Kako trgovati s TRON: Vodnik po korakih

Tron Trading 2021 | Naučite se trgovati s TRX

Se nameravate podati v trgovanje s Tron? Tukaj je dokončen vodnik po korakih, ki vas nauči vsega, kar morate vedeti o trgovanju s TRON-om, in oceni najboljšega kripto posrednika.

Od uvedbe leta 2017 se je TRON (TRX) utrdil kot obetaven podvig na področju kriptovalut. Projekt je prejel potrditev več odmevnih organizacij na Kitajskem – kar pomeni, da bi bil potencial navzgor lahko velik.

Leto 2020 je bilo opazno za TRON, saj je obseg transakcij dApp presegel celo obseg Ethereuma. S tem v mislih se morda sprašujete, kako trgovati s TRON-om v svojem domu.

Ta priročnik vam bo pokazal vse, kar morate vedeti o trgovanju s TRON-om – od tega, kako oceniti trg, oddajati naročila in pripraviti smiselno strategijo upravljanja tveganj.

Vsebina

Kako trgovati s TRON v 5 preprostih korakih

Kaj je TRON Trading?

Kako deluje TRON Trading??

Kako trgovati s spletom TRON – vzpostavljanje trgovine

Kako zaslužiti s trgovanjem z denarjem TRON

Kako trgovati s TRON 2021 – korak za korakom

Kako trgovati z vodičem TRON – razsodba

Pogosta vprašanja

Kako trgovati s TRON v 5 preprostih korakih

Ta priročnik o trgovanju s TRON-om bo razčlenil vse, kar je v Layan-ovih pogojih, tako da ne trgujete na slepo. Če pa nimate dovolj časa, da preberete vse, je to tisto, kar morate storiti za trgovanje s TRON-om zdaj.

 • Korak 1: Odprite račun pri reguliranem kripto posredniku
 • 2. korak: Financira vaš račun z debetno / kreditno kartico, e-denarnico ali z bančnim nakazilom
 • 3. korak: Izberite, koliko TRON-a želite trgovati
 • 4. korak: Nakup TRX (pojdite dolgo) ali prodajte TRX (pojdite na kratko)
 • 5. korak: Potrdite trgovino

Kaj je TRON Trading?

TRONix, popularno imenovan TRON (TRX), je uradna digitalna valuta omrežja TRON. S kovanci TRON lahko trgujete sami na stotine spletnih platform, bodisi tako, da jih zamenjate za fiat valuto ali drugo kripto valuto.

Vrednost TRON-a se, podobno kot katero koli drugo finančno sredstvo, spreminja z razpoloženjem na trgu. Na koncu se pripisuje ponudbi in povpraševanju po digitalni valuti. Kot prvi je prvi korak k trgovanju s TRONom ugotoviti, kako deluje kripto-trg.

Preprosto povedano, če povpraševanje po TRON-u narašča, lahko pričakujete, da se bo njegova cena zvišala. Nasprotno pa bo nižje povpraševanje po TRON povzročilo nižjo ceno.

Odgovor na to, kako uspešno trgovati s TRON-om, je torej v tem, da lahko natančno napovemo razpoloženje na trgu. S pravilno napovedjo boste ustvarili dobiček pri trgovanju s TRON-om.

Naj vam na kratko predstavimo primer trgovanja s TRON:

 • Recimo, da je februarja cena TRON 0,054 USD.
 • Par kriptovalut je označen kot TRX / USD.
 • Verjamete, da se bo cena TRON-a v prihodnjih mesecih zvišala in oddala naročilo za nakup v višini 500 USD.
 • Do marca vrednost TRON znaša 0,084 USD.
 • To kaže na 55-odstotno povečanje vrednosti.
 • Zadovoljni s svojim dobičkom se odločite zapustiti TRON položaj za trgovanje.

V tem primeru se je vrednost TRON povečala za 55%. Na vašem vložku v višini 500 USD znaša skupni dobiček 500 USD.

Potem pa, če bi se cena TRON-a znižala pod 0,054 USD, bi vam ostala finančna izguba.

To nas pripelje do temeljne zahteve po ustvarjanju dobička pri trgovanju s TRON – pravilno napovedovanje trga.

Kako deluje TRON Trading??

Čeprav je razmeroma nov razred sredstev, je koncept trgovanja s TRON-om zelo podoben drugim finančnim instrumentom, kot so delnice ali forex.

Kot tisti, ki že poznajo običajna trgovska vozila, ne bodo imeli težav pri razumevanju trgovanja s TRON-om.

Če ste nov v trgovanju s kriptovalutami, je tu nekaj osnov, ki jih morate vedeti.

TRON Gibanje cen trgovanja

Trg kriptovalut je zelo nestanoviten, zato je nadvse pomembno, da veste, kaj lahko trg spremeni. Karkoli od najnovejših novic, vladnih predpisov ali tehnološkega razvoja lahko zviša ali zniža ceno TRON-a.

Če se več trgovcev zanima za vlaganje v TRON, bo to povzročilo naraščajoče povpraševanje in posledično bikovski trg. Če vlagatelji izgubijo zaupanje v TRON, bodo sredstvo želeli prodati in tako zmanjšati njegovo vrednost.

Na tej točki je vredno omeniti, da boste videli TRON, vrednoten po nekoliko drugačnih cenah na različnih trgovalnih platformah.

Na primer, ena platforma lahko kotira TRON pri 0,023 USD, na drugi pa jo lahko vidite pri 0,024 USD. To bo le majhna razlika in ne bo vplivalo na vašo sposobnost ustvarjanja dobička.

TRON trgovalni pari

Obstajata dve poti za trgovanje s TRON-om:

 1. V primerjavi s fiatnimi valutami, kot sta ameriški dolar ali evro
 2. Proti drugi kriptovaluti, kot sta Bitcoin ali Ethereum

Trgovanje TRON-a z drugo kriptovaluto zahteva trdno razumevanje obeh digitalnih kovancev, ki sestavljajo par. Ker so vse kriptovalute nestanovitne, je lahko pravilno napovedovanje trga zapleteno, tudi za izkušene trgovce.

Iz tega razloga novinci ponavadi trgujejo s kriptovalutami proti fiatu, v tem primeru TRON proti fiatu.

V areni kripto trgovanja je najpogosteje uporabljena fiat valuta ameriški dolar. Ko vidite par TRX / USD, to pomeni, da trgujete s ceno TRON proti USD.

Za pare kripto-do-fiat je lažje špekulirati, privoščili pa vam bodo strožje razmike in višjo raven likvidnosti. Če vas zanima, boste lahko našli tudi pare TRON, ki vsebujejo druge priljubljene fiat valute, kot so evro (TRX / EUR), avstralski dolar (TRX / AUD), britanski funt (TRX / GBP) in japonski jen (TRX / JPY).

Ne glede na to, ali se boste odločili za trgovanje s parom TRX-fiat ali s kripto parom TRX, bo navsezadnje odvisno od vašega razumevanja trga kriptovalut in kako samozavestni ste pri napovedovanju njegovega gibanja.

Dolgoročno ali kratkoročno trgovanje

Trgovanje s kriptovalutami, kot je TRON, je v mnogih pogledih enostavno primerljivo s katerim koli drugim finančnim trgom. Izberete lahko na primer dolgoročno ali kratkoročno strategijo, ki temelji na vaših trgovinskih ciljih.

Eden od načinov je neposredno vlagati v TRON. Kovance TRON boste kupili pri posredniku in jih shranili v denarnici s kriptovalutami.

Ko bo pravi čas, lahko kovance TRON prodate v zameno za fiat valuto. Včasih se trgovci svojih kriptovalut držijo mesece ali celo leta naenkrat.

Prednost te dolgoročne strategije trgovanja TRON je, da se vam ni treba ukvarjati s kratkoročno volatilnostjo trga. Namesto tega boste "kupi in zadrži", omogočiti trgu, da se igra, in ukrepati le, ko je pravi čas.

V nasprotju s tem bo kratkoročna strategija zahtevala vašo nenehno pozornost na gibanju TRON-a na trgu.

Pogosto boste zalotili, da boste čez dan sklepali več poslov, v upanju, da boste redno ustvarjali manjši dobiček. V svetovnem trgovanju s TRON-om to zahteva poglobljeno tehnično analizo, zaradi česar je izziv za trgovanje novincev.

Trgovina in lastni TRON

Ne glede na to, ali se odločite za dolgoročno ali kratkoročno trgovanje, vedno priporočamo, da to storite prek reguliranega in uglednega spletnega posrednika.

eToro je v tem pogledu odlična možnost – saj platforma omogoča trgovanje s TRON-om v okolju brez provizije 100%.

Poleg tega eToro ureja več finančnih organov – kar zagotavlja, da lahko TRON trgujete in imate v lasti varno in varno. Za shranjevanje TRON-a v denarnici eToro ni nobene provizije, kar je idealno za dolgoročno strategijo nakupa in zadrževanja.

TRON Trgovanje

Medtem ko nekateri trgovci raje uporabljajo dolgoročni pristop, se drugi odločajo, da bodo imeli koristi od nenehno spreminjajočih se nihanj cen.

Običajno je v obliki „dnevnega trgovanja“ ali „trgovanja z nihanjem“. Če gre za trgovinsko strategijo TRON, o kateri razmišljate, je vredno razmisliti o CFD-jih (pogodbah za razlike)..

CFD vam ne daje lastništva TRON-a, vendar odraža njegovo vrednost kot za-podobno. Če je na primer TRON-ova trenutna tržna cena 0,021 USD, bo tudi zadevni CFD ocenjen na 0,021 USD. Če se cena TRON-a dvigne na 0,023 USD, se bo povečala tudi vrednost CFD-ja.

CFD-ji imajo več prednosti, zaradi česar je priljubljen med trgovci TRON:

 • S CFD-ji TRON lahko trgujete s konkurenčnimi provizijami in majhnimi razmiki.
 • Na CFD-je na TRON lahko greste dolgo in kratko, kar pomeni, da lahko izkoristite tako naraščajoče kot padajoče cene.
 • Večina spletnih posrednikov ponuja vzvod za CFD-je.

Čeprav vam vzvod omogoča povečanje trgovalnega kapitala, so CFD-ji v mnogih državah prepovedani.

Prebivalci ZDA zlasti ne bodo mogli trgovati s CFD-ji TRON prek reguliranega posrednika. V Združenem kraljestvu je na voljo trgovanje s CFD-ji, vendar ne na sredstvih kriptovalut.

Kljub temu boste še vedno lahko našli neurejene kripto borze, ki vam ponujajo vzvod. Vendar odsvetujemo uporabo platforme, ki ni licencirana, saj boste tvegali svoj kapital.

Poleg tega je treba omeniti, da neregulirane platforme za trgovanje zahtevajo, da TRON trgujete s „USDT“ v nasprotju z resničnimi ameriškimi dolarji. To pomeni, da boste TRON trgovali z Tetherjem – kriptovaluto, katere vrednost je vezana na USD.

Bi razmislili o trgovanju TRON?

Kako trgovati s spletom TRON – vzpostavljanje trgovine

trgovski tron

Kot smo že omenili, ima TRON veliko podobnosti s tradicionalnimi finančnimi sredstvi. Kljub temu je pred potopom nujno vedeti, kako deluje digitalna valuta.

Najpomembneje je, da se morate seznaniti z različnimi vrstami TRON-ovih nalogov za trgovanje.

Naročilo je, kako naročite posredniku, naj kupi ali proda TRON. Z drugimi besedami, po analizi trga oddate naročilo svojemu posredniku, ki ga izvede za vas. Navsezadnje je odvisno od tega, ali boste ustvarili dobiček ali ne.

Spodaj so najpomembnejša naročila, ki jih boste uporabili pri spletnem trgovanju s TRON-om.

TRON Naročite ali kupite

Naročila za nakup in prodajo so potrebna, ko odprete in zaprete svojo pozicijo.

 • Oddaj naročilo, ko misliš, da se bo cena zvišala in želiš dolgo iti na TRON.
 • Oddaj naročilo za prodajo, ko misliš, da bo cena padla in želiš izgubiti na TRON-u.

Vsaka trgovina, ki jo odprete, bo zahtevala, da najprej oddate naročilo za nakup ali prodajo pri svojem posredniku. Če odprete svojo pozicijo z nakupnim nalogom, jo ​​boste zaprli z prodajnim nalogom.

Na drugi strani, ko odprete z naročilom za prodajo, ga zaprete z nakupnim nalogom.

Vstopna cena

Na nestanovitnem trgu potrebujete čim bolj natančna naročila za vstop. Naročila za nakup in prodajo so ključnega pomena za dostop do trga TRON, vendar obstajajo tudi druge vrste naročil, ki vam omogočajo večji nadzor nad vašo trgovino.

Na primer, cena TRON-a se lahko spreminja med oddajo naročila in ko ga posrednik izvrši. Zato morate pri spletnem trgovanju s TRON-om izbirati med „tržnim naročilom“ ali „omejenim naročilom“

 • Tržno naročilo: To zagotavlja, da je vaše naročilo čim prej izpolnjeno po najboljši tržni ceni. Zato bo posrednik takoj opravil vaš posel. Zaradi nihanj cen za sekundo boste morda dobili ceno tik nad ali pod tisto, ki jo vidite na zaslonu.
 • Omejeno naročilo: Omejeno naročilo vam omogoča vstop na trg po določeni ceni in vam daje več nadzora. Recimo, da je TRON ocenjen na 0,025 USD, naročilo za nakup pa želite oddati šele, ko cena doseže 0,026 USD. Tukaj pride omejeno naročilo. Bistveno je, da bo vaš posrednik izvršil vaše omejeno naročilo, ko TRON doseže vašo vstopno ceno 0,026 USD.

Izhodna strategija

Podobno kot pri vstopu na trg, lahko tudi vi natančno določite, kako in kdaj zapustite trgovino TRON. To se imenuje izstopna strategija in se običajno izvaja z ukazi “take-profit” in “stop-loss”.

Tu je pregled delovanja posameznega naročila.

 • Take-Profit: Kot že ime pove, naročilo prevzema dobička pove posredniku, koliko želite zaslužiti pred zaključkom posla. Recimo na primer, da želite s trgovino TRON zaslužiti 2% dobička. Naročilo za prevzem dobička lahko oddate pri 2% nad ali pod trenutno vrednostjo, odvisno od tega, ali greste dolgo ali kratko. Zato bo vaše mesto zaprto, ko bo dosežena 2-odstotna stopnja dobička.
 • Stop-Loss: Nasprotno, stop-loss naročila omejujejo vaše izgube, če je trg v nasprotju z vašo napovedjo. Če zaustavite izgubo nastavite na 2%, bo vaša trgovina TRON zaprta, če gre v minus za 2%.

Naj to ponazorimo s primerom:

 • Za vstop na trg TRON oddate omejeno naročilo za nakup 0,0250 USD.
 • Dobiček želite zakleniti na 2%, zato oddajte profitno naročilo na 0,0255 USD.
 • Hkrati ne želite izgubiti več kot 1%.
 • Zato oddate naročilo stop-loss pri 0,0247 USD.

Zdaj lahko trgovina poteka na dva načina.

 • Če se cena TRON-a zviša na 0,0255 USD, se začne vaše dobičkonosno naročilo in trgovino boste zaključili z 2-odstotnim dobičkom..
 • Če se cena TRON-a zniža na 0,0247 USD, se bo sprožilo vaše stop-loss naročilo in sklenili boste trgovanje z izgubo 1%.

V bistvu, ne glede na to, v katero smer se trg premakne, bo posrednik aktiviral zadevno stop-loss ali take-profit naročilo na podlagi vaše vnaprej določene točke.

Kako zaslužiti s trgovanjem z denarjem TRON

Naročila lahko naredijo postopek trgovanja učinkovitejši. To pomeni, da “ko” vstopite in izstopite s trga, niso edini dejavniki, ki bodo določali, ali zaslužite s trgovanjem s TRON-om ali ne..

Ko razmišljate o trgovanju s TRON-om, morate pomisliti tudi na to, koliko tvegate glede na potencialni dobiček.

1. Vložek

Vaš vložek predstavlja, koliko kapitala tvegate pri določeni trgovini TRON. Seveda, večji kot je vaš vložek, večji so vaši potencialni dobički in izgube.

Recimo, da želite vložiti TRON v vrednosti 1000 USD in ustvariti 2% dobička. Vaš zaslužek od te trgovine bi znašal 20 USD. Če bi svoj vložek podvojili na 2000 dolarjev, bi namesto tega zaslužili 40 dolarjev.

Matematika je preprosta, toda ko vlagate velike količine, lahko to povzroči tudi preveliko tveganje. Zato se številni TRON-ovi trgovci odločajo za “strategijo upravljanja bankrolla”. To zagotavlja, da je na vašem trgovalnem računu sčasoma dovolj denarja.

Na primer, trgovci se pogosto odločijo, da bodo vložili le določen odstotek svojih trgovalnih sredstev. Omejitev vložka na 2% je dobro pravilo. Če imate kapital v vrednosti 1.000 USD, boste v praksi tvegali največ 20 USD pri vsaki trgovini TRON.

Načrtovanje strategije upravljanja z bančnimi posojili je še posebej pomembno pri kratkoročnem trgovanju in oddaji več naročil v kratkem času.

Na srečo obstaja veliko spletnih platform, ki vam omogočajo trgovanje s TRON-om z majhnimi vložki. Na primer, eToro zahteva minimalno naročilo v višini samo 25 USD – kar je kot nalašč za upravljanje z bančnimi posojili.

2. TRON trgovalni vzvod

CFD-ji s finančnim vzvodom s finančnim vzvodom so se dotaknili že prej. Kot je očitno, vzvod prinaša tveganja in koristi.

Če vam ta lokacija omogoča trgovanje s CFD-ji za TRON, morate vedeti nekaj pomembnih vidikov, preden se odločite.

Naj vam pokažemo, kako deluje vzvod:

 • Na TRX / USD oddate prodajno naročilo v višini 1.000 USD
 • Odločite se, da uporabite vzvod 1: 2, kar pomeni, da vaš vložek dejansko znaša 2000 USD
 • Če ustvarite 10-odstotni dobiček, bi vaši dobički običajno znašali 100 dolarjev
 • Z vzvodom 1: 2 se vaš zaslužek poveča na 200 USD

Prav tako je mogoče pridobiti vzvod na nelicenciranih platformah za kriptovalute. Vendar ne boste imeli varnostne mreže uglednega finančnega regulatorja – zato se je temu najbolje izogniti.

Provizije za trgovanje TRON prek spleta

Posredniki res olajšajo postopek trgovanja. Vendar ne bi smeli gledati mimo dejstva, da so na koncu podjetje, zato morate najti najboljšega, ki ustreza vašim potrebam..

Spletni posredniki vam svoje storitve zaračunavajo s provizijami in provizijami. Potencialne provizije za vašo trgovanje se razlikujejo od ene platforme do druge. Zato je nujno, da se zavedate, kaj plačujete, preden se registrirate pri posredniku.

Spodaj je seznam najpogostejših vrst provizij, na katere boste naleteli na trgovalnih platformah TRON.

TRON-ova komisija za trgovanje

Provizija, ki jo zaračunavajo posredniki, ni nov koncept in deluje enako kot kateri koli drugi trgovinski sektor. Preprosto povedano, spletni posredniki vam zaračunajo provizijo v odstotkih za vsako trgovino, ki jo sklenete z njimi.

Ta provizija se zaračuna na trgovanje, kar pomeni, da jo plačate tako za vstopna kot izstopna naročila. Torej, če je provizija 1%, boste plačali 1% svojega deleža, ko odprete pozicijo in še enkrat, ko jo zaprete.

S tem pa vam regulirani posrednik eToro omogoča trgovanje s TRON-om brez provizije.

TRON namaz

„Razmik“ pri trgovanju je opredeljen kot razlika med ceno povpraševanja po sredstvu in ceno ponudbe. Tudi namazi se razlikujejo glede na tržne razmere.

Boste želeli najti posrednika, ki ponuja “tesne namaze”, saj gre za posredno provizijo, ki se ji ni mogoče izogniti.

Če na primer vaš posrednik zaračuna 1,5-odstotni razmik na TRX / USD, morate zaslužiti najmanj 1,5-odstotni znesek, samo da se izenači. Vse, kar presega ta 1,5-odstotni razmik, bo pomenilo vaš dejanski dobiček.

Druge TRON-ove provizije za trgovanje

Spletni posredniki lahko tudi pri trgovanju s TRON zaračunajo izbor administrativnih taks.

To lahko vključuje naslednje:

 • Pristojbine za polog / dvig: To lahko štejete za provizijo za transakcijo, ki nastane, ko položite ali dvignete denar na svoj trgovinski račun ali iz njega. Medtem ko priljubljena platforma za kripto trgovanje Coinbase zaračuna 3,99% za polog z debetno kartico, vas bo to stalo le 0,5% pri eToro – in to le, če svoj račun financirate v valuti, ki ni USD.
 • Pristojbina za neaktivnost: Pristojbina za neaktivnost nastane, če je vaš trgovalni račun označen kot mirujoč. Po določenem obdobju nedejavnosti vam posredniki zaračunajo provizijo vsak mesec. Če se želite izogniti tej proviziji, boste morali začeti trgovati ali umakniti stanje.
 • Pristojbine čez noč: Na provizije čez noč lahko gledate kot na obresti, ki jih plačate posredniku, da čez noč ohranite odprto svojo trgovalno pozicijo. To je pogosto pri trgovanju s CFD-ji, nekateri posredniki pa bodo to obravnavali kot “provizijo za zamenjavo”.

Struktura provizij je ključni dejavnik pri odločanju o pravem spletnem posredniku za vaše potrebe trgovanja s TRON-om. Navsezadnje se lahko te provizije hitro seštejejo in vam pojedo dobiček od trgovanja.

Kako trgovati s TRON 2021 – korak za korakom

Če se sprašujete, kako trenutno trgovati s TRON-om v spletu, vas bomo vodili skozi postopek nastavitve.

1. korak: Izberite spletno mesto za trgovanje TRON

Kot smo že večkrat poudarili, ima vaš spletni posrednik pomembno vlogo pri ustvarjanju dobička. Navsezadnje jim boste zaupali svoj trgovalni kapital.

Z internetom, polnim reguliranih in nereguliranih spletnih posrednikov, potrebujete stroga merila, da preverite, kateri ponudnik je pravi za vas.

Pred prijavo preverite naslednje vidike.

 • Uredbe: Regulativni organi zagotavljajo, da posrednik upošteva pravila za varnost vaših sredstev. Oglejte si, ali ima posrednik licence znanih regulativnih organov, kot so ASIC, FCA, CySEC ali SEC.
 • Pristojbine: Kakšna je struktura provizije, ki jo zaračuna posrednik?
 • načini plačila: S katerimi načini plačila lahko deponirate in dvignete denar?
 • Minimalni polog: Kolikšen minimum je potreben za trgovanje s TRON-om?
 • TRON Pari: S katerimi pari lahko trgujete TRON?
 • Denarnica za kriptovalute: Ali platforma ponuja varno kripto-denarnico?
 • Navigacija po platformi: Je platforma enostavna za uporabo in prijazna za začetnike?
 • Mobilna aplikacija: Ali obstaja mobilna aplikacija, ki vam omogoča trgovanje s TRON-om na poti?

Ob upoštevanju zgoraj navedenega priporočamo, da razmislite o eToro. Glede na naše raziskave je platforma pri trgovanju s TRON-om oddaljena milje naprej, nenazadnje tudi zato, ker:

 • To platformo za socialno trgovanje licencirajo FCA, ASIC in CySEC. Registriran je tudi pri FINRI v ZDA.
 • Platforma lahko enako dobro služi tako novincem kot strokovnjakom.
 • Vsa trgovanja s TRON-om so brez provizije in ponujena s tesnimi tržnimi razmiki.
 • Na voljo so različne možnosti plačila, vključno z debetnimi / kreditnimi karticami in e-denarnicami, kot sta PayPal in Skrill.

2. korak: Odprite TRON račun za trgovanje

Ko izberete spletnega posrednika, lahko nadaljujete in ustvarite račun.

Postopek je podoben prijavi na katero koli drugo spletno mesto, le da boste morali predložiti tudi svojo osebno izkaznico. Spletni posredniki, ki spoštujejo pravila KYC (Spoznajte svojo stranko), bodo to zahtevali za potrditev vaše identitete.

Predložiti boste morali svoje:

 • Polno ime
 • Naslov
 • Telefonska številka
 • Email naslov
 • Veljavna državna izkaznica (potni list ali vozniško dovoljenje)

3. korak: dodajte sredstva

Zdaj je čas za polog. Ob eToro, minimalni polog je 200 USD, čeprav lahko TRON trgujete že od 25 USD.

Sredstva lahko dodate s kreditno / debetno kartico, e-denarnico ali bančnim računom.

4. korak: Izberite TRON Trading Market

trgovalni tron

Zdaj lahko raziščete trgovalne trge, ki so na voljo na eToro. Lahko se odločite za trgovanje s TRON-om proti fiat valuti, kot je ameriški dolar, ali proti kriptovaluti, kot je TRX / BTC.

5. korak: Postavite TRON Trade

Ko ste izbrali TRON-ov trg za trgovanje, morate zdaj oddati naročilo.

Če potrebujete hiter povzetek prodaje TRON-a, ne oklevajte in preverite naš prejšnji odsek o tržnih naročilih.

Kako trgovati z vodičem TRON – razsodba

Če ste začetnik kripto prostora, se zdi, da je razumevanje, kako trgovati s TRON-om, sprva zapleten postopek. Toda ob branju našega vodnika v celoti upamo, da se je megla zdaj očistila.

Najpomembneje je, da izberete trgovalno platformo, ki je urejena, skupaj s konkurenčnimi provizijami in provizijami.

V eToro lahko z TRON-om trgujete varno in varno – saj je platforma licencirana v več jurisdikcijah. Poleg tega ta uporabniku prijazen posrednik ne zaračunava provizij, minimalna velikost naročila pa je le 25 USD.

eToro – najboljša platforma za trgovanje TRON

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Kako lahko varno trgujete s TRON-om?

Trgovanje s TRON je varno, saj se držite reguliranega posrednika, kot je eToro.

Kako lahko trgujem s TRON-om prek spleta?

Če želite TRON trgovati prek spleta, boste morali najti primernega spletnega posrednika. Na platformah, kot je eToro, lahko TRON trgujete že za 25 USD.

Ali lahko trgovanje s TRON-om bogati?

Trgovanje s TRON-om prinaša prednosti in tveganja. Če pravilno napovedate tržno razpoloženje, boste ustvarili dobiček. Če tega ne storite, boste izgubili denar. Najbolje je, da imate vzpostavljeno strategijo upravljanja bančnega premoženja, da ublažite svoje potencialne izgube.

Ali TRON trguje zakonito v ZDA?

TRON lahko zakonito trguje v ZDA. Vendar ne morete trgovati s CFD-ji TRON.

Kako lahko uporabim vzvod za trgovanje s TRON-om?

Najlažji način za pridobitev vzvoda pri trgovanju s TRON je dostop do trga prek CFD posrednika. Vendar upoštevajte, da so CFD-ji za kriptovalute prepovedani v več državah – vključno z ZDA in Združenim kraljestvom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me