Je Binance Coin dobra naložba in ali naj vlagam v BNB?

Vlaganje v kovance Binance: Začetek

Ali naj vlagam v BNB? Je Binance Coin dobra naložba?

Če ste nov v svetu vlaganja Binance Coin, se morda sprašujete, ali je BNB dobra naložba ali naj vlagam v Binance Coin ?. No, razmislimo o vseh mitih, povezanih z Binanceom, ki krožijo po spletu, preden razmislite o naložbi v Binance Coin.

Kaj je Binance Coin?

Binance Coin ni vaša povprečna kriptovaluta.

Binance Coin je ustvarila priljubljena kripto borza Binance. Binance Coin je imel leta 2017 uspešno začetno ponudbo kovancev (ICO) 100 milijonov žetonov in zbral več kot 15 milijonov USD (uporabljenih za nadaljnjo promocijo in razvoj kovanca).

Upoštevajte, da je bil Binance Coin sprva predstavljen na verigi Ethereum, kasneje pa se je preselil v svojo verigo Binance Chain.

Glavni namen Binance Coin je bil ponuditi alternativni način plačila provizij za trgovanje na platformi Binance.

Zdaj je Binance Coin eden najboljših žetonov za uporabnost, ki ga je mogoče uporabiti zunaj ekosistema Binance, v blockchain in ne-blockchain podjetjih.

Binance Coin lahko uporabite za plačilo blaga, lastnine, potovanj in spletnih storitev (npr. Prek TravelbyBit). Uporabite ga lahko za navidezna darila (npr. Na Giftu), nagrade med igrami in tudi za plačilo svobodnjakom za njihovo delo (npr. Na CanWork).

Binance Coin priznavajo tudi velika tehnološka podjetja, ki uporabnikom omogočajo uporabo BNB prek vgrajenih denarnic (npr. Samsung).

Zanimivo je, da Binance Coin niso samo zelo cenjene; priljubljenost Binance je dejavnik, ki ga ne moremo prezreti. Navsezadnje je Binance ena vodilnih kripto platform na svetu, ki ima globoke bazene likvidnosti, zato ni presenetljivo, da je Binanceu uspelo še bolj spodbuditi sprejetje BNB.

Kako deluje Binance Coin?

Binance Coin se lahko uporablja na platformi Binance in je tudi eden najboljših žetonov za uporabnost v letu 2021.

Kot rečeno zgoraj, se je Binance Coin preselil v svoj blockchain Binance Chain, ki – za razliko od Ethereuma – ne podpira pametnih pogodb. Binance Chain uporablja mehanizem soglasja za bizantinske napake (BFT) Tendermint, ki vključuje tri vrste vozlišč: validacijska vozlišča; vozlišča prič; in pospeševalna vozlišča.

Binance uporablja tudi edinstveno politiko izgorevanja, da zagotovi stalno rast Binance Coin. Binance redno odkupuje in uničuje žetone BNB, dokler svoje ponudbe ne prepolovi, v obtoku pa ostane le 100 milijonov. Ta politika je ena največjih prednosti Binance Coin, namenjenega premagovanju morebitne amortizacije vrednosti.

Drug pomemben vidik Binance Coin je popust, ki ga platforma ponuja za trgovce BNB. Upoštevajte, da se popust vsako leto zmanjša za polovico in konča od petega leta dalje, to bi bilo leta 2022.

Kaj je BNB?

BNB je simbol oznake Binance Coin.

Opozoriti moramo, da ima BNB skupno 200 milijonov kovancev. Trenutno je v obtoku 144 406 561 žetonov. Dobra novica je, da periodično opekline BNB, ki se zgodijo enkrat na četrtletje, niso povezane s kazalniki uspešnosti na Binanceu.

BNB lahko deluje kot valuta in sredstvo menjave, zaradi česar je leta 2021 tekmec nekaterim največjim kripto.

Kot je navedeno zgoraj, ima BNB več kot 120 primerov uporabe in je pogosto omenjen kot eden najpomembnejših obstoječih žetonov.

Poleg tega je BNB eden najvarnejših žetonov, saj je njegovo matično podjetje – velikan Binance – skoraj nemogoče izginiti. Vrednost BNB je tesno povezana z Binanceom. Ne pozabite, da holding BNB ni naložba v Binance; ne omogoča, da bi imeli delež v Binanceu.

Zaradi svoje cene, ki se v povprečju giblje med 35,27–40,49 USD, je BNB dostopna naložba tudi za začetnike; z nekaj sto dolarji lahko dobite spodoben znesek žetonov BNB, s čimer bo vaša naložba bolj trdno prisotna.

Je Binance Coin dobra naložba?

Po mnenju kripto strokovnjakov je Binance Coin dobra naložba. S tržno kapitalizacijo 41 milijard USD je Binance Coin trenutno na 3. mestu Market Cap.

Ne pozabimo, da velik obseg trgovanja pomeni visoko likvidnost, ki je ključnega pomena za dnevne trgovce in skalperje.

Poleg tega je Binance Coin, ki ga podpira zanesljiva borza, žeton z dejanskim namenom: uporablja se za plačilo provizij za transakcije in nakup žetonov v začetnih ponudbah za izmenjavo (IEO).

Ponuja tudi različne prednosti in več kot 120 primerov uporabe, kar dodaja dodatno plast verodostojnosti in nekaj velikih priložnosti za vlagatelje.

Kljub temu je naložba v Binance Coin lahko tvegana, ker nobeno visoko donosno sredstvo ni 100% varno. Zlasti kriptovalute so zelo nestanovitne in nepredvidljive.

To ne pomeni tega vlaganje v BNB je pa slaba ideja. Vlagatelji v kriptovalute, ki se odločijo dodati BNB v svoje portfelje, bi morali preprosto upoštevati razmerje med tveganjem in nagrado BNB in ​​razviti učinkovito strategijo upravljanja tveganj..

Bi razmislili o vlaganju v Binance coin BNB?

Naj vlagam v Binance Coin?

Binance Coin je vsekakor vredno razmisliti leta 2021. Pa vendar, resnica je, da je končna odločitev odvisna od vas.

Kakšen kripto vlagatelj želite biti? Vas zanimajo diskontne stopnje, ki jih ponuja Binance za tiste, ki uporabljajo BNB na svoji platformi? Ali verjamete, da bo Binanceova politika izgorevanja dolgoročno zagotavljala stabilno rast BNB? Vas zanima trgovalni potencial BNB? Ko boste našli odgovore na ta vprašanja, se boste lahko odločili, ali želite vlagati v Binance Coin.

Z različnimi prednostmi pred drugimi kriptovalutami je Binance Coin lahko dobra naložba za vas. Priznati bi morali tudi Binanceov uspeh – s kripto legenda Chanpeng Zhao in njegovo vlogo pri verjetnosti dobička pri vlaganju Binance Coin.

Kratkoročno se na primer zdi, da BNB ne bo izgubila vrednosti, saj si Binance prizadeva za sprejetje in širitev po vsem svetu..

Hkrati bi morali še enkrat omeniti, da je naložba v kriptovalute lahko tvegana in lahko izgubite vsa sredstva, ne da bi jih bilo mogoče vrniti.

Pred vlaganjem upoštevajte dejstvo, da je Binance Coin odvisen od Binance-a, ki je centralizirana borza, ki zahteva podrobne podatke o svojem kupcu in preprečevanju pranja denarja in ki je pogosto tarča spletnih napadov..

Ko ste pretehtali prednosti in slabosti vlaganja v Binance Coin, da bi se lahko informirano odločili glede BNB, ne pozabite, da vlaganje v kriptovalute ne bi smelo biti zapleteno. Naložbe v kriptovalute lahko ustvarijo celo visoke donose.

Koliko je lahko vreden Binance Coin?

Če se odločite za naložbo v Binance Coin, boste morda želeli vedeti, koliko bi bilo vredno v prihodnjih letih.

Čeprav napovedi cen ostajajo špekulativne in so odvisne od kripto novic, povpraševanja in ponudbe ter razpoloženja trga, lahko pretekla uspešnost in analiza podatkov vlagateljem in trgovcem pomagajo ustvariti kripto napovedi..

Za začetek je uspešnost Binance Coin povezana z Bitcoinom in trgom kriptovalut kot celoto. V zadnjih dveh letih se je BNB, tako kot druge kriptografije, opomogel od strašnega leta 2018 in se sredi leta 2019 povzpel na vrh.

Leta 2019 je BNB dosegla rekordnih 40 USD.

Zanimivo je, da čeprav je bila borza Binance vdrta maja 2019, to na BNB ni vplivalo preveč. Zakaj? Preprosto zato, ker je Binanceov ugled preveč impresiven, da bi ga lahko podrl en sam napad.

Glede na napovedi cen bo Binance Coin v naslednjih štirih letih uspel okrevati po trenutni pandemiji in doseči povprečno vrednost 2500 USD.

Kaj bo vplivalo na Binance Coin v letu 2021 in pozneje?

Čeprav napovedi cen ostajajo špekulativne, moramo omeniti, da na vrednost Binance Coin lahko vplivajo številni dejavniki.

Makro dejavniki, kot so kripto cene, kripto novice, povpraševanje in ponudba ter predpisi so nekateri elementi, ki lahko vplivajo na vrednost BNB.

Poleg tega obstajajo različni prilagojeni dejavniki, kot je uspeh IEO Binance Launchpad, ki igrajo ključno vlogo pri uspehu BNB.

Zlasti uspešnost podjetja Binance je eden najvplivnejših dejavnikov, ki ga je treba upoštevati.

Smer Binance.US, ki se je začela leta 2019, potrebuje posebno pozornost, saj so ameriški obiskovalci med najbolj aktivnimi uporabniki Binancea. Upoštevajte, da so ameriški obiskovalci od leta 2019 predstavljali 8,4% prometa na borzi Binance.

Na naložbe ne vpliva samo potencial Binancea, temveč tudi njegove edinstvene politike. Diskontne stopnje so nedvomno dejavnik, ki privlači trgovce in vlagatelje. Upoštevajte, da je bilo prvo leto popust 50%.

Po poročilu BNB pa po letu 2022 ne bo popustov, kar lahko privede do zmanjšanja zanimanja.

Na naložbe v BNB vpliva tudi izgorevanje žetonov BNB. Ta praksa, kot smo že omenili, želi povečati pomanjkanje z zmanjšanjem števila BNB za 50%.

Ne pozabimo tega pomanjkanje se nanaša na končno naravo digitalnih kovancev: povpraševanje mora presegati ponudbo, da bo kovanec bolj dragocen.

eToro – najboljši posrednik za nakup Binance Coin BNB

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • Binance Coin je kovanec, ki si zasluži drugi pogled. Binance je ustvarila borza Binance, da bi uporabnikom Binance pomagal plačati provizije za transakcije na platformi.
  • Binance je bil sprva predstavljen na verigi Ethereum, vendar se je preselil v lastno verigo blokov Binance Chain. Binance Chain ne podpira pametnih pogodb.
  • Binance Coin je eden najpomembnejših žetonov v letu 2021 in mnogi strokovnjaki verjamejo, da se bo njegova vrednost v prihodnjih letih povečala. Zanimivo je, da obstaja veliko makro in posebnih dejavnikov, ki lahko vplivajo na BNB, vključno z uspešnostjo Binancea.
  • Binanceova edinstvena politika izgorevanja in diskontne mere, ki jih ponujajo, so prav tako ključnega pomena za pomoč strokovnjakom pri napovedovanju cen. Nekateri pričakujejo, da bo BNB do leta 2025 dosegel 250 USD na kovanec.
  • Čeprav je BNB lahko donosna naložba, ostaja kripto naložba tvegan podvig, zato je treba analizirati razmerje med nagrado in tveganjem sredstva, ki ga zanima..

Če ste z veseljem prebirali naš članek Je Binance Coin dobra naložba in ali naj vlagam v Binance Coin prosimo, delite ga z vsemi, ki jih zanima trgovanje s kriptovalutami in tehnologije veriženja blokov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me