en konto på Changelly. For å registrere deg på Changelly, må du klikke på Syng opp knappen som du finner øverst på nettstedet, på høyre side. For registreringsformål må du ha en gyldig e-post-ID der nettstedet sender deg brukernavn, passord og andre detaljer.

Trinn 2: Velg valuta:

skiftende krusning

Når du registrerer deg på nettstedet og følger guiden ved å opprette profilen din, er neste trinn å kjøp Ripple XRP med kreditt- / debetkort. For dette formålet må du besøke hjemmesiden til Changelly. Derfra må du velge valutaen du vil kjøpe, f.eks. Ripple (XRP) og skriv inn beløpet i USD i andre barer. Når du er ferdig med dette, klikker du på bytteknappen. Hvis du allerede er logget inn på nettstedet, vil det ta deg betalingsprosessiden; Ellers vil den be deg om å logge på Changelly først.

Trinn 3: Bekreft bestillingen din:

På denne siden må du bekrefte bestillingen din ved å sjekke beløpet i USD og XRP. Du vil få annen informasjon på denne siden, inkludert beregnet ankomsttid for XRP i Ripple-lommeboken. Klikk på neste hvis du er enig i dette.

Trinn 4: Skriv inn Ripple-lommebokadressen:

changelly adresse

Du trenger å lag en Ripple-lommebok (noen lommebøker gir deg Destinasjonskode for å fullføre overføringssikkerheten), hvor du vil motta din Ripple mynt (XRP). Du kan bruke CoinPayments nettverk for dette formålet fordi det er gratis og tar et veldig lavt gebyr på hver transaksjon.

(For langsiktige investeringer anbefaler jeg Ledger Nano S lommebok, for mer informasjon om Beste Ripple XRP lommebøker, vennligst sjekk denne artikkelen: 7 beste Ripple XRP lommebøker for 2020) Når du har angitt adressen til lommeboken og destinasjonskoden, må du klikke på Neste-knappen for å fortsette.

Trinn 5: Bekreft informasjonen:

changelly xrp bekreft

Changelly vil be om bekreftelse før prosessen utføres. Se på detaljene, hvis alt ser bra ut, klikker du på knappen “Bekreft og utfør betaling”.

Trinn 6: Skriv inn kredittkortopplysningene:

kjøp krusning med visum

I forrige trinn er transaksjonen din opprettet til kjøp Ripple-mynt med kreditt- eller debetkortet ditt. Bare klikk på Betal med Visa / Master Card -knappen og skriv inn kortopplysningene dine med gyldige gjennom- og CVC-detaljer. Klikk på Pay-knappen som også viser deg beløpet du må betale.

Trinn 7: Bekreft betalingen din via SMS:

changelly telefon

For å bekrefte dette må du oppgi telefonnummeret ditt. Du vil motta en firesifret kode på mobilen din for dette formålet. Hvis du ikke mottar samtalen, kan du bruke den alternative måten for bekreftelsesformål. For dette formålet må du ha et kamera på datamaskinen eller mobilen du er gjennom kjøper Ripple-mynten. Du må spille inn en video ved å holde passet ditt med bildet i hånden. Du vil motta koden innen 15 minutter hvis du velger det andre alternativet på dataskjermen.

changelly mynt kjøp

Trinn 8: Motta Ripple-mynten din:

Når du har angitt den firesifrede koden, blir transaksjonen behandlet. Det kan ta fra 5-30 minutter å motta XRP i Ripple-lommeboken.

Tidspunktet for mottak av XRP i lommeboken din avhenger også av lommeboknettstedet. Hvis du velger Myntbetalinger som din Ripple XRP lommebok, vil prosesstiden være veldig rask. Husk også at den første transaksjonen på et hvilket som helst nettsted tar tid fordi den første transaksjonen verifiserer identiteten til personen for å minimere sjansene for svindel..

Les vår nye guide: En ultimat guide til å begynne å investere i Ripple XRP (kjøpsguide) i 2021

Ulike nettsteder har forskjellige retningslinjer når det gjelder kjøp Ripple XRP på grunn av hvilken prosessen kan ta tid, men Changelly har ingen kompleks prosess for å kjøpe Ripple XRP med Debet- eller kredittkort, så sammenlignet med andre kryptovaluta nettsteder, er prosessen på Changelly relativt rask.

changelly mynt kjøp

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me