3 potencialno eksplozivne kriptovalute za ogled tega meseca

Se sprašujete, katere kriptovalute si želite ogledati ta mesec? V tej objavi bomo raziskovali trende kriptovalut, da vam bomo v tem mesecu ogledali tri potencialno eksplozivne kriptovalute..

Špekulativno vlaganje ni vaš slog? Če ste sledili napovedim za kriptovalute 2021, je ta članek namenjen vam. Svet kriptovalut se lahko hitro premika – vendar lahko s spremljanjem trendov sprejemate premišljene odločitve, ko gre za vaš portfelj.

→ Kliknite tukaj za raziskovanje najboljših kriptovalut tega meseca

Od velikih imen do altcoinov navzgor smo sestavili seznam nekaterih najbolj razburljivih kriptovalut na trgu. To so tri potencialno eksplozivne kriptovalute, ki jih je treba paziti za marec 2021.

3 potencialno eksplozivne kriptovalute za ogled tega meseca

1. Ethereum (ETH)

Če iščete večje kriptovalute, ki niso Bitcoin, Ethereum je zagotovo na vašem radarju. Ethereum je blockchain platforma, ki uporablja “pametne pogodbe” za izvajanje digitalnih transakcij. Trenutno je druga največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji s kapitalizacijo 82.443.650.059 USD. (Bitcoin je prvi, z 511.735.326.591 USD).

Zaradi uspešnosti Ethereuma v letu 2020 je vreden seznama vseh vlagateljev. Oglejmo si nekaj ključnih dejavnikov, zaradi katerih je ta kripto potencialno eksploziven.

Preberi več: Je Ethereum dobra naložba? in Ethereum Vs. Bitcoin

Rast decentraliziranih financ

Zahvaljujoč vse večjemu zanimanju za Decentralizirane finance (sicer znana kot DeFi), je platforma Ethereum – ki podpira številne kripto-storitve v sektorju DeFi – zabeležila velik porast obsega trgovanja. V celotnem letu 2020 je Ethereum obdelal decentralizirane borze v vrednosti 13,5 milijarde dolarjev. To je v primerjavi z manj kot 3 milijardami dolarjev leta 2019 več!

Ker povpraševanje po decentraliziranih storitvah, kot so zavarovanje, prihranki in posojila, še naprej narašča, nekateri trgovci predvidevajo, da bo Ethereum v bližnji prihodnosti celo presegel Bitcoin.

Uvedba Ethereuma 2.0

Ethereum 2.0, ali Eth2, je težko pričakovana nadgradnja prvotne platforme Ethereum blockchain. Nadgradnja naj bi bila dokončana do leta 2021, razdeljena na različne faze, faza 0 pa naj bi se izvedla nekaj časa v četrtem četrtletju 2020.

Nova platforma Eth2 ne samo, da bo lahko obdelala več transakcij kot predhodnica, temveč je zasnovana tudi kot veliko bolj energetsko učinkovita. Trenutno ena transakcija Ethereuma zahteva neverjetnih 22,65 kWh energije. V enem letu to pomeni, da je poraba energije Ethereuma primerljiva s porabo energije v Kostariki!

Kot del nadgradnje bo Ethereum prestopil z a dokaz o delu algoritem (PoW) do a dokaz o vložku algoritem (PoS). V sistemu PoW morajo rudarji kriptovalut reševati matematične enačbe s svojo računalniško strojno opremo, da v verigo blokov dodajo nove transakcije. Ta postopek je neverjetno energetsko zahteven. V sistemu PoS pa lahko ljudje svojo kriptovaluto preprosto ‘stavijo’ v zavarovanje, da potrdijo transakcije.

Sorodno: Kakšna je razlika med dokazom o delu in dokazom o deležu?

Medtem ko vlagatelji predvidevajo postopno uvedbo Eth2 – in koristi, ki naj bi jih prinesel -, mnogi trgovci menijo, da bi lahko cena Etra (domače kriptovalute Ehtereuma) v prihodnjih mesecih naraščala.

2. Osnovni žeton pozornosti (BAT)

Če izvajate prve korake v sektorju kriptovalut, morda še niste slišali za Osnovni znak pozornosti. Toda ta altcoin – žeton ERC20, ki uporablja tehnologijo Ethereum blockchain – hitro postaja tisti, ki gleda ta pohod.

Osnovne žetone pozornosti podpira Pogumno, odprtokodni spletni brskalnik, ki ga je leta 2015 ustanovil ustvarjalec JavaScript. Brave je zasnovan tako, da je postopek spletnega oglaševanja pravičnejši tako za ustvarjalce vsebine kot za končne uporabnike.

Uporabniki se lahko odločijo, ali bodo videli oglase, in so nagrajeni z mikroplačili osnovnih žetonov pozornosti za vse, ki si jih izberejo za ogled. Žetoni s pomočjo pametnih pogodb merijo, kako dolgo posamezen oglas pritegne pozornost uporabnika. Oglaševalci so plačani tudi z BAT glede na stopnjo uspešnosti njihovih oglasov.

Čeprav ekipa pri Brave trdi, da je BAT preprosto ‘uporabni žeton’, je možno z valuto trgovati neodvisno na kripto borzah. Njegova tržna kapitalizacija trenutno znaša 297.716.512 USD.

Zakaj torej trendi kriptovalut kažejo, da je BAT eden najbolj potencialno eksplozivnih altcoinov, ki jih je treba paziti marca 2021?

Preberi več: 7 največjih Altcoinov po tržni kapitalizaciji

Vzpon pogumnega brskalnika

Od uvedbe leta 2019 je bil Brave Browser v sistem Android prenesen več kot 30 milijonov krat (na voljo je tudi v sistemu iOS). Dva avgusta teh prenosov je bilo samo avgusta 2019!

Priljubljenost platforme je hitro spodbudila sprejetje BAT. Število uporabnikov BAT se je z 98.000 aprila 2019 povečalo na več kot 200.000 novembra 2019 – in ta številka se je še naprej povečevala skozi vse leto 2020, saj so ustvarjalci vsebin že izkoristili koristi BAT na platformah, kot so YouTube, Twitch, Reddit in Twitter.

Februarja 2020 je šola za računalništvo in statistiko na Trinity College v Dublinu ugotovila, da je Brave najbolj zasebni brskalnik pred Chromeom, Firefoxom in Safarijem. Ker so skrbi glede zasebnosti v internetu vedno bolj pereče, je to lahko glavni dejavnik pri privabljanju novih uporabnikov v brskalnik – in posledično v svet BAT.

→ Kliknite tukaj, da začnete trgovati z BAT

3. Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin je kriptovaluta, ki se uporablja v Enjin, največji svetovni skupnosti spletnih iger na srečo. Tako kot osnovni žetoni pozornosti je tudi ENJ žeton ERC20, kar pomeni, da ga poganja blokovna veriga Ethereum.

Enjin Coin je bil zasnovan kot najprimernejša digitalna valuta za uporabo v igralna industrija. Decentraliziran plačilni prehod pomeni, da lahko uporabniki obidejo visoke provizije za transakcije, ki pogosto predstavljajo kamen spotike pri spletnem nakupu virtualnega blaga. (Etherereum zaračuna zelo nizke provizije).

Je zdaj čas, da začnete gledati Enjin Coin? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti.

Spletno igranje je bolj priljubljeno kot kdaj koli prej in raste

Se spomnite lansiranja svetovnega pokala Fortnite lani? Industrija video iger je postala velik posel, ki naj bi bil konec leta 2020 vreden neverjetnih 159,3 milijarde dolarjev. Po nekaterih navedbah je to več kot glasbena in filmska industrija skupaj!

Ko se sektor e-iger povečuje in se več uporabnikov pridružuje skupnosti Enjin (ki ima že več kot 20 milijonov uporabnikov po vsem svetu), bomo verjetno videli pozitiven učinek na ceno Enjin Coin. Zaradi tega je pomembna kriptovaluta, ki jo je treba paziti na pohod.

Odmevna partnerstva

Enjin Coin je na naslovnice prišel že leta 2019, ko je bilo objavljeno, da podjetje sodeluje s tehnološkim gigantom Samsung. Še preden so bile potrjene podrobnosti o partnerstvu, se je cena kriptovalute zvišala in se v 24 urah po objavi zvišala za več kot 75%!

In to se še ne konča. V zadnjih nekaj letih je Enjin (med drugim) sodeloval tudi z Microsoftom, Ubisoftom, PC Gamerjem in Integriranim inženirskim blokchain konzorcijem. Ta odmevna partnerstva niso bila le dobra novica za igralce – tudi Enjin Coin so postavili na radar vlagateljev v kriptovalute.

Ob polnem vplivu teh partnerstev, ki ga je še treba odkriti, bi lahko kmalu videli še eksplozivnejše akcije podjetja Enjin Coin.

→ Kliknite tukaj, da začnete trgovati ENJ

Ključne točke

  • Bitcoin je morda največje ime na trgu, vendar lahko z upoštevanjem trendov kriptovalut odkrijete potencialno eksplozivne altcoine.
  • 3 potencialno eksplozivne kriptovalute, ki si jih je treba ogledati ta mesec, so Ethereum (Ether), Basic Attention Token in Enjin Coin.
  • Vse tri potencialno eksplozivne kriptovalute uporabljajo verigo Ethereum.
  • Na ceno teh šifrantov bi lahko vplivali dejavniki, kot so trendi v industriji, nadgradnje podjetij in nova partnerstva.
  • Naraščajoče povpraševanje po storitvah DeFi bi lahko sprožilo eksplozijo kriptofonov v tem sektorju.
  • Nadaljujte s spremljanjem napovedi kriptovalut 2020, da ostanete obveščeni.

Čeprav se lahko stvari v svetu kripto hitro spremenijo, so te potencialno eksplozivne kriptovalute vsekakor tiste, ki jih je treba opazovati za marec 2021. Ne glede na to, ali iščete novo naložbeno priložnost ali preprosto želite biti obveščeni, vam olajšamo sledite najnovejšim trendom kriptovalut.

→ Kliknite tukaj za raziskovanje najboljših kriptovalut tega meseca

Nadaljnje branje

10 najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Najboljše kriptovalute za naložbe v Avstraliji

Pri podjetju Trading Education vam lahko pomagamo obvladati umetnost kripto trgovanja. Preprosto se prijavite za enega od naših tečajev za kripto trgovanje, da postanete profesionalec v svetu trgovanja s kriptovalutami.

Zdaj poznate najbolj eksplozivne kriptovalute, ki si jih je treba ogledati ta mesec. Če se počutite navdihnjeni za začetek trgovanja s kriptovalutami, boste to morda z veseljem vedeli etoro ponuja možnost nakupa Crypto sredstev do 90+ kriptovalute. Kripto trgovci lahko sestavijo raznolik portfelj z najbolj priljubljenimi kovanci.

3 potencialno eksplozivne kriptovalute za ogled tega meseca: Infographic

eksplozivne kriptovalute

Katero kriptovaluto bi gledali ta mesec?

Upamo, da bo naš članek 3 potencialno eksplozivne kriptovalute za ogled tega meseca je bil koristno tebi in vam prihranilo nekaj časa v svoji raziskavi.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me