Ethereum prevladuje nad kripto z žetoni ERC-20: Evo, kako

Ethereum prevladuje nad Crypto z žetoni ERC-20

Ste že slišali za žetone ERC-20? No, morali bi! So povsod in vse je zaradi Ethereum.

V resnici so tako pogosti, zelo verjetno je, da so bili glavni dejavnik pri spodbujanju altcoin razcvet, ki se je zgodil pred nekaj leti.

V kratkem, zelo enostavno olajšajo ustvarjanje kriptovalut in so velika korist za Ethereum, saj jih gostijo na verigi Ethereum. Seveda pa niso povsem popolni.

V tem članku si bomo ogledali, kako Ethereum tajno prevladuje nad razvojem kriptovalut z žetoni ERC-20 in zakaj bi to lahko pomenilo velike zaslužke za imetnike Ethereuma.

Se želite naučiti, kako trgovati s kriptovalutami kot profesionalci? Vzemi naše tečaj kriptovalut!

Ethereum ima velike načrte

Kot morda že veste, pri Ethereumu ne gre le za to, da bi bili alternativa Bitcoinu. Imajo veliko večje cilje kot snemanje fiat denarja.

Čeprav Ethereum morda ni tako vznemirljiv za trgovanje kot Bitcoin s svojimi velikanskimi vrhovi in ​​koriti, Ethereum se lahko izkaže za boljšo dolgoročno naložbo.

Zakaj?

No, preprosto lahko svetu ponudi toliko več kot Bitcoin.

Mnogi ljudi Ethereum povezujejo s pametnimi pogodbami in dApps, vendar pozabljajo na njegovo sposobnost gostovanja drugih kriptovalut na lastni verigi blokov.

Da, tako je. Ethereum ni edina kriptovaluta v blokovni verigi Ethereum, v resnici gre za tone. Večina teh drugih žetonov se imenuje Žetoni ERC-20.

Medtem ko ni nihče iskal, je Ethereum postal središče za ustvarjanje različnih kriptovalut, zaradi česar je Ethereum zelo obetavna kriptovaluta.

Zdaj trgujte z Ethereumom z Etoro

Kaj je žeton ERC-20?

Žeton ERC-20, Ethereum

Ethereum je kot mati ustvarjanja kriptovalut. Z ustanovitvijo žetona ERC-20 je Ethereum verjetno spodbudil porast altcoinov, ker so kriptovaluto naredili tako enostavno za izdelavo.

Žetoni ERC-20 so standard za razvoj kriptovalut. Ponujajo skoraj vse, kar mora razvijalec nastaviti za kriptovaluto in začeti.

Ocenjuje se, da danes obstaja približno 200.000 različnih žetonov ERC-20 v obtoku.

Vendar je treba omeniti, da vse to tehnično ni kriptovaluta. Te žetone je mogoče uporabiti za široko paleto storitev.

Ena ključnih stvari, ki opredeljujejo žetone ERC-20, je ta nimajo lastne verige blokov; vsi delujejo na vrhu verige Ethereum.

To je super za razvijalce, ki imajo ideje za kriptovaluto, nimajo pa virov za ustvarjanje lastne verige blokov za to.

Konec koncev je veliko dela! Morda boste celo pozabili, kaj ste si zastavili.

Poleg tega se seveda lahko popolnoma kasneje odmaknejo od verige Ethereum, kar so nekateri že dosegli (več o tem kmalu!).

Tudi če Ethereum nikoli ne vzame krone kot najboljše kriptovalute, lahko prinese vzpon druge, ki jo ima.

Prednosti žetonov ERC-20

Žetoni ERC-20 izkoriščajo vse prednosti Ethereuma, vendar imajo določeno mero neodvisnosti, če se držijo pravil uporabe blokovne verige Ethereum.

Morda ena največjih prednosti žetonov ERC-20 olajšajo ustvarjanje kriptovalut, kar spodbuja konkurenco med različnimi kriptovalutami.

Teoretično bo to vodilo k večji iznajdljivosti in ustvarjalnim pristopom k različnim težavam. Dolgoročno bodo prilagodljivejše kriptovalute preživele tiste, ki jim ne bo uspelo slediti.

Poleg tega se lahko razvijalci kriptovalut bolj osredotočijo na svoje ideje, ne pa na to, kako ustvariti kovanec (in blockchain) in osnovne težave, povezane z vzdrževanjem..

Pripravljena dokumentacija za tiste, ki želijo ustvariti lastne žetone, je prav tako velik plus in pospeši tudi razvojni proces.

Z vidika trgovca s kriptovalutami so žetoni ERC-20 lahko bolj privlačni za trgovanje, ker če bodo razumeli, kako deluje Ethereum, bodo že obdelali dobro razumevanje delovanja žetonov ERC-20..

Tako je raziskovalni postopek lažji in hitrejši. Trgovcem s kriptovalutami se ni treba učiti povsem nove tehnologije ko naletijo na žeton ERC-20.

Še en odličen bonus pri trgovanju z žetoni ERC-20 je, da jih lahko odprete in si jih ogledate, ker jih gostijo na verigi Ethereum, ki je javna..

S pravim tehničnim znanjem lahko natančno ugotovite, kako delujejo, in ne boste deležni kakšnih podlih presenečenj. Poleg tega, če so slabo kodirani, jih lahko preprosto prezrete.

Na verigi Ethereum se ne skriva. Žetoni ERC-20 so super pregledni.

Žetone ERC-20 lahko pošiljate in prejemate tudi po naslovih Ethereum, kar jim omogoča, da jih sprejme veliko širša baza uporabnikov.

To premaga težavo, ki jo imajo mnogi altcoin-i ob prvem začetku; ustvariti morajo svojo denarnico, v kateri se bo kriptovaluta shranila, ali ponudnike denarnic prepričati, da jih sprejmejo.

In končno, velika prednost za Ethereum je, da vse to Kriptovalute ERC-20 morajo za izvajanje transakcij uporabljati plin Ethereum.

Plin je plačilo transaktorji morajo plačati za potrditev njihove transakcije.

To je super za Ethereum, ker pomeni, da se njihova kriptovaluta nadaljuje, tudi če ljudje Ethereuma ne trgujejo ali trgujejo veliko.

Druge kripto datoteke na isti verigi blokov pomagajo ohranjati tekočino, kar je odlično za obseg trgovanja. Če je žeton ERC-20 uspešen, bo ta uspeh kapljal tudi na Ethereum.

Dobro znani žetoni ERC-20

Ethereum blockchain

Morda vas bo presenetilo, če boste to ugotovili nekatere najbolj znane kriptovalute danes so žetoni ERC-20 ali začeli kot žetoni ERC-20, preden ste zapustili verigo Ethereum.

Morda je najbolj znana kriptovaluta, ki se je začela kot žeton ERC-20, Tron.

V zadnjem času pa Tron je uspel uspešno migrirati iz verige blokov Ethereum v svojo verigo blokov, pogosto imenovan “mainnet”.

Čeprav je to neverjetna zgodba o uspehu in kaže, da lahko žetoni zrastejo iz verige Ethereum, je Tron vseeno moral svojo skupnost preusmeriti iz Ethereuma v mainnet..

Zanimivo je, da bo trditev Tronovega razvijalca, da jih bo njihov prehod na glavno omrežje 400-krat hitrejši od Ethereuma! To je velika trditev in preteklo bo nekaj časa, preden bomo ugotovili, ali je to res ali ne.

Še en žeton ERC-20 v vzponu v svetu kriptovalut je Verižna povezava, ki želi s pomočjo preročišč postati kralj pametnih pogodb.

Ko bo Chainlink uspešnejši, lahko na koncu zapusti Ethereum, kot je to storil Tron, vendar nekateri morda trdijo, da je na pravem mestu za rast – rojstno mesto pametnih pogodb, Ethereum.

Binance Coin je še en izjemno uspešen žeton ERC-20 in se na borzi Binance uporablja kot uporabniški žeton. Uporabniki lahko prejmejo popust, če ga uporabljajo za trgovanje s kriptovalutami.

Verjetno je Binance Coin uspešnejši kot celo Tron. Trenutno je Binance Coin 8. največja kriptovaluta s tržno kapitalizacijo na CoinMarketCap.

Drugi žetoni ERC-20 vključujejo:

  • BAT (osnovni žeton pozornosti). Oglasni žeton, ki uporabnikom plačuje ogled oglasov.
  • HuobiToken. Žeton, ki ga lahko uporabimo na borzi kriptovalut Huobi.
  • TrueUSD. Stabilnicoin, vezan na vrednost ameriškega dolarja, podobno kot Tether.

Toda ti žetoni samo opraskajo površino tega, kar je danes tam zunaj.

Kako nastajajo žetoni ERC-20?

Ustvarjanje žetonov ERC-20 je razmeroma preprost postopek. Kljub temu pa zahteva dobro tehnično razumevanje Ethereuma in njegovega programskega jezika Solidity (torej morda še ne za vse!).

Če želite ustvariti nov žeton ERC-20, mora uporabnik začeti pametno pogodbo na verigi blokov Ethereum. Ta pogodba je nato odgovorna za ustvarjanje novih žetonov in obdelavo transakcij.

Poleg tega deluje tudi kot knjiga, ki spremlja tudi ravnovesje vseh.

Pomanjkljivosti

Ni vse v zvezi z delom na verigi Ethereum blodnjavo. Obstaja veliko razlogov, zakaj nekatere kriptovalute morda ne želijo biti za vedno pod okriljem Ethereuma.

V prvi vrsti jim spremembe, ki jih uvaja Ethereum, morda ne bodo všeč. Ko Ethereum posodobi verigo blokov, te spremembe morda ne bodo v najboljšem interesu vsakega žetona ERC-20.

Za povrh se lahko na koncu preveč zanesejo na omrežje in vire Ethereuma, kar bi lahko predstavljalo težavo, če bi se Ethereumu zgodilo kaj, kot je zaprtje vlade ali obsežen kramp..

Morda pa je še pomembneje, čeprav žetoni ERC-20 veljajo za industrijski standard, obstajajo težave z njihovim delovanjem, vključno z mnogimi, številnimi hrošči.

Ena najbolj motečih napak povzroči, da se žetoni po naključju uničijo, ko so poslani na pogodbo. Menda je zaradi takšnih težav izgubljenih do 70.000 USD.

Ethereum je izdal še en žeton, imenovan ERC-223, ki bi moral rešiti to težavo, vendar do zdaj ni bil tako priljubljen kot žetoni ERC-20.

Druga pomanjkljivost nekaterih uporabnikov je uporaba Ethereuma kot plina vsakič, ko želite opraviti transakcijo z žetonom ERC-20.

Sčasoma se to lahko drago, zlasti če je cena Ethereuma v porastu, za nekatere trgovce pa je to preprosto le nepotreben korak.

Ethereum še vedno ostaja pri dokazih o delu

Morda je to ena največjih pomanjkljivosti nekaterih razvijalcev kriptovalut Ethereum še vedno uporablja a dokazilo o delu algoritem, tako kot Bitcoin.

Dokazila o delu že nekaj časa ne spadajo v modo, številne novejše kriptovalute pa so zasnovane tako, da namesto njih uporabljajo dokaze o deležu, kar je po mnenju mnogih pravičnejše in učinkovitejše.

Kljub temu je znano Ethereum načrtuje prehod z dokazil o delu na dokaz o deležu, kar se bo verjetno zgodilo leta 2020 ali 2021.

Če bodo uspešno izvedli spremembo, bi to lahko močno spodbudilo ne samo Ethereum, temveč tudi vse druge žetone ERC-20.

Ali že ni dovolj kriptovalut?

kriptovalute, ethereum

Drugi lahko dvomijo o tem, kako olajšati ustvarjanje kriptovalut. Konec koncev, ali je treba vse žetonirati? Ali je vsaka kriptovaluta vredna ustvarjanja?

Zanimivo je, da je veliko kriptovalut ERC-20 izgubilo kar 90% vrednosti in se bori za vrnitev. Torej, trgovci s kriptovalutami bi morali biti še vedno previdni.

Tako velika izbira žetonov ERC-20 je lahko tudi neugodna za nekatere trgovce, ki jih težko ločijo.

Res je, da mnogi žetoni poskušajo doseči podobne stvari.

Zdaj trgujte z Ethereumom z Etoro

Ključne točke

Če se česa iz tega članka spomnite, navedite te ključne točke.

  • Žeton ERC-20 je žeton, ustvarjen v verigi Ethereum. Za razvijalce jih je veliko lažje ustvariti kot ustvarjati žetone iz nič.
  • Enostavno ga sprejmejo denarnice in druge storitve, ki prav tako sprejemajo Ethereum. To pospeši sprejemanje s strani novih uporabnikov in trgovcev.
  • Nekatere danes najboljše kriptovalute so žetoni ERC-20. Sem spadajo Binance Coin, BAT, HuobiToken in TrueUSD.
  • Žetoni ERC-20 niso popolni. Še vedno trpijo zaradi napak in jih omejuje koda Ethereuma, kar lahko za nekatere predstavlja težavo.

Naučite se trgovati s kriptovalutami z našim tečajem trgovanja s kriptovalutami

Bi radi izvedeli več o drugih kriptovalutah in kako z njimi trgovati? Nato se prijavite na naš tečaj trgovanja s kriptovalutami!

Zakaj bi morali izbrati Etoro trgovati z Ethereumom

Zdaj veste, zakaj Ethereum prevladuje nad Crypto z žetoni ERC-20. Če se počutite navdihnjeni za začetek trgovanja z Ethereumom ali če je ta članek podal nekaj vpogleda v vaše obstoječe znanje o trgovanju, boste morda z veseljem vedeli, da etoro ponuja možnost trgovanja s sredstvi Crypto in CFD-ji do največ 90+ kriptovalut.

Če ste uživali v branju Ethereum Dominate Crypto With ERC-20 Tokens from Trgovanje Izobraževanje, prosim, dajte mu všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Analiza trgovanja ni zanesljiv kazalnik sedanje ali prihodnje uspešnosti, saj se okoliščine sčasoma lahko spremenijo. Pred kakršnimi koli naložbenimi odločitvami se posvetujte z neodvisnimi finančnimi svetovalci.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me