Kako trgovati z IOTA 2021: Vodnik po korakih

IOTA Trading 2021 | Naučite se trgovati z MIOTO

Ali se nameravate podati na trgovanje IOTA? Tukaj je dokončni vodnik po korakih, ki vas nauči vsega, kar morate vedeti o trgovanju z IOTA, in ocenjuje najboljšega kripto posrednika.

Na trgu kriptovalut pretežno prevladujejo digitalna sredstva, ki temeljijo na tehnologiji veriženja blokov. IOTA je verjetno ena največjih razpoložljivih možnosti. Ta edinstvena kriptovaluta je bila zasnovana za odpravljanje neučinkovitosti omrežij blockchain prve generacije.

Čeprav ima IOTA drugačen okvir kot druge verige blokov na trgu, koncept trgovanja s to kriptovaluto ostaja enak. Se pravi, da lahko IOTA trgujete s fiat valutami, kot je ameriški dolar, pa tudi z drugimi kripto-sredstvi, kot je Bitcoin.

Če ste zainteresirani za trgovanje z IOTO sami, ste prišli na pravo mesto.

Naš vodič Kako trgovati IOTA 2021 vam bo povedal vse, kar morate vedeti o špekuliranju s tem inovativnim sredstvom. Popeljali vas bomo skozi postopek trgovanja z IOTO od začetka do konca – vključno s pomembnimi informacijami o naročilih, obvladovanjem tveganj in iskanjem posrednika.

Vsebina

Kako trgovati z IOTO v 5 preprostih korakih

Kaj je IOTA Trading?

Kako deluje trgovanje IOTA?

Kako trgovati z internetom IOTA – vzpostavitev trgovine

Kako zaslužiti z trgovanjem IOTA

Kako trgovati z IOTA 2021 – korak za korakom

Kako trgovati z vodičem IOTA – razsodba

Pogosta vprašanja

Kako trgovati z IOTO v 5 preprostih korakih

Ta priročnik o trgovanju z IOTA bo razčlenil vse, kar je v Layan-ovih pogojih, tako da ne trgujete na slepo. Če pa nimate dovolj časa, da preberete vse, je to tisto, kar morate storiti za trgovanje z IOTO zdaj.

Korak 1: Odprite račun pri reguliranem kripto posredniku

2. korak: Financira vaš račun

3. korak: Izberite, s koliko IOTA želite trgovati

4. korak: Kupite MIOTO (pojdite dolgo) ali prodajte MIOTA (pojdite na kratko)

5. korak: Potrdite svojo trgovino

Kaj je IOTA Trading?

IOTA (MIOTA) je revolucionarna digitalna valuta, ki je zasnovana za internet stvari (IoT). Kriptovaluta temelji na omrežju Tangle, ki uvaja nov način olajševanja transakcij prek interneta stvari.

Tehnologija naj bi bila hitrejša, cenejša in varnejša od drugih blockchain sistemov na trgu.

Vrednost IOTA kot trgovalnega sredstva niha ves dan trgovanja – pogosto celo v nekaj sekundah. Na ceno IOTA lahko vpliva več dejavnikov – vključno s ponudbo in povpraševanjem, notranjim upravljanjem, tehnološkim razvojem, rudarstvom in predpisi, uvedenimi na različnih trgih.

Ko razmišljate, kako trgovati z IOTO, nameravate ugibati, kakšna bo cena digitalnega sredstva v prihodnosti.

Ko vse več ljudi vlaga v IOTO, se bo njena cena zvišala. In obratno, če je prodajalcev več kot kupcev, bo posledično cena padla.

Ko boste lahko natančno napovedali ta nihanja na trgu, bodo vaši posli prinašali dobiček.

Tu je primer, ki prikazuje, kako trgovati z IOTO:

 • Recimo, da je IOTA ocenjena na 0,3752 USD
 • Ta je na večini spletnih platform za kriptovalute predstavljena kot MIOTA / USD.
 • Verjamete, da je IOTA podcenjena, zato oddate 1000 dolarjev za nakup.
 • Po dveh mesecih cena IOTA znaša 0,4000 USD
 • To prikazuje 6,60% povečanje vrednosti digitalnega sredstva.
 • Navdušeni nad svojimi dobički zaprete trgovino z oddajo naročila za prodajo.

Kot lahko vidite iz zgornjega primera, se je vrednost IOTA povečala z 0,3752 na 0,4000 ameriških dolarjev, s čimer boste imeli 66 dolarjev dobička od 1.000 dolarjev.

Z drugimi besedami, če pravilno špekulirate na trgu, obstaja velik potencial za dobiček pri trgovanju z IOTO. Nasprotno, če bi napačno špekulirali, bi šlo to trgovanje povsem drugače – povzročilo izgubo namesto dobička.

Upoštevajoč te posledice je ključnega pomena, da ste dobro seznanjeni s podrobnostmi trga kriptovalut, preden začnete trenirati IOTA.

Kako deluje trgovanje IOTA?

V smislu trgovanja kriptovalute potegnejo veliko vzporednic s konvencionalnimi finančnimi instrumenti.

Če že poznate svojo pot pri trgovanju z delnicami in blagom, ne boste imeli težav s seznanjanjem z načini trgovanja IOTA.

Vendar ima trg kriptovalut tudi sloves, da je v veliki meri nestanoviten. Kot tak morate najprej vedeti, kakšne so vaše možnosti trgovanja, preden začnete.

Za začetnike bomo v tem poglavju zajeli nekaj najpomembnejših osnov trgovanja IOTA.

Gibanje cen trgovanja IOTA

Danes lahko MIOTA najdete na večini platform za trgovanje s kriptovalutami. Ključ do trgovanja IOTA je v razumevanju, kaj vpliva na ceno digitalnega sredstva.

Če bo splošni občutek IOTA dolgo trajal, bo to pokazalo splošno povečanje vrednosti digitalnega sredstva. Po drugi strani pa se bo večina trgovcev izognila IOTI, kar se bo odražalo tudi v njeni ceni.

Kot boste verjetno opazili, se lahko cena IOTA nekoliko razlikuje na različnih trgovalnih platformah. Na enem mestu vam spletni posrednik lahko citira 0,367 USD, na drugem pa IOTA 0,370 USD..

Za trgovce pa se zaradi te majhne razlike ne gre bati niti bo kakor koli vplivalo na vaš potencial.

Trgovski pari IOTA

Prej v uvodu smo omenili, da se z IOTA lahko trguje tako s fiat valutami kot tudi z drugimi kriptovalutami.

Najprej si podrobneje oglejmo kripto-fiat pare.

Ko vidite par MIOTA / USD, to pomeni, da je MIOTA “kripto”, ameriški dolar pa “fiat”.

Med fiat valutami se IOTA najpogosteje trguje s USD.

Kljub temu nekateri spletni posredniki strankam dovoljujejo tudi trgovanje z IOTO v primerjavi z drugimi fiat valutami, kot so britanski funt (MIOTA / GBP), evro (MIOTA / EUR), kanadski dolar (MIOTA / CAD) ali celo japonski jen (MIOTA / JPY).

Ko trgujete s pari IOTA-fiat, dobite tudi prednosti visoke likvidnosti in tesnih razmikov na trgu. Kot taki bodo trgovci začetniki najbolje našli kripto-fiat par.

Poleg tega vam trgovanje s fiatno valuto olajša napovedovanje prihodnje vrednosti kovancev IOTA.

V nasprotju s tem, ko trgujete z IOTO proti drugim kriptovalutam, špekulirate o menjalnem tečaju dveh konkurenčnih kovancev. Za nove trgovce bo to morda bolj zahtevno, saj potrebujete dobro znanje o zadevnih digitalnih sredstvih.

Če povzamemo trgovalne pare – ne glede na to, ali se odločite za trgovanje IOTA s kriptovaluto ali fiat-sredstvom, morate domačo nalogo opraviti na povezanih trgih, da boste lahko pravilno špekulirali.

Dolgoročno ali kratkoročno trgovanje

Eden od prvih korakov pri odločanju, kako trgovati z IOTO, je izbira finančnega instrumenta, ki bo najbolj ustrezal vašim trgovalnim ciljem.

Če na primer verjamete, da ima projekt Internet stvari in zaplet v prihodnosti velik potencial, lahko dolgoročno razmislite o naložbi v IOTA. To pomeni, da boste kupili kovance IOTA in jih shranili v kripto-denarnico.

Kripto-trgovci imenujejo to strategijo "HODLing" – kjer imate denar v denarnici tedne, mesece ali celo leta – dokler se vam ne izplača unovčiti.

V primerjavi s tem kratkoročne strategije zahtevajo dobro znanje tehnične analize, ki vam bo pomagala pri odločanju. Za začetnike trgovce branje kart in njihovo ocenjevanje ne bo lahko.

Kot taka a "kupi in zadrži" strategija bo bolj primerna, dokler se ne naučite vrvi kratkoročnega trgovanja s kriptovalutami. Na ta način vam ni treba skrbeti za kratkoročno nestanovitnost trga.

Če se želite preizkusiti v kratkoročnem trgovanju, je najbolje, da se odločite za visoko likvidne pare, kot sta MIOTA / USD ali MIOTA / BTC.

Trgovina in lastna IOTA

Ko sprejmete dolgoročno naložbeno strategijo, predlagamo, da kovance IOTA kupite neposredno pri spletnem posredniku.

Če iščete uglednega in reguliranega spletnega posrednika, ne iščite dlje od eToro. Socialna platforma vam omogoča, da med drugimi kriptovalutami IOTA trgujete 100% brez provizije.

Posrednik je reguliran v več državah in ima 13 milijonov strank, ki trgujejo na njihovi platformi. Poleg tega lahko v denarnico eToro shranite kovance IOTA tudi tako dolgo, kot želite, brez dodatnih stroškov.

Če ste začetnik, lahko izkoristite tudi funkcijo eToro ‘Copy Trader’ in se naučite strategij prek izkušenih strokovnjakov.

Kot smo že omenili, "kupi in zadrži" strategija je odličen način za vstop trgovcev začetnikov na trg kriptovalut. Če vas zanima, vam lahko eToro omogoči dostop do več kot 90 kripto-parov za oblikovanje raznolikega trgovalnega portfelja.

IOTA trgovanje

Za tiste, ki raje trgujejo z IOTO na kratek rok – pogosteje trgujejo z uporabo strategij „dnevnega trgovanja“ ali „swing trgovanja“.

V tem primeru lahko poiščete spletne posrednike, ki ponujajo CFD-je IOTA (pogodbe za razlike).

Preden nadaljujemo, morate vedeti, da so zaradi dodatnih tveganj v ZDA prepovedani vsi instrumenti CFD. Čeprav v Združenem kraljestvu ne boste imeli težav z dostopom do CFD-jev na tradicionalna sredstva trgovanja, kripto CFD-ji niso več zakoniti.

Tu je pregled, kaj so CFD-ji:

 • CFD je izvedeni finančni instrument, ki spremlja realno ceno finančnega sredstva – v tem primeru IOTA.
 • CFD-ji omogočajo uporabo vzvoda za vaše posle.
 • Trgovci lahko izkoristijo tudi rastoče in padajoče trge – tako, da gredo "dolga" ali "kratek" na IOTA.

Če ste v državi, kjer je trgovanje s CFD omejeno, lahko to storite samo prek zunanje borze kriptovalut. Upoštevajte, da uporaba teh platform vedno poveča tveganje za vaša prizadevanja, saj boste trgovali v neurejenem prostoru.

Poleg tega vam ne bo omogočeno udobje dodajanja sredstev na vaš trgovalni račun z uporabo fiat valute, kot so ameriški dolarji.

Namesto tega boste najverjetneje morali trgovati z MIOTO proti USDT in ne z dejanskim ameriškim dolarjem. Za tiste, ki se ne zavedajo, je USDT kriptovaluta, katere vrednost je enaka vrednosti 1 USD.

Skupaj se je treba za vsako ceno izogibati procesu trgovanja na neurejenih platformah.

Bi razmislili o trgovanju IOTA (MIOTA)?

Kako trgovati z internetom IOTA – vzpostavitev trgovine

trgovanje IOTA

Morda je najpomembnejša lekcija, kako trgovati z IOTO, “naročila”. Navsezadnje s svojim posrednikom sporočite svoje stališče.

Če ste že kdaj trgovali z nekaterimi lastnostmi – boste že dobro poznali naročila. Ne glede na finančno sredstvo – bodisi delnice ali forex – ta naročila ostanejo enaka.

Preprosto povedano, naročilo, ki ga oddate, posredniku pove vrsto akcije, ki bi jo moral izvesti v vašem imenu.

Spodaj navajamo najbolj uporabna naročila med trgovanjem z IOTO.

Nakup ali prodaja naročila

Naročilo za nakup / prodajo je najosnovnejše naročilo za trgovanje in je obvezno za odpiranje položaja na trgu.

V povzetku:

 • Naročilo oddate, če domnevate, da se bo cena IOTA dvignila.
 • Naročilo za prodajo oddate, če domnevate, da bo cena IOTA padla.

Trgovci uporabljajo ta naročila za vsako trgovanje IOTA.

Če na primer odprete trgovino IOTA z naročilom za nakup, jo zaprete z naročilom za prodajo. Če obratno odprete svojo pozicijo z nakupnim nalogom, boste trgovino zaprli z nakupnim nalogom.

Vstopna cena

Naročila za nakup in prodajo so le osnove vrst naročil. Če želite kar najbolje izkoristiti trg, potrebujete v svojem arzenalu več naročil za trgovanje IOTA.

Ko oddate naročilo na IOTA, vas bo spletni posrednik brez izjeme vprašal, ali želite tržno naročilo ali omejeno naročilo. Ta naročila določajo, kakšna je vaša vstopna strategija:

 • Tržno naročilo

Recimo, da je cena IOTA 0,35 USD. Po tej ceni želite trgovati z IOTO – tako da oddate tržno naročilo. Vaš posrednik bo to naročilo za vas izvedel takoj ali po najbližji razpoložljivi ceni. Vendar pa boste zaradi nihanj cen morda opazili majhno razliko v ceni, po kateri je vaše naročilo dejansko izvedeno.

 • Omejeno naročilo

Spet recimo, da je trenutna tržna cena IOTA 0,35 USD. Vendar ne želite odpreti trgovine, dokler IOTA ne naraste na 0,37 USD. V tem primeru nastavite naročilo z omejitvijo 0,37 USD. Vaš posrednik bo naročilo obdržal za vas, dokler ni dosežena cenovna točka ali če jo ročno prekličete.

Kot bi si lahko predstavljali, velik del trgovcev raje uporablja omejena naročila med trgovanjem s kriptovalutami – saj omogočajo večji nadzor nad vašim položajem. Če želite takoj odpreti svojo trgovino IOTA, je tržno naročilo pot naprej.

Izhodna strategija

Zdaj, ko veste, kako vstopiti na trg med trgovanjem z IOTO, je čas, da preučite izhodne strategije. Tu nastopijo ukazi “take-profit” in “stop-loss”.

Naj vam ponudimo razlago za vsako vrsto naročila:

 • A prevzem dobička order vam omogoča, da zaklenete svoj dobiček na določeni točki. Če je na primer vaš ciljni dobiček pri trgovanju z IOTA 3%, boste ustvarili nalog za prevzem dobička s 3% nad ali pod vašo vstopno ceno. Vaš posrednik bo samodejno sklenil posel, če cena IOTA ustreza vašim določenim stopnjam prevzemnega dobička.
 • V smislu stop-loss naročila, vam omogočajo, da omejite izgube pri trgovanju z IOTA. Če se želite na primer izogniti izgubi več kot 1% – ustvarite naročilo stop-loss pri 1%. Vaša trgovina bo samodejno zaprta, če cena IOTA doseže vašo določeno stopnjo stop-loss.

Dovolite nam, da vam s primerom pomagamo še bolje razumeti ta koncept:

 • Recimo, da trgujete z MIOTA / USD po vhodni ceni 0,3400 USD.
 • Če verjamete, da se bo vrednost MIOTA povečala, oddate naročilo za nakup.
 • Če želite izplačati 3-odstotni dobiček, postavite nalog za prevzem dobička v višini 0,3502 USD.
 • Medtem pa tudi ne želite tvegati več kot 1%.
 • Zato oddate naročilo stop-loss pri 0,3366 USD.

V tej trgovini obstajata dva možna rezultata:

 • Če se cena MIOTA dvigne na 0,3502 USD, se začne vaše naročilo za dobiček in trgovina se zaključi s 3% dobičkom.
 • Če cena MIOTA pade na 0,3366 USD, bo vaše naročilo stop-loss izvršeno in vaša trgovina bo zaprta z 1% izgubo.

Trgovci običajno določijo tako naloge za prevzem dobička kot tudi stop-loss naloge za posamezen posel. Ne glede na to, v katero smer se bo trg gibal, se bo vaša trgovina samodejno zaprla po ceni, ki ste jo določili.

Kako zaslužiti z trgovanjem IOTA

Uporaba zgoraj omenjenih trgovalnih nalogov odpravlja potrebo po nenehnem opazovanju trga in temu primerno časovnem trgovanju. Kljub temu pa ti samo nalogi za trgovanje ne bodo zadostovali, če se prvič učite trgovati z IOTO.

Za to morate tudi trdno obvladati druge dejavnike, ki bodo določali, ali boste s svojo trgovino IOTA ustvarili dobiček ali ne..

Tu je seznam drugih pomembnih vidikov pri trgovanju s to digitalno valuto.

1. Vložek

Pri trgovanju z IOTO morate določiti tudi svoj vložek – to je znesek denarja, ki ste ga pripravljeni tvegati za digitalno valuto. Preprosto povedano, večji kot je vaš vložek, večji bodo vaši dobički ali izgube.

Za boljšo predstavo – če v IOTA vložite 500 dolarjev in ustvarite 1-odstotni dobiček – to pomeni 5 dolarjev dobička. Za primerjavo, če vložite 1000 USD, bo vaš dobiček od trgovine 10 USD.

Lahko se zdi, da je očitna metoda vedno vložiti višji znesek. Ko pa denar vstopa in izstopa iz vašega trgovalnega računa, je težko spremljati tveganja.

Zato mnogi trgovci pri trgovanju z IOTO in drugimi finančnimi sredstvi uporabljajo “strategijo upravljanja bankrolla”.

Z nekaj besedami pretehtate, koliko si lahko privoščite, da tvegate na IOTA iz svojih razpoložljivih trgovalnih sredstev. Številni trgovci se odločijo, da ne bodo vložili več kot 2% stanja na svojem trgovinskem računu hkrati.

Na primer: če imate na svojem trgovalnem računu 5000 USD – ne boste vložili več kot 100 USD na en posel IOTA.

Na srečo obstaja več spletnih posrednikov, ki vam omogočajo trgovanje s kriptovalutami z majhnimi vložki. Tak primer je eToro, kjer lahko IOTA trgujete za minimalni vložek v višini samo 25 USD.

Kot lahko vidite, je tako lažje uporabiti osebno strategijo upravljanja premoženja, ki je najprimernejša za vaš proračun.

2. Vzvod trgovanja IOTA

Če je trgovanje s CFD-ji IOTA zakonito tam, kjer živite, lahko svoj dobiček povečate z uporabo vzvoda.

Vendar ne pozabite, da lahko v primeru napačne napovedi prihodnje vrednosti IOTA isti vzvod poveča vaše izgube..

Za ponazoritev:

 • Recimo, da oddate naročilo za nakup v vrednosti 2.000 USD na IOTA / USD.
 • Odločili ste se, da uporabite vzvod 1: 2.
 • IOTA se poveča za 10%.
 • Brez vzvoda vaš dobiček pri tej trgovini znaša 200 USD
 • Z vzvodom 1: 2 se bodo vaši dobički povečali na 400 USD.

Strokovnjak vam ne bo rekel, da lahko vzvod znatno poveča vaš dobiček.

Kot taki boste videli veliko spletnih posrednikov, ki ponujajo vzvod do 1: 100, da vas privabijo. Vendar pazite, da če trgujete z vzvodom, to vedno počnete prek regulirane platforme za trgovanje..

Če tega ne storite, denar zaupate posredniku, ki zaščite vlagateljev ne jemlje resno.

Pristojbine za trgovanje IOTA prek spleta

Ne glede na to, kateri trgovalni par IOTA izberete ali katero strategijo uvedete, boste spletnemu posredniku zavezani plačevati provizije.

Na koncu so spletna posredništva poslovne ustanove, ki morajo ustvarjati dobiček.

Zato je vedno priporočljivo, da pred odprtjem računa preverite njihov seznam provizij.

Trgovinska komisija IOTA

Večina spletnih posrednikov, na katere naletite, vam zaračuna provizijo za trgovanje. To se izračuna kot spremenljiva stopnja glede na vrednost vašega naročila IOTA.

Da bi dobili idejo o tem, kaj lahko plačujete: platforma za trgovanje s kriptovalutami Coinbase zaračuna 1,49% provizije za vsako trgovinsko akcijo. To pomeni, da boste dvakrat plačali 1,49% provizije, enkrat med odpiranjem trgovine in nato, ko jo zaprete.

Na drugem koncu lestvice je eToro, kjer boste lahko trgovali z vsemi njegovimi podprtimi kriptovalutami brez provizije..

IOTA Spread

Medtem ko se provizija lahko šteje kot neposredna provizija, je razmik bolj posredna provizija, ki jo plačate za trgovanje z IOTO. Razlika se meri kot razlika med ceno povpraševanja in ceno ponudbe zadevnega finančnega sredstva.

Če imajo nakupne in prodajne cene večjo vrzel, boste na koncu plačali več svojemu spletnemu posredniku. Kar želite, je manjša vrzel, ki vam bo omogočila, da več dobička obdržite zase.

Če vam na primer spletni posrednik zaračuna 2% razmika, takoj vstopite na trg z 2% izgubo. To pomeni, da potrebujete vsaj 2% dobička, da se izravnate pri tej trgovini IOTA. Vsak zaslužek nad to mejo 2% se bo upošteval samo kot vaš dejanski dobiček.

Druge provizije za trgovanje IOTA

Stroški posrednika se ne končajo s provizijami in razmiki.

Nasprotno, pazite tudi na druge pogosto zaračunane pristojbine:

 • Depoziti / dvigi: Nekateri posredniki vam zaračunajo transakcijske provizije za obdelavo depozitov in dvigov. Pri Binanceu je za vsako plačilo z debetno / kreditno kartico vključena 2-odstotna provizija. Za primerjavo, eToro vam omogoča, da položite sredstva v višini zgolj 0,5% in samo, če sredstva dodate v valuti, ki ni USD.
 • Pristojbina za neaktivnost: Če ne izpolnjujete minimalne aktivnosti v svojem računu, boste morda morali plačati tudi provizijo za neaktivnost. Posredniki običajno zaračunajo to provizijo do 12 mesecev brez dejavnosti.
 • Provizija čez noč: Ta provizija je v bistvu obresti, ki jih plačate svojemu posredniku za ohranitev odprtih pozicij CFD čez noč. Za vsak dan, ko pustite trgovino odprto, vam bomo zaračunali znesek. To se zaračuna tudi za pozicije, ki niso CFD, ko se uporabi vzvod.

Skratka, eToro vam ponuja nekaj najboljših tržnih stopenj, ko gre za trgovanje. Za trgovanje z IOTO ne boste plačali provizije, poleg tega pa, če financirate svoj račun v USD, provizija za polog ne bo plačana..

Pripravljeni za začetek trgovanja IOTA (MIOTA)?

Kako trgovati z IOTA 2021 – korak za korakom

Ste pripravljeni začeti trgovati z IOTO iz udobja svojega doma?

Vse, kar morate storiti, je, da sledite spodnjim korakom za nastavitev vašega trgovalnega računa in takoj boste lahko trgovali z IOTO!

1. korak: Izberite platformo za trgovanje IOTA

Najprej morate najti zaupanja vrednega spletnega posrednika, s katerim boste trgovali z IOTO. Če začnete iskati zdaj, boste presenečeni nad velikim številom spletnih posrednikov.

Zato je nujno, da se odločite pametno, saj boste svoj denar zaupali svoji trgovalni platformi.

Ob upoštevanju tega smo zapisali ključne točke, ki jih morate upoštevati pri izbiri posrednika IOTA:

 • Uredba: Ali spletnega posrednika ureja dobro znano, avtoritativno telo, kot so FCA, CySEC ali ASIC?
 • Pristojbine: Kakšne provizije, razmike in druge provizije za trgovanje zaračuna posrednik?
 • Plačila: Kateri načini plačila so na voljo na trgovalni platformi?
 • Minimalni depoziti: Kolikšen je minimalni znesek depozita in vloga, potrebni za začetek trgovanja z IOTA?
 • Pari IOTA: S katerimi fiat in digitalnimi valutami lahko trgujete IOTA?
 • Trgovalna platforma: Ali je trgovalna platforma enostavna za uporabo in dovolj prijazna za vlagatelje na vseh ravneh?
 • Mobilna aplikacija: Ali trgovalna platforma ponuja mobilno aplikacijo?

Če vam iskanje idealnega spletnega posrednika vzame preveč časa in truda – priporočamo, da si ogledate eToro. Da bi na kratko uvideli, v čem ste eToro, tukaj je seznam njegovih najbolj impresivnih lastnosti:

 • Trgovinska platforma ima licence FCA, ASIC in CySEC. Prebivalci ZDA lahko z lahkoto trgujejo, saj vedo, da je eToro registriran pri FINRI.
 • eToro ne ponuja le poslov brez provizij, temveč tudi konkurenčne razmike za vsa razpoložljiva finančna sredstva.
 • Plačila lahko obdelate z bančnimi nakazili, kreditnimi / debetnimi karticami in uporabljate tudi e-denarnice, kot je PayPal.
 • IOTA lahko začnete trgovati z najmanj 25 USD.

2. korak: Odprite trgovalni račun IOTA

Obiščite spletno mesto izbranega posrednika in prijavite se.

Če želite odpreti svoj račun, boste morali navesti svoje osebne podatke. Sem spadajo vaše ime, naslov, datum rojstva in kontaktni podatki.

Če je platforma v skladu s predpisi KYC (kar bi morala), boste morali naložiti tudi kopijo osebnega dokumenta. To je lahko vaš potni list ali vozniško dovoljenje.

Pri eToro preverjanje identitete poteka z uporabo avtomatizirane tehnologije ID, kar pomeni, da boste lahko skoraj takoj začeli trgovati.

3. korak: Depozitna sredstva

Ko je vaš račun potrjen, lahko financirate svoj trgovalni račun.

Pri plačilih vam bo večina posrednikov ponudila vrsto načinov, od bančnih kartic do e-denarnic tretjih oseb. Če izberete bančno nakazilo, bo obdelava pologa trajala nekaj dni.

4. korak: Izberite IOTA Trading Market

S pripravljenimi sredstvi lahko izberete par IOTA, s katerim želite trgovati. Na eToro lahko izvedete preprosto iskanje, na platformi pa bodo navedeni razpoložljivi trgovalni pari IOTA, med katerimi lahko izbirate.

5. korak: Postavite trgovino IOTA

Zdaj vam preostane le še dajanje naročil za trgovanje. Na tej točki se boste morda želeli pomakniti navzgor in na hitro povzeti vrste naročil, o katerih smo razpravljali v razdelku "Nastavitev trgovalnih naročil."

Ko ste prepričani, lahko nadaljujete in nastavite svoje prvo naročilo IOTA. Glede na vaše špekulacije oddajte naročilo za nakup ali prodajo. Klik naprej "Odprta trgovina" bo opravil vaš posel IOTA.

Pravkar ste uspešno opravili svojo prvo trgovino IOTA. Če uporabljate eToro, vaša trgovina je 100% brez provizije!

Kako trgovati z vodičem IOTA – razsodba

Če ste navdihnjeni, da začnete trgovati z IOTO, se prepričajte, da ste izbrali reguliranega spletnega posrednika.

eToro vam omogoča trgovanje s kriptovalutami tako proti fiatu kot tudi drugim digitalnim sredstvom. Platforma je enostavna za uporabo, s trgovanjem brez provizije in denarnico za kriptovalute za shranjevanje vaših kovancev IOTA.

Na koncu lahko z branjem vodnikov, kot je naš, in natančnim spremljanjem trga, obvladate umetnost trgovanja z IOTO v svojem domu.

eToro – najboljši posrednik za trgovanje IOTA

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Ali je varno trgovati z IOTO?

Da – glede na to, da digitalno sredstvo trgujete prek pooblaščenega posrednika, kot je eToro.

Kako lahko začnem trgovati z IOTO?

Najboljši način trgovanja z IOTO je prek ugledne in licencirane trgovinske platforme, kot je eToro. Svoj trgovalni račun lahko financirate z najmanj 200 USD in začnete trgovati z IOTO z vložkom, ki znaša najmanj 25 USD.

Ali je mogoče obogateti s trgovanjem z IOTO??

Vaša sposobnost ustvarjanja dobička s trgovanjem z IOTO je odvisna od tega, kako dobro predvidevate trg. Če želite to narediti, morate raziskati trg kriptovalut in vzpostaviti strategijo upravljanja bančnega premoženja, da ublažite svoja tveganja.

Ali se z IOTO lahko zakonito trguje v ZDA?

Da, IOTA lahko zakonito trgujete v ZDA. Vendar upoštevajte, da ne boste mogli dostopati do CFD-jev IOTA.

Kako lahko trgujem z IOTA s finančnim vzvodom?

Če prebivate v državi, kjer so CFD-ji dovoljeni, lahko najdete reguliranega posrednika, ki ponuja vzvod.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me