Kako kupiti Tezos – vodnik za začetnike

Kako kupiti Tezos leta 2021: Vodnik po korakih

Bi radi skočili naravnost na odgovor? Tezos lahko kupite naprej eToro.

Še naprej poslušajte o Tezosu in se sprašujte, kako lahko kupite Tezos? Preberite naš vodnik za začetnike, kako ga kupiti danes!

Tezos je decentralizirano omrežje, tako kot druge blockchain platforme. V tej digitalni valuti je veliko potenciala za napredovanje, projekt trenutno tržno kapitalizira le dve milijardi dolarjev.

V nasprotju z nekaterimi digitalnimi valutami se ta lahko “samopopravlja”. To izniči potrebo po viličanju v dva ločena verižna bloka.

Kot tak, ta priročnik o nakupu zdravila Tezos vam bo povedal vse, kar morate vedeti. Razpravljali bomo o tem, katerega posrednika bi morali razmisliti o nakupu Tezosa, in o korakih, potrebnih za začetek nakupa danes.

Bi se radi naučili, kako sami kupiti Tezos? Beri naprej.

vlagajte v tezos

Kako kupiti Tezos v 5 korakih

Spodaj poiščite pet korakov, kako kupiti Tezos:

1. Prijavite se pri spletnem posredniku, ki ponuja trg na Tezosu

2. Položite sredstva na svoj novi račun

3. Na spustnem seznamu razpoložljivih kovancev izberite Tezos (XTZ)

4. Vnesite količino Tezosov, ki jih želite kupiti

5. Potrdite, da so vneseni podatki pravilni – kovanci Tezos bodo dodani v vaš portfelj.

V tem priročniku za začetnike podrobno opisujemo osnove nakupa Tezosa v udobju vašega doma. To vključuje postopek izbire spletnega kripto posrednika in morebitne provizije in provizije, ki jih je treba upoštevati.

Pokrivamo tudi priljubljene naložbene načrte in kako naročiti nakup Tezosa na način, ki ne dopušča tveganja.

1. korak: Izberite spletnega posrednika Tezos ali borzo

Kot je razvidno iz naše petstopenjske predstavitve – priporočljivo je, da se podate na kriptovaluto prek posredniške strani.

S pridružitvijo platformi, kot je eToro za nakup Tezosa boste lahko digitalne kovance kupili neposredno.

Ne samo to, ampak lahko ste prepričani, da vlagate v kriptovalute v varnem okolju. To je zato, ker eToro ureja več regulativnih organov.

Pomembno je vedeti, da čeprav se lahko odločite za nakup Tezosa na kripto borzi – temu se je najbolje izogniti, zlasti za začetnike.

Izmenjave tretjih oseb pogosteje ne spadajo pod nobeno regulativno pravilo. To pomeni, da ni pristojnega organa, ki bi nadzoroval, kako se ravna s strankami.

Omenili smo, da eToro ureja več organov. Sem spadajo FCA (Združeno kraljestvo), CySEC (Ciper), ASIC (Avstralija). Posrednika je odobrila tudi FINRA, regulator finančnih storitev v ZDA.

Pomembni dejavniki, ki jih je treba upoštevati, preden izberete borzo Bitcoin ali posrednika:

1. Uredba

Obstaja na stotine tujih borz in posrednikov, kjer lahko kupite Tezos. Kot tak se je pametno držati tistih, ki imajo licenco. Predpisi o zaščiti in varnosti, ki se ponujajo trgovcem in vlagateljem, so neprecenljivi.

Ustanovljeni so bili regulativni organi, ki skrbijo, da so spletni posredniki v isti vrsti in zagotavljajo, da kripto platforme svoje poslovanje opravljajo profesionalno. Da ne omenjam določanja splošno priznanih standardov v skrbi za stranke in preglednost.

Neregulirane borze so nagnjene k vdoru kibernetskih kriminalcev, ki včasih izgubijo milijone.

Po drugi strani pa lahko Tezos kupite na borzi in kovance sami shranite v zasebni kripto-denarnici. Toda skrb za lastne kovance Tezos morda zveni dovolj preprosto, vendar je z veliko odgovornostjo.

Če se odločite za lastno kripto-premoženje, boste morali paziti na svoje dolge zasebne ključe in varnostne zveze. Zaradi razširjenih vdorov v kripto-denarnice se veliko ljudi odloči za zavarovane denarnice. Vendar niso vsi upravičeni in pokritost je omejena.

Pri eToro lahko Tezos kupite brez provizije – poleg tega ga bo začetnik prijazen posrednik shranil za vas. Najboljše od vsega – v varnem in urejenem prostoru – brezplačno.

2. Načini plačila

Ko razmišljate o tem, kako kupiti Tezos, ne bi smeli imeti težav z načini plačila.

Če ste se v zgodnjih letih zanimali za kriptovalute, je bilo običajno na voljo samo bančno nakazilo. Kot verjetno že veste, je ta možnost vedno ena najpočasnejših načinov plačila, ki jo posredniki obdelujejo.

V eToro lahko Tezos kupite z različnimi hitrimi in uporabnikom prijaznimi načini plačila. To vključuje debetne in kreditne kartice, kot so Maestro, Visa / Visa Electron in Mastercard.

Kar zadeva e-denarnice, platforma sprejema Skrill, Klarna, PayPal, Skrill in Neteller. Vse to je varno in hitro.

Tezos lahko na eToro kupite tudi z zgoraj omenjenim bančnim nakazilom, če vas ne motijo ​​čakalni dnevi za nakup.

3. Pristojbine in provizije

Preden kupite Tezos prek spleta, je priporočljivo, da se popolnoma zavedate morebitnih provizij in provizij, ki jih lahko pričakujemo od vas.

Ker je posrednik posel kot katero koli drugo, mora podjetje zaslužiti, da vam omogoči dostop do trgov digitalnih valut. To se ponavadi pridobi z zaračunavanjem pristojbin, ki, če niso drage – ustrezajo vsem.

Konec koncev potrebujete posrednika za dostop na trg Tezos, posrednik pa potrebuje vaše podjetje, da ohranja kolesa v gibanju.

Velika večina spletnih ponudnikov kripto storitev odjemalcem zaračuna odstotek ne glede na velikost pozicije vloga, nekateri pa fiksno.

Ponudimo primer spremenljivega odstotka provizije za čiščenje meglice.

 • Kripto platforma Coinbase zaračuna pristojbino v višini 1,49% – ob vstopu in izstopu
 • Če kupite digitalne kovance v vrednosti 500 USD, boste morali plačati 7,45 USD
 • Če bi bil vaš položaj 1.000 USD – bi Coinbase znašal 14.90 USD – in tako naprej

Če želite zbrisati meglo, boste spodaj videli preprost primer, kako bi lahko prav ta provizija vplivala na vaš nakup Tezos.

 • Oddate naročilo za nakup Tezos v višini 1000 USD
 • Coinbase morate plačati 1,49%, kar je 14,90 USD
 • Ko je čas za izplačilo, so vaši kovanci XTS vredni 2.000 USD
 • Kot tak morate plačati še 1,49%, kar je 29,80 USD
 • Za nakup in prodajo Tezosa na Coinbase ste plačali 44,70 USD provizije

Kot je razvidno iz zgornjega primera, medtem ko se 1,49% sliši nepomembno – takšne provizije vam kmalu ugriznejo dobiček.

Če bi se v tem primeru namesto tega prijavili v eToro, bi privarčevali 44,70 USD. Razlog za to je, da ta priljubljeni posrednik ponuja 100-odstotni način provizije za nakup Tezosa.

Nekatere platforme strankam zaračunajo provizijo za vsak depozit. Na primer, pri Coinbase je to 3,99%, če svoj račun financirate z debetno kartico. V našem zgornjem primeru bi vas samo vstop na trg stal 39,90 USD.

Pri eToro znaša za depozite 0,5% provizije, ki se zaračuna samo, če plačujete v valuti, ki ni ameriški dolar.

4. Drugi pomembni dejavniki

Popeljali smo vas skozi osnove nakupa Tezosa, kot so predpisi, pristojbine in metode pologa.

Kljub temu obstajajo še nekateri drugi dejavniki, za katere menimo, da jih je vredno razmisliti, preden se prijavite pri posredniku.

Oglejmo si še nekaj ključnih meritev, na katere moramo pomisliti, ko razmišljamo o tem, kako kupiti Tezos prek spleta.

 • Prijaznost do uporabnika: Prednostna naloga je, da se prijavite pri spletnem posredniku, po spletnem mestu po katerem se enostavno premikate. Če je platforma prijazna do začetnikov, boste imeli izkušnjo izbire za nakup Tezosa brezhibno in brez stresa. eToro slovi kot enostaven za uporabo za neizkušene vlagatelje.
 • Minimalna naložba: Ko razmišljate o tem, kako kupiti Tezos, razmislite o minimalni naložbi, ki jo zahteva spletni posrednik. Na primer, če ste nov v svetu nestanovitnih kriptovalut, verjetno ne bo realnih 500 USD. V eToro lahko Tezos kupite že od 25 USD!
 • Skladiščenje: Ko razmišljate o tem, kako kupiti Tezos, je ključnega pomena, da upoštevate shranjevanje. Kot smo že omenili, če ste slučajno v igri – neurejene prostore je najbolje dobiti široko. Odličen varen kraj za začetnike je reguliran posrednik eToro. Tu lahko svoje kovance kupite in shranite v varnostno ozaveščenem prostoru, pod pravilom predpisa.

2. korak: pripravite naložbeni načrt

Velika večina vlagateljev, ki želijo kupiti Tezos odločijo, da bodo pripravili načrt naložb. Ko ugotovite, kako nestanoviten je lahko ta trg, je načrt smiselna ideja.

Čeprav naložbeni načrt za začetnike ni moteč, je koristen tudi za izkušene vlagatelje. Navsezadnje je načrtovanje nepogrešljivo.

Če vam je všeč zvok ustvarjanja naložbenega načrta za nakup Tezosa, si oglejte spodaj za vpogled v splošno sprejete strategije.

1. Dolgoročno ali kratkoročno

Ko razmišljate o tem, kako kupiti Tezos – ali mislite, da boste verjetno postali dolgoročni ali kratkoročni vlagatelj?

Za tiste, ki se ne zavedajo, kratkoročni vlagatelji kriptovalut kupijo Tezos in nato prodajo svoje kovance v nekaj minutah, urah ali dneh. Ideja je izkoristiti kratkoročna nihanja cen in izplačati denar, ko opazijo priložnost za zaslužek.

Ta trg je zelo nestanoviten, da o špekulativnem niti ne govorimo. Pravzaprav so se nekateri digitalni kovanci v enem tednu spremenili v vrednosti za kar 5-krat.

Na kratko, kratkoročni vlagatelji skušajo ob pravem času vstopiti na trg in izstopiti z njega majhne, ​​a pogoste dobičke. Če torej lahko pravilno špekulirate v smeri Tezosove vrednosti, bi lahko ustvarili urejen dobiček.

Lahko pa se odločite tudi za dolgoročni naložbeni slog za nakup Tezosa. Znana kot strategija „kupi in zadrži“ – pri tem boste videli, kako kupujete in zadržujete sredstvo.

Dolgoročni vlagatelji se navadno držijo svojih digitalnih valut tedne, mesece ali leta. To je lahko bolj udobna možnost za začetnike, ki še ne razumejo popolnoma tehnične in temeljne analize.

Razlog je v tem, da se vam pri nakupu Tezosa po spletu ni treba več ukvarjati s kratkoročnimi skoki cen.

2. Ciljna cena Tezos

Druga strategija, ki jo želite dodati v svoj naložbeni načrt, je “ciljna cena Tezosa”. Če še nikoli niste kupili kriptovalut, morda ne boste vedeli, kaj to pomeni.

Za nadaljnjo razlago – predstavljajte si, da ste kupili Tezos po ceni 2,50 USD in ste želeli podvojiti svojo naložbo. Da bi se to lahko zgodilo, bi morali kovanci podražiti na 5 dolarjev.

Če bi po drugi strani Tezos želeli povečati naložbo, bi moral vrednost narasti na 10 USD.

Čeprav se to zdi malo verjetno, upoštevajte, da je Tezos decembra 2018 dosegel najnižjo raven v višini 0,3504 ameriških dolarjev. Nato je le dve leti pozneje digitalna valuta dosegla rekordnih 4,44 ameriških dolarjev. To je zvišanje cen za več kot tisoč odstotkov.

3. Razmislite o rednih naložbah

Zelo priljubljena strategija za ljudi na vseh ravneh izkušenj s kriptovalutami so redne naložbe.

Kot je kristalno jasno, se kriptovalute za sekundo dramatično spreminjajo. To je vse zaradi ponudbe in povpraševanja na trgu.

Ko se boste naučili podrobnosti, kako kupiti Tezos, vam bodo redne naložbe v načrt pomagale pri ohranjanju poti..

To vključuje pogoste naložbe. Na primer, lahko se odločite za naložbo vsako soboto ali konec vsakega meseca. To vam omogoča, da svoj portfelj digitalnih valut gradite počasi in na način, ki ne dopušča tveganja.

Tako kot zvok počasnega in enakomernega pristopa k nakupu Tezosa? Potem ne pozabite, pri reguliranem posredništvu eToro lahko Tezos kupite od 25 dolarjev navzgor!

Tako majhna minimalna naložba omogoča redne naložbe za večino proračunov.

Bi razmislili o vlaganju Tezos XTZ?

vlagajte v tezos

3. korak: Odprite račun Tezos Broker

Če ste že kdaj investirali v blago ali forex, vam bo odprtje računa takoj znano.

Za tiste, ki v življenju niso trgovali niti dneva – pojdite na uradno spletno mesto posrednikov in se odločite, da se prijavite.

Ker je eToro urejen, boste morali vnesti nekaj osnovnih informacij o tem, kdo ste. To je del postopka KYC (Spoznaj svojo stranko) in pomaga v boju proti finančnemu kriminalu.

Vnesti boste morali svoje polno ime, naslov, telefonsko številko, e-poštni naslov in datum rojstva. Nato boste morali naložiti jasno kopijo osebnega dokumenta s fotografijo, kot je potni list. Še enkrat, to je vse industrijski standard v urejenem finančnem prostoru.

Če želite preveriti svoj domači naslov, boste morali predložiti kopijo nedavnega bančnega izpiska ali računa za komunalne storitve. Pismo / račun mora biti od uradne družbe in mora vsebovati vaše ime, naslov in datum izdaje pisma.

Z nereguliranim posrednikom ali borzo boste morda lahko Tezos kupili anonimno. Kljub temu, kot smo že povedali, vas to postavlja v zelo ranljiv položaj.

Ne samo, da vam grozi vdor, ampak pomanjkanje predpisov pomeni, da podjetje nima nobenih standardov, ki bi jih lahko spoštovalo. Verjetno je, da brez licence ne bi vedeli, ali je posrednik zakonit – dokler ni bilo prepozno.

Kot smo že povedali, eToro dobi zvezdico A, če iščete varnostno mrežo predpisov. Platforma je urejena v več jurisdikcijah in te standarde jemlje resno.

Poleg tega bo eToro omogočil, da se prijavite in boste lahko kupili Tezos v manj kot 10 minutah. To je zahvaljujoč uporabi sodobnega avtomatiziranega fintecha, ki se uporablja za preverjanje vaših osebnih podatkov.

4. korak: položite nekaj sredstev

Ko ste do zdaj prebrali to, kako kupiti vodnik za začetnike Tezos – ste brez dvoma prepričani, da je posrednik združljiv z vašo prednostno vrsto plačila.

Zdaj lahko položite nekaj sredstev na svoj novi račun za nakup Tezosa. Ta postopek je razmeroma neposreden.

Najhitrejši način plačila so nedvomno kreditne / debetne kartice in e-denarnice, kot je PayPal.

V eToro lahko kupite Tezos z veliko količino plačil, kot smo že omenili. Ko gre za digitalne e-denarnice, lahko izbirate med Skrill, Rapid Transfer, Neteller, PayPal, Sofort Banking in drugimi.

Digitalne valute lahko kupite tudi z običajnim bančnim nakazilom, vendar upoštevajte, da je čas obdelave počasen. Kot tak ne boste mogli takoj kupiti Tezosa.

Bistveno je, da morate preveriti, kakšna je minimalna zahteva za polog na platformi, ki ste jo izbrali. To lahko znaša od nič do stotine dolarjev.

5. korak: Nastavite trgovalni nalog

Upajmo, da zdaj dobro razumete osnove, kako kupiti Tezos prek spleta. Ko boste uspešno financirali svoj novi račun, boste morali oddati naročilo.

Če ste popoln novinec, morate vedeti, da vaš posrednik brez oddaje naročila ne bo vedel, kakšno je vaše stališče do kripto-sredstva.

Zato bo izobraževanje o ustvarjanju naročil neprecenljivo, če se boste odločili za nakup Tezosa.

Nakup naročila

Najprej je naročilo za nakup, ki je praviloma način vstopa na trg.

Če verjamete, da se bo cena Tezosa v bistvu zvišala, ustvarite naročilo za nakup pri spletnem posredniku.

Morda boste opazili, da nekateri ponudniki kripto ponudbe ponujajo možnost »kratke prodaje«. To pomeni, da če menite, da bo cena Tezosa padla, lahko oddate naročilo za prodajo pri svojem posredniku.

Če so vaša špekulacije pravilne, boste zaradi zmanjšanja vrednosti ustvarili dobiček.

Omejitev ali tržno naročilo

Obstajajo tudi druga naročila, ki jih je treba uporabiti v tem nestanovitnem okolju in so “omejena naročila” in “tržna naročila”. Kot smo že omenili, si kratkoročni vlagatelji s to zelo nestanovitnostjo obetajo redne dobičke.

Najenostavnejši od obeh naročil je “tržni red”. To platformi sporoča, da ste pripravljeni sprejeti trenutno tržno ceno v ponudbi.

Z drugimi besedami, to pomeni, da želite, da se nalog Tezos izvrši takoj.

Zaradi skoraj konstantnih premikov cen boste videli, da se cena, ki jo dobite, nekoliko razlikuje od cene, ki jo vidite na naročilnici.

Na primer, lahko dosežete »tržno naročilo« pri 2,45 USD, vendar dobite 2,44 USD. Kot lahko vidite, je to neizogibno in navadno vas ni treba skrbeti.

Nato “omejeno naročilo”. To naročilo je treba izbrati, če želite izbrati svojo specifično cenovno točko, po kateri boste vstopili na trg Tezos.

Spodaj boste videli praktični primer, kako deluje omejeno naročilo pri nakupu Tezosa:

 • Tezos je ocenjen na 2,45 USD, vi pa želite na trg vstopiti na 2,55 USD
 • S tem v mislih pri svojem posredniku oddate naročilo z omejitvijo 2,55 USD
 • Če se Tezos poveča na vrednost 2,55 USD – bo vaše naročilo izvedeno v vašem imenu
 • Ključno je, da bo ta položaj ostal, dokler ne prekličete svojega omejenega naročila ali kovanci narastejo na 2,55 USD

Kot lahko vidite, so tržna naročila takojšnja in enostavna za ustvarjanje. Omejena naročila vam omogočajo nakup Tezosa po določeni ceni.

Vložek

Vsako naročilo, ki ga ustvarite, mora imeti določen vložek. Z drugimi besedami, koliko Tezos želite kupiti (ali prodati)?

Pomembno je ponoviti, da je najboljša možnost za novince pristop „malo in pogosto“ – kar pomeni, da redno vlagajo v Tezos.

Z posredniki, kot je eToro, ki vam omogočajo nakup Tezosa od 25 dolarjev navzgor, se vam ni treba postaviti v ranljivo situacijo, tako da vse, kar imate, vržete na en nakupni nalog.

Potrdite naročilo

Ko preverite vnesene podatke in ste zadovoljni z nakupom / prodajo, trženjem / omejitvijo in vložkom – potrdite svoje naročilo.

Če greste na svoj račun, boste videli, da so bili vaši kovanci Tezos dodani v vaš portfelj eToro – brez provizije!

6. korak: Shranjevanje vaših Tezosov

V popolnem nasprotju s fiat valutami, kot so ameriški dolarji, ki so opredmetene in shranjene v bankah = kriptovalute so zavarovane s kriptografijo in imajo na decentraliziranih knjigah.

Kot smo že omenili, če želite kupiti Tezos prek borze, lahko – vendar to storite na lastno odgovornost.

Odgovornost za skrb za svojo kripto-denarnico vključuje varovanje zasebnih ključev in varnostnih stavkov pred kiber kriminalci. To ni priporočljivo za amaterje, saj je kraja menjalnic pogosta.

Če postopek naložbe zaključite z eToro, lahko Tezos kupite brez provizije in nato kovance shranite na platformo.

Ta uredba izhaja iz dobro spoštovanih organizacij v tem sektorju, vključno s FCA, CySEC in ASIC. Priljubljeni posrednik je registriran tudi pri FINRI v ZDA.

Kot smo že rekli, ureditev odpravlja potrebo po skrbi za morske pse v vesolju!

7. korak: Prodaja svojih Tezosov

Kot se boste do zdaj že zavedali – bistvo nakupa Tezosa je kasneje prodati kovance za več, kot ste prvotno plačali.

Preprosto povedano, če časovno določite trg in izplačate denar v pravem trenutku – boste s svojo naložbo zaslužili.

Če ste se odločili za nakup Tezosa prek kripto menjalnice, bi ga verjetno morali poslati v neurejeno denarnico na platformi. Nato boste verjetno morali svoje kovance XTZ spremeniti v nekaj takega, kot je Bitcoin – čemur bo sledila zahteva za dvig.

Nazaj na eToro, ta posrednik omogoča celovito izkušnjo nakupa Tezos preprost in varen postopek. To je zato, ker se preprosto morate prijaviti v svoj račun in v svojem portfelju pritisniti ‘prodaj’ zraven Tezos (XTZ).

V skladu s pravili KYC bo posrednik denar poslal na vaš začetni način plačila – ko boste zahtevali dvig.

Pripravljen vlagati v Tezos XTZ?

vlagajte v tezos

Drugi načini nakupa Tezosa leta 2021

To je skoraj vse v tem, kako kupiti vodnik za začetnike Tezos. Vendar pa obstajajo tudi drugi načini za nakup tega špekulativnega premoženja – ki smo jih navedli spodaj.

1. Kupite debetno kartico Tezos

Večina od nas je plačevala z debetno kartico, zato je smiselno, da lahko tudi Tezos kupite na ta način.

eToro sprejema debetne kartice za nakup kriptovalut in postopek zelo olajša. Preprosto vnesite podatke o svoji kartici in koliko Tezos želite kupiti – kliknite potrditev in to je to.

2. Kupite kreditno kartico Tezos

Če želite nakup opraviti s kreditno kartico, lahko to tudi dosežete. Preprosto pojdite na eToro in izpolnite podatke o svoji kreditni kartici ter koliko Tezos želite kupiti.

Zavedajte se, da nekateri ponudniki zaračunavajo tako imenovano “denarno predplačilo”, ko kreditno kartico uporabljate na spletnem mestu za trgovanje. To boste morda prepoznali pri dvigih na bankomatih s kreditne kartice. Nekatera podjetja zaračunajo tudi do 5%.

3. Kupite Tezos Paypal

PayPal je priljubljena in priročna možnost pri nakupu Tezosa. Čeprav vse platforme niso združljive s tem plačilnim sredstvom, je eToro. Kot tak lahko Tezos kupite s Paypalom brez provizije!

Kako kupiti Tezos 2021 – razsodba

vlagati v tezos

Če preberete to, kako kupiti vodnik za začetnike Tezos, ste nedvomno prepričani, da boste vstopili na trg.

Kljub temu priporočamo, da to storite prek spoštovanega in reguliranega posrednika. Če niste prepričani, kam se obrniti, eToro oskrbuje več kot 18 milijonov strank, Tezos pa lahko kupite na 100% proviziji..

Poleg tega ponudnika kripto sistemov močno urejajo CySEC, FCA in ASIC ter registriran pri FINRI.

Prijava traja manj kot 10 minut in spletno mesto je neverjetno uporabniku prijazno, zato je idealno za začetnike.

eToro – najboljši posrednik za nakup Tezos XTZ

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Kako enostavno je kupiti Tezos?

Tezos je zelo enostavno kupiti. Naredite domačo nalogo, se prijavite pri reguliranem posredniku in oddajte naročilo.

Kako najvarneje kupiti Tezos?

Najvarnejši način za nakup Tezosa je v urejenem prostoru. eToro zelo spoštujejo in urejajo FCA, CySEC, ASIC. Priljubljeni posrednik je registriran tudi pri FINRI v ZDA.

Ali lahko kupim 100 USD Tezosa?

Da. Lahko kupite 100 USD Tezosa. Vendar priporočamo, da v svojo strategijo trgovanja vključite redne naložbe. V eToro lahko Tezos kupite po ceni 25 USD

Ali lahko izgubite denar na Tezosu??

Da. Če izplačate ob napačnem času in napačno napovedujete trg – boste izgubili denar. Če pravilno določite čas na trgu, boste zaslužili.

Kaj je največ vredno Tezos?

Največ Tezos-a, ki so jih kdajkoli imeli, je bilo 4,44 USD, ki so jih dosegli avgusta 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me