Crypto Market: Te kriptovalute so najboljše sredstvo za nakup zdaj

Ali želite preskočiti branje in priti do naših najboljših izbir? Najboljše kriptovalute za nakup zdaj so Bitcoin, Ethereum, in Cardano.

Nedavni rally kripto trga je številne kripto kovance potisnil na višjo raven cen.

Kripto trg je imel zanimivo leto 2020. V vsem kaosu na svetovnih trgih so kriptovalute uspele zdržati. Dejansko so kriptovalute za kilometer presegle vsako tradicionalno sredstvo in naložbo.

Tudi kripto trg je šel skozi grobe popravke, vendar si je večina spektakularno opomogla, povrnila izgube in v nekaterih primerih dosegla rekordne vrednosti. Ker pa trg trenutno preživlja rahlo korekcijsko obdobje, je zdaj pravi čas za vstop v ta prostor.

Zato smo vam pripravili seznam najboljših sredstev za kriptovalute, ki jih morate upoštevati.

Torej, brez nadaljnjega,

Top 3 najboljša sredstva za kriptovalute, ki jih je treba razmisliti o nakupu:

1.. Bitcoin

2.. Ethereum

3.. Cardano

Torej, katere kriptovalute so v trenutnih tržnih razmerah najboljše? Na misel mi pridejo trije, različni dejavniki pa so najboljše kripto premoženje, do katerega lahko pridete.

1.. Bitcoin – BTC Je trenutno najboljši kripto za nakup

Noben seznam kriptovalut ni popoln brez Bitcoina. Bitcoin, najboljše kripto sredstvo za nakup, je do leta 2020 preživel grob začetek s padcem vrednotenja. Bitcoin se je v letih 2013 in 2017 soočil z znatnimi upadi, vendar je bil ta upad drugačen, ker je bil posledica medvedjega trga.

Nekaj, s čimer se Bitcoin še nikoli ni srečal. Vlagatelji so razprodali delnice in se preselili v gotovino. Strokovnjaki in vlagatelji so spremljali, kako se bodo Bitcoin odzvali. Bitcoin je najnižjo točko dosegel marca, ko je padel na 4721 dolarjev. Bitcoin je objavil osupljivo okrevanje, po katerem je kriptovaluta januarja 2021 dosegla najvišjo vrednost.

Številni strokovnjaki so napovedali bikovsko bitko za Bitcoin leta 2021. Kaj so dejavniki tega? Oglejmo si.

Vse večje je institucionalno zanimanje za Bitcoin, kar dokazuje tudi marca samega. Med strokovnjaki obstaja prepričanje, da bo institucionalno zanimanje veliko gonilo cene Bitcoin. Tudi številke ne lažejo. Coinbase je poročal o povečanju svoje institucionalne baze sredstev s 6 na 20 milijard dolarjev, kar je šele leta 2020.

JPMorgan Chaseov JPM kovanec v živo in MassMutual, ki napoveduje nakup 100 milijonov dolarjev bitcoinov, je le nekaj napovedi, ki kažejo, koliko zanimanja Bitcoin ustvarja. Bitcoin masovno sprejemanje vidi tudi kot način plačila, zahvaljujoč platformam, kot je PayPal, ki je napovedala, da lahko uporabniki platforme kupujejo, prodajajo in kupujejo z uporabo Bitcoina. To odpira velik trg za Bitcoin.

Nekateri vlagatelji in strokovnjaki napovedujejo, da bi se lahko Bitcoin do konca leta 2021 dotaknil 100.000 dolarjev, do konca leta 2022 pa lahko doseže tudi 300.000 dolarjev. To je odlična priložnost za vlaganje v Bitcoin in izkoriščanje rekordnega dobička.

Preberite več: Napoved napovedi cene Bitcoin

2.. Ethereum – ETH je trenutno najboljši DeFi kripto za nakup

Ethereum je kralj DeFi. To je druga največja kriptovaluta in ena izmed najboljših kripto sredstev, ki jo je treba upoštevati po Bitcoinu, in tudi njen najbližji konkurent. Po izidu je Ethereum zabeležil precejšnjo rast in na svojo platformo je prišel več projektov naslednje generacije DeFi. Številna podjetja in institucije so Ethereum postale izbirna platforma za svoje projekte DeFi.

Strokovnjaki menijo, da bosta dva dejavnika vplivala na vrednost Ethereuma. Rast DeFi in Ethereum 2.0. Trenutna tržna kapitalizacija Ethereuma znaša skoraj 138 milijard USD, Ethereum pa prihaja iz zelo močnega leta. Ethereum je sestavni del prostora DeFi, pri čemer je platforma platforma za nove projekte DeFi.

Leta 2020 se je DeFi eksponentno povečal, zato so ga številni strokovnjaki označili za leto DeFi-ja. Z rastjo DeFi-ja bo Ethereum pridobil največ, kar lahko in bo povečalo vrednost Ethereuma. Drugi dejavnik, ki bo pozitivno vplival na vrednost Etheruema, je Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 velja za izmenjevalnik iger za Ethereum. Obljublja, da bo obravnaval vprašanja, s katerimi se Ethereum trenutno sooča glede razširljivosti, kar bo platformi omogočilo obdelavo več transakcij na sekundo, kot je trenutno sposobno. Ethereum 2.0 vidi tudi, da se Ethereum preusmeri iz mehanizma soglasja Proof-of-Work v mehanizem soglasja Proof-of-Stake.

Ethereum 2.0 ustvarja povečano povpraševanje po Ethereumu zahvaljujoč hitrejšim hitrostim obdelave, zmanjšanju stroškov in povečanju celotne uporabnosti.

3.. Cardano – ADA Je najboljši Crypto Dark Horse, ki ga lahko kupite zdaj

Cardano je še eno sredstvo kriptovalut, ki bi ga morali vlagatelji gledati kratkoročno in dolgoročno.

Cardano je tako kot Ethereum pametna pogodbena platforma. Pogosto opisujejo kot kriptovalute tretje generacije, ki rešuje vprašanja razširljivosti, zaradi katerih trpijo valute prve in druge generacije, kot je Bitcoin.

Cardano ponuja večjo razširljivost s svojo večplastno arhitekturo in je prva recenzirana kriptovaluta. Fundacija Cardano ima protokole, ki so jih pregledali znanstveniki in akademiki z univerz, kot sta Univerza v Edinburghu in Tokijski tehnološki inštitut.

Cardano podpira zvezdniško ekipo. Platformo je ustanovil Charles Hoskinson, ki je skupaj z Vitalikom Buterinom sodeloval tudi v Ethereumu. Po ločeni poti se je Hoskinson združil s soustanoviteljem Ethereuma Jeremyjem Woodom in ustanovil Input Output Hong Kong (IOHK), družbo, ki stoji za Cardano.

Cardano uporablja Ouroboros, mehanizem soglasja Proof-of-Stake, ki z uporabo kombinatorike, kriptografije in matematične teorije iger zagotavlja celovitost, zmogljivost in dolgoživost protokola. Ekipa in tehnologija, ki stoji za Cardano, je dovolj dober razlog za vlagatelje, da kupijo Cardano.

Ampak obstaja še več. Po posodobitvi Shellyja se je ekipa v Cardanu lotila dela na Goguenu. Goguen bo odklenil funkcionalnost pametne pogodbe, Cardano pa je vso svojo energijo nanjo usmeril že od predstavitve Shelly. Goguen bo Cardano naredil bolj dostopen, tako da bo posameznikom, ki nimajo tehničnega znanja, omogočil sklepanje pametnih pogodb.

Na platformi se bo izboljšala tudi ponudba Cardano, na primer dodajanje knjige z več valutami. Knjiga z več valutami bo uporabnikom omogočila ustvarjanje izvorno podprtih žetonov. Te obsežne spremembe bodo močno izboljšale Cardano in posledično povečale njegovo vrednost, zato je pravi čas za nakup Cardano.

Za zaključek obstaja še nekaj drugih kriptovalut, v katere lahko pogledate, v katere lahko vlagate. Vse kriptovalute doživljajo bikovski potek in naj bi se nadaljevale leta 2021. Vendar zgoraj omenjene tri ponujajo najbolj dolgoročni potencial med kriptovalutami in bi morali biti tisti, na katere bi morali vlagatelji pogledati, če želijo vstopiti na trg.

Preberite več: Napoved napovedi cen Cardano

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me