Enjincraft Review: Dodajanje verige blokov v Minecraft

Logotip EnjinCraftEnjinCraft – Enjin prinaša Blockchain gospodarstva v Minecraft

EnjinCraft vdihne novo življenje v Minecraft, tako da prinaša najboljše digitalne ekonomije in zbirateljske predmete, ki niso zamenljivi (NFT). Čeprav je Minecraft največja igra s peskovnikom na svetu, je vedno primanjkovalo prave ekonomije. Enjinova nova integracija Minecraft in SDK omogočata igralcem, da si resnično lastijo predmete in jih premikajo med strežniki. Z uvedbo Minecraft vtičnik 28. maja 2020 lastniki strežnikov lahko s preprostim vtičnikom omogočijo uporabo blockchain elementov v svojih Minecraft svetovih.

Z Enjincraft lahko igralci opremijo sredstva ERC-1155 neposredno kot predmeti Minecraft. To omogoča tudi trgovanje s predmeti zunaj igre in v denarnico Enjin. Nova integracija Enjin omogoča neposredno trgovanje s sredstvi ERC-1155, Ethereumom in Enjincoinom neposredno v Minecraftu.

Igralci bodo lahko vstopili vEnjincraft«In v igri poiščite zaklade, kot so meči, oklep in orodje. Po iskanju teh predmetov imajo lahko igralci resnično lastništvo predmetov, saj gre za neopredmetena sredstva (žetoni ERC-1155). Predmete lahko neposredno shranite v denarnico Enjin, kar omogoča enostavno trgovanje ali celo taljenje.

Prvi svet Enjincraft

Enjincraftov prvi svet je napolnjen z misijami, zgodbami in številnimi mesti, ki jih je mogoče raziskati. Za tiste, ki si upajo raziskati, je svet poln skrinjic zakladov in skrivnosti, ki jih je mogoče rešiti. Skrinje z zakladom v igri oddajajo prave predmete ERC-1155, katerih vrednost temelji na Enjin Coin.

Zemljevid Enjincraft

Za začetnike je zemljevid sveta zelo priročen, saj označuje vse glavne lokacije v igri. Ta zemljevid bi lahko našli v Witekovi hiši v prvem mestu (sledite glavni cesti v mesto).

Vezava Enjin denarnice

Igralci lahko hranijo dragocene predmete Enjincraft prek denarnice Enjin. Postopek vkrcanja je zelo preprost:

  1. Prijavite se v enjincraft.com
  2. Igra vam bo dala 5-mestno kodo za vezavo.
  3. Odprite Enjin denarnico v mobilnem telefonu
  4. Pomaknite se do »Povezane aplikacije«
  5. Izberite denarnico in vnesite vezavno kodo

Enjincraft s povezano denarnico

Ta postopek bi moral trajati približno 1 minuto, po tem pa bo račun vezan in pripravljen za igranje. Stanje denarnice bo prikazano kot povezano, podokno Enjin Coin pa ENJ in ETH stanje denarnice. Zaradi tega je Minecraft zelo podoben igram z več igralci, kot je World of Warcraft.

Predmeti Enjincraft ERC-1155

Elementi Enjincraft so med strežniki in se lahko premikajo med področji. Trenutno lahko lastnike predmetov raziskujete s pomočjo Enjinx raziskovalec verig blokov.

Če želite izvedeti več, si oglejte naš vodnik Enjin.

Kaj je EnjinCraft?

Enjincraft razprava in intervju z Enjin CTO Witek Radomski

EnjinCraft je Enjinov najnovejši vtičnik za Minecraft strežnikov. Vtičnik EnjinCraft bo lastnikom strežnikov omogočil popolno integracijo blockchain gospodarstva v Minecraft.

To pomeni, da bodo lastniki strežnikov Minecraft lahko igralcem zagotovili oprijemljivo lastništvo sredstev in valut v igri. Sredstva v igri se lahko uporabljajo v klepetalnicah, spletnih mestih lastnikov strežnikov in v Enjin Multiverse.

Stormwall je primer Enjinovega multiverzumskega premoženja je Stormwall. Gre za igralen predmet, ki ga je ustvaril Enjin in ga je mogoče uporabiti v 32 Enjinovih igrah.

DonationCraft je bil Enjinov prvi vtičnik za Minecraft. Strežnikom MineCraft je omogočil sprejemanje plačil prek Paypala in kreditnih kartic. Po Enjinu, DonationCraft ima več kot 5 milijonov prenosov in je lastnikom strežnikov omogočil, da zaslužijo milijone dolarjev.

Kot je prvič poročal Asia Crypto danes, da bi ljudi seznanil z Enjinovim vtičnikom MineCraft, je Enjin predstavil zaprto beta različico EnjinCraft Server One, strežnik Minecraft, zgrajen z vtičnikom Enjin.

EnjinCraft Server One ima Minecraft orožje, oklep in dodatke, ki jih igralci lahko najdejo in zmagajo.

Iščite in zbirajte blockchain sredstva v obsežnem vesolju MinecraftaIščite in zbirajte blockchain sredstva v obsežnem vesolju Minecrafta

Predmeti v igri so podprti z Enjin Coin (ENJ). Igralci lahko Enjin Coin dobijo tako, da jih stopijo prek Enjin denarnice. Po taljenju kovanca Enjin ga lahko prenesemo v druge kriptovalute. Enjin Coin lahko uporabite tudi za nakup darilnih kartic pri običajnih prodajalcih. Na primer Amazon, Apple in Uber.

Enjin Blockchain SDK za Javo

SDK za Javo razvijalcem Java omogoča ustvarjanje in integracijo sredstev verige blokov na svojo platformo.

Za Enjinov Java SDK, družba je sprejela odprtokodno kodno bazo. Uporabniki Java SDK lahko torej SDK spreminjajo in nadgrajujejo, kakor želijo. Enjin omenja, da spodbujajo duh sodelovanja in upa, da lahko uporabniki s pomočjo SDK gradijo stvari, ki si jih sploh niso mogli predstavljati.

Igralci lahko svoja sredstva v igri pretvorijo v resnično vrednost.Igralci lahko svoja sredstva v igri pretvorijo v resnično vrednost.

Uporabniki bodo lahko Enjinovo platformo uporabili za integracijo blockchain gospodarstva na svoje strežnike. To pomeni, da lahko uporabniki integrirajo blockchain ekonomije v igre, spletne aplikacije in celo andriod aplikacije.

Z Blockchain SDK lahko začnete graditi z ustvarjanjem računa Enjin tukaj.

S prijavo v program Enjin Spark za zgodnje posvojitve bodo uporabniki prejeli različne ugodnosti za zgodnje posvojitelje. To jim bo pomagalo tržiti, financirati in monetizirati svoje projekte.

Prijavite se lahko za program Enjin Spark tukaj.

Zaključek

Predstavljamo vam EnjinCraft: prvi na svetu strežnik Minecraft s tehnologijo Blockchain

Videti predmete v igri kot zgolj slikovne pike je preteklost. Enjin omogoča razvijalcem, da integrirajo ekonomije verig blokov v spletni svet s pomočjo Enjinovega Java SDK.

In z MineCraft Server One Enjin prikazuje, kako lahko ta gospodarstva delujejo v običajnih igrah. Upamo, da bomo končno videli, da bodo razvijalcem in igralcem koristili vsi. Razvijalci lahko ustvarijo več dobička. Medtem ko igralcem omogoča, da s predmeti v igri zaslužijo resnično vrednost.

Če želite izvedeti več o ogledu našega pregleda Enjin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me