Kako trgovati z NEO: Vodnik po korakih

Kako trgovati z NEO: Izčrpen vodnik za trgovanje z NEO v letu 2021

Trgovanje z NEO je precej preprosto, ko ga enkrat obesite.

Trgovanje s kriptovalutami je v zadnjem desetletju eksplodiralo. Po uspehu Bitcoina smo od takrat videli nešteto altcoinov, ki so vstopili na trg.

V ospredju tega je NEO – ki je zdaj zelo priljubljena digitalna valuta za trgovanje.

V mnogih pogledih se NEO šteje za kitajski primer z Ethereumom.

Kriptovaluto je mogoče kupiti ali zamenjati na več načinov, tudi prek reguliranih posrednikov.

V tem priročniku vas popeljemo skozi osnovne vidike trgovanja z NEO v spletu.

Kako trgovati z NEO v 5 preprostih korakih:

Če želite trgovati z NEO, je prvi korak odpreti račun z regulirano borzo, deponirati sklade, na seznamu platform izbrati NEO in nazadnje kupiti (iti dolgo) ali prodati (skrajšati).

Ta priročnik o trgovanju z NEO bo razčlenil vse, kar je v Layan-ovih pogojih, tako da ne trgujete na slepo. Ampak, če nimate dovolj časa, da ga preberete, je to tisto, kar morate storiti, da ga zdaj zamenjate.

Korak 1: Odprite račun pri regulirani menjalnici

2. korak: Financira vaš račun

3. korak: Izberite, s koliko NEO želite trgovati

4. korak: Nakup NEO (pojdite dolgo) ali prodajte NEO (pojdite na kratko)

5. korak: Potrdite trgovino

Vsebina:

Kaj je NEO Trading?

Kako deluje NEO Trading?

Kako trgovati s spletom NEO – vzpostavljanje trgovine

Kako zaslužiti z trgovanjem NEO

Kako trgovati z NEO 2021 – korak za korakom

Kako trgovati z NEO Guide – razsodba

Pogosta vprašanja

Kaj je NEO Trading?

NEO je platforma, zasnovana na blockchainu, katere cilj je zgraditi pametno gospodarstvo. NEO je uradna valuta tega omrežja in se lahko trguje z drugimi kriptovalutami ali fiat valutami.

S hitrim napredkom interneta se je veliko pozornosti preusmerilo s tradicionalnih finančnih instrumentov na digitalna sredstva, kot je NEO.

Ta deluje na enak način kot običajna sredstva z osnovno vrednostjo, ki jih lahko kupijo, lastijo in izmenjujejo posamezniki.

Podobno kot delnice in forex lahko tudi finančno vrednost NEO analiziramo in špekuliramo na podlagi ponudbe in povpraševanja na trgu.

Zaradi naraščanja povpraševanja po NEO se bo njegova cena dvignila navzgor. In obratno upadajoče povpraševanje pomeni nižje cene.

Za izkoriščanje NEO mora trgovec imeti možnost, da pravilno napove tržni odnos.

Naj vam na primeru pokažemo, kako trgovati z NEO:

 • Recimo decembra, cena NEO / USD znaša 10 USD
 • Verjamete, da bo trg vstopil v kratkoročno bikovsko fazo, zato oddajte naročilo v vrednosti 1.000 USD
 • Dva tedna pozneje je vrednost NEO ocenjena na 12 dolarjev
 • To pomeni 20-odstotno povečanje
 • Prepričani, da se bo trg kmalu obrnil, oddate naročilo za prodajo svojega NEO premoženja.

Ta trgovina NEO vam prinaša 200 dolarjev dobička – vaš vložek v višini 1.000 USD je zrasel za 20%.

Kot že rečeno, če lahko ob pravem času izkoristite razlike na trgu, vam trgovanje NEO lahko prinese znatne dobičke. Po drugi strani pa, če bo trg v nasprotju z vašo napovedjo NEO, boste na koncu izgubili.

Odnašanje TUKAJ je, da se je treba seznaniti s pretoki in gibanjem trgovanja na trgu NEO, da lahko pravilno špekuliramo in tako – dosledno ustvarjamo finančne dobičke.

Kako deluje NEO Trading?

Kriptovalute, kot je NEO, so v primerjavi s klasičnimi sredstvi razmeroma nove na širšem področju trgovanja. Kljub temu koncept, kako trgovati z NEO, ostaja bolj ali manj enak.

Ne glede na to, ali ste novinec pri trgovanju ali samo pri kriptovalutah, tukaj so točke, ki si jih morate zapomniti med trgovanjem NEO.

NEO gibanja cen trgovanja

Kot vsa finančna sredstva tudi NEO ponavadi sledi tržnemu razpoloženju.

Če trg kriptovalut pade, lahko trgovci zaidejo v paniko in poskušajo prodati svoja sredstva, da ublažijo izgube, kar vodi do znižanja cene NEO vrednosti.

Če bodo po drugi strani tržne občutke kriptovalut močne, se bo cena NEO temu primerno zvišala.

NEO trgovanje je olajšano prek spleta prek posrednikov. Pogosto se tudi cena NEO razlikuje med trgovalnimi platformami.

Na enem spletnem mestu lahko na primer opazite, da cena enega NEO znaša 14,96 USD, medtem ko lahko drugo ponudi enako digitalno sredstvo po ceni 14,90 USD. To je pogosto majhna razlika, ki trgovcev ne bo bistveno skrbela.

NEO trgovalni pari

grafikon cen neo

Trgovanje s kriptovalutami ima eno opazno prednost. Z njimi lahko trgujete v obliki kripto-fiat parov ali prek kripto-kripto parov.

Z drugimi besedami, NEO lahko trgujete z državno izdano valuto, kot sta USD ali Euro, pa tudi s kriptovalutami, kot sta Bitcoin ali Ethereum Classic.

V kategoriji kripto-fiat je najpogostejši par, na katerega boste naleteli, NEO / USD. Vendar številni posredniki ponujajo tudi alternativne pare, kot so NEO / EUR, NEO / GBP, NEO / JPY in več.

Ko se odločite za kriptokripto pare, trgujete z vrednostjo NEO proti drugi kriptovaluti. Za prave špekulacije potrebujete vpogled v vrednost in trg obeh kriptovalut.

V bistvu se to ne razlikuje od trgovanja z NEO-fiat parom. Vendar pa vam trgovanje NEO s fiatno valuto verjetno prinaša dostop do višje likvidnosti in s tem boljši razmik pri trgovanju.

Poleg tega je lažje izračunati dobiček in tveganja med trgovanjem s fiatno valuto. To je morda razlog, zakaj se NEO-fiat pari priporočajo trgovalcem novincem v primerjavi z NEO-kripto pari.

Dolgoročno ali kratkoročno trgovanje

Tako kot z drugimi sredstvi se tudi z NEO lahko trguje z dolgoročnimi ali kratkoročnimi dobički. Vrsta strategije, ki jo izberete, je odvisna od vaših finančnih ciljev.

Z dolgoročnimi strategijami na NEO v bistvu gledate kot na naložbo.

Recimo, da pričakujete, da se bo vrednost NEO v naslednjih nekaj letih eksponentno povečala. Kupite kovance NEO in jih shranite v kripto denarnico. Kripto-denarnica služi kot banka za vašo NEO valuto.

Po mesecih ali letih, ko vam je trg naklonjen, se lahko odločite za prodajo teh NEO kovancev in v zameno zaslužite.

Ta pristop se v svetu kriptovalut pogosto imenuje HODLing, kar pomeni, da boste "kupi in zadrži" sredstvo, ki čaka na idealen čas, da povečate svoj dobiček.

To je še posebej koristno za začetnike, ker izvajanje tehnične analize in iskanje kratkoročnih premikov cen v resnici ni potrebno.

Zato lahko dolgoročna strategija odpravi nujno potrebo po napovedovanju najmanjših sprememb na trgu, hkrati pa še vedno ustvarja dobiček iz vaše trgovine NEO.

Nasprotno pa vam bo kratkoročni pristop omogočil manjše dobičke, vendar pogosteje. Morda boste lahko sklepali posle v rednih intervalih, tudi večkrat na dan, odvisno od vrste trgovalne strategije, ki jo izberete.

Če se odločite za kratkoročni dobiček, je najbolje, da se odločite za pare, ki ponujajo več likvidnosti, na primer NEO / USD ali NEO / BTC.

Trgovina in lastni NEO

Za dolgoročne strategije je najbolje, da imate ob sebi licenčnega spletnega posrednika. Dolgoročni trgovci običajno vlagajo veliko kapitala za vlaganje, zato vam zaupanja vredna platforma olajša postopek.

Če iščete spletnega posrednika za kriptovalute, priporočamo, da razmislite o eToro.

Z dolgoletnim ugledom v trgovinskem sektorju eToro s skoraj 100 pari omogoča enostavno trgovanje s kriptovalutami. Trgovanja se izvajajo brez provizije, kovance NEO pa lahko hranite v varni denarnici eToro.

Poleg tega eToro velja za enega najbolj zaželene začetnikom spletnih posrednikov, ki so na voljo. Kljub temu imajo dolgoročne strategije prednost tudi začinjeni trgovci, ki nimajo dovolj časa, da bi pazili na vsako kratkoročno nihanje trga.

NEO trgovanje

Ko že govorimo o nihanjih na trgu, obstaja nekaj trgovinskih strategij, kjer lahko izkoristite to nestanovitnost. Če se odločite za to pot, lahko poskusite z “swing trgovanjem” ali “dnevnim trgovanjem”.

Ena takšnih možnosti je, da to storite s CFD-ji – to so izvedeni finančni instrumenti, ki odražajo tržno vrednost NEO.

CFD-ji vam omogočajo, da med trgovanjem NEO prehajate tako dolgo kot kratko. Če želite na primer zvišati ceno, lahko kupite NEO in nato prodate.

Lahko pa se tudi izognete, če mislite, da bo cena NEO padla. V tem primeru boste CFD-je najprej prodali in kupili nazaj po nižji ceni in tako ustvarili dobiček.

Pomembno je omeniti, da CFD-ji niso zakoniti v vseh delih sveta. V več državah, zlasti v ZDA, je trgovanje s CFD popolnoma prepovedano. V Združenem kraljestvu lahko trgovci izkoristijo trgovanje s CFD za večino finančnih instrumentov, vendar brez kriptovalut, kot je NEO.

Večina drugih regij dovoljuje CFD-je za kriptovalute, čeprav preverite, ali je država vašega prebivališča dovoljena.

Kljub temu je tukaj pregled, kako trgovati z NEO prek CFD-jev:

 • CFD-ji odražajo realno ceno NEO. Torej, če je vrednost NEO ocenjena na 10 USD, bo tudi vaš CFD enake cene. Če se jutri spremeni na 10,50 USD, se bo spremenil tudi vaš CFD.
 • Trgovanje s CFD-ji vam omogoča uporabo vzvoda pri trgovanju.
 • Z CFD-ji NEO se pogosto lahko trguje po konkurenčnih provizijah z majhnimi razmiki.
 • CFD-ji omogočajo tako dolge kot kratke strategije usposabljanja, kar vam daje priložnost, da izkoristite tako rastoče kot padajoče trge.

Ker vzvod CFD prinaša možnosti za velike donose, boste na kripto borzah našli vabljive omejitve, ne glede na to, ali je v vaši državi zakonit ali ne..

Če razmišljate o tem, morate nujno preučiti posledice, saj boste tvegali svoj kapital.

Navsezadnje tudi te tuje borze verjetno ne bodo urejene in od vas zahtevajo, da NEO trgujete z USDT namesto s pravimi ameriškimi dolarji. Za tiste, ki se ne zavedajo, je USDT digitalni kovanec, ki ga je izdal Tether in je vezan na USD.

Poleg tega uporaba vzvoda na CFD lahko povzroči tudi veliko tveganje za izgubo denarja. Zato je ključnega pomena, da pretehtate svoje razumevanje, kako CFD-ji delujejo, preden na tak način trgujete z NEO.

Ali ste razmišljali o trgovanju NEO?

Kako trgovati s spletom NEO – vzpostavljanje trgovine

NEO trgovanje se izvaja z naročili, ki določajo, kako izvajate svojo strategijo. Ti posredniku sporočajo vaš položaj in kakšen bo vaš naslednji korak.

Če že poznate trgovanje z drugimi finančnimi sredstvi, potem trgovanje z NEO ni nič drugačno.

Naročilo oddate na podlagi napovedi vašega trga, spletni posrednik pa opravi posel namesto vas. Ali bo šlo dobro ali ne, bo odvisno od tega, ali se bo trg obrnil v vašo korist ali proti vam.

Spodaj je seznam bistvenih naročil, o katerih morate vedeti, ko se učite trgovanja z NEO v spletu.

Nakup in prodaja naročila

Naročila za nakup in prodajo so osnova vsake strategije trgovanja.

 • Naročilo oddate, če želite dolgo uporabljati NEO, saj pričakujete, da bo narasel.
 • Naročilo za prodajo oddate, če želite NEO skrajšati, saj pričakujete, da bo padel.

Ne glede na to, ali greste dolgo ali kratko, boste morali izvršiti eno od teh naročil, da začnete trgovati.

Z drugimi besedami, naročilo „kupi“ ali „prodaj“ je način, kako odprete položaj na trgu. Če vstopite z nakupnim nalogom, zaprete svojo pozicijo z nakupnim nalogom in obratno.

Vstopna cena

Na hitro razvijajočem se trgu se lahko cena pri izvedbi naročila za vstop razlikuje od datuma oddaje naročila. Če želite pridobiti več nadzora, lahko dodatno določite svojo trgovino z dvema različnima vrstama naročil.

 • Tržno naročilo sredstvo kupi ali proda po obstoječi tržni ceni. Z drugimi besedami, če je vrednost NEO ocenjena na 12,50 USD, bo tudi vaše naročilo za nakup (ali prodajo) izvedeno po isti ceni ali najbližji razpoložljivi ceni.
 • Nalog z omejitvijo jasno kaže, kdaj je treba trgovati. Na primer, na NEO boste postavili omejitev pri naročilu 13,00 USD. To pomeni, da bo posrednik vaše sredstvo kupil (ali prodal) šele, ko cena NEO doseže 13,00 USD.

Izhodna strategija

Ko vstopite na trg, je vprašanje, kako izstopiti iz trgovanja z dobičkom v roki, oziroma, kako omejiti izgube.

Seveda potrebujete izhodno strategijo.

Spomnite se dveh vrst naročil, ki vam bosta zagotovila pravi izhod.

 • Take-Profit: Ta vrsta naročila določa stopnjo dobička, pri kateri bo trgovina zaključena. Na primer, lahko naročite prevzem dobička za vaš NEO trade na 4% nad ali pod trenutno ceno, odvisno od tega, ali ste dolgi ali kratki. Posrednik bo pozicijo zaprl, če in ko NEO doseže 4% mejo.
 • Stop-Loss: Če želite omejiti svoje potencialne izgube, ustvarite tudi ukaz stop-loss. Na primer, to lahko znaša 1% pod ali nad vašo vstopno ceno.

Naj to ponazorimo s primerom.

 • Naročilo za nakup na NEO / USD ste odprli pri 10,50 USD.
 • Želite ciljati na 4-odstotni dobiček, zato oddate profitno naročilo v višini 10,92 USD.
 • Če je trgovina NEO v nasprotju z vašo napovedjo, želite zaustaviti izgubo z 1%, zato oddate naročilo stop-loss pri 10,39 USD..

Če cena NEO doseže 10,92 USD, bo vaša pozicija zaprta s 4-odstotnim dobičkom.

Če bo trg šel proti vam, se bo vaše naročilo stop-loss aktiviralo, tako da bo vaš posrednik zaprl vaš položaj na 10,39 USD in vaše izgube omejil na samo 1%.

Ne glede na to, v katero smer se sredstvo usmerja, so vaši dobički ali izgube vnaprej določeni. Ta dodana navodila vam bodo prihranila čas in kar je najpomembneje, zagotovili boste jasen načrt vstopa in izstopa pri spletnem trgovanju z NEO.

Kako zaslužiti z trgovanjem NEO

Poleg vrst naročil in razpoloženja na trgu obstaja še nekaj dejavnikov, ki določajo uspeh vaših poslov. Ne samo, da vas mora skrbeti, ali boste izbrali pravi razred premoženja, s katerim boste trgovali, temveč bi morali imeti tudi nadzor nad tem, koliko denarja vlagate in kako ga vlagate.

Tu je nekaj premislekov za trgovanje z NEO.

1. Vložek

Vsaka trgovina zahteva, da postavite vložek. Večji kot ste pripravljeni vložiti, večji bo vaš dobiček. Toda tudi vaše izgube bodo.

Recimo, da na NEO vložite 100 USD in ustvarite 2% dobička, kar znaša 2 USD. Če povečate svoj vložek na 1000 USD, bo tudi vaš dobiček premo sorazmeren in vam bo prinesel 20 USD dobička.

Medtem ko vlagate ogromne zneske v več poslov, je enostavno izgubiti občutek, koliko kapitala tvegate in kje potegniti mejo. To je razlog, zakaj trgovci med trgovanjem pogosto uporabljajo „upravljanje bankroll“. To je praksa pravilnega upravljanja z vašim denarjem, da zagotovite, da ste na bančnem računu za opravljene posle.

To je še posebej pomembno, če NEO trgujete s kratkoročnimi strategijami. Najbolje je, da svoj vložek omejite na določen odstotek vaših trgovalnih sredstev. Trgovci se običajno držijo 2% svojega razpoložljivega trgovalnega računa. Recimo na primer, da imate na svojem trgovalnem računu 2000 USD, bolje pa je, da v vaše NEO posle ne vložite več kot 40 USD.

Najnižji znesek, potreben za trgovanje, se razlikuje od posameznega trgovca do drugega. V platformi, kot je eToro, potrebujete le 25 USD, da začnete trgovati na NEO. To pomeni, da lahko začnete s preizkušanjem vode, namesto da bi se z velikimi vsotami potopili v NEO posle.

2. Vzvod trgovanja NEO

Kot že omenjeno, trgovci NEO pogosto uporabljajo vzvod za CFD-je. V tem poglavju bomo podrobneje preučili, kako deluje vzvod.

Izkoriščanje preprosto pomeni, da lahko vložite več denarja, kot ga imate na svojem trgovalnem računu.

Za razčiščevanje megle si oglejmo primer.

 • Recimo, da želite oddati naročilo v višini 1.000 USD na NEO / USD
 • Trenutno imate na računu le 100 USD
 • Odločili ste se, da uporabite vzvod 1:10
 • To pomeni, da boste morali plačati 1000 dolarjev, preostanek pa si v bistvu sposodite pri svojem trgovcu
 • Upravljate z dobičkom v višini 10%.
 • Z vzvodom 1:10 dobiček znaša 100 USD
 • Brez finančnega vzvoda bo le 10 USD.

Nasprotno, če bi šli za izgubo, bi vam manjkalo 100, namesto 10 dolarjev.

Kot takšno je vredno poudariti, da bo vzvod povečal tudi vaše izgube.

Zdaj, koliko vzvoda lahko uporabite, bo odvisno od vašega posrednika. Nekatere platforme ponujajo do 1: 100 vzvoda za kriptovalute. Bodite previdni pri takšnih ekstravagantnih ponudbah vzvoda, saj obstaja velika verjetnost, da niso regulirane in obstaja veliko prostora, da se zmoti.

Pristojbine za trgovanje NEO prek spleta

Vse vrste trgovanja NEO bodo vključevale niz provizij, ki jih zaračunavajo spletni posredniki. V resnici lahko ti honorarji, če niste previdni, pojedo dober znesek vašega dobička. Zato je ključnega pomena, da si pred prijavo najprej ogledate pogoje in strukturo pristojbin.

V nadaljevanju si oglejte različne vrste pristojbin, na katere boste naleteli.

NEO Trgovinska komisija

Provizija je spremenljiva provizija, ki temelji na vrednosti vaše trgovine. Posledično se zaračuna kot odstotek vašega vložka. Nekateri posredniki vam zaračunajo provizijo za vsak posel, drugi pa na obeh koncih posla, torej provizijo za odpiranje pozicije in ponovno za njeno zaprtje.

Kljub temu obstajajo tudi posredniki, s katerimi lahko trgujete brez provizije. Eno takih borznoposredniških družb je eToro, kjer se trgovanje z NEO zaračuna brez provizije.

NEO Spread

Pri trgovanju s kriptovalutami je razmik razlika med ceno povpraševanja po sredstvu in ceno ponudbe. Ne boste imeli težav z iskanjem spletnih posrednikov, ki ponujajo NEO trgovanje po konkurenčnih razmikih.

Skratka, za doseganje največjega dobička v roki želite tesno širjenje. Če bolje rečem, če najdete posrednika, ki ponuja 2-odstotni razmik v vaši NEO trgovini, to pomeni, da potrebujete položaj, da ustvarite vsaj 2-odstotni izkoristek. Če zaslužite več kot 2%, gre v dobiček.

Druge provizije za klasično trgovanje NEO

Zgoraj smo razpravljali o najpogostejših provizijah za trgovanje. Ker pa spletni trgovci poslujejo, vam zaračunajo tudi dodatne provizije na različnih računih, kot so:

 • Pristojbine čez noč: Znan tudi pod imenom „provizije za zamenjavo“, gre za obresti, ki se zaračunajo, če čez noč zasedite pozicijo. Obresti se izračunajo dnevno in temeljijo na vrednosti vašega vložka. Nekateri posredniki vam za vikende zaračunajo tudi visoko pristojbino čez noč.
 • Pristojbine za neaktivnost: Če v določenem obdobju na svojem trgovalnem računu niste izpolnili minimalne aktivnosti, boste morda morali plačati provizijo za neaktivnost. Običajno spletni posredniki to zaračunajo po šestih mesecih ali enem letu neaktivnosti. Morda plačujete mesečno naročnino, razen če zaprete račun ali začnete znova trgovati.
 • Pristojbine za polog in dvig: Provizije za polog in dvig nastanejo vsakič, ko opravite transakcijo na svojem trgovalnem računu. Medtem ko večina spletnih posrednikov krije stroške depozitov, boste morda morali s svojega konca plačati majhno provizijo. Pri eToro boste morali plačati dvig v višini razumnih 0,5%, tudi to le, če ne deponirate sredstev v USD.

Pripravljeni za začetek trgovanja NEO?

Kako trgovati z NEO 2021 – korak za korakom

Zdaj, ko smo zajeli vse bistve NEO trgovanja, ostane samo, da izberete pravega posrednika. Tako kot pri vsakem drugem poslu, morate tudi vi imeti jasen namen, kaj iščete pri trgovcu.

Sledite našemu vodniku in kmalu boste na poti, da postanete NEO trgovec.

1. korak: Izberite spletno mesto za trgovanje NEO

Pri trgovanju ima vsaka sekunda, vsak peni in vsaka odločitev na tone teže. Izbira spletnega posrednika je prvi korak k temu, da boste pravilno trgovali z NEO. Zaradi presežka odločitev postopek ni nič, če ne kar ogromen in zmeden.

Da bi stvari poenostavili, smo za vas ustvarili seznam za preverjanje dejavnikov, ki ustrezajo spletnim posrednikom.

 • Uredbe: Ali ima spletni posrednik licence regulatornih organov, kot so FCA, CySEC, ASIC ali SEC?
 • Struktura pristojbin: Kakšen je vpliv posrednika na provizije in razmike pri trgovanju z NEO? Ali obstajajo kakšne druge pristojbine, ki bi jih morali plačati??
 • načini plačila: Kako lahko položite in dvignete denar na svoj trgovalni račun?
 • Minimalni polog: Kolikšen minimalni znesek je potreben za trgovanje z NEO?
 • NEO Pairs: Kateri trgovalni pari so na voljo proti NEO?
 • Denarnica za kriptovalute: Kako lahko shranite kriptovalute
 • Navigacija po platformi: Kako enostavno je uporabljati spletno mesto in dostopati do njegovih funkcij?
 • Mobilna aplikacija: Ali ima posredništvo mobilno aplikacijo?

Tudi če posredniki označijo vsa ta polja, morate temeljito pregledati tudi povratne informacije njihovih strank. Kot ste že opazili, smo v tem članku za primer uporabili eToro. Z 19 milijoni strank, eToro zagotovo naleti na močnega kandidata za NEO trgovanje.

Za primer je tu nekaj funkcij, zaradi katerih je eToro ena najbolj zanesljivih spletnih trgovinskih platform:

 • Platforma ponuja izvrstno uporabniško izkušnjo in funkcije podpore za vse ravni trgovanja, od popolnih novincev do profesionalcev.
 • eToro je urejen z licencami FCA, ASIC in CySEC.
 • Trgovci lahko pri trgovanju z NEO izkoristijo provizijo brez provizije in konkurenčne namaze.
 • Na voljo je vrsta možnosti plačila, od bančnih kartic, bančnih nakazil in integracije s tujimi denarnicami, kot so PayPal, Neteller in Skrill.
 • Mobilna aplikacija eToro za trgovanje na poti.

Na splošno, eToro se med desetinami drugih sredstev izbere za NEO trgovanje.

2. korak: Odprite NEO trgovalni račun

Ko dokončate svojega spletnega posrednika, pojdite na njegovo spletno mesto in kliknite gumb za prijavo.

V postopku registracije boste morali navesti osnovne osebne podatke, vključno s polnim imenom, naslovom, kontaktnimi podatki in datumom rojstva. Poleg tega boste morali predložiti tudi veljavno osebno izkaznico, skupaj z dokazilom o fotografiji. Posrednik mora zagotoviti pravila KYC, da bi se izognili goljufijam z identiteto.

Ko je vaš račun preverjen, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo in lahko začnete trgovati. Na eToro lahko trgujete z NEO pred tem preverjanjem identitete, če pa morate nakazati več kot 2250 USD, boste morali dokončati ta korak.

3. korak: dodajte sredstva

Za začetek trgovanja morate najprej dodati denar na svoj trgovalni račun. Izberete lahko eno od možnosti plačila, ki jo ponuja posrednik, in izberete varen način, ki je za vas najprimernejši.

4. korak: Izberite NEO Trading Market

vlaganje v NEO

Z vsem postavljenim morate samo izbrati svoj trgovalni trg. Če veste, s katerim NEO parom trgujete, ga lahko preprosto poiščete in začnete oddajati naročilo.

5. korak: Postavite NEO Trade

Se spomnite, o čem smo že govorili o vrstah naročil? Ko veste, ali želite kupiti ali prodati NEO, lahko ustrezno oddate naročilo. Ko določite naročila, lahko ‘odprete trgovino’ in voila – odprli ste svojo pozicijo.

Kako trgovati z NEO Guide – razsodba

NEO je kriptovaluta, ki se med trgovci hitro uveljavlja kot priljubljena. Vendar to ne zmanjšuje nobenega tveganja pri trgovanju z NEO. Čas morate vložiti v razumevanje sredstva in poiskati učinkovitega reguliranega posrednika, ki vam bo omogočil dostop do trga.

Najbolje se boste odrezali pri reguliranem posredniku, kot je eToro. Če ste začetnik, vam bo nemoten vmesnik in konkurenčne provizije zagotovilo večjo izkušnjo trgovanja na platformi.

Medtem se prepričajte, da se še naprej izobražujete v strategijah trgovanja in si na tej poti nabirate izkušnje pri trgovanju z NEO.

eToro – najboljši posrednik za trgovanje NEO

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Ali je varno trgovati z NEO?

Da, če trgujete prek reguliranega posrednika, je trgovanje z NEO popolnoma varno. Platforme, kot je eToro, imajo dovoljenje za trgovanje tudi v Veliki Britaniji, na Cipru, v Avstraliji in ZDA.

Kako lahko trgujem z Ethereum Classic?

NEO lahko trgujete z drugo fiat valuto ali kripto valuto. Najlažji način za to je trgovanje z NEO prek spletnih posrednikov. Na primer, trgovanje z NEO je na eToro mogoče z minimalnim pologom 200 USD.

Kako lahko zaslužite s trgovanjem z Ethereum Classic?

Trgovci NEO se lahko odločijo za dolgoročno strategijo ali kratkoročno strategijo, ki temelji na gibanju trga. Če je vaša napoved pravilna, ustvarite dobiček, v nasprotnem primeru pa izgubite. Najbolje je, da upoštevate svoja tveganja in se izognete izgubam z omejitvijo vložka.

Ali lahko zakonito trgujem z NEO v ZDA?

Trgovanje z NEO je v ZDA legalizirano. Vendar ne morete trgovati z CFD-ji NEO ali uporabljati vzvoda.

Ali je mogoče trgovati z NEO s finančnim vzvodom??

Vzvod NEO je prepovedan v več državah, vključno z ZDA ali Združenim kraljestvom. Kot tak ne boste mogli trgovati z NEO s finančnim vzvodom prek reguliranega posrednika. Trgovanje z neurejenimi platformami ni priporočljivo glede na tveganje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me