Kako kupiti EOS – Priročnik za začetnike 2021

Bi radi skočili naravnost na odgovor? EOS lahko kupite naprej eToro.

Priljubljenost nakupa in prodaje digitalnih valut je svet prevzela. Ta sistem, ki temelji na Blockchainu, „EOS“, je leta 2007 ustvarilo podjetje za programsko opremo Block.one.

Ocenjuje se, da obstaja 7.800 različnih kriptovalut, EOS pa je med 15 najboljših po tržni kapitalizaciji.

Vas zanima, kako kupiti EOS, vendar niste prepričani, kje začeti? Ostani tam, kjer si.

V tem izčrpnem priročniku Kako kupiti EOS vas popeljemo skozi vse vidike nakupa tega priljubljenega digitalnega sredstva.

Pokrivamo osnove, kako se prijaviti s pomembnim spletnim posrednikom EOS, pa tudi osvetliti regulacijo, pristojbine za platforme, naložbene načrte in shranjevanje.

Kupite EOS v 5 korakih

Če ste prikrajšani za čas in bi se radi pozneje vrnili k temu vodniku, boste v 5 korakih videli, kako kupiti EOS.

Korak 1: Odprite spletni račun

2. korak: Financirajte svoj novi račun

3. korak: Poiščite EOS na spustnem seznamu kriptovalut

4. korak: Izpolnite znesek EOS, ki ga želite kupiti.

5. korak: Potrdite naročilo

vlagajte v eos

1. korak: izberite spletnega posrednika EOS ali borzo

Kot je prikazano v 5 korakih zgoraj, je močno priporočljivo, da EOS kupujete samo na regulirani kripto platformi.

Pri verodostojnem posredniku eToro lahko varno in neposredno kupite EOS. To varnost prihaja iz več regulativnih organov – o katerih podrobneje razpravljamo na tej strani.

Nekateri vlagatelji kupujejo digitalne valute prek tuje kripto borze, kjer lahko drugo kripto-sredstvo, kot je Bitcoin, zamenjate za EOS.

To ni priporočljivo za začetnike, saj pogosteje kot ne, borza ne bo imela dovoljenja organa.

Nasprotno pa eToro odgovarja za svoja dejanja kot podjetje, kar posledično pomeni, da lahko kot stranka EOS kupite varno in na nov način..

Ne samo, da je posrednik v ZDA registriran pri FINRI, ampak platformo urejajo FCA, ASIC in CySEC. Ta raven regulacije bi morala v vaših mislih razjasniti vse dvome o legitimnosti posrednika.

Uredbe

Če nadaljujete, bi morali pri razmišljanju o tem, kako kupiti EOS prek spleta, prednostno urejati pred večino drugih dejavnikov.

Ta zgoraj omenjena uredba zagotavlja zaščito pred prepirljivimi “posredniki” v industriji, ki jih na stotine čaka, da izkoristijo nič hudega sluteče vlagatelje.

Zgodb o vlomih nereguliranih kripto izmenjav je bilo toliko, da so se storilci izognili digitalnim sredstvom v vrednosti milijonov dolarjev. Ergo, smiselno se je izogibati tovrstni platformi.

Medtem ko ima borza dobre namene, vendar brez regulativnih organizacij za njo ste sami, če vam ukradejo sredstva.

Po zaključku nakupa je še ena možnost skrb za in shranjevanje lastnih kovancev EOS. To vključuje natančen umik digitalnega sredstva v denarnico.

Tudi to lahko začetnike pusti v precej ranljivem položaju, saj ste v celoti odgovorni za varovanje zasebnega ključa (dolgega večznakovnega gesla) pred napačnimi rokami.

Po prijavi pri reguliranem posredniku eToro lahko svoje EOS kovance brezplačno shranite na varno mesto. To je zahvaljujoč budnemu očesu številnih licenčnih agencij, ki varujejo industrijo.

načini plačila

Ko se odločite za nakup EOS prek spletnega posrednika, ne smete imeti težav z nakupom kriptovalut z vašim najljubšim plačilnim sredstvom.

V „zgodnjih letih“ digitalnih valut bi bila nakup kovancev EOS povsem drugačna izkušnja. Ne samo, da bi bila vaša edina možnost plačila dolgotrajni postopek nakazila, ampak obstajajo zgodbe o ljudeh, ki so čakali tedne ali sploh niso prejeli svojih kovancev.

eToro je močan glede načinov plačila. Posrednik strankam omogoča polog in dvig z uporabo različnih vrst. Od počasnega in tradicionalnega bančnega nakazila – do super hitrih kreditnih / debetnih kartic, kot sta Visa in Mastercard. Platforma je združljiva tudi z e-denarnicami, kot so PayPal, Klarna, Neteller in Skrill..

Pristojbine in provizije

Na začetku katere koli nove finančne avanture je pomembno, da imate odprte oči za s tem povezane stroške. Levji delež spletnih posrednikov bo zaslužil z zaračunavanjem pristojbin in provizij.

Pristojbine omogočajo platformi, da še naprej ponuja finančne storitve, pa tudi dostop do trgov kriptovalut.

Preden razmislite o tem, kako kupiti EOS v svojem domu, preverite vse pomembne pogoje.

Naš vodnik za začetnike je ugotovil, da so provizije, ki jih zaračunavajo ponudniki kripto, običajno spremenljive glede na velikost vašega položaja EOS.

Za nadaljnjo obdelavo:

 • Posrednik za kriptovalute Coinbase zaračuna 1,49% vseh poslov – ob vstopu na trg in tudi pri izplačilu
 • Če na EOS ustvarite 1000 dolarjev za nakup, morate plačati 14,90 USD
 • Če bi bil vaš vložek 3000 USD, bi morali Coinbase plačati 44,70 USD

Da bi odpravili meglo, si oglejmo, kako bi ta provizija vplivala na vaš nakup EOS s praktičnim primerom:

 • Na EOS ustvarite naročilo za nakup v višini 500 USD
 • Coinbase zahteva 1,49% provizije – to znaša 7,45 USD
 • Ko se počutite pripravljeni prodati svoje kovance EOS – so zdaj vredni 1.000 USD
 • Spet morate plačati 1,49% – kar je 14,90 USD
 • Za vstop in izstop s trga ste Coinbase plačali 22,35 USD

Kot je razvidno iz našega praktičnega primera, vam lahko honorar, ki se sprva zdi dokaj nepomemben, hitro nabere v dobiček. Če bi za začetek izbrali eToro, bi prihranili 22,35 USD provizije – saj posrednik omogoča nakup EOS-a, ne da bi plačal niti centa provizije.

Obstajajo tudi pristojbine za polog / dvig, o katerih morate razmisliti, ko se prijavite pri spletnem posredniku. Na primer, Coinbase strankam aktivno zaračuna 3,99% za vse transakcije, opravljene z debetno kartico.

Nasprotno je pri eToro, kjer se depoziti zaračunajo z majhno 0,5-odstotno dajatev – kar ne velja za tiste, ki plačujejo v ameriških dolarjih.

Drugi pomembni dejavniki

V prvem koraku našega vodiča Kako kupiti EOS smo dvignili pokritost s predpisi in morebitnimi provizijami za posrednike.

Pri nakupu EOS prek spleta je treba upoštevati še nekaj pomembnih meritev, na primer:

 • Prijaznost do uporabnika: Vrednosti uporabniku prijaznega posrednika ne gre jemati zlahka, saj je iskanje platforme enostavno za navigacijo, zato je naročanje EOS veliko preprostejše. Brez koristi je imeti vse zvonove in piščalke, če to samo zaplete. eToro je prijazen do začetnikov in naredi nakup in prodajo EOS kos za vlagatelje vseh sklopov.
 • Minimalna naložba: Preden se prijavite na platformo za nakup EOS, preverite, kolikšna je minimalna naložba. Nekateri posredniki pričakujejo minimalno naložbo na stotine – kar ne bi bilo primerno za začetnike, ki želijo vlagati malo in pogosto. eToro strankam omogoča nakup EOS od 25 USD.
 • Skladiščenje: Druga ključna metrika, ki jo je treba upoštevati, je shranjevanje kriptovalut. Kot smo že omenili, se morajo začetniki za vsako ceno izogibati neurejenim posrednikom ali menjalnicam. S prijavo na eToro lahko svoje digitalne valute varno shranite na platformi brez doplačila.

2. korak: pripravite naložbeni načrt

kupi eos

Priprava investicijskega načrta ni rezervirana za neizkušene vlagatelje.

Dejansko je imeti načrt za igro kripto nakupa dober način, da se pripravite na trge in pomagate obvladati ta čustva pohlepa in strahu.

Prostor digitalnih valut je pogosto zelo nestanoviten, kar privlači toliko ljudi. Visoko tveganje se pogosto dobro izkaže za visoke nagrade. Seveda, najprej morate pravilno časovno določiti trge.

Če ste v temi, kje začeti, ko gre za sestavo lastnega naložbenega načrta, si oglejte spodnji del navdiha.

Dolgoročno ali kratkoročno

Ko se sprašujete, kako kupiti EOS – ali se predstavljate kot kratkoročni ali dolgoročni vlagatelj?

Če želite nadaljevati z nakupom EOS kratkoročno – vaš glavni cilj bo redno ustvarjati dobiček iz kratkoročnih skokov cen, zabeleženih na trgih kriptovalut..

Običajno boste videli, kako oddajate redna naročila za nakup EOS prek spletnega posrednika, nato pa izplačate svojo pozicijo v nekaj minutah, dneh ali tednih po vstopu na trg..

Za tiste, ki se ne zavedajo, kripto-sredstva nihajo v vrednosti za dvomestne ali celo trimestne številke – včasih v enem dnevu. Prav ta nestanovitnost bi vam lahko resnično prinesla nekaj impresivnega dobička, če dobro časovno določite čas in ustvarite ustrezna naročila.

Druga priljubljena strategija je uporaba strategije “kupi in zadrži” za nakup EOS. To je morda primerno za vas, če se ne želite ukvarjati s kratkoročnimi nihanji cen digitalnih kovancev.

Dolgoročni vlagatelji običajno kupijo EOS in ga nato zadržijo tedne, mesece ali leta – izplačajo, kadar koli se zdi čas primeren za največje dobičke

Ciljna cena EOS

Mnogi ljudje pri nakupu tega špekulativnega premoženja uporabljajo ciljno ceno EOS.

Če želite nadalje pojasniti, če bi kupili EOS po ceni 2,50 USD in bi radi podvojili naložbo, bi se moralo kripto-sredstvo povečati na 5 USD. Če želite naložbo potrojiti, bi morala digitalna valuta doseči višino 7,50 USD – in tako naprej.

To verjetno zveni skoraj nemogoče doseči. Upoštevajte, da je aprila 2018 EOS dosegel rekordnih 22,71 USD. Poleg tega je samo leto in 6 mesecev prej digitalna valuta dosegla rekordno najnižjo vrednost v višini 0,50 ameriških dolarjev. Potrošitev vaše naložbe se kljub vsemu ne zdi tako verjetna.

Razmislite o rednih naložbah

Vsa finančna sredstva redno nihajo v cenah, le nekateri trgi so bolj nestanovitni kot drugi. Ste pri razmišljanju o tem, kako kupiti EOS, razmišljali o rednih naložbah?

Strategija, ki jo uporabljajo mnogi, je redno vbrizgavanje skromnih zneskov v nakup digitalnih valut – v nasprotju s tveganji celotnega proračuna za trgovanje z enim zadetkom.

“Počasen in enakomeren” pristop je veliko bolj nenaklonjen način, kako zgraditi svoj portfelj kriptovalut. Številni vlagatelji se odločijo za nakup EOS mesečno ali celo tedensko.

Na eToro lahko EOS kupite po ceni 25 dolarjev – tako naredite smiselno redno naložbeno strategijo, ki bo dosegljiva za kriptoproračun večine ljudi..

Bi razmislili o vlaganju EOS?

vlagajte v eos

3. korak: Odprite račun EOS posrednika

Odpiranje računa EOS posrednika se v resnici ne razlikuje od postopka odpiranja računa za nakup ali prodajo delnic ali forex-a in podobno.

Za tiste, ki ne vedo več, preprosto obiščite spletno mesto izbranega ponudnika EOS in kliknite gumb ‘prijava’.

Nato mora posrednik vedeti, kdo ste – razmislite po imenu, naslovu, številki mobilnega telefona, e-pošti in datumu rojstva. Vsi regulirani posredniki potrebujejo tudi fotografska dokazila, na primer vozniško dovoljenje ali veljaven potni list.

V primeru dokazovanja prebivališča gre zgolj za nalaganje jasne fotografije davčnega pisma, izpiska na bančnem računu ali računa za komunalne storitve..

Čeprav se to morda sliši nekoliko zategnjeno, pri eToro to traja le nekaj minut, običajno 10 minut od začetka do konca.

4. korak: položite nekaj sredstev

Odločite se, katero plačilno sredstvo boste uporabili, in izberite to na seznamu sprejetih vrst plačil na platformi.

Ugotavljamo, da je najlažji način nakazila sredstev za nakup EOS-a s kreditno / debetno kartico ali e-denarnico. eToro podpira široko paleto načinov plačil, pa tudi e-denarnice, kot sta Neteller in PayPal.

eToro sprejema tudi bančno nakazilo, toda kot smo že omenili – to je pogosto najbolj počasen način nakupa kovancev EOS.

Skoraj vsi spletni posredniki bodo določili minimalno vrednost depozita, naš vodnik pa je ugotovil, da ta običajno znaša od nič do več kot tisoč.

eToro zahteva najmanj 200 USD nakazila, vendar lahko EOS kupite že od 25 USD!

5. korak: Nastavite trgovalni nalog

trgovanje z EOS

Takoj ko financirate svoj novi račun, lahko oddate prvo naročilo za nakup EOS.

Naročilo, ki ga oddate, vašemu posredniku pove, kakšen položaj želite zasesti in kako želite, da se ukrepa.

Spodaj smo sestavili seznam najpogosteje uporabljenih trgovinskih naročil za nakup EOS.

Nakup naročila

Za vstop na trg EOS običajno uporabite naročilo „kupi“.

Če domnevate, da se bo cena EOS-a zvišala – oddajte naročilo pri svojem ponudniku kriptovalut.

Če posrednik strankam omogoči možnost »prodaje na kratko«, lahko oddate naročilo za prodajo, če mislite, da bo cena padla.

Omejitev ali tržno naročilo

Kot smo se dotaknili, bo cena EOS naraščala in padala z vsako sekundo, ki mine.

Začenši z “tržnim naročilom”, ki je prijazno za začetnike – to naročilo je treba oddati, če vam je navedena cena za EOS in želite vstopiti na trg po tej vrednosti. Kot tak bo posrednik vaše naročilo izvršil takoj.

Zavedati se morate, da se bo zaradi nihanja cen na tem nestanovitnem trgu cena, ki jo dobite, verjetno razlikovala od natančne vrednosti, dogovorjene pri oddaji vašega tržnega naročila. Na primer, morda plačate 2,80 USD, vendar dobite 2,79 USD – to je neizogibno.

Premik na „omejeno naročilo“ – to je zelo priljubljeno zaradi posebne narave naročila. Omejena naročila vam omogočajo vstop na trg po določeni ceni.

Spodaj si oglejte primer omejitvenega naročila v praksi:

 • Cena EOS-a je 2.8000 USD, vendar želite na trg vstopiti 2.8840 USD
 • Kot tak oddate naročilo z omejitvijo 2,8840 USD pri spletnem posredniku
 • Če se EOS dvigne na 2,8840 USD – bo posrednik izvršil vaše naročilo namesto vas
 • Predvsem, če se EOS ne dvigne na to ceno ali če se odločite za preklic naročila – ta položaj ostane v čakalni vrsti

Kot je razvidno iz zgoraj navedenega, je tržna ureditev zaradi svoje preprostosti prijazna do začetnikov. Omejena naročila pa so koristna, če pri nakupu EOS-a določite ceno.

Vložek

Čeprav se zdi očitno – ko razmišljate o tem, kako kupiti EOS, morate upoštevati svoj vložek. Pomen, koliko želite zapraviti za kovance EOS?

Vsakič, ko oddate naročilo, boste morali vnesti vrednost stave. Kot smo že povedali, je odličen način, da nadgradite svoj portfelj, razmišljati o majhnih, a rednih naložbah EOS.

Platforma za socialno trgovanje in ponudnik EOS eToro vam bo omogočil nakup EOS od 25 USD.

Potrdite naročilo

Ko ste položili nekaj sredstev in vnesli vse podatke, ki se od vas zahtevajo – nakup / prodaja, trženje / omejitev in vložek – lahko potrdite svoje naročilo.

Po potrditvi bo kripto platforma izvedla vsa naročila za vas na vložku, ki ste ga prijavili vi.

Na tej točki boste videli, da so vaši novo kupljeni kovanci EOS varni in brezhibni v vašem portfelju eToro.

6. korak: Shranjevanje sistema EOS

Kar zadeva shranjevanje – v nasprotju s fiatnimi valutami, ki jih shranjujemo v velikih bankah in jih uporabljamo za plačevanje računov, se digitalne valute, kot je EOS, hranijo v decentralizirani javni knjigi.

V tem priročniku smo obravnavali temo shranjevanja na različnih točkah. Pojasnili smo tudi, da se lahko za izmenjavo odločite za nakup EOS. Toda ne samo, da so pogosto nevarna mesta in se jim je najbolje izogniti – ampak od strank pogosto zahtevajo, da shranijo lastne digitalne valute.

Shranjevanje kriptovalut v neurejeni kripto-denarnici lahko za začetnike pusti ranljive prevarante in hekerje denarnic.

Če se prijavite v eToro, lahko brezplačno kupite in shranite EOS. Platformo urejajo ASIC, FCA in CySEC. Za ameriške stranke je posrednik registriran pri finančnem organu FINRA.

7. korak: prodajate svoj EOS

Kot veste, je glavni cilj nakupa EOS prodati ga pozneje z dobičkom. Ti dobički se dosežejo s časovnim razporedom trga in izplačilom več, kot ste prvotno stavili.

Ker je eToro urejen, je v smislu nakupa in prodaje veliko varnejši kraj kot tuja borza.

V nasprotju s tem je verjetno, da bi zamenjava poslala vaš EOS iz vaše denarnice v potencialno ranljivo denarnico kripto borze..

Zaradi prej omenjenega pomanjkanja regulativne licence bi verjetno morali EOS spremeniti v drugo digitalno valuto, kot je Ethereum. Ta izmenjava bi skoraj zagotovo stala. Nato bi morali na platformi oddati zahtevo za umik in slediti ukazom od tam.

Ne samo, da je nakup EOS-a na eToro enostaven, ampak tudi prodaja vaših digitalnih valut je vetrič. Preprosto se prijavite v svoj račun in prodajte svoje kovance EOS. Platforma bo gotovino poslala na vaš prvotni način plačila. Tako enostavno je.

Pripravljeni vlagati v EOS?

vlagajte v eos

Drugi načini nakupa EOS v letu 2021

Govorili smo o različnih načinih, na katere lahko kupite EOS, vendar obstajajo tudi drugi načini za nakup EOS v letu 2021.

Kupite debetno kartico EOS

Če raje kupujete z debetno kartico, kot mnogi od nas, boste z veseljem vedeli, da lahko EOS kupite s pomočjo Visa, MasterCard in drugih.

eToro sprejema zlasti plačila z debetno kartico. Preprosto vnesite podatke o svoji kartici, kot pri vsaki novi transakciji, in vnesite znesek EOS, ki ga želite kupiti, v denarju.

Ko želite unovčiti svoje kovance EOS, preprosto pritisnite prodati in dolgovani denar bo poslan na prej omenjeno debetno kartico, s katero ste opravili nakup.

Kupite kreditno kartico EOS

eToro za nakup EOS sprejema tudi plačila s kreditno kartico. Kot je pričakovati, je nakup kriptovalut na ta način varen in hiter.

Pomembno pa je, da pri ponudniku kreditne kartice preverite, kakšna bo verjetno “provizija za gotovinsko predplačilo”.

Nekateri ponudniki lahko zaračunajo tudi do 6%, zato vedno naredite domačo nalogo, preden se zavežete, da boste EOS kupili s kreditno kartico.

Kupite EOS Paypal

Večina ljudi pozna ali je opravila nakup s PayPal-om. Zelo priljubljena e-denarnica je tudi priročen in varen način nakupa EOS.

Poleg tega čeprav vsak posrednik ne sprejema tega načina plačila – eToro ga sprejema.

Bankomat EOS

Za tiste, ki ne poznajo bankomatov s kriptovalutami, so podobni bankomatom, od koder dvigujemo fiat denar.

Razlika je v tem, da v stroj vstavite fiat gotovino in v zameno prejmete kriptovalute (dodane v denarnico).

V našem priročniku Kako kupiti EOS je bilo ugotovljeno, da te digitalne valute še ni mogoče kupiti prek bankomatov. Poleg tega ti stroji vseeno pogosto zaračunajo prevelik znesek – do 10%.

Zato bi bila vaša najboljša možnost uporaba posrednika, kot je eToro, zaračunavanje 0% provizije za ves čas nakupa EOS.

Kako kupiti EOS 2021 – razsodba

trgovina eos

Upamo, da se boste do tega trenutka v našem navodilu za nakup EOS počutili dovolj obveščene, da boste samozavestno vstopili v svet kriptovalut.

Ko razmišljate o najvarnejšem in najprimernejšem načinu nakupa digitalnih valut – razmislite o tem prek eToro. Ta varnostna mreža prihaja iz velikih regulativnih organizacij, kot so FCA, CySEC in ASIC. Posrednika je v ZDA registrirala tudi FINRA.

Priljubljeni spletni posrednik je uporabnikom prijazen za začetnike, podjetja, ki delujejo po takšni razsodbi, pa nudijo zaščito pred hekerji in neprimernimi posredniki. eToro sprejema različne združljive vrste plačil in EOS lahko kupite v 10 minutah po prijavi.

eToro – najboljši posrednik za nakup EOS

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Kako enostavno je kupiti EOS?

EOS je lažje kot kdaj koli prej kupiti. Izobražujte se na trgu in se prijavite na eToro. Nato na svoj račun položite sredstva, določite, koliko EOS-a želite kupiti, in oddajte naročilo za vstop na trg.

Kako najvarneje kupiti EOS?

Najvarnejši način nakupa EOS je prek posrednika, ki ima dovoljenje vsaj enega reguliranega organa. eToro na primer ga urejajo FCA, ASIC in CYSEC – pa tudi registracija pri FINRI v ZDA.

Ali lahko kupim 100 USD EOS?

Da, lahko kupite EOS v vrednosti 100 USD. Vendar je za začetnike priporočljivo majhno in redno vlaganje. V eToro lahko kupite EOS v vrednosti samo 25 USD

Ali lahko izgubite denar na EOS?

Da, tako kot pri vsakem finančnem sredstvu lahko tudi na EOS izgubite denar. Pravilno časovno določite čas na trgu in zaslužili boste. Napačno določite čas na trgu in izgubili boste denar.

Kaj je največ vredno EOS?

Leta 2018 je bilo največ vrednega EOS-a 22,71 USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me