Top 5 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in 2021

Het valt niet te ontkennen dat bitcoin de best beoordeelde en oude cryptocurrency is. Daarom, als u in cryptocurrencies wilt investeren; bitcoin moet altijd tot uw eerste keus behoren. Het biedt grote liquiditeit omdat het een algemeen aanvaarde valuta is en verkrijgbaar is bij bijna alle cryptobeurzen over de hele wereld.

De selectie van cryptocurrency voor investeringsdoeleinden is een vrij gemakkelijke beslissing. Maar de selectie van de beurs is erg moeilijk omdat u er geld in gaat investeren. Daarom kan een goede beslissing lonend blijken te zijn, terwijl de slechte beslissing u een groot verlies kan opleveren.

Dingen om in gedachten te houden bij het selecteren van Crypto Exchange

Er zijn veel crypto-uitwisselingen die in verschillende landen over de hele wereld worden verhandeld. De selectie van de goede hangt af van de persoon die van plan is te investeren in cryptocurrencies. Hieronder volgen enkele van de factoren die u kunnen helpen bij het selecteren van de beste bitcoin-uitwisseling.

1-Liquiditeit

Het allereerste en belangrijkste om in gedachten te houden voordat u een bitcoin-uitwisseling selecteert, is de liquiditeit van de uitwisseling. Liquiditeit is het vermogen van de beurs om bitcoins te verkopen zonder de prijs te beïnvloeden. Dit heeft altijd de neiging om de prijs van de munt te verlagen en meer kopers kopen deze. Dit betekent dat hoe groter de liquiditeit is, hoe groter het aantal kopers zal zijn. Om de liquiditeit van een beurs te controleren, moet u de gegevens van de belangrijkste cryptobeurzen onderzoeken. Controleer het aantal bitcoins dat de afgelopen 30 dagen is verhandeld. Hoe groter het handelsvolume, hoe meer liquiditeit de beurs heeft.

2-vergoedingen

Het tweede belangrijke ding om in gedachten te houden bij het selecteren van een bitcoin-uitwisseling zijn de kosten die het in rekening brengt voor het verhandelen van de munten. Bijna alle crypto-uitwisselingen over de hele wereld vragen meer of minder kosten. Deze vergoeding is de stimulans voor de uitwisselingen om hen te helpen bij het runnen van hun bedrijf. Een ding dat het vermelden waard is, is dat crypto-uitwisselingen neem geen vergoedingen tegen vaste tarieven. In plaats daarvan wordt de vergoeding als percentages beschouwd. Dit percentagemodel heeft de neiging om de waarde van bitcoins in de loop van de tijd te verhogen. De vergoeding heeft ook een omgekeerde relatie met het handelsvolume. Het neemt toe naarmate het handelsvolume van de cryptocurrency afneemt en het neemt af met de toenemende volumes van de verkochte cryptocurrency.

3-nabijheid

De nabijheid van de bitcoin-uitwisseling heeft tegenwoordig veel belang omdat steeds meer landen deze proberen te reguleren. De geografische locatie van de cryptocurrency-uitwisseling stelt u in staat de regels te begrijpen die de uitwisseling moet volgen vanwege de locatie. Tegenwoordig staat Japan aan de top in crypto-vriendelijke landen en uitwisselingen daarin zijn van groot belang. Hier is het ook belangrijk om te vermelden dat bitcoin een veel bekende valuta is en de meeste regeringen denken erover om het aan te nemen en te reguleren..

4-Transparantie

Controleer altijd de transparantie voordat u in een crypto-uitwisseling investeert. Dit komt omdat er veel beurzen over de hele wereld zijn met verborgen vergoedingen en kosten. Ook is de verkoop- en koopprocedure van bitcoins niet begrijpelijk. Controleer daarom altijd de transparantie voordat u erin investeert en ook of de vergoeding wordt berekend in verhouding tot het handelsvolume. Dit komt omdat vergoedingen in verhouding tot het handelsvolume worden genomen, altijd gunstig blijken te zijn voor beleggers.

Er zijn veel andere dingen waarnaar moet worden gezocht voordat u een crypto-uitwisseling selecteert. Dit zijn de toegankelijkheid van de beurs en ook de snelheid waarmee je bitcoins in je portemonnee zou krijgen. De wisselkoersen en de procedures van de uitwisseling om hun klanten te kennen en technieken tegen het witwassen van geld zijn in dit opzicht ook belangrijk. Tegenwoordig is het ook veel belangrijk om na te denken over de valuta’s die een bepaalde crypto-uitwisseling accepteert en of het u toestaat bitcoins kopen via creditcards / betaalpassen of niet. Wat zijn de wisselkoersen voor verschillende valuta’s die de beurs aanbiedt, is ook een ander belangrijk ding om te overwegen.

Wilt u bitcoin kopen met PayPal? hier is onze stapsgewijze handleiding om bitcoin te kopen met PayPal zonder verificatie-ID

Top Cryptocurrency-uitwisselingen over de hele wereld

De stijgende waarden van cryptocurrencies hebben ook het aantal uitwisselingen over de hele wereld doen toenemen. Er zijn veel crypto-uitwisselingen in verschillende landen over de hele wereld. Hier is het altijd belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle uitwisselingen gelijk zijn. Daarom wordt de selectie van een geschikte bitcoin-uitwisseling erg belangrijk. U kunt de waarde van elke bitcoin-uitwisseling controleren door de beoordelingen van de gebruikers te lezen. Er zijn veel andere criteria voor de selectie van de beste bitcoin-uitwisselingen. Op basis van de gebruikersrecensies en handelsvolumes zijn de volgende top vijf bitcoin-uitwisselingen over de wereld.

Rang

Provider naam

Beoordeling

Vergoedingen

Kom meer te weten

rating1

Coinbase-logo

Bewerkers keuze

Gemiddelde

Koop Bitcoin van Coinbase

Ontvang $ 10 aan gratis Bitcoin

rating2 Coinbase-logo

Editor’s Choice in de EU

Gemiddelde

Koop Bitcoin van Kriptomat

Ontvang € 10 bij besteding van € 100

rating3 coinmama logo tafel

Snel & Gemakkelijk

Hoog

Koop Bitcoin van Coinmama

rating4 Changelly-logo Hoog Koop Bitcoin van Changelly
rating5 logo localbitcoins Gemiddelde Koop Bitcoin van Localbitcoins

1- Coinbase

coinbase cryptocurrency

Coinbase is ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchange in San Francisco, Verenigde Staten. Miljoenen klanten maken wereldwijd gebruik van deze beurs omdat deze hen de mogelijkheid biedt om te kopen, verkopen en veilig bitcoins verhandelen. De beurs is erg populair bij investeerders in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en vele andere Europese landen. Deze uitwisseling accepteert ook betalingen via bankpassen / creditcards en vraagt ​​een vast bedrag van 3,99% op alle aan- en verkopen. Hier is het belangrijk om te vermelden dat deze vergoeding lager is dan bij alle andere beurzen in de VS en het VK.

ga aan de slag met crypto

Soms biedt de uitwisseling ook een bonus van op de aankoop van bitcoins ter waarde van $ 100 of meer. U kunt de volgende stappen volgen om bitcoins te kopen bij deze exchange.

 • Allereerst moet u een account aanmaken bij de uitwisseling.
 • Als betaalmethode kunt u uw creditcard / betaalpas aan uw profiel toevoegen.
 • De uitwisseling registreert u na de nodige verificatie van uw account.
 • Nu kan je bitcoins kopen via uw creditcard / betaalpas.

De website heeft een mooie gebruikersinterface. Er zijn ongeveer 30.000.000 gebruikers van deze beurs, waarvan 75.000 handelaars en 15.000 ontwikkelaarsapps. Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze bitcoin-uitwisseling.

PROS

 • Mooie gebruikersinterface.
 • Hoge liquiditeit met maximale aankooplimieten.
 • Redelijke vergoedingen.
 • Een enorme database met vertrouwde klanten.
 • Biedt de “Instant Buy” -faciliteit via debet- / kredietkaarten.
 • Heel gemakkelijk te gebruiken voor beginners.

Nadelen

 • Bij aankopen via bankrekeningen duurt het 3-5 dagen om bitcoins naar uw account over te maken.
 • Houdt de besteding van fondsen bij.

2- Kriptomat 

Kriptomat is in 2018 opgericht door een doorgewinterd team van ondernemers met een zeer succesvol trackrecord. Met tientallen jaren ervaring tussen hen en een achtergrond die alles omvat, van een digitaal marketingbureau met 50 medewerkers tot een robuuste CRM-softwareoplossing, is het team van Kriptomat goed uitgerust om een ​​ongelooflijke handelservaring te bieden..

Kriptomat is een door de EU gereguleerde custodial fiat-to-crypto exchange. Het bedrijf is geregistreerd in Estland, een van ‘s werelds meest geavanceerde landen op het gebied van zowel cryptocurrency-regulering als ondersteunende technologiebedrijven.

Kriptomat biedt een veilig en gebruiksvriendelijk platform dat is ontworpen voor nieuwkomers in de cryptowereld en is toegankelijk voor klanten in meer dan 80 verschillende landen. Het heeft talloze wereldberoemde digitale valuta- en beveiligingslicenties beveiligd terwijl het tot nu toe zonder geregistreerde hacks of datalekken werkte.

Het identiteitsverificatieproces van het platform is snel en pijnloos, wat betekent dat de meeste gebruikers binnen 5 minuten of minder aan de slag kunnen. Combineer dat met relatief lage handelskosten waar elke gebruiker zeker van zal genieten, en Kriptomat is gemakkelijk een van de beste cryptocurrency-uitwisselingen op de Europese markt.

ga aan de slag met crypto

Voordelen:

 • De interface is erg gebruiksvriendelijk en ideaal voor beginners.
 • Kriptomat biedt enkele van de laagste handelskosten van elke beurs.
 • De uitwisseling is beschikbaar in meer dan 80 landen met ondersteuning van 30 verschillende talen, waardoor de uitwisseling een wereldwijde service wordt.
 • Kriptomat ondersteunt meer dan 30 van de meest populaire cryptocurrencies op de markt. De uitwisseling voegt voortdurend nieuwe activa toe, zoals gevraagd door hun gemeenschap.
 • Kriptomat voldoet aan internationale veiligheidsnormen en heeft verschillende licenties gekregen en voldoet aan strikte gegevensprivacywetten zoals GDPR.

Nadelen:

 • Storten en opnemen is niet voor alle cryptocurrencies beschikbaar. Om wettelijke redenen kunnen enkele cryptocurrencies binnen worden gekocht en verkocht, maar niet van en naar het platform worden overgedragen.
 • Er zijn geen geavanceerde kaartfuncties. De uitwisseling is krachtig in zijn eenvoud, maar kan zich beperkt voelen tot meer ervaren handelaren.
 • Het belonings- en loyaliteitsprogramma van Kriptomat kan worden verbeterd. Ze bieden momenteel 10 EUR voor het doorverwijzen van een vriend.

Met een creditcard of SEPA-bankoverschrijving kunt u Bitcoin rechtstreeks bij Kriptomat kopen. Een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw cryptoportfolio aan te maken of uit te breiden, het enige dat u hoeft te doen, zijn een paar simpele klikken om uw aankoop te doen.

Stap voor stap Bitcoin kopen op Kriptomat:

 1. Maak uw Kriptomat-account aan: Controleer na de eerste registratie uw e-mail voor uw accountverificatielink.
 2. Verifieer uw identiteit: Voordat u Bitcoin van Kriptomat koopt, moet u uw identiteit verifiëren. Dien gewoon een kopie van uw nationale identiteitsbewijs of paspoort in en maak een selfie – dat is alles!
 3. Financier uw account: Selecteer een betalingsmethode en stort uw geld op uw account. U kunt de betaling uitvoeren via een creditcard / betaalpas, bankoverschrijving, Sofort, Skrill of Neteller.
 4. Bitcoin kopen: Selecteer Bitcoin in de lijst met beschikbare digitale valuta’s en klik op kopen. Helemaal klaar! U heeft met succes uw eerste aankoop op Kriptomat gedaan. De BTC wordt automatisch naar uw account overgemaakt zodra u op KOPEN klikt!

ga aan de slag met crypto

3- Coinmama:

coinmama rimpel xrp

Dit is een andere eersteklas uitwisseling die de gebruikers in staat stelt koop bitcoin en ether via creditcards / betaalpassen. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze uitwisseling is dat u deze vanuit elk deel van de wereld kunt gebruiken. Bovendien heeft deze uitwisseling ook de voorkeur van veel handelaren omdat ze hierdoor bitcoins kunnen kopen door hun lokale valuta om te wisselen. Hoewel de diensten van deze centrale wereldwijd beschikbaar zijn, kunnen sommige landen de volledige functies ervan niet gebruiken.

aan de slag munten

De uitwisseling brengt 6% kosten in rekening voor aankopen via creditcards / betaalpassen. Vanwege de risico’s die aan dit soort betalingen zijn verbonden, zijn hogere vergoedingen vereist. Deze uitwisseling biedt grotere limieten voor het kopen van bitcoins. U kunt elke dag $ 5000 aan bitcoin kopen, maar met een maximale limiet van $ 20.000 aan bitcoin in een maand. Voor het kopen van bitcoins via deze uitwisseling, moet u zich registreren op de website. Na de nodige verificatie van uw account, kunt u uw creditcard / betaalpas als betaalmethode toevoegen en bitcoin kopen.

Lees ook: Stap voor stap om Bitcoins van Coinmama te kopen

Hier is het ook vermeldenswaard dat deze beurs eenrichtingsverkeer biedt. Dit betekent dat je alleen bitcoins kunt kopen via deze exchange, maar die bitcoins niet terug kunt verkopen aan de exchange. Hieronder volgen de voor- en nadelen van het kopen van bitcoins via deze uitwisseling.

PROS

 • Het heeft een mooie en gebruiksvriendelijke interface.
 • Werkt in alle landen over de hele wereld.
 • Accepteert betalingen via creditcards / betaalpassen.
 • Maakt het mogelijk om bitcoins te kopen door elke lokale valuta te wisselen.
 • Biedt de hoogste dagelijkse en maandelijkse aankooplimieten.
 • Transactietijden zijn erg snel.

Nadelen

 • Betekent hogere kosten dan veel andere uitwisselingen.
 • Biedt geen mogelijkheid om bitcoins te verkopen.

aan de slag munten

4- Changelly

changelly review cryptocurrency

Deze in Tsjechië gevestigde crypto-uitwisseling is de afgelopen jaren als een prominente uitwisseling naar voren gekomen. Het is populair als de beste crypto voor crypto-uitwisseling over de hele wereld. Er zijn meer dan 700.000 klanten geregistreerd bij deze beurs. Deze website accepteert betalingen in meer dan 35 valuta’s, waaronder Amerikaanse dollar en euro. Als je de ene cryptocurrency met de andere wilt uitwisselen, is dat zo geen betere uitwisseling dan Changelly.

koop bitcoin met coimama

Deze uitwisseling is gebaseerd op een robot die is gekoppeld aan de beste crypto-uitwisselingen van de wereld. Deze robot bedenkt binnen enkele seconden de best mogelijke tarieven. Deze website vraagt ​​geen vaste kosten. In plaats daarvan kost het 0,25%, samen met netwerkkosten. Het duurt 5-30 minuten om bitcoins over te zetten uw portemonnee. Hier is het belangrijk om te vermelden dat de tijd voor de overdracht van bitcoins naar uw portemonnee kan variëren afhankelijk van de snelheid van het blockchain-netwerk.

Changelly staat bekend om het bieden van hoge limieten. Dit betekent dat u kunt bitcoins kopen van enige waarde. Met de uitwisseling kun je bitcoins kopen met een onbeperkte waarde. De twee factoren van authenticatie maken Changelly een van de beveiligde websites. De methode voor het openen van een account op deze website is ook vergelijkbaar met andere en is een stuk eenvoudiger. Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze bitcoin-uitwisseling.

PROS

 • Groot aantal aangeboden cryptocurrencies
 • Mooie gebruikersinterface en ook gemakkelijk voor beginners.
 • Brengt minimumvergoedingen voor crypto tot crypto-uitwisseling.
 • Veel veilig vanwege twee factoren authenticatie.
 • Vertrouwd door gebruikers over de hele wereld.

Nadelen

 • Betekent hogere kosten voor directe aankoop van cryptocurrencies.

koop bitcoin met coimama

 

Eindoordeel

Na het hele artikel gelezen te hebben, kunnen we dat gemakkelijk samenvatten Coinbase is een van de beste crypto-uitwisselingen omdat u hiermee bitcoins kunt kopen door betalingen met verschillende methoden te accepteren. Het heeft een grote klantendatabase, wat bewijst dat het een hoge liquiditeit heeft. Het platform is best gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners. Het biedt de mogelijkheid van online verzekerde portefeuilles. Bovendien zijn er minimale kosten voor de transacties.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me