Yobit Exchange Review and Guide 2020

YoBit je borza kriptovalut, ki se je začela leta 2014 in je ena najstarejših na trgu. YoBitova filozofija je, da stvari ostanejo preproste. Borza ponuja promptno trgovanje samo na relativno intuitivni in nezapleteni platformi. Izmenjava je priljubljena po vsem svetu, še posebej velika skupnost pa je v Rusiji in Evropi. Vendar YoBit ponuja nekatere edinstvene funkcije, ki niso povezane s trgovanjem, kot so naložbeni načrti, igra s kockami in stalne priložnosti, da lahko uporabniki zaslužijo brezplačne kriptovalute..

Borza, registrirana v Panami kot YoBiCrypto Corp, je ustvarila skupino evropskih razvijalcev, ki so se navduševali za kriptovalute. Po navedbah CoinMarketCap Yobit ima obseg trgovanja več kot 50 milijonov USD vsakih 24 ur

V tem pregledu si ogledamo različne značilnosti izmenjave YoBit in uporabnikom damo navodila, kako začeti. Preverimo tudi, ali je YoBit zanesljiva in varna izbira za trgovce s kriptovalutami v letu 2020.

Ključne funkcije

 • Brez posebnih pristopov: YoBit se od svojih konkurentov loči s preprostostjo. Ta pojem enostavnosti je razviden tudi v njegovem vmesniku. Ko se prijavite, se vse potrebne funkcije in informacije prikažejo jasno in so lahko dostopne v enem kliku.
 • KYC ni potreben: Za registracijo računa niso potrebni postopki KYC in ne zbirajo nobenih podatkov od uporabnikov. Cilj borze je zaščititi anonimnost uporabnikov ter spoštovati njihovo zasebnost in zaupnost. Novi uporabniki se lahko registrirajo s svojim elektronskim sporočilom in začnejo trgovati v nekaj minutah.
 • Edinstvene značilnosti: Borza ima poleg promptnega trgovanja tudi edinstvene funkcije, kot so InvestBox, igra s kockami, FreeCoins, “YoPony“In sodelovanje s forumi CryptoTalk itd.

Oglejmo si njihove glavne edinstvene značilnosti.

InvestBox – preprost vodnik

Po podatkih YoBita InvestBox omogoča uporabnikom, da povečajo svoj portfelj in potencialno zaslužijo od 0,1% do 7% na dan. Namen InvestBox-a je premostiti vrzel med trgovci s kriptovalutami in razvijalci, tako da slednjim pomaga popularizirati svoj kovanec in tako lahko trgovci izkoristijo njegovo priljubljenost. Borza trdi, da so plačila iz teh načrtov iz posebnega sklada, ki se polni s provizijami, ki jih zasluži borza. Uporabniki lahko kadar koli dvignejo svoja sredstva iz načrtov, dvigi pa niso predmet provizij, ki jih je treba plačati borzi.

Načrti se razlikujejo glede na to, koliko kovancev lahko zaslužite, minimalni znesek naložbe in potreben čas ter dejanja, potrebna za pridobitev plačil. Kot je razvidno iz spodnje slike, ima vsak načrt InvestBox svoja “pravila”, kot sledi:

 • Kovanec: vrsta kriptovalute, ki jo je treba vložiti
 • Odstotek: odstotek, ki ga boste dobili
 • Obdobje: Kdaj boste prejeli plačila npr. dnevno, tedensko itd.
 • MinInvest: Potrebna je minimalna naložba
 • MaxInvest: največ, kar lahko vložite
 • Ukrep: Kateri ukrepi so potrebni za pridobitev plačil. Če za primer vzamemo YOMI na spodnji sliki »YOMI / BTC: 10 nakupnih poslov + nobena YOMI prodaja + BTC: 10 ds« pomeni, da morajo uporabniki: (1) žetone YOMI kupiti 10-krat na trgu YOMI / BTC; (2) ne morejo prodati svojih žetonov YOMI, dokler ne prejmejo plačila; in (3) igrajte DICE igro 10-krat (čeprav ni pomembno, ali boste zmagali ali izgubili).
 • Stanje: ali je načrt aktiven ali ne.

InvestBoxUporabniki lahko izbirajo med različnimi načrti na borzi InvestBox

Igra s kockami in YoPony

Priljubljena funkcija na borzi je njihova igra s kockami, pri kateri uporabniki ugibajo, ali bo prihajajoča kocka manjša od 48 ali več kot 52. Kot je omenjeno v razdelku InvestBox, lahko nekateri načrti od uporabnikov zahtevajo, da igrajo to igro za določeno število krat. YoPony je kripto dirkalna igra, kjer uganite, kateri konj bo zmagal na dirki.

FreeCoins – kako zaslužiti kriptovalute na YoBit

Da bi spodbudil več ljudi k trgovanju na YoBit, borza daje brezplačne kovance za uporabnike, ki izmenjujejo borzo v družabnih omrežjih. Vse, kar morajo uporabniki storiti, je, da izberejo, kateri brezplačni kovanec želijo dobiti, in kliknejo »Pridobi brezplačne kovance«.

FreeCoinsFreeCoins uporabnikom omogoča, da zaslužijo kriptovalute

Nato v pojavnem oknu izberite, ali želite objaviti svojo objavo na Twitterju, Facebooku ali Vkontakteju. Nato boste samodejno preusmerjeni na vaše spletno mesto v družabnih omrežjih, da objavite objavo. Nato boste morali povezati svojo objavo prilepiti v naslovno vrstico in pritisniti »Preveri«, da bo YoBit lahko preveril, ali ste objavili.

Pojavno oknoPojavno okno vas bo pozvalo, da objavite in vstavite naslov objave za preverjanje

YoBit CryptoTalk kampanja – še en način zaslužka brezplačnih kriptovalut

Yobit ima tudi nagradno akcijo CryptoTalk.org, forum za kriptovalute, kjer lahko ljudje zaslužijo Bitcoin z vključevanjem v razprave. YoBit bo uporabnike nagradil z 0,00001 BTC na objavo, do 30 objav na dan. Ko objavite, boste morali vnesti svoj ID CryptoTalk v Stran kampanje CryptoTalk za preverjanje vaših objav. Po preverjanju s strani moderatorjev na forumu CryptoTalk bodo nagrade prejele upravičene objave in to boste lahko poslali neposredno na svoje BTC stanje na borzi.

Stran kampanje CryptoTalkStran kampanje CryptoTalk

Podprte kriptovalute

YoBit ponuja trgovanje za več kot 442 kriptovalut, kar je več kot dvakrat več od konkurentov, kot je borza Binance. Sem spadajo nekateri altcoin-i, ki so razmeroma neznani, zaradi česar je ena od edinih možnosti, ki so na voljo resnim altcoin trgovcem.

Izstopa tudi borza YoBit, saj je na voljo število trgovalnih parov. Ima več kot 4.600 trgovalnih parov največ trgovalnih parov katere koli borze na trgu po navedbah CoinGecko.

Podprte valute in načini plačila

YoBit sprejema USD in RUB (ruski rubelj). Kar zadeva načine plačila, borza sprejema depozite Visa / Mastercard, AdvCash, Payeer, Perfect Money, Capitalist, Yandex in kriptovalute..

YoBit pristojbine

Pristojbine za polog in dvig

Depoziti na borzi so brezplačni za večino glavnih načinov plačila, kot so nakazila Visa / Mastercard ali kriptovalute. Za dvige pa se lahko provizije gibljejo od 0.0005 za kriptovalute do 7% (USD) pri Payeerju ali 6 USD in 5% pri kreditnih karticah.

Tukaj je seznam provizij za polog in dvig YoBit.

Provizije za trgovanje

YoBit zaračuna 0,20% za vsako naročilo za nakup in prodajo na borzi. V primerjavi s tekmeci je to na splošno povprečno. Nekatere borze, kot sta KuCoin ali OKEx, zaračunajo nekoliko manj pri 0,10%, druge borze, kot je Coinbase Pro, pa veliko več po 0,50% in druge provizije..

Podprte države

Exchange je na voljo uporabnikom z vsega sveta, vključno z ZDA. Borza podpira mednarodno stranko in podpira angleški, ruski in kitajski jezik. Ena od njihovih edinstvenih lastnosti je klepet v živo v stranski vrstici, kjer lahko sproti klepetate z drugimi trgovci. Klepet v živo je na voljo v angleščini, nemščini, arabščini, kitajščini in ruščini.

Klepet v živoKlepet v živo

Varnost – Ali je YoBit varen?

YoBit ima dobre rezultate v nobenem vdoru v 6 letih, odkar je bil lansiran. Borza ima naslednje funkcije za zaščito svojih uporabnikov.

Potrditev prijave po e-pošti: Po prijavi v Exchange vam bodo poslali e-poštno sporočilo, da ste se uspešno prijavili, skupaj s podrobnostmi vaše prijave, kot so vaš naslov IP, lokacija in čas prijave. To pomeni, da boste obveščeni, če se je nekdo drug napačno prijavil v vaš račun.

Dvofaktorska overitev (2FA): Uporabniki lahko v svojih telefonih nastavijo aplikacijo Google Authenticator, ki jo bodo uporabljali z Exchange. Torej, ko uporabnik nakaže ali dvigne denar, mora za vnos zahteve vnesti tudi enkratno geslo.

Zamrzni dvige: Edinstvena funkcija, funkcija zamrznitve dvigov, se lahko izkaže za zelo koristno, če sumite, da je bil vaš račun vdran. Na strani z nastavitvami lahko izberete »Zamrzni dvige z mojega računa (sumim, da vdrem)«. Po izbiri te možnosti bi bili morebitni dvigi z borze zamrznjeni in uporabniki lahko dvige znova omogočijo samo s pomočjo za podporo strankam.

Zamrzni dvigeZamrzni dvige

Zavarovalni sklad: Na strani za podporo obstaja možnost, da od zavarovalnega sklada zahtevate odškodnino.

Zavarovalni skladZavarovalni sklad

O zavarovalnem skladu ni znanih veliko podrobnosti. Toda po naših raziskavah je borza januarja 2019 utrpela 51-odstotni napad in po navedbah YoBita je utrpele izgube pokril zavarovalni sklad borze.

Ocenjeno 130417 kovancev ETC, izgubljenih zaradi 51% napada.

Pokrita bo iz zavarovalnega sklada Yobit, omogočeni so tudi odpisi / dvigi ETC.

Hackerjev ETC naslov: https://t.co/PQj2rDxkrU

IP-ji: 2001: 67c: 2660: 425: 24: 0: 0: 88e, 2001: 67c: 2660: 425: b: 0: 0: cd7 (VPN)

– Yobit.Net (@YobitExchange) 9. januarja 2019

Uporabniška izkušnja

Borza s svojo preprostostjo resnično popelje na naslednji korak. Tako zelo, da na borzi ali drugje praktično ni na voljo nobenih vadnic ali navodil. Torej, če so uporabniki zmedeni glede funkcij in funkcij borze, bodo morali poiskati zunanja spletna mesta, sami ugotoviti ali vprašati aktivno in koristno skupnost YoBit. Ker pa je vmesnik zelo preprost in sam po sebi razumljiv, bi morali biti najbolj izkušeni trgovci dokaj enostavno obvladati uporabo YoBita in morda uvideti njegov pristop brez napak.

Kako se registrirati za račun YoBit

Registracija je preprosta. Vklopljeno Glavna stran YoBita, preprosto kliknite »Registracija«, izpolnite obrazec in kliknite »Registracija«.

Registracija YoBitRegistracija YoBit

Nato boste prejeli e-poštno sporočilo z zahtevo, da kliknete njihovo povezavo, da aktivirate svoj račun. Na spletni strani izberite »Aktiviraj« in že ste pripravljeni!

Postopek registracije je bil zelo preprost in za račun smo se lahko registrirali v manj kot 10 minutah.

Kako položiti in dvigniti kriptovalute na YoBit

Depoziti

V zgornji vrstici kliknite »Denarnice«, da si ogledate stanje. Izberite kovanec, ki ga želite položiti, in kliknite »+«. Pojavi se pojavno okno, ki prikazuje naslov kriptovalute in kodo QR. Od tam bodisi vnesite naslov bodisi skenirajte kodo QR z denarnico, iz katere želite poslati.

Deponiranje kriptovalutDeponiranje kriptovalut

Umiki

Dvigi na YoBitu so prav tako preprosti. V zgornji vrstici kliknite stran »Denarnice«, izberite kovanec, ki ga želite dvigniti, in kliknite »-«. Pojavi se pojavno okno za vnos vašega naslova za umik in količine, ki jo želite dvigniti. YoBit bo samodejno izračunal plačilne stroške dviga in prikazal znesek, ki ga bo prejemnik dejansko dobil. Nato kliknite »zahteva za umik«.

Umik kriptovalutUmik kriptovalut

Pomoč strankam

YoBit je naletel na nekaj polemik z uporabniki, ki se pritožujejo, da se Exchange počasi odziva na zahteve na njihovi strani za podporo. Iz uporabe borze lahko vidimo, da so ta komentar vzeli na vrsto in poskušali izboljšati. Stranke YoBit lahko dobijo podporo na naslednje načine:

 • Na njihovo stran za podporo pošljite vstopnico za podporo strankam;
 • Vprašajte skupnost v klepetu v živo na stranski vrstici borze;
 • V svojem telegram klepetu pošljite skrbnika ali vprašajte na glavni strani; in
 • Obrnite se na njihov uradni račun za podporo @YbtSP na Telegramu (trenutno v preskusnem načinu).

Da bi preizkusili njihovo službo za stranke, smo poskusili prositi za pomoč z uporabo vseh zgoraj omenjenih metod. Na strani za podporo smo v manj kot 10 minutah dobili odgovor, kar je precej impresivno. Odgovore smo dobili tudi od drugih uporabnikov YoBita v skupnosti Telegram in klepeta v živo, ki so nam bili v veliko pomoč.

Podpora strankam YoBitPodpora strankam YoBit

Zaključek: Ali je YoBit varna in zakonita izmenjava?

YoBit zagotovo izpolnjuje svoj ugled, da stvari ostane preproste. Tu je nekaj prednosti in slabosti borze, ki temelji na naših raziskavah in uporabniški izkušnji.

Prednosti

 • V primerjavi z drugimi borzami imajo dolgo zgodovino in izkušnje brez vdorov.
 • Prijava je preprosta in jo je mogoče izvesti v 10 minutah.
 • Čist in razmeroma intuitiven vmesnik.
 • Ogromno število trgovalnih parov je dobra izbira za resne navdušence nad altcoin-i.
 • Zelo odzivna podpora strankam.

Slabosti

 • Ponuja samo promptno trgovanje in druge funkcije, ki niso povezane s trgovanjem, kot sta InvestBox ali FreeCoins.
 • Skoraj nobenih informacij o sebi ali vadnicah na njihovi spletni strani. Informacije o borzi smo morali poiskati iz zunanjih virov ali pa si jih sami predstavljati.

Vse skupaj je YoBit primeren za uporabnike, ki imajo vsaj nekaj izkušenj s trgovanjem s kriptovalutami ali resne navdušence nad altcoini. YoBit ima dober varnostni zapis z običajnimi varnostnimi funkcijami, ki se pričakujejo od kakršne koli zakonite zamenjave. YoBit je zagotovo izmenjava, ki si jo je vredno ogledati.

Pogosta vprašanja

Kje najdem YoBit na družbenih omrežjih?

YoBit lahko najdete na Twitter in Telegram, kjer imajo eno največjih skupnosti z več kot 77.000 člani Angleški kanal. Borza ima tudi Ruski kanal Telegram.

Ali lahko na borzi YoBit najdem še kakšen pregled?

Spletne strani, kot so Trustpilot, Blocknomi in Cryptocompare so napisali tudi podrobne ocene o YoBitovih lastnostih in funkcijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me