Popoln vodnik po korakih za začetek bitcoinov!

Kriptovaluta je valuta sodobne generacije in bo v prihodnosti morda postala običajno sredstvo menjave. Je virtualna valuta, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov, ki uporabnikom omogoča spletno poslovanje po vsem svetu. Bitcoin je decentralizirane narave, kar zmanjšuje nadzor vlade nad njegovo dobavo in uporabo.

Z bitcoini lahko počnete, kar želite, saj obstaja upravni organ in nobene podrobnosti o transakciji niso shranjene. Bitcoin transakcije so popolnoma skrite in razmeroma hitrejše in priročnejše od tradicionalnih načinov plačevanja, kot so bančno nakazilo, debetne kartice itd.

Ljudje še vedno nimajo dovolj znanja o bitcoinih, saj je to nov koncept in tudi nekoliko zapleten. Več informacij o bitcoinu in njegovi uporabi lahko dobite prek interneta. Če vas bitcoini zanimajo, a o tem nimate nobenega znanja, vam bo ta članek v veliko pomoč. Spodaj je omenjenih nekaj preprostih korakov, ki vam lahko pomagajo razumeti vse pomembne vidike bitcoinov in kako jih uporabljati. Za več informacij obiščite uradno spletno mesto aplikacije

1. korak – Naučite se bistvenih stvari o bitcoinih.

Preden vstopite v svet kriptovalut, se morate o njej naučiti in pridobiti vse potrebne informacije o najbolj priljubljeni digitalni valuti; bitcoin. Bitcoinov ima več značilnosti, ki ga ločujejo od drugih oblik valut. Vedeti morate, da je bitcoin v celoti zaščiten pred inflacijo, saj je omejeno število bitcoinov, ki jih je mogoče kdaj koli izkopati, in ni organa, ki bi lahko izdajal nove bitcoine.

PREBERITE VET je verjetno eden najbolj vročih kovancev, ki so zdaj na voljo

Bitcoin transakcije so anonimne, kar pomeni, da vam za prenos ni treba navesti nobenih finančnih ali osebnih podatkov. Ena najpomembnejših stvari, ki jo je treba vedeti o bitcoinih, je, da so transakcije z bitcoini nepovratne, kar pomeni, da morate biti pri uporabi bitcoinov previdni, saj prenesenih bitcoinov ne morete pridobiti za vsako ceno. Obstaja tudi nekaj drugih vidikov bitcoinov, o katerih se naučite, preden jih uporabite.

2. korak – Pridobite Bitcoin denarnico.

Z naraščajočimi kibernetskimi zločini je postalo izjemno pomembno, da je vaša digitalna valuta varna. Torej, če želite ohraniti svoje bitcoine na varnem, boste morali dobiti Bitcoin denarnico, ki je podobna virtualni denarnici, s katero jih lahko shranjujete in opravljate transakcije. Na trgu je na voljo več denarnic za bitcoin, vendar morate izbrati eno z najboljšimi lastnostmi.

Obstajajo različne vrste bitcoin denarnic, na primer papirnate, mobilne denarnice itd., Zato morate pravilno raziskati in izbrati tisto, ki popolnoma ustreza vsem vašim potrebam in zahtevam. Nekatere vrhunske denarnice za bitcoin na trgu so Copay, Breadwallet, Airbitz. Izberete ga lahko glede na operacijski sistem, ki ga uporabljate; iOS ali Android.

3. korak – Pridobite nekaj bitcoinov.

Ko nastavite denarnico, ste popolnoma pripravljeni za uporabo bitcoinov, toda za to jih morate najprej kupiti. Obstaja več načinov za nakup bitcoinov, na primer izmenjave bitcoinov, bitcoin bankomati, kreditne kartice itd. Lahko se prijavite na kateri koli zaupanja vredni izmenjavi bitcoinov in kupite bitcoin s svojo kreditno kartico. Če želite bitcoinov dobiti brezplačno, potem lahko uporabite naslednje načine;

PREBERITE Decentralizirana borza Uniswap se približuje naslednjim petim milijonom UNI

Spletne strani pip

Obstajajo različna spletna mesta s pipo, na katerih lahko zaslužite bitcoin z zgolj izpolnjevanjem anket in spletnih obrazcev. Ta spletna mesta imajo sponzorje, ki vam plačujejo v bitcoinih za izpolnjevanje anket.

Bitcoin rudarstvo

To je še en način zaslužka brezplačnih bitcoinov, toda zanj boste morali imeti zmogljiv računalniški sistem, ki lahko reši bloke bitcoin transakcije, za vsak blok, ki ga rešite, pa boste prejeli nagrado.

4. korak – Začnite uporabljati bitcoin.

Zdaj prihaja zadnji korak uporabe bitcoinov in uživanja v njegovih fantastičnih lastnostih. Bitcoin se uporablja neskončno, saj ga lahko uporabljate za spletne nakupe, rezervacije letalskih vozovnic, nepremičnin ter drugega blaga in storitev.

Pred uporabo bitcoinov morate zagotoviti, da prodajalec sprejema plačila z bitcoinom, saj obstajajo omejena podjetja in prodajalci, ki sprejemajo plačila z bitcoinom. Darilne kartice lahko kupite z uporabo bitcoinov in jih uporabite za nakup blaga na spletnih mestih, ki niti ne sprejemajo plačil z bitcoini.

Če povemo na kratko, je nekaj korakov, ki jih lahko uporabite za začetek bitcoinov in izvajanje transakcij po vsem svetu..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me