De beste manier om Ripple XRP te kopen met een creditcard / betaalkaart

Een van de problemen waar de meeste investeerders van XRP investeerders worden geconfronteerd is het probleem Koop Ripple XRP met bank, pinpas en creditcard. Er is zeer beperkt cryptocurrency-uitwisselingsservices platform waarmee u Ripple XRP rechtstreeks kunt kopen door geld te betalen via Creditcard of betaalpas. Meestal, de website vereist dat u eerst Bitcoin koopt en deze vervolgens omzet in XRP. Als gevolg van een dubbele overgang bent u wat munten kwijtgeraakt omdat de koers van BTC erg snel veranderde. Ten tweede moet u dubbele transactie- en wisselkosten betalen; ten eerste, de vergoeding die moet worden gewijzigd USD naar BTC en toen BTC naar XRP. Maar Changelly heeft dit probleem opgelost.

1. Changelly

changelly review cryptocurrency

Lees onze Changelly Review 2021

Changelly is een populaire cryptocurrency-uitwisselingswebsite die speciaal is gemaakt voor de digitale valuta. Changelly werd opgericht in 2013. In het begin was het niet erg populair omdat de digitale valuta in 2013 niet erg populair waren. Maar met de populariteit van digitale valuta en de interesse van mensen om te investeren in digitale valuta zoals Ripple XRP en Bitcoin, de Changelly werd ook gelijk populariteit.

changelly munt kopen

Changelly heeft een nieuwe optie geïntroduceerd voor de investeerders die hen in staat stelt Koop Ripple XRP of andere soorten munten die door hun bedrijf worden ondersteund door simpelweg te betalen Creditcard of betaalpas. Dit is de belangrijkste reden die heeft gemaakt Changelly een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingswebsites. Ze bieden deze optie aan voor alle soorten digitale valuta.

Het aankoopproces XRP met een creditcard via Changelly is niet moeilijk. Het duurt niet meer dan een paar seconden tot een paar minuten om de Ripple-munt in je Ripple portemonnee.

changelly munt kopen

Vereisten om XRP met creditcard of betaalpas te kopen:

Hiervoor is niet veel vereist. Het enige dat u nodig heeft om een ​​geregistreerde gebruiker te zijn Changelly-website (Wat helemaal gratis is) en je moet een Ripple wallet adres om de Ripple-munt te ontvangen. Het Ripple wallet-account kan worden aangemaakt op Muntbetaling gratis. Ze brengen alleen kosten in rekening als u een transactie doet.

Stap voor stap handleiding voor het kopen van Ripple XRP Coin op Changelly met creditcard:

Volg deze stappen om XRP kopen op Changelly door te betalen Betaalpas of creditcard

Stap 1: Registreer op de website:

Changelly zingen

Registratie op Changelly is volledig gratis voor alle investeerders. De website brengt alleen kosten in rekening voor transacties. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken en onderhouden van een account op Changelly. Om u op Changelly te registreren, moet u op klikken Zing maar knop die te vinden is bovenaan de website, aan de rechterkant. Voor registratiedoeleinden heeft u een geldig e-mailadres nodig waar de website u uw gebruikersnaam, wachtwoord en andere details naartoe stuurt.

Stap 2: Selecteer de valuta:

Changelly rimpel

Zodra u zich op de website heeft geregistreerd en de gids volgt door uw profiel aan te maken, is de volgende stap om koop Ripple XRP met creditcard / betaalpas. Hiervoor moet u de startpagina van Changelly. Van daaruit moet u de valuta selecteren die u wilt kopen, bijvoorbeeld. Rimpel (XRP) en voer het bedrag in USD in een andere balk in. Zodra u hiermee klaar bent, klikt u op de uitwisselingsknop. Als u al inlogt op de website, gaat u naar de betalingsprocespagina; anders wordt u gevraagd om eerst in te loggen op Changelly.

Stap 3: Bevestig uw bestelling:

Op deze pagina moet u uw bestelling bevestigen door het bedrag in USD en XRP te controleren. Op deze pagina vindt u andere informatie, waaronder de geschatte aankomsttijd van XRP in uw Ripple-portemonnee. Klik op volgende als u hiermee akkoord gaat.

Stap 4: Voer het adres van de Ripple-portemonnee in:

changelly adres

Jij moet maak een Ripple wallet aan (sommige wallets geven je een Destination Tag om de transferkluis te voltooien), waar u uw Rimpelmunt (XRP). Je kunt gebruiken Muntbetalingen netwerk voor dit doel omdat het gratis is en voor elke transactie een zeer laag tarief in rekening brengt.

(Voor langetermijninvesteringen raad ik de Ledger Nano S-portemonnee ten zeerste aan, voor meer informatie over Bekijk dit artikel voor de beste Ripple XRP-portefeuilles: 7 beste Ripple XRP-portefeuilles voor 2020) Zodra u het adres van uw portemonnee en bestemmingscode invoert, moet u op de knop Volgende klikken om verder te gaan.

Stap 5: Bevestig de informatie:

changelly xrp bevestigen

Changelly zal om de bevestiging vragen voordat het proces wordt uitgevoerd. Bekijk de details, als alles er goed uitziet, klik dan op de knop genaamd “Bevestigen en betalen”.

Stap 6: Voer de creditcardgegevens in:

koop rimpel met visum

In de vorige stap is uw transactie aangemaakt naar Koop Ripple-munten met uw creditcard of betaalpas. Klik gewoon op Betaal met Visa / Master Card -knop en voer uw kaartgegevens in met geldige thru- en CVC-gegevens. Klik op de knop Betalen, waar u ook het bedrag ziet dat u moet betalen.

Stap 7: Bevestig uw betaling via sms:

changelly telefoon

Voor deze bevestiging dient u uw telefoonnummer in te voeren. Hiervoor ontvang je een 4-cijferige code op je gsm. Als u de oproep niet ontvangt, kunt u de alternatieve manier gebruiken voor verificatiedoeleinden. Voor dit doel moet u een camera op uw computer of mobiel hebben waarmee u zich bevindt het kopen van de Ripple-munt. U moet een video opnemen door uw paspoort met de foto in uw hand te houden. Je ontvangt de code binnen 15 minuten als je kiest voor de tweede optie op je computerscherm.

changelly munt kopen

Stap 8: Ontvang uw Ripple-munt:

Nadat u de viercijferige code heeft ingevoerd, wordt uw transactie verwerkt. Het kan 5-30 minuten duren om te ontvangen XRP in uw Ripple-portemonnee.

Het tijdstip waarop u XRP in uw Wallet ontvangt, is ook afhankelijk van de wallet-website. Als jij kiest Muntbetalingen als uw Ripple XRP-portemonnee, zal de verwerkingstijd erg snel zijn. Houd er ook rekening mee dat de eerste transactie op een website tijd kost, omdat het bedrijf bij de eerste transactie de identiteit van de persoon verifieert om de kans op fraude te minimaliseren..

Lees onze nieuwe gids: Een ultieme gids om te beginnen met investeren in Ripple XRP (Koopgids) in 2021

Verschillende websites hebben verschillende beleidsregels als het erop aankomt Koop Ripple XRP waardoor het proces tijd kan kosten, maar Changelly heeft geen complex aankoopproces voor Ripple XRP Betaalpas of creditcard, dus in vergelijking met andere cryptocurrency-websites is het proces op Changelly relatief snel.

changelly munt kopen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me