Konsenz 2019 – ključne napovedi

V prostoru kriptovalut je največji konferenčni teden v tem letu, ki vključuje dolgoročne sponke, kot so Konsenz, Eterično in novo prihajajoče Magic Crypto konferenca. Ker ima vsaka konferenca pomembne napovedi, bo ta članek povzel, kaj je bilo doslej napovedano in kako lahko vpliva na prihodnost Bitcoina in drugih kriptovalut.

eBay za sprejemanje kriptovalut

Nadgradnja: eBay je zanikal, da na svojem spletnem mestu sprejemajo kriptovalute. Navedeni so bili uradni komentarji da gre za nesporazum in eBay ne sprejema kriptovalute niti kriptovalute niso del njihove strategije. Dejansko so “virtualne valute in kriptovalute” prepovedane v skladu s pravili uvrstitve na eBay. Na vprašanje glede fotografij konsenza eBay trdi, da gre za “nesporazum”, saj se na eBayu prodaja rudarska oprema.

“Kriptovaluta ni sprejeta kot oblika plačila na platformi eBay niti ni del naše plačilne strategije,”

uradni odgovor eBaya na Cryptonews.com

Oglasni prostor okrog prizorišča Consensus kaže, da eBay kriptovalute prinaša 179 milijonom aktivnih kupcev. Čakamo na uradne potrditvene podrobnosti o tem, kako in katere kriptovalute bodo uporabljene na eBayu. Sprejetje na eBay strani bi pomenilo veliko korist za prodajalce, ki morajo plačati do 4,4% + fiksna provizija pri sprejemanju s PayPal.

@boxmining To sem prejel iz konsenza. Mogoče zanimiva igra pic.twitter.com/00ivTy9tTl

– Sugartits McCrypto (@SugartitsCrypto) 13. maj 2019

Celotna hrana in drugi večji trgovci zdaj sprejemajo Bitcoin

Potrošniški trgovci, ki sprejemajo kripto je končno tu!

Trgovci z velikimi imeni – Whole Foods (v lasti Amazona), Nordstrom in Gamestop zdaj sprejemajo Bitcoin in tri druge vrste digitalnega denarja. Ta integracija se izvede prek Mreža Flexa s pomočjo dvojčkov.

BAKKT določi julijski datum za Bitcoin terminske pogodbe

BAKKT se pripravlja na preizkus sprejemljivosti uporabnika

Terminske pogodbe BAKKT za Bitcoin naj bi se začele prodajati julija. Nove posodobitve podjetja BAKKT opisujejo fazo testiranja uporabnikov za Bitcoin terminske pogodbe, ki vključuje njihove lastne skrbniške rešitve. BAKKT je težko pričakovan, odkar ga je napovedal ICE (medcelinska izmenjava), in kot ena glavnih metod za institucionalne vlagatelje pridobivanje kriptovalut.

Microsoft uporablja Bitcoin za identiteto

Microsoft začenja prvo orodje za decentralizirano identiteto neposredno na bitcoin blockchain. To orodje, ki se trenutno imenuje Ion, različnim podjetjem omogoča sprejemanje univerzalnih prijav brez ogrožanja uporabniških podatkov. To pomeni prvi večji razvoj Microsofta v tem prostoru (prejšnji razvoj je bil osredotočen predvsem na promocijo Microsoftove storitve v oblaku Azure).

V Microsoftu imamo sisteme, ki vam omogočajo dovoljenja v okviru podjetja, izdelka, imenovanega Active Directory, za katerega menimo, da bi morali biti sposobni prepoznati tudi te DID-je.

Rhodes, Fundacija za digitalno identiteto

Vzdrževanje Binance (začasna ustavitev trgovanja, pologa in umika)

Binance bo 15. maja opravil redno vzdrževanje sistema, da bi izboljšal varnost sistema (nekaj, kar se je drastično izboljšalo po Binance Hacku). Mnogi pričakujejo, da bo to vplivalo na ceno različnih altcoinov zaradi velikosti in vpliv borze Binance.

Binance bo izvedel načrtovano nadgradnjo sistema, ki se začne 15. 5. 2019, 03:00 (UTC). Nadgradnja bo trajala približno 6-8 ur.

Obvestilo Binance

Samsung bo uvedel kripto funkcije na proračunskih telefonih Galaxy

V začetku letošnjega leta je Samsung svojim vodilnim telefonom S10 (skupaj s podporo za Enjin Wallet) dodal zaščito za strojno denarnico, ki stane v dragih $ 1000 USD.. Samsung je zdaj porabili to za proračunske telefone, Samsung Blockchain Keystore izpostavili bolj proračunsko ozaveščenim uporabnikom.

»Zmanjšali bomo ovire za nove izkušnje s postopnim širjenjem števila modelov Galaxy, ki podpirajo funkcije veriženja blokov. Ciljne države storitev bomo razširili tudi po Koreji, ZDA in Kanadi. ”

Chae Won-cheol, višji generalni direktor

SEC preučuje začetne borzne ponudbe

To ne bi smelo nikogar presenetiti – SEC zdaj preučuje zakonitost začetnih borznih ponudb (IEO). Prodaja žetonov je bila lani postavljena pod drobnogled, ker morda obstajajo varnostni elementi, ki zahtevajo registracijo pri SEC. IEO so bistveni prodajni žetoni, prodani na centralizirani borzi, z dostopom na tisoče potencialnih kupcev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me