2021 m. Ripple Price analizė (giluminė apžvalga)

XRP kainų prognozė 2021 m

Pasidalinsime viršumi Ekspertų prognozės apie „Ripple“ 2021 m.

Perskaitykite mūsų „Ripple XRP 2021“ kainų analizę

Kriptovaliuta ir toliau gilinosi į visuomenės sąmonę per 2020 metus, o per metus buvo atidarytas rekordinis skaičius naujų piniginių. Nepaisant to, kad dabar egzistuoja tūkstančiai žetonų, dauguma atsitiktinių investuotojų gali įvardyti tik keletą.

Be „Ether“ ir „Bitcoin“, vėl ir vėl atsiranda vienas vardas – „Ripple“. 2012 m. Pradėta gaminti „Ripple“ gimtoji kriptovaliuta „XRP“ tvirtai įsitvirtino kaip vienas iš geriausių šios pramonės simbolių, o rašymo metu ji buvo ketvirta pagal dydį kriptovaliuta pagal rinkos kapitalizaciją..

„Ripple“, dažnai vadinamas „bankininkų kriptografija“, veikia ir kaip kriptovaliuta, ir kaip skaitmeninis mokėjimų tinklas finansinėms operacijoms atlikti. Pavadinimas „Ripple“ iš tikrųjų reiškia įmonę, kuri įsteigė „RippleNet“ – mokėjimų tinklą, kurio tikslas – palengvinti tarptautinį atsiskaitymą už mokėjimus ir turto mainus finansų įstaigoms. Gimtoji prieigos raktas, kuris veikia sistemoje, yra XRP – kuris dažnai yra klaidinamai žinomas kaip „Ripple“ – būtent tai yra mūsų „Ripple“ kainų analizės 2021 m. Objektas..

Pastarieji dvylika mėnesių buvo įdomus laikas XRP. Metai prasidėjo apytiksliai po 0,19 USD ir toliau stabiliai augo tol, kol įvyko COVID-19 pandemija ir sukrėtė finansų rinkas. Nuo tada XRP vertė labai svyravo. Metų pabaigoje jis susikaupė, kai teisiniai klausimai beveik per naktį sunaikino pelną ir grąžino daugiau ar mažiau tą pačią kainą, kuria prekiavo 2020 m. Sausio mėn..

Taigi ar „Ripple“ vis dar yra gera investicija? Šioje 2021 m. „Ripple“ kainų analizėje bus apžvelgtas žetono ateities potencialas, apsvarstyti veiksniai, turintys įtakos XRP vertei, ir patikrinta, ką gali pasakyti kai kurie pagrindiniai pramonės duomenys.

Turinys

Ripple – apžvalga

Ripple price judėjimo istorija

Ripple 2020 m

Ekspertų prognozės apie „Ripple“ 2021 m

Ar turėtumėte investuoti į „Ripple“ 2021 m?

Išvada

Ripple price analysis 2021 – DUK

Ripple – apžvalga

Atliekant „Ripple“ kainų analizę 2021 m., Būtina atidžiau pažvelgti į tai, kas yra „Ripple“ ir kokios savybės ją išskiria iš daugybės kitų rinkoje esančių kriptovaliutų..

Be abejo, neišvengiama, kad visi altcoins vienaip ar kitaip bus lyginami su Bitcoin. Tačiau, išskyrus tai, kad abu žetonai gali veikti kaip skaitmeninė valiuta, „Ripple“ yra labai skirtingas žvėris nuo „Bitcoin“. Tinklas veikia ne tik skirtingai, bet ir „Ripple“ atsiradimo priežastis skiriasi nuo pirmtako.

„Ripple“, kaip jau minėjome, iš tikrųjų yra „RippleNet“ mokėjimų platformos pavadinimas. Nors „Bitcoin“ buvo sukurtas kaip „peer-to-peer“ mokėjimų tinklas, „Ripple“ tikslas buvo pasiūlyti vientisą, žaibišką operacijų platformą bankams ir finansinėms institucijoms. Todėl „RippleNet“ gali būti vertinama kaip mokėjimo atsiskaitymo, turto mainų ir perlaidų sistema, veikianti panašiai kaip galiojantis tarptautinių pinigų pervedimų standartas: SWIFT.

XRP yra „Ripple“ tinkle naudojamo prieigos rakto pavadinimas ir yra skirtas veikti kaip bendra valiuta, pervedant lėšas tarp skirtingų „fiat“ valiutų. Dauguma esamų atsiskaitymo sistemų remiasi JAV doleriu kaip pagrindine valiuta, tačiau tai reikalauja valiutos keitimo mokesčių ir gali užtrukti kelias dienas. Naudojant XRP, o ne USD, keitimo mokesčiai sumažinami iki minimumo ir pervedimai tarp valiutų gali būti atliekami per kelias sekundes. Natūralu, kad dėl to susidomėjo keli bankai ir finansinės institucijos, įskaitant „Fidor Bank“, „Santander“, Australijos Sandraugos banką ir keletą žymių Japonijos bankų..

„Ripple“ taip pat skiriasi nuo „Bitcoin“ tuo, kaip patvirtinamos operacijos. Pastarasis naudoja darbo koncepcijos įrodymą, kai mazgų tinklas sprendžia blokų grandinės lygtis ir yra apdovanojamas BTC, o „Ripple“ tinklas naudoja unikalų paskirstyto sutarimo mechanizmą, o tai reiškia, kad tinklo serveriai ar mazgai bendru sutarimu nusprendžia dėl tinkamumo ir autentiškumo. sandorį.

Skirtingas „Ripple“ veikimo būdas taip pat reiškia, kad žetonų atleidimo mechanizmas skiriasi nuo „Bitcoin“. Nors BTC žetonai pridedami kaip atlygis kalnakasiams, valdantiems blokų grandinę, „Ripple“ XRP yra išleidžiamas per išmaniąsias sutartis. Iš tikrųjų egzistuoja 100 milijardų XRP žetonų, kurių didelę dalį „Ripple“ laiko depozitu. Tada įmonė kiekvieną mėnesį išleidžia ne daugiau kaip 1 milijardą žetonų, norėdama paremti operacijas ekosistemoje, o nepanaudoti žetonai grąžinami į depozitą..

Popieriuje „Ripple“ tikrai atrodo kaip verta investicija, ypač turint omenyje tai, kad kelios garsios finansų įstaigos pareiškė palaikančios šią technologiją. Tačiau, kaip pamatysime, yra ir kitų veiksnių, į kuriuos reikia atsižvelgti sprendžiant, ar pridėti XRP prie savo portfelio, ar ne. Šia „Ripple“ kainų analize 2021 m. Siekiama atidžiau pažvelgti į šiuos veiksnius ir jų potencialą paveikti būsimus kainų pokyčius.

Ripple price judėjimo istorija

Geras bet kokios „Ripple“ kainų analizės 2021 m. Pagrindas yra ankstesnių metų kainų pokyčių retrospektyva. Tai dažnai sukels užuominų, kaip tam tikri veiksniai gali paveikti XRP vertę.

Istorinė XRP vertės trajektorija atrodo labai skirtinga nei kitų žymių kriptovaliutų. Daugelis žetonų pradeda gyvenimą su labai maža verte, tačiau kriptos, tokios kaip „Bitcoin“ ir „Ether“, po metų ar dvejų greitai pradėjo stabiliai kilti. Kita vertus, „Ripple“ išliko beveik plokščia iki 2017 m. – beveik po penkerių metų nuo jos įkūrimo. Tų metų gegužę jis pasiekė aukščiausią 0,34 USD kainą, prieš pradėdamas meškų bėgimą, kurio liepą jis nukrito iki 0,16 USD.

Tačiau iki 2017 m. Pabaigos XRP susibūrė ir gruodį pasiekė paritetą su JAV doleriu, gavus žinių, kad kelios finansų įstaigos pasirašė „RippleNet“. Kainos toliau sparčiai augo, kol galiausiai 2018 m. Sausio mėn. Pasiekė visų laikų rekordą – 3,08 USD.

Rekordinis kainų šuolis buvo trumpalaikis, tačiau XRP vertė iki 2018 m. Vasario 4 d. Smuko iki 0,66 USD. Žemėjimo tendencija tęsėsi visus metus, o XRP 2018 m. Prekybą užbaigė 0,37 USD. „Ripple“ viskas išliko gana nevykusi per visus 2019 metus, o kainos paprastai svyravo apie 0,30 USD, prieš nukritus žemiau 0,20 USD, kol dar nebuvo metų.

banguojančių kainų diagrama

Ripple 2020 m

Nepaisant to, kad COVID-19 yra apskritai anomalija finansų rinkose, XRP rezultatai per pastaruosius dvylika mėnesių yra svarbus aspektas atliekant „Ripple“ kainų analizę 2021 m..

Po šiek tiek silpnų 2019 m. XRP metus pradėjo prekiauti maždaug 0,17 USD. Tačiau investuotojai pradėjo šilta nuo „bankininkų kriptovaliutos“, o kainos pradėjo šliaužti ir siekti 0,30 USD dar prieš prasidedant pandemijai, kainos vėl pakilo. Tada „Ripple“ žetono vertė nukrito net iki 0,12 USD, kol vasarą viskas šiek tiek pagerėjo. „XRP“ per ateinančius kelis mėnesius demonstravo tam tikrą atsparumą, o lapkričio mėnesį surinko didžiausią kainą per metus – 0,61 USD. Gruodžio mėn. Viskas vis dar atrodė perspektyvi XRP, kol ieškinys prieš „Ripple Labs“ per kelias dienas perdavė žetono vertę daugiau nei 50%.

Ar galėtumėte apsvarstyti galimybę investuoti „Ripple XRP“?

SEC ieškinys

Vienas iš pagrindinių bet kurios „Ripple“ kainos analizės 2021 m. Veiksnių bus teismo sprendimo, įvykusio 2020 m. Gruodžio 22 d., Nuosprendis. „Ripple“ buvo pareikalauta atlikti investicijas neturint tinkamų licencijų. vertybiniais popieriais, todėl jiems taikomi atitinkami reglamentai. „Ripple Labs“ bandė teigti, kad XRP yra valiuta ir jos nereikia registruoti kaip investicinės sutarties, tačiau nesėkmingai. Iškart po sprendimo XRP vertė sumažėjo daugiau nei 30% ir dar neturi jokių atsigavimo ženklų – rašymo metu svyravo apie 0,27 USD. Remiantis SEC sprendimu, „Ripple“ vykdantysis direktorius Bradas Garlinghouse ir buvęs generalinis direktorius Chrisas Larsenas taip pat buvo apkaltinti vertybinių popierių įstatymo pažeidimu..

Vienas iš „Ripple“ teisininkų pasisakė prieš sprendimą, kuris gali turėti platesnės įtakos kriptovaliutų rinkai: "SEC visiškai neteisingai vertina faktus ir įstatymus, ir mes esame įsitikinę, kad galiausiai nugalėsime prieš neutralų faktų ieškotoją," jis pasakė. Tačiau, kaip yra, „Ripple“ siekia būti pašalinta iš valiutos keityklų, nebent jie taip pat būtų įregistruoti kaip vertybinių popierių biržos. Po nutarimo p. Garlinghouse norėjo pabrėžti, kad XRP kriptovaliuta buvo atskirta nuo „Ripple“, tačiau atrodo, kad kai kuriuose kampuose į tai buvo labai nepastebėta..

Natūralu, kad šis sprendimas gali turėti rimtų pasekmių XRP kainų pokyčiams 2021 m., Ypač jei tarptautinės biržos pradės išbraukti kriptovaliutą. Todėl tai yra nuolatinis veiksnys atliekant bet kokią „Ripple“ kainų analizę 2021 m., O visiems investuotojams, ketinantiems įtraukti XRP į savo portfelius, patariama atidžiai stebėti procedūras..

Ekspertų prognozės apie „Ripple“ 2021 m

Vienas iš būdų paįvairinti „Ripple“ kainų analizę 2021 m. Yra rinkti nepriklausomas nuomones apie XRP ateitį. Atsižvelgiant į tai, toliau pateikiamos naujausios prognozės ir nuomonės apie kai kuriuos žinomus balsus iš kriptos sferos.

Kripto jautis

Populiarus analitikas „Crypto Bull“ atmetė naujausias „XRP“ teisines problemas ir buvo vienas iš nedaugelio pramonės atstovų, įsipareigojusių atlikti „Ripple“ kainų analizę 2021 m., Reikalaudamas, kad „Ripple“ kaina iki 2021 m. Sausio mėn. sulaužydamas 100 USD vėliau tais metais. Aiškindamas šio optimizmo priežastis, Crypto Bull citavo XRP diagramas ir ankstesnius fraktalus; Socialinės, ekonominės ir piniginės aplinkybės; precedento neturintis ilgalaikio turto poveikis ir paklausa. Jis apibūdino XRP pirkimą už kainą iškart po paskutinių teisinių veiksmų kaip nuovokių investuotojų „galimybę“.

Kripto ISO

Kitas pramonės analitikas, žinomas Crypto ISO pseudonimu, pasiūlė, kad nors SEC sprendimas gali būti „Ripple“ katastrofa, jo kritimo vertė gali būti beveik išlyginta. „XRP tikriausiai kyla. Ar protinga ką nors sutrumpinti po tokio didelio kritimo su jau paskelbtomis naujienomis? “ jis pasakė. „Nežinote, kas iš tikrųjų yra buliaus atvejis, ir jo neliesčiau, bet taip pat nebandysiu melžti daug daugiau trumpuoju.“

Patikima kriptografija

Remdamasis SEC nutarimu ir ką tai reiškia „Ripple“, žinomas prekybininkas ir pramonės komentatorius, žinomas kaip „Credible Crypto“, nurodė, kad didžiulis susidomėjimas XRP kyla ne iš JAV. „90%„ Ripple “klientų nėra JAV. 90 procentų XRP prekybos apimties procentas vyksta biržose už JAV ribų. XRP NĖRA saugumas Singapūre, JK, Šveicarijoje ir Japonijoje. Jei manote, kad SEC atvejis siunčia XRP į 0 USD, galbūt negalvojate objektyviai. XRP yra pasaulinis “, – sakė jis, iš tikrųjų pasiūlęs, kad ateinančiais mėnesiais bus daug vilties dėl XRP, ir pabrėžė pagrindinį bet kokios„ Ripple “kainos analizės 2021 m..

„Neko Z“

Tačiau daugelis ekspertų labai atsargiai vertina „XRP“ ateitį, o „Coindust“ generalinis direktorius ir kriptovaliutų analitikas Neko Z pabrėžė, kad nors didžioji dalis „XRP“ klientų bazės slypi už JAV ribų, „XRP“ valdymas yra JAV piliečiai, taip pat ir korporacija. “. Ji pridūrė, kad „jei SEC mano, kad tai yra saugumas, biržos, kurios bendrauja su JAV klientais, turės išbraukti. Nepasakyčiau, kad tai 0, bet vis tiek tai yra didelė problema “.

Francesas Coppola

Vienas pramonės ekspertas, kuris netraukė smūgių, yra ekonomistas Francesas Coppola, kuris dažnai rašo „Forbes“ ir „Financial Times“. "Manau, kad tai pabaigos pradžia," Ji pasakė "Investuotojai jau dabar kuo greičiau išleidžia XRP." Tačiau atsižvelgiant į tai, kad M. Coppola visada buvo šiek tiek kritiška Ripple atžvilgiu, todėl jos komentarai šiuo atžvilgiu gali būti vertinami kaip šiek tiek išankstiniai..

Veiksniai, turintys įtakos „Ripple“ kainai:

veiksniai, turintys įtakos kainų bangavimui

Teisiniai veiksniai

Kaip diskutavome, „Ripple“ 2020 m. Pabaigoje susidūrė su gana didelėmis teisinėmis bėdomis, kurių visos pasekmės dar gali būti neįvertintos. SEC nutarimas reiškia, kad XRP yra klasifikuojamas kaip prekybinis vertybinis popierius, o ne valiuta, o tai savo ruožtu reiškia, kad, skirtingai nei dauguma kitų kriptovaliutų, juo negalima prekiauti biržose, kurios nėra specialiai registruotos kaip JAV vertybinių popierių biržos..

Nors tai gali skambėti pražūtingai, investuotojai neturėtų būti per greitai nurašę XRP – prieigos raktas yra itin populiarus už JAV ribų, o „Ripple“ mokėjimų tinklas vis dar tarnauja savo tikslui didelėms finansinėms institucijoms. Nors galime tikėtis, kad XRP kaina dar kurį laiką išliks nedidelė, tačiau žema kaina suteikia jai daug galimybių augti.

Bitcoin

Visų kriptovaliutų kainos yra vienaip ar kitaip susietos su Bitcoin. Originali kriptovaliuta yra laikoma kriptografinės rinkos nuotaikos vertinimo kriterijumi, ir tai, kaip rezervinės valiutos, de facto vaidmuo reiškia, kad viskas, kas reikšmingai veikia BTC vertę, turės įtakos likusiai rinkai. Kaip atskirą klausimą, investuotojai taip pat norės stebėti, kaip Bitcoiną gali paveikti naujausias SEC sprendimas, nes jau sklando gandai, ar kitos kriptovaliutos gali sulaukti tokio paties likimo kaip ir XRP.

Su kriptovaliuta susiję reglamentai

Mes jau matėme, kaip reguliavimo pokyčiai gali turėti didžiulę įtaką kriptovaliutos kainai. Todėl tai yra svarbus bet kokios 2021 m. „Ripple“ kainos analizės veiksnys, ypač atsižvelgiant į SEC sprendimą. Pavyzdžiui, jei kitos jurisdikcijos, esančios už JAV ribų, paseks šiuo pavyzdžiu ir perklasifikuos XRP, tai gali turėti pražūtingų pasekmių. Tačiau palankūs reguliavimo pokyčiai gali turėti priešingą poveikį. Kripto investuotojai, neatsižvelgdami į tai, ar jie 2021 m. Pasirenka investuoti į „Ripple“, norės atidžiai stebėti bet kokius pokyčius, ypač tuos, kurie vyksta ES.

Pirkėjų paklausa

Pasiūla ir paklausa yra viskas investuotojams. „Ripple“ sąranka skiriasi, palyginti su kitomis kriptovaliutomis, nes „Ripple“ (įmonė) deponuoja didžiulius XRP kiekius, kiekvieną mėnesį išleisdama tam tikrą sumą, prieš išimdama likutį. Rašymo metu teigiama, kad apyvartoje yra daugiau nei 40 milijardų XRP žetonų, kurių nežinoma, tačiau potencialiai didelė dalis "nelikvidūs arba kuriems taikomi dideli pardavimo apribojimai", pasak Messari. Neišvengiamai, atsižvelgiant į SEC sprendimą, pirkėjų paklausa sumažėjo, tačiau, kaip matėme, daugelis pramonės ekspertų tikisi, kad artimiausiu metu investuotojai dar kartą sušils iki XRP.

Pasirengę investuoti „Ripple XRP“?

Ripple kainos analizė 2021 m

Atlikti „Ripple“ kainos analizę 2021 m. Yra keblus verslas, atsižvelgiant į reguliavimo veiksmus 2020 m. Pabaigoje. Nors kriptografijos analitikai dažnai pasikliauja technine analize, norėdami sužinoti, kaip žetono kaina gali judėti ateityje, svarbi teisinė nutartis, tokia kaip tai, ką patyrė Ripple, yra precedento neturintis įvykis, į kurį suprantama sunku atsižvelgti ieškant modelių XRP diagramos judėjimo aukštumose ir žemumose.

Dėl sprendimo daugumos pagrindinių platformų kainos prognozės XRP 2021 m. Rašymo metu buvo pasenusios, nes kriptografijos pramonė kartu sulaiko kvapą, kad sužinotų, kokia artimiausia „Ripple“ ateitis..

Ar turėtumėte investuoti į „Ripple“ 2021 m?

Svarstant, ar investuoti į XRP 2021 m., Iš tikrųjų yra dvi minčių mokyklos. Iki gruodžio 22 d. 2020 m. Antroji pusė buvo perspektyvi „Ripple“ ir didžioji šio potencialo dalis vis dar išlieka, kalbant apie tinklo ateitį. Kai kurie pramonės ekspertai mano, kad nuosmukis yra ne kas kita, kaip trumpalaikė reakcija, o dėl mažos XRP kainos tai yra puiki galimybė investuoti su minimaliomis išlaidomis.

Tačiau, kaip pabrėžė mūsų „Ripple“ kainų analizė 2021 m., SEC sprendimas gali turėti rimtų pasekmių XRP ir daugelis žymių investuotojų labiau palaiko sulaikymą, kol „Ripple“ ateitis bus šiek tiek aiškesnė. Tikrai būtų kvaila tikėtis bet kokio astronominio augimo iš XRP per ateinančius 12 mėnesių – kai kurie teigė, kad taip buvo dar prieš reguliavimo veiksmus – ir dauguma investuotojų greičiausiai kreipsis į XRP tik kaip diversifikuoto kriptografinio portfelio dalį.

„eToro“ – geriausias brokeris pirkti „Ripple XRP“

„eToro“ per daugelį metų pasirodė esanti patikima pramonėje – rekomenduojame išbandyti.

Virtuali valiuta yra nepastovi. Jūsų kapitalui gresia pavojus.

Ripple kainos analizė – Išvada

Ripple buvo pasiektas rekordinis kainų augimas iki 2020 m. Pabaigos, nes jis puikiai išgyveno COVID audrą. Tačiau SEC sprendimą, kad „XRP“ yra klasifikuojamas kaip prekybinis vertybinis popierius, „Ripple“ gali vertinti tik kaip katastrofą – net patys karštiausi firmos ir jos technologijų šalininkai. Žinoma, nėra jokios „Ripple“ kainų analizės 2021 m. Ribų, kad būtų galima numatyti, kaip tai galėtų paveikti XRP kainą ilgainiui, tačiau visi investuotojai, besidomintys altcoin, turėtų kreiptis į tai atsargiai.

Tikėtina, kad kelis mėnesius XRP kaina neatsigaus ir net tada daug kas priklauso nuo tolesnių pokyčių taikant reguliavimo sankcijas ir tai, kaip reaguoja mainai visame pasaulyje. Tai sakant, „Ripple“ ir „XRP“ vis dar turi daug tikro potencialo, o žetono kaina visada buvo kitokia trajektorija, nei dauguma kitų kriptovaliutų.

Sąžininga sakyti, kad mūsų „Ripple“ kainų analizė 2021 m. Yra švelni, švelniai tariant. Visi, norintys įtraukti XRP į savo portfelį, turėtų suprasti, kad jiems reikės nuolat stebėti, kurie mainai pašalina prieigos raktą iš jų sąrašų, taip pat visus kitus galimus reguliavimo pokyčius..

Ripple price analysis 2021 – DUK

Ar Ripple pakils 2021 m?

Galima sakyti, kad yra skirtingų nuomonių, kalbant apie XRP potencialą per ateinančius 12 mėnesių. Nepaisant pastarojo meto teisinių bėdų, mūsų „Ripple“ kainų analizė 2021 m. Parodė, kad daugelis pramonės ekspertų vis dar tiki „altcoin“ potencialu ir, atsižvelgiant į reikšmingą XRP vertės sumažėjimą 2020 m. Pabaigoje, yra visos galimybės, kad simbolis gali išaugti 2021 m.

Kaip SEC nutartis paveiks „Ripple“ vertę?

SEC sprendimas klasifikuoti XRP kaip vertybinį popierių, o ne valiutą, matė, kad žetono vertė per naktį smuko. Po šio sprendimo keletas garsių JAV biržų pašalino XRP iš sąrašų ir prognozuojama, kad kai kurios tarptautinės platformos paseks tokiu pavyzdžiu. Vargu ar bus verta perskaityti bet kokią 2021 m. „Ripple“ kainų analizę, kuri tiksliai parodys, kaip nutarimas ilgainiui paveiks XRP vertę, tačiau galima sakyti, kad kaina tikriausiai liks prislopinta kelis mėnesius..

Ką ekspertai prognozuoja „Ripple“ 2021 m?

Yra daug pramonės ekspertų ir kriptografinių analitikų, kurie yra pasirengę nurašyti XRP po reguliavimo veiksmų, tačiau, kaip nustatyta mūsų „Ripple“ kainų analizėje 2021 m., Yra daugybė balsų, išreiškiančių optimizmą „bankininko kriptovaliutai“. Pavyzdžiui, „Crypto Bull“ mano, kad per ateinančius metus XRP kaina gali viršyti 10 USD.

Ar verta investuoti į „Ripple“??

2020 m. Gruodžio 22 d. SEC sprendimas tikrai nebuvo sveikintina naujiena „Ripple“, tačiau XRP vis dar liko daugybė gyvybės. „RippleNet“ vis dar palaiko pagrindinės finansų įstaigos visame pasaulyje ir, atsižvelgiant į tai, kad didžioji „Ripple“ klientų dalis yra už JAV ribų, gali būti, kad „XRP“ gali tiesiog atlaikyti audrą. Taigi investuotojams, norintiems diversifikuoti savo kriptografinius portfelius, jie visada turėtų būti galimybė.

Ar dabar geras laikas investuoti į „Ripple“?

Nors mūsų „Ripple“ kainų analizė 2021 m. Galbūt neparengė optimistiškiausio XRP artimiausios ateities paveikslo, taip pat reikėtų pažymėti, kad simbolis baigėsi 2020 m. Žemu laiku, kurio dar nematė ilgą laiką. Tai gali būti geras laikas investuotojams įtraukti XRP į savo portfelius, nes, nepaisant to, kad šiuo metu rizika yra didesnė nei kitų žetonų, žetonus galima įsigyti su minimaliomis išlaidomis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me