Kako kupiti Ripple XRP Coin leta 2021

Valovit kovanec ne zahteva več nobenega uvajanja. Zaradi stopnje rasti se vlagatelji iz dneva v dan s tem seznanjajo digitalna valuta ki je bil izumljen leta 2004, uradno pa predstavljen leta 2012. Eden od razlogov za to je Valovit kovanec priljubljeni so njegovi vlagatelji. Gre za tvegani kapital, v katerega so številna formalna podjetja, vključno z Googlom, vložila v milijone.

Leto 2017 je resnično leto digitalnih valut, kot je Bitcoin in Valovit kovanec. V zadnjih nekaj mesecih se je vrednost teh dveh digitalnih kovancev povečala z izredno običajno stopnjo rasti. Medtem ko je povprečna stopnja rasti Ripple kovancev več kot 75% na dan, vendar je prvotna rast njegove cene glede na dolar več kot 3800% od njegove uvedbe. Zaradi tega vlagatelji zdaj izbirajo XRP za namen vlaganja. Dejansko obstajajo Bitcoini, v katere lahko vlagajo vlagatelji, toda cena Bitcoinov je zdaj zelo visoka, zaradi česar je malim in srednje velikim vlagateljem zelo težko vlagati. Zato je njihova druga izbira Valovit kovanec in zato je Ripple uvrščen na tretjo mesto najbolj priljubljenih digitalnih valut.

Preden začnete brati ta vodnik, preberite naš članek: Je vredno valovitega kovanca vredno kupiti leta 2021?

Lahko jih kupite toliko Valoviti kovanci želite proti EUR, USD, INR, BTC itd. Tako kot Bitcoin ni minimalnega zneska XRP so potrebni za nakup in naložbe za namen investiranja. Večina teh spletnih mest, ki se ukvarjajo z BTC, svojim vlagateljem ponujajo tudi rešitev za nakup XRP. Za nove vlagatelje, ki so jih pritegnili s stopnjo rasti Ripple coin, bi lahko težko vedeli, kako vlagati v Ripple coin in od kod lahko kupi Ripple coin. Zato sem se odločil napisati ta članek in tistim, ki ne vedo, kako kupiti Ripple in kako vlagati vanj, pomagati, da si prislužijo dobiček?

Kako kupiti XRP?

Uradna spletna stran je omenil seznam odobrenih podjetij, od koder lahko kupi Ripple coin z ustvarjanjem računa na spletnih mestih. Vsako spletno mesto ima svoje zahteve in se ukvarja z različnimi valutami. XRP je mogoče zamenjati z vsemi priljubljenimi svetovnimi valutami, vključno z USD, BTC, CAD, JPY, EUR, CNY, ETH in še veliko več. Za pomoč vlagateljem je uradno spletno mesto delilo tudi podrobne pisne vadnice vsakega spletnega mesta. Omenili so tudi seznam bank, ki se ukvarjajo z Ripple kovanci. Torej sploh ni težko najti zanesljivega podjetja, ki bi Ripple kupilo za naložbene namene. Isto spletno mesto, ki vam omogoča nakup Ripple coin, omogoča tudi njihovo prodajo nazaj.

Večina teh spletnih mest, ki vam omogočajo nakup XRP, ima tudi realno časovno stopnjo Ripple in drugih valut. Ta statistika vam omogoča, da oblikujete strategijo in se odločite, kdaj naj kupite in prodate Ripple, da ustvarite prihodek.

Preberite tudi: Kako kupiti ripple xrp coin s kreditno / debetno kartico

Nakup XRP deluje enako kot nakup katere koli druge valute na spletu. Čeprav obstaja veliko spletnih mest in podjetij, od koder lahko kupi XRP najbolj priljubljeni in zanesljivi pa so Bitstamp, GateHub, in Kraken.

Kako kupiti Ripple na Bitstamp?

bitstamp domov

Nakup XRP pri Bitstamp je popolnoma brezplačen. Zaračunali boste samo, ko opravite transakcijo. Registracija na spletnem mestu ne stane več. Razen samo XRP, spletno mesto obravnava tudi BTC, USD in EUR. Torej, za to morate imeti eno od teh valut nakup XRP.

Korak 1: Registrirajte se na spletnem mestu s pomočjo te povezave: https://www.bitstamp.net/account/register/. Zaradi tega ste morali dodati zelo osnovne podatke, kot sta ime in e-poštni naslov.

2. korak: Po zaključku prvega koraka boste prejeli e-poštno sporočilo z uporabniškim imenom in geslom. Uporabite povezavo (https://www.bitstamp.net/account/login/) in informacije za prijavo na spletnem mestu.

3. korak: Pred nalaganjem denarja morate preveriti svoj račun Bitstamp. To lahko storite s pomočjo te povezave: https://www.bitstamp.net/account/verify/. Vse, kar morate storiti, je predložiti zahtevane podatke.

4. korak: Ko končate s postopkom preverjanja. Naslednji korak je nakazilo denarja. To lahko storite tako, da v glavnem meniju kliknete možnost pologa ali sledite tej povezavi: https://www.bitstamp.net/account/deposit/. Izbirate lahko med različnimi možnostmi. Izberite pravega in pošljite podatke.

5. korak: Postopek nakazila lahko traja od nekaj sekund do 2 dni (odvisno od možnosti, ki ste jo izbrali). Stanje lahko preverite na tej povezavi: https://www.bitstamp.net/account/balance/. Zdaj obiščite odsek nakup in prodaja ali uporabite to povezavo: https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ za pretvorbo stanja v XRP.

6. korak: V razdelku prodaja in nakup bo prikazan realni čas obrestne mere XRP. Torej, od vas je odvisno, kdaj kupiti Ripple kovanec. Na nakup po nizkih cenah lahko počakate nekaj sekund ali nekaj minut in uporabite isto strategijo v času prodaje.

Kako kupiti valovanje na Krakenu?

kraken valovanje

Postopek na tej spletni strani je enak zgoraj omenjenemu, le da ga morate kupiti XBT najprej z nakazilom denarja pri kupi XRP.

Korak 1: Registrirajte se na spletnem mestu s pomočjo te povezave: https://www.kraken.com/signup.  Obrazec morate izpolniti z uporabniškim imenom, geslom in e-poštnim naslovom.

2. korak: Ko prejmete aktivacijsko e-pošto. Za postopek aktivacije preprosto kliknite povezavo, omenjeno v e-poštnem sporočilu.

3. korak: Tako kot Bitstamp morate tudi na spletnem mestu Kraken preveriti svoj račun. V ta namen ponujajo različne možnosti stopnje. Zato sledite vsem navodilom, navedenim na vsaki strani stopnje. Zaradi tega boste morali naložiti tudi optično prebrano kopijo osebnega dokumenta s fotografijo.

4. korak: Preden boste videli možnost pologa, boste prejeli e-poštno sporočilo o preverjanju vaše identitete. Kliknite možnost Depozit, ki je pod računom > Financiranje > Položite v glavni meni. Najprej morate oddati naročilo za nakup XBT. Na strani za naročilo boste videli veliko možnosti, izberite, katera vam najbolj ustreza.

5. korak: Ko ste naredili naročilo, boste videli možnost zamenjave XBT z XRP. Še enkrat kliknite novo naročilo in izberite možnost Preprosto. Zdaj boste lahko svoj XBT uporabili za nakup XRP. Preprosto vnesite znesek in kliknite gumb za nakup XRP.

Kako kupiti Ripple na GateHub?

mreženje gatehub-a

GateHub se ukvarja s številnimi valutami, vključno z JPY, BTC, ETH, USD, CNY in EUR itd. Na tej platformi imate veliko možnosti za nakup XRP.

Korak 1: Registrirajte se na spletnem mestu s pomočjo te povezave: https://signin.gatehub.net/signup. Predložite osnovne podatke, kot sta e-poštni ID in geslo. Na tej strani lahko prenesete obnovitveni ključ, ki ga boste v prihodnosti uporabljali, če pozabite geslo.

2. korak: Preprosto aktivirajte svoj račun s klikom na povezavo, ki jo boste prejeli po e-pošti.

3. korak: Zdaj se prijavite na spletnem mestu in preverite svojo identiteto. V ta namen morate imeti mobilno številko, na katero vam bo podjetje poslalo 4-mestno kodo za preverjanje.

4. korak: Pred nalaganjem denarja morate ustvariti prehod. V ta namen morate na domači strani klikniti možnost, imenovano poveži prehod. Od tu boste izbrali valuto, kot je EUR (ali katero koli drugo), in kliknite na možnost za potrditev.

5. korak: Prehod vam bo omogočil odlaganje denarja. Kliknite možnost Depozit in izberite možnost depozita denarja. V ta namen lahko uporabite bančni račun.

6. korak: Ko denar uspešno položite v svoj račun Račun GateHub, v denarnici boste videli znesek. Ta znesek se lahko uporabi kupi XRP. Kliknite možnost Exchange EUR za XRP in vnesite znesek. Na tej strani boste videli stopnjo XRP v realnem času. Kliknite zeleni gumb za kupi XRP.

Preberite tudi: Kako kupiti ripple xrp coin s kreditno / debetno kartico

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me