Ali je Bitcoin Cash dobra naložba in ali naj vlagam v Bitcoin Cash?

Vlaganje Bitcoin Cash

Naj vlagam v Bitcoin Cash? Ali je Bitcoin Cash dobra naložba?

Če ste nov v svetu investiranja v Bitcoin Cash, se morda sprašujete, ali je Bitcoin Cash BCH dobra naložba ali naj vlagam v Bitcoin Cash? No, prekinimo vse mite, povezane z Bitcoin Cashom, ki krožijo po spletu, preden razmislite o naložbi v Bitcoin Cash BCH.

Torej, tukaj je vse, kar morate vedeti o Bitcoin Cashu: enem najbolj kontroverznih digitalnih sredstev v sektorju naložb v kriptovalute.

Začetek vlaganja v Bitcoin Cash

Če želite začeti vlagati v Bitcoin Cash BCH, morate najprej Prijavite se prek spleta z izmenjavo, ki vam bo omogočila nakup in vlaganje v Bitcoin Cash. Borzni posrednik je spletna platforma, ki vam omogoča, da kupujete in prodajate Bitcoin Cash ter številne druge kriptovalute, ki so jih navedli na svoji platformi.

Če želite hitro in enostavno kupiti in investirati v Bitcoin Cash BCH s kreditno kartico, si oglejte Izmenjava eToro!

Kaj je Bitcoin Cash?

Preden raziščemo potencial Bitcoin Casha kot naložbe, poskusimo razumeti naravo Bitcoin Casha.

Bitcoin cash BCH je ena izmed 10 najboljših kriptovalut. Čeprav ne preprosto vlagajte v katero koli sredstvo samo zato, ker je priljubljeno! Namesto tega bi morali vlagati v nekaj, kar lahko razumete in bi to lahko ocenili.

Torej, nazaj k vprašanju, kaj je Bitcoin Cash? Bitcoin Cash je kriptovaluta, ustvarjena leta 2017 kot trda vilica Bitcoina. Tu moramo omeniti, da se hard fork nanaša na kakršne koli radikalne spremembe protokola blokchain platforme; spremembe, ki naj bi jim ustrezala vsa vozlišča.

Čeprav Bitcoin velja za najuspešnejšo kriptovaluto, s katero se trguje, vsi vemo, da Bitcoin ni popolna kriptovaluta.

Hitrost ali varnost, to je vprašanje!

Tako je, Po številnih burnih razpravah v skupnosti kriptovalut je bil leta 2017 ustvarjen Bitcoin Cash z namenom izboljšati razširljivost Bitcoina in olajšati vsakodnevne transakcije in naložbe.

Da bi dosegli ta cilj, Bitcoin Cash je bil zasnovan z osemkrat večjimi bloki kot Bitcoin – dejstvo, ki privlači številne vlagatelje v kriptovalute, da razmislijo o dodajanju Bitcoin Cash v svoj portfelj in vlagajo v Bitcoin Cash BCH.

Tu moramo opozoriti, da je velikost katerega koli bloka Bitcoin omejena na 1 MB, kar naj bi omogočilo dovolj časa med transakcijami, da bi izboljšali preverjanje veljavnosti in varnost.

Ali je Bitcoin Cash dobra naložba?

Da, Bitcoin Cash je lahko dobra naložba in odličen način za diverzifikacijo vašega portfelja, če naredite prav.

Resnica je, da ima Bitcoin Cash tržno omejitev 4.814.767.530 USD in 24-urni obseg trgovanja 1.666.584.587 USD, v času pisanja, zaradi česar je Bitcoin Cash ena izmed 10 najboljših kriptovalut, s katerimi se trguje.

grafikon cen denarnih sredstev Bitcoin

Toda kaj to pomeni za vlagatelje? Pogosto nas zasipajo s številkami, ki jih težko razumemo, zato dajmo številke v perspektivo. Visok obseg trgovanja pomeni visoko likvidnost oziroma kako enostavno je sredstvo mogoče kupiti in prodati. Tržna kapitalizacija pa se nanaša na vrednost sredstva na trgu.

Medtem ko lahko številni dejavniki vplivajo na stopnjo uspešnosti naložb v kriptovalute, vključno s povpraševanjem in ponudbo, razpoloženjem na trgu, kripto novicami in tehnološkimi inovacijami, je resnica, da mnogi veliki vlagatelji v Bitcoin verjamejo, da je Bitcoin Cash dobra naložba.

Zanimivo je, da je eden glavnih podpornikov Bitcoin Casha očarljiv Roger Ver, znan kot Bitcoin Jesus, ki tvitnil pred nekaj dnevi (13. novembra): »BCH deluje kot gotovina. BTC tega ne počne več. Zato je Bitcoin Cash namenjen vsem. “

Naj vlagam v Bitcoin Cash?

Zakaj bi moral razmisliti o vlaganju v Bitcoin Cash? Vendar vlaganja v Bitcoin Cash ne zanimajo le veliki vlagatelji. Vlagate lahko tudi v Bitcoin Cash!

Toda ali je dostopnost dovolj, da lahko vlagate v Bitcoin Cash? Samo zato, ker lahko vlagate v Bitcoin Cash, to še ne pomeni, da bi morali.

In tu, dragi kripto vlagatelj, ne moremo vam natančno odgovoriti. Preprosto, ker ni enotnega pristopa za kripto naložbe in je vse odvisno od vas in vaših finančnih ciljev!

Vse, kar lahko storimo, je, da vam pomagamo pri premišljeni odločitvi. In resnica je, da Bitcoin Cash zagotavlja hiter čas transakcij, nizke provizije in boljšo razširljivost kot Bitcoin.

Tako, če verjamete, da Bitcoin ni edini kovanec, ki si ga je vredno ogledati, in če menite, da lahko večji bloki izboljšajo razširljivost, potem je naložba v Bitcoin Cash morda prava izbira za vas.

Oh, in čeprav ne moremo obljubiti, da boste zaslužili s kriptovaluto, ne bodite presenečeni, da se število vlagateljev, ki želijo imeti Bitcoin Cash v svojih portfeljih, povečuje, med drugim:

 • Kripto navdušenci, ki verjamejo, da je Bitcoin Cash boljši in bolj prilagodljiv kot Bitcoin
 • Vlagatelji, ki so pripravljeni tvegati in vlagati v Bitcoin Cash in njegovo dolgoročno sprejetje
 • Dnevni trgovci, ki stavijo na možna nihanja cen in kripto zanimanje za Bitcoin Cash
 • Rudarji, ki želijo pobegniti od Bitcoina in njegove koncentracije moči

Bi razmislili o vlaganju v Bitcoin Cash BCH?

Naj vlagam v Bitcoin ali Bitcoin Cash?

Torej vas zanima naložba v Bitcoin Cash ali imate raje Bitcoin BTC, prvo in najbolj priljubljeno kripto sredstvo?

Če še vedno niste prepričani, naštejmo prednosti naložbe v Bitcoin Cash, ki vam bo pomagala, da se boste odločili na podlagi informacij.

Čeprav je Bitcoin Cash zelo podoben Bitcoinu, ima različne prednosti in slabosti ter omejeno ponudbo 21 milijonov kovancev, vendar je Bitcoin Cash drugačen in lahko pomaga rešiti težavo razširljivosti Bitcoina.

Bitcoin Cash lahko obravnava več transakcij na sekundo in ima nižje provizije (približno 0,20 USD) v primerjavi z Bitcoinom.

Dejansko lahko Bitcoin Cash obdeluje približno 25.000 transakcij na blok; v primerjavi s tem Bitcoin obdela 1000-1.500 transakcij na blok.

Bitcoin Cash velja tudi za varno naložbo, ki – kljub večjim blokom – ni bila vdrana, odkar je bila uvedena. V nasprotju, Bitcoin je še vedno nekako povezan z nedovoljenimi dejavnostmi in Svilena cesta.

Na koncu pa je odvisno od vas in vaših prepričanj; samo vi se lahko odločite, ali je Bitcoin Cash boljša naložba kot Bitcoin.

Ne pozabimo, da je tisto, kar deluje za nekatere vlagatelje, morda za vas strašna finančna izbira, zato je končna odločitev – ali boste vlagali v Bitcoin Cash ali ne – vaša!

Koliko je lahko vredno Bitcoin Cash?

Morda boste želeli vedeti, koliko bi bil Bitcoin Cash vreden v prihodnjih letih, preden se odločite za naložbo v BCH.

Resnica je, da nihče ne ve! Trg kriptovalut je zelo nestanoviten in odvisen od povpraševanja in ponudbe, zato je težko dati natančne napovedi cen.

Povrhu pa sta pandemija in medvedji trg, ki sta ga sprožila marca 2020, celotnemu svetu pokazala, da v finančnem svetu ni nič gotovo.

Kljub temu lahko pretekla uspešnost in analiza podatkov vlagateljem in trgovcem pomagata pri napovedovanju napovedi.

Začnimo torej z Bitcoin Cashom in njegovo uspešnostjo v preteklosti. Ob zagonu je imela Bitcoin Cash začetno vrednost okoli 290 USD, ki je naslednji dan dosegla skoraj 700 USD. Konec leta 2017 pa je Bitcoin Cash skočil na več kot 4000 dolarjev.

uspešnost bitcoin gotovine

Uspešnost Bitcoin Cash (Vir: Capital; Pridobljeno s https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Od takrat je Bitcoin Cash bolj stabilna naložba, pri čemer se trguje z enim BCH 259,27 USD v času pisanja. Po nekaterih pozitivnih napovedih, vrednost Bitcoin Cash se lahko leta 2021 podvoji.

Kot primer lahko navedemo, da se lahko cena digitalnih kovancev Bitcoin Cash giblje med 500 USD (max) in 60 USD (min) ter do konca leta 2021 lahko celo dosegel skoraj 700 dolarjev.

Lahko samo počakamo in ugotovimo, kaj ima leto 2021 naložbe v Bitcoin Cash!

Ali je vlaganje v Bitcoin Cash tvegano?

Da, naložba v Bitcoin Cash ali katero koli sredstvo je lahko tvegana.

Preprosto povedano, nobeno visoko donosno sredstvo ni popolnoma varno in kriptovalute nikakor niso izjema od tega preprostega pravila. Kljub temu obstaja nekaj stvari, ki neposredno vplivajo na Bitcoin Cash ali katero koli kripto valuto in posledično na varnost vlaganja v Bitcoin Cash..

 • Velika skupnost navijačev in navdušencev
 • Razvojna skupina, ki dela na projektu.
 • Široka uporaba ali sprejemanje, to je zmožnost uporabe Bitcoin gotovine za plačevanje različnih plačil ter enostavnost nakupa in prodaje.

Vsi trije zgornji kazalniki za Bitcoin Cash so na visoki ravni. Zato si lahko mislimo, da je vlaganje v Bitcoin Cash varnejše od vlaganja v večino drugih kriptovalut, čeprav ni varno!

Resnica je, da je Bitcoin Cash v preteklih letih imel številne vzpone in padce, a vseeno ima nekaj odličnih priložnosti za vlagatelje.

Zato vedno opravite raziskavo, preden se odločite za naložbo v Bitcoin Cash in nikoli ne vlagajte več, kot lahko izgubite. Upravljanje s tveganji je ključnega pomena, da vam pomaga določiti stop-limit in stop-loss ukaze ter premagati finančne stiske.

Zaključek: Ali je Bitcoin Cash dobra naložba

vlaganje v bitcoin gotovino

Če bi vlagali v Bitcoin Cash?

Vlagajte v Bitcoin Cash BCH ali katero koli sredstvo je lahko zelo tvegano če ne veste, kaj počnete, predvsem v negotovih časih. Morda se sprašujete: “Ali naj zdaj kupim Bitcoin Cash?” Tukaj je pika na i, vlaganje denarja ni nujno zapleteno.

Čeprav nobena naložba ni varna, lahko naložba v Bitcoin Cash v prihodnjih letih ustvari dober donos. Ne glede na to, ali ste nov v Bitcoin Cash vlaganju ali vas zanima samo, kako kar najbolje izkoristiti svoj kapital, razumevanje, kaj morate vedeti, preden vlagate v Bitcoin Cash BCH, je kritično.

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial visoka in najnižja napoved napovedi cen Bitcoin Cash BCH v letih 2020, 2021, 2022, 2023 in 2025+, ki jih ponujajo analitiki in strokovnjaki iz industrije.

Leto Visoko Nizko
2020 350 dolarjev 250 dolarjev
2021 450 dolarjev 280 dolarjev
2022 550 dolarjev 330 dolarjev
2023 850 dolarjev 400 dolarjev
2025+ 1.400 USD 500 dolarjev

Kljub sporni zgodovini in nejasni prihodnosti, Bitcoin Cash je uspel postati ena izmed najboljših kriptovalut.

Torej, če se sprašujete, ali bi morali vlagati v Bitcoin Cash ali ne, vam zagotavljamo, da bo končna odločitev odvisna od vas..

 1. Ne glede na to, ali se odločite za nakup ali trgovanje z Bitcoin Cash, morate izbrati zanesljivo platformo, kot je eToro.
 2. Glede na vaše cilje ne pozabite, da so strog načrt in zdrave rutine trgovanja ključnega pomena, zato ne odlašajte z raziskovanjem našega spletnega mesta, ki vam bo pomagalo, da se povzpnete po lestvici Bitcoin Cash, ki vlaga v uspeh.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Ključne točke

 • Bitcoin Cash je trda vilica Bitcoina, ustvarjena leta 2017 za odpravljanje pomanjkljivosti in težav z razširljivostjo Bitcoina.
 • Ena glavnih razlik med Bitcoinom in Bitcoin Cashom je ta, da ima Bitcoin Cash osemkrat večje bloke kot Bitcoin.
 • Cilj Bitcoin Cash je omogočiti hitrejše, cenejše in zanesljivejše transakcije po vsem svetu. Dejansko Bitcoin Cash sprejema na stotine spletnih trgovcev in trgovcev na drobno po vsem svetu.
 • Bitcoin Cash je lahko dobra naložba in odličen način za diverzifikacijo vašega portfelja, če naredite prav.

Če vam je všeč naš članek Ali je Bitcoin Cash dobra naložba in ali naj vlagam v Bitcoin Cash, ga delite z drugimi vlagatelji, ki jih zanima sektor kriptovalut..

Vlaganje Bitcoin Cash – Pogosta vprašanja

Kaj je glavni namen Bitcoin Casha?

Glavni namen Bitcoin Casha je služiti kot digitalni plačilni sistem, odpraviti pomanjkljivosti Bitcoina in pomagati strankam po vsem svetu, da zlahka pošiljajo in prejemajo sredstva z nizkimi transakcijskimi stroški..

Kje je sprejet Bitcoin Cash?

Po podatkih CNN več kot 945 spletnih in 670 trgovcev na drobno sprejema Bitcoin Cash, da svojim strankam pomaga pri izvrševanju plačil s kriptovalutami za različne izdelke in storitve..

Bo Bitcoin Cash prehitel Bitcoin?

Čeprav je Bitcoin Cash kriptovaluta z velikim naložbenim potencialom, verjetno Bitcoin Cash ne bo prehitel Bitcoina, ki velja za najbolj priljubljeno in s katerim se trguje z digitalnimi sredstvi po vsem svetu..

Katera platforma je najboljša za začetek vlaganja v Bitcoin Cash?

Najboljša platforma za vlaganje v Bitcoin Cash je eToro ki vam omogoča nakup Bitcoin Cash z 0% provizija.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me