Kakšne so prednosti trgovanja z valovanjem?

Trgovanje z valovanjem omogoča trgovcem, da ugibajo, ali se bo cena Ripplea zvišala ali znižala, ne da bi si morali prevzeti lastništvo XRP.

Ripple je digitalna valuta (Ripple XRP), ki je znana tudi kot platforma za prenos kriptovalut na enakovreden način (RippleNet). Je odprtokodna platforma, ki se osredotoča predvsem na njeno zasnovo, predvsem na zanesljivo, poceni in hitro transakcijsko metodo..

Platforma lahko upravlja in izmenjuje katero koli vrsto valute, naj bo to fiat valuta ali katera koli druga kripto valuta. Spodaj smo povzeli nekatere prednosti trgovanja z Rippleom.

Zakaj trgovati z valovanjem?

Programe Ripple banke in trgovci pogosto uporabljajo za postopek izmenjave premoženja. Trenutno je to mogoče z uporabo sistema, imenovanega Swift, ki deluje tako, da se opira na bančne račune, ki so popolnoma ločeni po državah, v katerih banka deluje. Trgovanje z Ripple XRP vključuje špekulacije o njegovi ceni, ne da bi prevzeli lastništvo XRP.

Da se prepričate, da bo vaše zanimanje ustrezalo najboljšim možnim informacijam, vam bomo natančno razložili prednosti trgovanja z Rippleom.

Nekatere prednosti trgovanja z valovanjem so:

1.. Sposobnost kratkega

2.. Učinkovita uporaba kapitala

3.. Ni menjalnega računa ali denarnico

4.. Trgujte z uveljavljenim ponudnikom

5.. Aplikacije v resničnem svetu

6.. 24-urno trgovanje na trgu

1. sposobnost kratkega (prodanega)

Trgovanje s CFD-ji in stave na razmik sta dva pogosta elementa, ki omogočata trgovanje po rastočih in padajočih cenah, funkcija, namenjena samo profesionalnim trgovcem. Da bi kriptovaluto lahko prodali (skrajšali), naloga, ki jo ima v lasti, ni potrebna, to omogoča večjo svobodo, saj je še vedno funkcija, ki na borzah kriptovalut še ni mogoča.

2. Učinkovita uporaba kapitala

Trgovanje s finančnim vzvodom in samo razlaga pomeni, da morate, če želite odpreti pozicijo, položiti le odstotek celotne vrednosti določenega posla. To pri borzah kriptovalut ni mogoče, saj morate še vedno položiti celotno vrednost posla. Prepričajte se le, da se spomnite, da vaše razmerje vzvoda povečuje tako dobiček kot izgubo in lahko na koncu izgubite več kot znesek, ki ga položite za odprtje pozicije.

3. Ni potreben menjalni račun ali denarnica

Pri trgovanju z CFD-ji Ripple vam ne bo treba neposredno opraviti z izmenjavo kriptovalut. Namesto tega cene v vašem imenu dobite na različnih borzah, nato pa jih ponudite po najboljši razpoložljivi ceni.

To na koncu pomeni, da ne boste čakali na odobritev borze, varnost vaše denarnice vas ne bo skrbela in vam ne bo treba plačati nobenih provizij, če boste sredstva kasneje dvigovali. Z drugimi besedami, če želite kupiti XRP in ga imeti v lasti dolgoročno, boste potrebovali menjalni račun.

4. Trgovanje z uveljavljenim ponudnikom

Ripple vam omogoča trgovanje z reguliranimi ponudniki. Ti ponudniki trdo delajo in si prizadevajo svojim strankam ponuditi nagrajene storitve za stranke in podporo, kadar koli jih potrebujejo v urah, ko je trg odprt. eToro, na primer, je ena najvidnejših platform, kjer lahko trgujete z Rippleom.

5. Resnične aplikacije

Plačilni sistem Ripple banke in organizacije podpirajo kot navidezno valuto. Ripple omogoča enostavno poenostavitev čezmejnih plačil, saj gre za konzorcij več kot 200 finančnih institucij s sedežem v več kot 40 državah. Ripple je v tem primeru pred mnogimi konkurenti, saj je med finančnimi institucijami zabeležil ogromno rast. To je lahko le pozitiven dejavnik pri trgovanju z Rippleom, saj ima bolj verodostojne avtoritete.

6. 24-urno tržno trgovanje

Kripto trg, vključno z Ripple XRP, je odprt 24 ur. Zato lahko trgujete kadar koli v dnevu ali ob vikendih. Če imate drugo redno službo, lahko trgujete s polnim delovnim časom ali pa s krajšim delovnim časom. Imeli bi se morali imeti srečo, da smo sposobni izkoristiti vse priložnosti, ki se pojavljajo na trgu, ki se nikoli ne zapre.

Naj kupim ali zamenjam Ripple?

Ko razmišljate o nakupu ali trgovanju z Rippleom, morate upoštevati številne prednosti, zlasti pa vaše individualne situacijske potrebe lahko določijo, ali morate trgovati ali prodajati. Če želite izvedeti več o Ripple, si oglejte ta vodnik za Ripple za začetnike.

Morda vas zanima nakup Ripple, če…

 • Želite v celoti prevzeti znesek Ripple, ki ga kupite.
 • Ne moti vas, da vnaprej plačate celotno vrednost sredstva.
 • Ne moti vas čakanje na menjalni račun, preden lahko kupite ali prodate.
 • Želite biti valovit HODLer.
 • Z veseljem plačate davek na dobiček.

Morda vas zanima trgovanje z Rippleom, če…

 • Za odprtje pozicije želite položiti odstotek celotne vrednosti menjave.
 • Špekulirati želite o ceni XRP, ne da bi bili lastnik digitalnega sredstva.
 • Takoj želite začeti trgovati z XRP.
 • Želite nizke provizije, saj Ripple ne zaračuna provizije, če želite kasneje dvigniti sredstva.
 • Želite izkoristiti davčne ugodnosti razpršenih stav ali CFD trgovanja.

Začnite trgovati z valovanjem z eToro

eToro je ena najvidnejših trgovskih platform po vsem svetu. Kot platforma za socialno trgovanje se ponaša s svojo varnostjo, ki jo ponuja. Svoje potovanje s kripto trgovanjem lahko začnete na eToro, saj podpira kriptovalute, razen drugih tradicionalnih sredstev.

eToro – Najboljša platforma za trgovanje s kriptovalutami Ripple XRP

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

 • Ripple je digitalna valuta (Ripple XRP), ki je znana tudi kot platforma za prenos kriptovalut na enakovreden način (RippleNet).
 • Ripple je odprtokodna platforma, pri čemer je glavni poudarek na njenem oblikovanju usmerjen predvsem k zanesljivi, poceni in hitri transakcijski metodi.
 • Ripple lahko obdeluje in izmenjuje katero koli vrsto valute, naj bo to fiat valuta (sterling itd.) Ali katera koli kripto valuta.
 • Ripple ima več prednosti pred tradicionalnimi finančnimi sredstvi.
 • Trgovanje s CFD-ji in stave na širjenje sta dva pogosta elementa, ki omogočata trgovanje po rastočih in padajočih cenah, funkcija, namenjena samo profesionalnim strankam.
 • Trgovanje z vzvodom pomeni, da morate, če želite odpreti pozicijo, položiti le odstotek celotne vrednosti določenega posla.
 • Pri trgovanju z CFD-ji Ripple vam ne bo treba neposredno opraviti z izmenjavo kriptovalut. Namesto tega cene v vašem imenu dobite na različnih borzah, nato pa jih ponudite po najboljši razpoložljivi ceni.
 • Ripple vam omogoča trgovanje z reguliranimi ponudniki. Ti ponudniki so namenjeni svojim strankam ponuditi nagrajene storitve za stranke in podporo.
 • Ker večina ljudi še vedno razmeroma nejasno razume kriptovalute in njihovo nestanovitnost, je treba sprejeti dodatne ukrepe, da se prepričajo, ali so pred resnimi naložbami ustrezno obveščeni..
 • Programe Ripple banke in trgovci pogosto uporabljajo za postopek izmenjave premoženja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me