7 najboljših kriptovalut, zaradi katerih bi lahko leta 2021 postali milijonar

Tukaj je sedem kriptovalut, ki bi vam lahko letos pomagale postati milijonar

Današnji članek predstavlja sedem kriptos, ki bi vam lahko pomagali, da postanete milijonar.

Pošteno je reči, da je bilo leto 2020 za finančne trge nenavadno, toda nepričakovan rezultat pandemije COVID je bila ponovna ocena naložbenih strategij, saj je bilo zaupanje v svetovna gospodarstva močno potrto.

To je veljalo za enega od razlogov za naraščajoče cene nekaterih kriptovalut konec leta 2020. Ko so finančne institucije po vsem svetu skušale omiliti škodo, ki jo je povzročila pandemija, je strah pred inflacijo in gospodarsko nestabilnostjo naraščal, vlagatelji pa so svoje strategije temu ustrezno prilagodili. – v veliko korist na trgu kriptovalut.

Kljub negotovemu začetku leta, je trgi kriptovalut so narasli na 760 milijard dolarjev do konca leta 2020, ki se bo leta 2017 približal rekordni najvišji vrednosti 800 milijard USD in občutnemu izboljšanju ocene tržne kapitalizacije 185 milijard USD na začetku leta.

Seveda je neverjetna uspešnost Bitcoina in drugih vrhunskih žetonov leta 2020 povzročila ogromno zanimanje za potencial kriptovalut za prihodnje leto. Kateri žeton pa bo najboljša kriptovaluta za nakup leta 2021?

Nadaljnje raziskave bi lahko vlagateljem pomagale najti kripto, ki bi lahko imeli boljše rezultate kot delnice ali zlato. Zato se vam splača skrbno skrbeti in ostati vloženi na kripto trgu redno.

Torej, katera je najboljša kriptovaluta, s katero bi si lahko letos zaslužili? Za vas smo sestavili seznam 7 možnosti.

S temi informacijami je tu sedem kriptovalut, zaradi katerih bi lahko leta 2021 postali milijonar:

Če se želite hitro in enostavno potopiti na kripto trg, z 0% provizije, si oglejte Izmenjava eToro!

Zakaj vlagati v kriptovalute?

V preteklosti je imelo vlaganje v kriptovalute sloves tveganega – celo nespametnega – in do te mere, da si je ugled zaslužil. Tudi naključni opazovalci trga bodo opazili, da cene običajno nihajo iz dneva v dan, iz tedna v teden in iz meseca v mesec.

Vendar bi se to lahko kmalu spremenilo, saj se je leta 2020 povečalo število institucionalnih vlagateljev in vzpostavilo plačilne platforme, ki so sprejele kriptovalute. To predstavlja razvoj, ki so ga čakali vsi kripto analitiki, in upamo, da bo povečana podpora privedla do stabilnejšega trga kriptovalut..

Januarja 2021 je na primer Goldman Sachs izrazil podporo kripto, pri čemer je vrhunski analitik Christian Mueller-Glissman dejal, da „je bila močna uspešnost Bitcoinov in altcoinov, kot je Ethereum v letu 2021, pa tudi napovedi velikih naložb hedge skladov, multi-aktiva vlagatelji in podjetja “je pripeljal do„ večjega osredotočanja na [kriptovalute]. ”

Podobno je predsednik milijarderja JPMorgan Chase in izvršni direktor Jamie Dimon pred kratkim spremenil svoje mnenje glede kriptovalut. Potem ko je digitalno valuto prej zavrnil kot prevaro, je Dimon zdaj priznal, da je “vernik” v tehnologijo veriženja blokov.

Dovolj je reči, da podpora finančnih moči, kot sta JP Morgan in Goldman Sachs, verjetno ne bo ostala neopažena in samo njihovo razpoloženje zadostuje za spodbujanje bikovskih tekov po kripto trgih, ko gremo v leto 2021.

Kriptovalute, ki bi vas lahko naredile za milijonarja

1.. Bitcoin

Resda se zdi, da se Bitcoin zdi očitna izbira za to, da je najboljša kriptovaluta t0 v letu 2021 – vendar je z dobrim razlogom. BTC je daleč največja obstoječa kriptovaluta tako po tržni kapitalizaciji kot po ceni na enoto, pa tudi po razvpitosti. To se verjetno kmalu ne bo spremenilo, in ko gremo v leto 2021, se pričakuje, da bo Bitcoin skoraj splošno narasel.

Pravzaprav je pri napovedih nekaterih analitikov industrije za BTC v prihodnjih mesecih težko, da se ne bi malo navdušili. Med najvidnejšimi glasovi je Thomas Fitzpatrick iz Citibank, ki meni, da bi lahko Bitcoin do decembra 2021 dosegel neverjetnih 300.000 USD na žeton.

Tudi g. Fitzpatrick ni osamljen v bitki glede Bitcoina. V industriji je prišlo do glasov, med katerimi sta Mike Novogratz in Nigel Green iz skupine DeVere Group pozornost usmerila na Bitcoin in ga hvalila kot najboljšo kriptovaluto za nakup leta 2021..

Tudi to ni vse. Finančna in zavarovalna podjetja, vključno z Microstrategy, Square Investment in MassMutual, so konec leta 2020 razkrila velike naložbe v BTC – samo MicroStrategy je objavil več kot milijardo dolarjev celotne pridobitve Bitcoinov.

Če upoštevamo vse, če želite kupiti kripto v letu 2021, potem je težko trditi, da je BTC prvi kovanec, ki ga želite dodati v svoj portfelj.

2. Ethereum

Verjetno je pošteno reči, da je Ethereum najbolj znana kriptovaluta po Bitcoinu. Zahvaljujoč zmožnosti Ethereum blockchain, da podpira pametne pogodbe in porazdeljene aplikacije, je bilo veliko izkoriščenega od njegovega potenciala, da revolucionira ne samo finance, temveč številne druge varne poslovne procese, kot so spremembe lastništva nepremičnin in pogodbe o zaposlitvi.

Etheruem je tudi druga največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji – in to že nekaj časa. Čeprav je Bitcoin še vedno daleč za Bitcoinom, samo potencial Etheruema pomeni, da je dosledno uvrščen med najboljše kripto naložbe. Toda ali je to najboljša kriptovaluta za nakup leta 2021?

Ethereum je najmanj zanimiva perspektiva. Kljub umirjenemu letu 2020 se je ETH konec leta povzpel na 615 ameriških dolarjev, kar je spodbudilo težko pričakovano uvajanje nadgradnje infrastrukture Ethereum 2.0. Nadgradnja je obljubila, da bo izboljšala hitrost obdelave blokov in zmanjšala transakcijske stroške – kar je v preteklosti motilo Ethereum.

Če pogledamo v leto 2021, obstajajo dodatne faze uvajanja Ethereum 2.0, ki naj bi pozitivno vplivale na vrednost altcoina. To neizogibno postavlja ETH na osrednji oder, ko gre za naložbe, analitik Cointelegraph Markets Michaël van de Poppe pa meni, da bi altcoin v prihodnjem letu lahko dosegel 10.000 USD.

Preberite več: Napovedovanje cen Ethereuma

3. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash je nastal, ko je prvotna kriptovaluta Bitcoin že leta 2017 močno udarila.

Kot smo že omenili, se kriptovalute običajno zanašajo na tehnologijo veriženja blokov, ki informacije shranjuje v blokih podatkov. Opazili smo tudi, da večina blokov vsebuje stalni zapis celotne zgodovine dane verige – vključno z vsako transakcijo. Ko je kriptovaluta postala bolj priljubljena, je to pomenilo, da so se bloki polnili veliko hitreje, kar je povzročilo počasnejše in dražje transakcije.

Bitcoin Cash je bil dejansko ustvarjen za ublažitev te težave s širitvijo prvotne velikosti bloka z 1 MB na 8 MB, kar omogoča hitrejše in pogostejše transakcije. Medtem ko BCH ni uspel po vrednosti izenačiti predhodnika, sorazmerno nizka cena Bitcoin Cash skupaj z njegovo razširljivostjo pomeni, da obstaja možnost resne rasti.

Bitcoin Cash se je leta 2020 po lastnih trdih vilicah novembra impresivno končal. Ne glede na to, ali bo BCH med glavnimi kripto naložbami v prihodnjem letu, bo v veliki meri odvisno od reakcije industrije na ta razvoj. Vendar pa se pri trgovanju z BCH v času pisanja tečaja skoraj 400 dolarjev zdi, da obstaja stalna podpora za odcepitev Bitcoinov..

Ugledni kriptoanalitik Roger Ver je šel tako daleč, da je napovedal, da bo BCH na koncu 10 ali 20-krat toliko vreden kot zdaj, zahvaljujoč svoji uporabnosti kot vsakdanji plačilni sistem. Tudi drugje je odkrit vlagatelj v kripto Kim Dotcom zaupal v Bitcoin Cash in napovedal, da bi se lahko povzpel do 3000 USD.

Preberite več: Analiza cene Bitcoin Cash za leto 2021

4. Litecoin

Litecoin je ustanovil nekdanji uslužbenec Googla Charlie Lee in ga označil za “srebro” za Bitcoin “zlato”. Ključne značilnosti Litecoina so izboljšani čas transakcij, z veliko hitrejšo stopnjo generiranja blokov kot Bitcoin in nižjimi stroški obdelave. LTC zahteva tudi veliko manj računalniške moči kot BTC.

Njegove tehnične prednosti in sposobnost preživetja kot resničnega vsakodnevnega plačilnega sistema so tisto, zaradi česar je Litecoin še posebej zanimiv za vlagatelje. Še več, če želite kupiti kripto v letu 2021, ima LTC dokaj nizko ceno na žeton za deset najboljših kriptovalut. To pomeni, da lahko vlagatelji, ki so novi na trgu, pridobijo primerno količino enot z minimalnimi izdatki.

Kot večina najboljših kriptovalut je tudi Litecoin doživel bikovski konec leta 2020, ko se je zaupanje vrnilo na trg. V prihodnosti do leta 2021 mnogi analitiki dejansko pričakujejo umirjeno uspešnost LTC, pri čemer altcoin stagnira večji del leta. Na primer TradingBeasts vidi, da LTC skozi celo leto nominalno pridobi nekaj več kot 10%.

Kaj torej Litecoin uvršča med najboljše kripto naložbe? Resda če ste dnevni trgovec, bi morda raje imeli žeton z bolj nestanovitno napovedjo. Če pa ste pripravljeni hraniti svoja kripto sredstva, se lahko Litecoin izkaže za najboljšo kriptovaluto za nakup leta 2021, preprosto zato, ker naj bi njegova cena ostala nizka do leta 2022. Po tem pa številna spletna mesta, vključno z TradingBeasts, verjamejo LTC se lahko do decembra 2022 poveča do 100%.

5. Binance Coin

Medtem ko je Litecoin srebro za Bitcoin-ovo zlato, bi bilo mogoče Binance Coin videti bolj kot v kalupu Ethereuma. Dejansko je bil BNB prvotno predstavljen v omrežju Ethereum, vse do uvedbe decentralizirane borze Binance ali DEX kasneje leta 2017.

Sama borza Binance je največja borza kriptovalut na svetu, ki vsako sekundo obdela več kot 1,4 milijona transakcij. Seveda ima BNB več načinov uporabe v svojem matičnem ekosistemu, vključno s plačilom provizij za trgovanje, menjavo in uvrstitev na seznam, pa tudi kot medij za izmenjavo drugih kriptovalut v omrežju Binance.

Njegova uporabnost na največji svetovni borzi kriptovalut neizogibno daje Binance Coin določeno stopnjo stabilnosti, vendar je verjetno, da bo leta 2021 med najboljšimi kriptovalutami?

Tehnična analiza, ki jo je izvedla Coinpedia, napoveduje, da bi lahko BNB doživel bikovsko leto 2021, ki bi do konca leta morda dosegel 61 dolarjev. Podobno WalletInvestor meni, da bi lahko BNB do leta 2021 zabeležila 17,31-odstotno rast.

Vendar WalletInvestor pričakuje, da se bodo cene do konca leta spet znižale, tako da bo kdorkoli, ki namerava v letu 2021 kupiti kripto, z namenom zadrževanja, morda pristopiti previdno ali preveriti kakšno daljšo napoved.

Preberite več: Koliko bo BNB vreden leta 2021 in pozneje?

6. Cardano

Cardano je bil razvit leta 2015 in se je hitro uveljavil kot eden glavnih žetonov na trgu – redno je bil med prvih deset po tržni kapitalizaciji.

Obstaja nekaj stvari, zaradi katerih je Cardano poseben. Prvič, to je prvi strokovno ocenjen blockchain na svetu – skupina akademskih strokovnjakov je natančno preučila vsako stopnjo njegovega razvoja. Drugič, Cardano ima svoj lastniški sistem Ouroboros, ki je dejansko sestavljen iz dveh verig blokov: enega za obdelavo splošnih transakcij in drugega za pametne pogodbe.

Ta edinstvena dvoslojna arhitektura daje Cardanu veliko večjo prilagodljivost in hitrejše transakcije.

WalletInvestor in DigitalCoinPrice napovedujejo rast za Cardano v prihodnjih mesecih, zaradi česar je lahko ena najboljših kriptovalut leta 2021 za vlagatelje – še posebej, če upoštevamo njegovo nizko žetonsko ceno 0,34 USD v času pisanja tega članka.

Resnična privlačnost Cardano pa je lahko dolgoročna naložba. Prime XBT, na primer, napoveduje, da bi žetoni Cardano lahko dosegli 0,82 USD do decembra 2021, vendar bodo še naprej rasli v letih 2022 in 2023 in do leta 2025 dosegli 2.700 USD na žeton.

7. Tron

Tron je nekoliko bolj neobičajna naložbena priložnost. Tron dejansko prinaša prednosti blockchaina v zabavni svet tako, da ustvarjalcem vsebin ponudi povezavo s potrošniki.

Uporabniki lahko z ustvarjanjem vsebin na platformi zaslužijo Tronix (TRX), žeton za kriptovalute Tron. Ideja je ustvariti ekosistem za izmenjavo vsebin, ki ponuja bolj neposreden plačilni sistem od ustvarjalca do potrošnika brez potrebe po srednjem človeku, kot je Netflix iz Apple TV.

Morda se to sliši kot novost, toda Tron že ima nekaj velikih imen, med njimi Samsung, Baidu in Global Social Chain. Obstaja tudi več uglednih analitikov, ki napovedujejo rast TRX v letu 2021 – tako TradingBeasts kot DigitalCoinPrice napovedujejo, da se bo cena Trona v prihodnjem letu zvišala za 10% do 15%.

Pošteno je reči, da Tron verjetno ne bo najboljša kriptovaluta za nakup leta 2021, toda zaradi nizke cene žetonov in možnosti za rast je zanimiva špekulativna naložba – ob predpostavki, da je del raznolikega portfelja.

Preberite več: Kaj bo spodbudilo ceno TRX leta 2021?

Kje kupiti kripto v letu 2021

Identifikacija najboljših kriptovalut, zaradi katerih bi lahko leta 2021 postali milijonar, zahteva natančne raziskave in natančno spremljanje kriptotrgov. Ko pa izberete najboljše kripto naložbe, boste morali najti posrednika, ki vam bo olajšal transakcije.

Izbira pravega posrednika bo v veliki meri odvisna od osebnih želja. Nekatere platforme so namenjene vlagateljem začetnikom s preprostimi vmesniki in vodniki po korakih, druge pa s kopico zapletenih analitičnih orodij, namenjenih profesionalnim trgovcem.

Za povprečnega vlagatelja priporočamo eToro kot dobra vsestranska platforma. Ponuja dostop do vseh najboljših kriptovalut in ponuja vse na enem mestu za trgovanje in vlaganje v kriptoskupine – vključno z lastniško denarnico za kriptovalute in enostaven za uporabo vmesnik.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Zaključek

Prihajajoče leto se zdi razburljivo za kriptovalute. Po obsežnih prevzemih od institucionalnih vlagateljev in sprejetju kriptovalut s strani priljubljenih plačilnih platform, kot je PayPal, tudi bolj konzervativni komentatorji industrije napovedujejo trend naraščanja v vseh glavnih kriptovalutah. Že te napovedi so leta 2021 spodbudile hitenje k nakupu kripto.

To je fantastična novica za potencialnega vlagatelja kriptovalut, vendar če ste nov na trgu, je priporočljivo pristopiti previdno. Čeprav obstaja veliko razlogov, da verjamemo, da v letu 2021 za vrhunske kriptovalute prihajajo velike stvari, je treba vedeti, da ni nič zajamčeno in bi morebitne spremembe zakonodaje ali sankcije regulatorjev lahko hitro plačale bikovskim trendom..

Nihče ne more z gotovostjo trditi, katera bo najboljša kriptovaluta za nakup v letu 2021, če pa nameravate kripto valuto kupiti v prihodnjih mesecih, potem je zgoraj naštetih sedem kovancev dobra izbira. Vendar pa bi morale biti vaše naložbe kot vedno del raznolikega portfelja.

Pogosta vprašanja

Katere so najboljše kriptovalute za vlaganje v letu 2021?

Okoli digitalne valute kot naložbenega premoženja je veliko navdušenja, vendar je izbira najboljše kriptovalute za vlaganje v letu 2021 odvisna od številnih dejavnikov. Veliko najboljših kripto naložb je morda tudi bolj primernih za dolgoročnejšo naložbeno strategijo. Nekaj ​​naših predlogov za najboljše kriptovalute v letu 2021 najdete tukaj.

Ali naj kupim Bitcoin leta 2021?

Bitcoin je daleč največja digitalna valuta in ostaja nedvomno najboljša kriptovaluta za nakup v letu 2021. Medtem ko vse kripto valute vsak dan doživljajo visoko stopnjo volatilnosti, BTC ponuja relativno stabilnost in je ena izmed največjih kripto naložb za nove na trgu..

V katero kriptovaluto je najbolje vlagati?

Izbira najboljših kripto naložb je odvisna od vaših ciljev in vaše celotne naložbene strategije. Na primer, najboljša kriptovaluta za nakup leta 2021 lahko naslednje leto doživi spremembo v bogastvu, medtem ko je žeton z nizko ceno v celotnem letu 2021 odlična naložba za dolgoročnejšo strategijo.

Kje lahko kupim kripto leta 2021?

Naraščajoča priljubljenost kriptovalut je narasla v številu borz in posrednikov, ki so na voljo priložnostnemu vlagatelju. Platforme kot eToro jih je enostavno začeti in ponujajo veliko učnih virov za nove na trgih.

Je 2021 pravi čas za nakup kripto?

top kriptovalute naj bi leta 2021 zaznamovale impresivno rast in kdorkoli, ki želi to izkoristiti, bi moral čim prej dodati kripto v svoj portfelj. Kot zadnjih 12 mesecev je bilo za trg kriptovalut zanimiv čas. Zanimanje institucionalnih vlagateljev je naraslo, velikan spletnih plačil PayPal je začel podpirati transakcije v digitalni valuti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me