Kako trgovati z zvezdami (lumni) 2021: Vodnik po korakih

Naučite se trgovati s Stellar XLM

Stellar Lumens, ki ga je leta 2014 ustanovil Jed McCaleb, se po tržni kapitalizaciji udobno uvršča med 15 najboljših kriptovalut. Seveda je zdaj zelo priljubljena trgovina.

Stellar lahko trgujete s fiat valutami, kot sta USD in EUR, ter drugimi kripto-sredstvi, kot sta Litecoin in Bitcoin.

Vas zanima trgovanje s to digitalno valuto sami, vendar še nimate najbolj meglene ideje, kje začeti? Pristali ste na pravi strani.

V našem vodniku Kako trgovati z zvezdico 2021 se bomo poglobili v trgovanje s to digitalno valuto.

Pridružite se nam na potovanju, kjer pokrivamo osnove, obvladovanje tveganj / nagrad in strategije trgovanja. Pogovarjamo se tudi o ključnih meritvah za iskanje odličnega kripto posrednika za trgovanje s Stellarjem in o tem, kako se danes prijaviti.

Preden začnete trgovati z zvezdami (XLM), je pomembno, da se naučite, kako deluje trg kriptovalut in kaj premika tržno ceno. Torej, v petih korakih smo sestavili priročnik za trgovanje z zvezdami.

Pet korakov do trgovanja z zvezdami

1. Izberite spletno mesto Stellar Trading

2. Odprite račun za trgovanje Stellar

3. Depozitna sredstva

4. Izberite Zvezdni trgovalni trg

5. Kraj Stellar Trade

Poglobili se bomo v trgovanje z zvezdami, vendar vas prosimo, da skočite na kateri koli odsek, ki vas zanima:

Kaj je Stellar Trading?

Čeprav je Stellar tisto, kar imenujemo digitalna valuta, ima še vedno finančno vrednost kot sredstvo. Vrednost kripto-sredstva se bo povečevala in zmanjševala skozi vsak trgovalni dan – običajno do drugega.

Navsezadnje bo cena katerega koli sredstva, s katerim se trguje, pogosto nihala, saj je to narava ponudbe in povpraševanja.

Ko razmišljate o tem, kako sami trgovati s Stellarjem, poskušate v prihodnosti špekulirati s ceno kovancev XLM, čeprav kratkoročno ali dolgoročno.

Če bo podjetje Stellar Lumens veliko povpraševanje, bo cena finančnega sredstva narasla. Če ljudje začnejo raztovarjati svoje kovance, bo cena padla. Predvidevanje teh nihanj cen je tisto, kar vam lahko prinese dobiček.

Ponudimo jasen primer, kako trgovati s Stellarjem:

 • Ocenjeno je na 0,15 dolarja
 • To je prikazano kot XLM / USD
 • Mislite, da je Stellar podcenjen, zato oddajte naročilo za nakup v višini 100 USD
 • Pretečeta dva meseca, digitalna valuta pa je vredna 0,32 USD
 • To kaže na 113-odstotno povečanje vrednosti
 • Zadovoljni s svojim dobičkom – oddate naročilo za prodajo, da zaprete trgovino

V našem zgornjem primeru se je vrednost Stellar povečala z 0,15 na 0,32 USD, tako da ste s svojim nakupnim naročilom v vrednosti 100 USD ustvarili 113-odstotni dobiček. To pomeni dobiček v višini 113 USD!

Kot lahko vidite, če pravilno špekulirate, obstaja veliko možnosti za dobiček, če trgujete s Stellar. Če bi napačno špekulirali, bi bila zgodba povsem drugačna – posledično bi izgubila trgovino.

Ključnega pomena je, da preden razmislite, kako trgovati s Stellarjem, se izobrazite, kako deluje ta posebni trg.

Prednosti zvezdnega trgovanja

Če se želite vključiti v radijsko zvezo Stellar, je med prvimi koraki, ali boste kupili digitalno premoženje XLM ali špekulirali o njegovih cenah. Oglejte si nekatere prednosti trgovanja s Stellar XLM.

Prednosti trgovanja s Stellar XLM vključujejo:

 1. Hlapnost XLM
 2. Tržne ure kriptovalut
 3. Sposobnost iti dolgo ali kratko
 4. Izpostavljenost z vzvodom
 5. Hitrejše odpiranje računa

Kako deluje zvezdniško trgovanje?

Če ste že kdaj trgovali s forexom, blagom ali delnicami – boste trdno razumeli, kako deluje trgovanje s Stellar.

Vendar tisto, kar Stellar razlikuje od akcij, s katerimi se trguje, kot je blago, je to, da ljudje zlato trgujejo že stoletja. Kriptovalute na drugi strani obstajajo le nekaj več kot desetletje.

Za novince bomo zajeli nekaj osnov zvezdnega trgovanja, da se razjasni megla.

1. Zvezdna gibanja cen trgovanja

Začetek gibanja cen trgovanja Stellar je bistvenega pomena razumevanje, kaj vpliva na ceno digitalnih valut.

Na večini kripto platform boste našli kovance XLM. Na ceno bo močno vplival, če bo splošni občutek Stellar dolgo (ali kratek).

Cena Stellarja se je v štiriletnem obdobju med letoma 2014 in 2018 zvišala za več kot 44.000% – tako je bil splošni občutek do kriptovalute močnejši kot kdaj koli prej.

Kot si nedvomno predstavljate, se bo cena Stellarja na različnih kripto platformah vedno nekoliko razlikovala. Morda boste opazili, da vam en spletni posrednik kotira 0,2105 ameriških dolarjev, medtem ko drugi kovance vrednoti na 0,2108 ameriških dolarjev..

To se ne bi smelo ukvarjati, saj se o razliki v ceni običajno ne da pisati domov. Če bi bilo, bi to izkušeni arbitri hitro pojedli!

2. Zvezdni trgovalni pari

xlm / usd cahrt

V uvodu smo omenili, da lahko Stellar trgujete s fiat valutami ali drugimi kriptovalutami.

Začnimo s tem, kako trgovati s Stellarjem v smislu ‘kripto-fiat’ parov. Ko izvajate lastne raziskave za trgovanje s kriptovalutami, boste ta izraz videli veliko.

Kot taki v tem poglavju pojasnjujemo, kaj to pomeni.

Na primer, ko vidite XLM / USD, je to Stellar v primerjavi z ameriškim dolarjem. Tu je Stellar “kripto”, medtem ko je ameriški dolar “fiat”.

Ameriški dolar je najpogosteje uporabljena fiat valuta pri trgovanju s Stellar. Vendar nekateri spletni posredniki strankam omogočajo trgovanje s kripto-sredstvi v primerjavi z drugimi fiat valutami. Na primer, eToro podpira britanski funt (XLM / GBP), evro (XLM / EUR), kanadski dolar (XLM / CAD) in celo japonski jen XLM / JPY).

Omenili smo, da je USD najpogostejša fiat valuta, s katero se trguje. To pomeni, da ima tudi likvidnost in tesne razlike.

Zato je držanje kripto-fiat parov verjetno najboljša možnost za začetnike. Veliko lažje je poskusiti količinsko opredeliti svoj dobiček in izgubo, vendar je tudi lažje poskusiti predvideti prihodnjo ceno zadevnega para XLM.

Stellar Lumens lahko zamenjate tudi z drugo kriptovaluto, kot je Bitcoin. Pri tem ugibate, ali se bo tečaj para dvignil ali znižal.

3. Dolgoročno ali kratkoročno trgovanje z zvezdami

Ko razmišljate o načinu trgovanja s Stellarjem, razmislite o tem, kateri finančni instrument bo najprimernejši za vaše cilje trgovanja.

Če vam je ideja trgovanja s Stellarjem všeč predvsem zato, ker verjamete v širši projekt in ste prepričani, da se bo njegova vrednost sčasoma povečala – je najbolje, da XLM kupite neposredno in ga shranite v kripto-denarnico. Tako lahko Stellar držite tedne, mesece ali leta – dokler se ne počutite pripravljeni na izplačilo.

Če ste začetnik, ko gre za trgovanje, potem razumevanje dovolj tehnične analize, ki vam bo pomagala pri kratkoročnem odločanju, ne bo lahko.

Učenje grafikonov in analiza lahko traja mesece. Zato bi bila strategija „kupi in zadrži“ bolj primerna, če ste novinec, saj vam ni treba skrbeti zaradi kratkotrajne nestanovitnosti.

Če imate raje idejo o trgovanju s Stellarjem bolj kratkoročno, s ciljem rednega ustvarjanja skromnih dobičkov – tudi to je možnost. Prepričajte se, da trgujete z likvidnimi pari, kot sta XLM / USD ali XLM / BTC.

Trgovina in lastna zvezda

Zgoraj smo omenili, da lahko sprejmete strategijo “kupi in zadrži”, če želite trgovati s Stellarjem dlje časa. V tem primeru priporočamo, da kriptovaluto kupujete neposredno prek spletnega posrednika in ne preko borze.

Tu prihaja eToro, saj lahko Stellar v tradicionalnem smislu kupite popolnoma brez provizije. Platforma služi več kot 13 milijonom trgovcev in bo skrbela za vaše Zvezdne lumene toliko časa, kot želite, brez dodatnih stroškov..

Kot smo že rekli, je ta strategija primerna za začetnike (no, resnično vsi sklopi spretnosti), saj kratkoročna nihanja cen ne bodo vaša skrb.

CFD-ji za zvezdniško trgovanje

Če bi raje Stellar raje trgovali bolj kratkoročno, z uporabo “swing trading” ali “day trading” – lahko uporabite spletnega posrednika, ki ponuja “Stellar CFD-je” (pogodbe za razliko).

Bivanje v ZDA? Potem se morate zavedati, da so instrumenti CFD prepovedani v skladu z ameriško zakonodajo o vrednostnih papirjih. Če ste rezident Združenega kraljestva, lahko do CFD-jev dostopate prek reguliranih posrednikov, ne da bi šlo za težave – ne pa tudi za kriptovalute, kot je Stellar.

Oglejmo si, kaj so CFD-ji:

 • CFD-ji Stellar spremljajo realno ceno Stellarja ali katerega koli finančnega sredstva
 • Prednosti zvezdnih CFD-jev vključujejo vzvod in nizke provizije
 • Bikovski in medvedji trgi lahko koristijo tudi tako, da se digitalni valuti oddolžite ali skrajšate

Za tiste, ki imajo dostop do CFD-jev, platforma za socialno trgovanje eToro ponuja raznolikost – tako lahko Stellar trgujete tudi s kripto in fiat valutami.

Če res želite dostopati do vzporednih parov iz države, kjer so prepovedani, lahko to storite prek kripto izmenjave tretjih oseb. Upoštevajte dejstvo, da ti pogosto ne vsebujejo predpisov, kar pomeni, da v bistvu trgujete v potencialno nevarnem prostoru.

Poleg tega verjetno ne boste prejeli ugodnosti financiranja računa s fiatno valuto, kot so evri ali ameriški dolarji.

Ne samo to, ampak če izberete to možnost, boste verjetno trgovali XLM / USDT in ne XLM / USD. Za tiste, ki se ne zavedajo, je USDT digitalna valuta, imenovana Tether, ki je vezana na ameriški dolar.

Bi razmislili o trgovanju Stellar XLM?

Kako trgovati s Stellar na spletu – vzpostavitev trgovine

trgovanje zvezdni xlm

Ko se začnete učiti trgovanja s Stellar, se morate spoprijeti z naročili. Pri trgovanju s kriptovalutami lahko uporabite različna uporabna naročila. Brez njih vaš posrednik ne bo vedel vašega položaja.

Če ste že kdaj trgovali, boste videli, da je postopek naročila enak, ne glede na sredstvo. Preprosto povedano, naročilo, ki ga oddate pri posredniku, nakazuje, kaj naj storijo v vašem imenu.

Spodaj si oglejte seznam naročil, ki jih je mogoče enostavno uporabiti in jih uporabljajo trgovci vseh stopenj strokovnega znanja.

1. Nakup ali prodaja naročila

Nalog za nakup / prodajo je obvezen pri trgovanju s Stellar.

Na kratko:

 • Če menite, da se bo cena Stellarja zvišala – ustvarite naročilo za nakup
 • Če menite, da bo cena padla – ustvarite prodajni nalog

Kot je razvidno od zgoraj, je ta postopek zelo preprost.

Vendar pa bodo za vsa vaša trgovanja s kripto potrebni tako nakupni kot prodajni nalog.

Če na primer vstopite na trg Stellar z nakupnim nalogom – ustvarite prodajni nalog za izhod. In obratno, če vstopite na trg z prodajnim nalogom – ustvarite prodajni nalog za izstop.

2. Vstopna cena

Zdaj, ko smo zajeli osnove, se lahko premaknemo na nekatera druga Zvezdina naročila, ki jih bomo dodali v vaš trgovinski repertoar.

Ko trgujete s Stellar, boste pozvani, ali želite “tržno naročilo” ali “omejeno naročilo”. To bo vaši trgovalni platformi povedalo, kakšna je vaša vstopna strategija.

Očistimo meglo z razlago vsakega:

 • Recimo, da je cena Stellar 0,22 USD. Ta cena vam je všeč in jo želite takoj zavarovati – zato ustvarite tržni red. Vaš posrednik to izvede takoj, vendar boste videli nizek kontrast v vrednosti zaradi nihanja cen.
 • Kar zadeva omejeno naročilo, vam ta omogoča vstop na trg po določeni ceni. Recimo, da je Stellar ocenjen na 0,22 USD, vendar vas ne zanima, dokler se XLM ne poveča na 0,23 USD. Takrat ustvarite omejeno naročilo 0,23 USD. To ostane, dokler cena ni realizirana ali če ne prekličete naročila.

Levji delež trgovcev Stellar uporablja omejena naročila, saj vam omogočajo raven nadzora nad vašim položajem.

3. Strategija izstopa

Pokrili smo, kako lahko vstopite na trg, ko želite trgovati s Stellarjem. Ko je čas, da zaprete, pridejo v poštev vaša ukaza stop-loss in “take profit”.

Očistimo meglo z razlago vsakega:

 • Naročilo stop-loss preprečuje izgubo več, kot si lahko privoščite na trgovini Stellar. Če želite na primer svojo izgubo ustaviti na 1% – bo vaš posrednik samodejno izvršil vaše naročilo, ko bo Stellar za to vrednost znižal vrednost.
 • Pri nalogih za prevzem dobička ta zaklene dobiček iz vaše trgovine na določeni točki. Na primer, če je vaš cilj 3% – bo vaša trgovina samodejno zaprta, ko bo Stellar zvišal vrednost za 3%.

Če se prvič učite trgovati s Stellarjem, boste spodaj videli še en primer:

 • Trgujete XLM / USD po ceni 0,30 USD
 • Mislite, da se bo vrednost dvignila, zato ustvarite naročilo za nakup
 • Ne želite izgubiti več kot 1%, zato ustvarite naročilo stop-loss za 0,297 USD
 • Če vaša pozicija Stellar ustvari 4-odstotni dobiček, ga želite izplačati
 • Kot tak ustvarite 0,312 dolarja nalog za prevzem dobička

Pogosto se uporablja strategija uporabe obeh naročil na obeh straneh trenutne cene. Ne glede na to, ali gre za izgubo ali dobiček, se trgovina samodejno zaključi po ceni, o kateri ste se dogovorili.

Tu sta dva možna rezultata zgoraj navedenih ukazov stop-loss / take-profit:

 • Če se XLM / USD dvigne na 0,312 USD – bo vaš posrednik izvršil naročilo za prevzem dobička. Vaš dobiček je 4% in trgovina je zaprta.
 • Če XLM / USD pade na 0,297 USD – bo vaš posrednik izvršil naročilo stop-loss. Vaša izguba je 1% in trgovina je zaprta.

Kako zaslužiti z trgovanjem Stellar

Z zgoraj omenjenimi naročili lahko izključite potrebo po ročnem zapiranju poslov in pravilno določanje časa na trgu. Vendar dejstvo, da so ta naročila samodejna, še ne pomeni, da je enostavno trgovati s Stellarjem.

Spodaj najdete seznam drugih premislekov, ko poskušate zaslužiti s trgovanjem s tem priljubljenim kripto-sredstvom.

1. Vložek

Ko se natančno seznanite z vrstami naročil in njihovimi osnovami, morate določiti delež v svoji izbrani trgovalni platformi. Več kot tvegate, večji bi lahko bili donosi – ali izgube.

Za primer navedem, če na Stellar vložite 200 USD in ustvarite 2% dobička – to pomeni 4 USD. Če bi namesto tega zapravili in zapravili 1000 dolarjev – bi bil vaš dobiček iz iste trgovine 20 dolarjev.

Kljub temu je enostavno, da se zanesete s svojimi trgovalnimi čustvi. Iz tega razloga mnogi trgovci uporabljajo strategijo upravljanja premoženja za trgovanje s Stellar in drugimi sredstvi.

Preprosto, pomislite, koliko si lahko privoščite za posamezno trgovino Stellar, sklicujte se na stanje na svojem trenutnem računu. Mnogi se odločijo, da bodo hkrati uporabili največ 1% 2% sredstev na svojem računu.

Na primer, če bi imeli na svojem trgovalnem računu stanje 3000 USD – ne bi vložili več kot 30 USD, če bi uporabili 1-odstotno strategijo.

Če bi sprejeli 2% strategijo, bi bil vaš največji vložek 60 USD – in tako naprej. Obstajajo posredniki, ki vam bodo omogočili trgovanje s kriptovalutami za majhne zneske.

Vsestranski užitek za množice eToro vam omogoča, da trgujete s Stellarjem za najmanj 25 dolarjev – zaradi česar se je tovrstne strategije enostavno držati.

2. Zvezni vzvod trgovanja

Če lahko dostopate do CFD-jev Stellar tam, kjer živite, lahko povečate svoj dobiček z uporabo vzvoda.

Pomembno je, da ne boste naivni pri uporabi vzvoda za trgovanje s Stellar. Seveda lahko povečajo vaš dobiček, ko se dobro odločite. Če pa izvedete napačen klic – bo isti vzvod povečal vaše izgube.

Oglejmo si primer trgovine Stellar z uporabo vzvoda:

 • Na XLM / USD oddate prodajno naročilo v višini 1.000 USD
 • Dodate vzvod 1: 2
 • Zaslužite 15% dobička
 • Brez vzvoda – vaš dobiček je 150 USD
 • Z vzvodom 1: 2 – vaš dobiček je 300 USD

Kot je razvidno iz našega primera, če vaša država to dovoljuje – lahko povečate potencialni dobiček od trgovanja z zvezdami z uporabo vzvoda.

Nekateri spletni posredniki ponujajo celo 1:10 ali celo 1: 100. Vedno preverite, ali je katera koli trgovalna platforma, ki ponuja vzvod, urejena.

3. Provizije za trgovanje s Stellar na spletu

Ne glede na to, ali se boste odločili za trgovanje s Stellarjem proti kripto ali fiat valuti – boste odgovorni za neke pristojbine.

Kot vsako podjetje morajo tudi spletni posredniki ustvarjati dobiček, da se žoga nenehno premika. Preden se zavežete, da bo posrednik trgoval s Stellar, preverite naš seznam potencialnih provizij, na katere morate biti pozorni.

Komisija za trženje zvezd

Velika večina posrednikov zasluži s provizijami za trgovanje. To se ponavadi izračuna kot spremenljiva odstotna stopnja glede na vrednost vašega zvezdnega naročila.

Za primer, kaj je tam zunaj provizije, platforma za kripto trgovanje Coinbase zaračuna 1,49% za vsako trgovinsko akcijo. To se zaračuna na obeh straneh – ob vstopu in izstopu iz trgovine XLM.

Spletni posrednik eToro za trgovanje s kriptovalutami sploh ne zaračunava provizije, v ponudbi pa jih je še 15!

Zvezdni namaz

Spread Stellar je najbolje obravnavati kot posredni namaz, ki ga zaračunava trgovalna platforma. Razlika je razlika med nabavno in prodajno ceno finančnega sredstva.

Večja kot je razlika med obema cenama, več morate posredno plačati kripto posredniku. Močnejši ko je razmik, boljši je za vaše potencialne dobičke.

Če je razmik 2,45%, začnete trgovati s tem zneskom v rdečih številkah. To pomeni, da bi morali doseči 2,45%, da bi dosegli izenačenje. Vse, kar presega 2,45%, lahko štejete kot dobiček.

Druge provizije za zvezdniško trgovanje

Pokrili smo izbor pogosto zaračunanih pristojbin.

Tu je še nekaj, na katere morate biti pozorni.

 • Polog / dvigi: Nekateri spletni posredniki strankam zaračunajo provizijo za pologe in dvige. Coinbase zaračuna 3,99% pri vseh transakcijah z debetnimi karticami. Pri Binanceu se strankam zaračuna 2% za vsako transakcijo s kreditno / debetno kartico. eToro zaračuna le 0,5% in to le, če računa ne financirate v ameriških dolarjih.
 • Neaktivnost: Številni posredniki zaračunajo provizijo za neaktivno trgovanje ali financiranje vašega računa. Običajno se to začne šele, ko mine 12 mesecev neaktivnosti, čeprav nekateri posredniki zaračunajo že po treh mesecih. Pristojbine za neaktivnost se običajno zaračunavajo mesečno, dokler na vašem računu ne ostane nič.
 • Financiranje čez noč: Če lahko dostopate do CFD-jev Stellar tam, kjer živite, vam bomo vedno zaračunali nadomestilo za financiranje čez noč za vsak dan, ko ostane vaša pozicija odprta. To se ob vikendih pogosto zaračuna po višji stopnji, drugače pa se imenuje „provizija za zamenjavo“.

Če upoštevamo vse, moramo pregovorno kapo sneti na eToro. Trgovinska platforma zaračuna 0% provizije, provizijo za polog v višini 0,5% (če ne v USD) in izjemno tesne namaze na kriptovalutah.

Pripravljen na trgovanje Stellar XLM?

Kako trgovati s Stellar 2021 – korak za korakom

Do tega trenutka v našem Vodniku o trgovanju z zvezdami vas verjetno srbi, da začnete.

Da bi vam pri trgovanju stvari tekle čim bolj gladko, smo ustvarili nezapleteno navodilo po korakih.

1. korak: Izberite spletno mesto Zvezdni trgovec

Najprej morate na seznamu opravkov izbrati zaupanja vredno platformo, s katero boste lahko trgovali s Stellarjem. Na spletu je na stotine posrednikov kriptovalut, zato bodite pozorni na morske pse.

S tem v mislih smo pri iskanju spletnega posrednika za trgovanje s Stellar navedli nekaj ključnih premislekov:

 • Uredba: Ali platformo za kripto trgovanje ureja spoštovana organizacija, kot so ASIC, FCA ali CySEC?
 • Pristojbine: Kakšne provizije naj bi plačali za trgovanje s Stellarjem?
 • Plačila: Kateri načini plačila so podprti na trgovalni platformi?
 • Minimalni račun: Kolikšen minimalni depozit in vložek sta potrebna za trgovanje z XLM?
 • Zvezdni pari: Katere fiat in digitalne valute so na voljo za trgovanje s Stellarjem?
 • Trgovalna platforma: Se vam zdi trgovalna platforma enostavna za navigacijo in prijazna do začetnikov?
 • Mobilni: Ali je na voljo aplikacija?

Kot je razvidno iz našega seznama, moramo biti pozorni na veliko stvari, ko želimo trgovati s Stellarjem.

Če še vedno niste prepričani, s katero trgovalno platformo se morate prijaviti, imamo eToro visoko oceno – tako kot večina njegovih 13 milijonov uporabnikov.

Spodaj si oglejte nekaj ugodnosti trgovanja s Stellar prek tega spletnega posrednika.

 • Trgovsko platformo urejajo FCA, ASIC in CySEC. Za rezidente ZDA je posrednik registriran pri FINRI
 • S Stellar lahko trgujete brez provizije z konkurenčnimi razmiki
 • Vloge se obdelajo takoj. Poleg tega sprejemajo kreditne / debetne kartice in e-denarnice, kot je PayPal
 • Na eToro lahko Stellar trgujete s fiat valutami, kot je ameriški dolar, ali digitalnimi kovanci, kot je Bitcoin
 • Minimalni vložek je dosegljiv za začetnike – le 25 USD na trgovino Stellar

2. korak: Odprite račun Stellar Trading

odprt trgovalni račun

Pojdite na spletno mesto eToro – ali izbranega posrednika – in se prijavite. Pri eToro to običajno traja manj kot 10 minut od konca do konca.

Za začetek boste morali platformi povedati, kdo ste – to so običajno vaše ime, naslov, e-pošta in številka mobilnega telefona.

Nato boste morali naložiti kopijo osebnega dokumenta s fotografijo – večina ljudi uporablja vozniško dovoljenje ali potni list.

Če želite pri eToro ta del pustiti pozneje, lahko. Vendar ga boste morali sčasoma predati – ne glede na to, ali zahtevate dvig ali polog nad 2250 USD.

3. korak: Depozitna sredstva

Zdaj lahko prosto položite sredstva na svoj novi trgovalni račun. Če želite trgovati s Stellar, je minimalni depozit na eToro 200 USD.

Kar zadeva načine plačila, ugotavljamo, da večina posrednikov sprejema različne vrste. Upoštevajte, da je bančno nakazilo najpočasnejši način trgovanja s Stellarjem.

Crowd-pleaser eToro sprejema različne hitre in priročne načine plačevanja, vključno s kreditnimi / debetnimi karticami in e-denarnicami, kot so Skrill, PayPal in Neteller. Trgovinska platforma uporablja tudi samodejno tehnologijo za preverjanje veljavnosti ID-jev, tako da boste lahko s Stellarjem hitro trgovali.

4. korak: Izberite Zvezdni trgovalni trg

Ko je vaš račun financiran, lahko izberete trg. Ta del je zelo enostaven – pojdite v kategorijo „Tržni trgi“.

Če veste, s katerim parom želite trgovati, lahko izvedete preprosto iskanje. Na primer XLM / JPY, XLM / EUR, XLM / CHF ali XLM / GBP. Vsi ti pari kripto-fiat so na voljo v trgovini eToro brez provizije.

5. korak: Postavite Zvezdno trgovino

Na tej točki se boste morda morali pomakniti navzgor, če želite povzeti naročila za uporabo pri trgovanju s kriptovalutami.

Kljub temu lahko nadaljujete in oddate prvo zvezdno naročilo.

Oddajte naročilo za nakup ali prodajo, odvisno od vaše napovedi. Kliknite »Odpri trgovino«, da zaženete svoj položaj Stellar.

In to je to – pravkar ste trgovali s Stellarjem. Če ste uporabljali eToro, je bil postopek 1005 brez provizije.

Kako trgovati z zvezdnim vodnikom – razsodba

Če želite kompetentno trgovati s Stellarjem, to storite prek spletnega posrednika ali kripto borze.

Priporočamo reguliranega spletnega posrednika, predvsem zaradi udobja in varnosti, ki jih ponuja. Ob eToro, S Stellarjem je mogoče trgovati s fiat valutami, kot sta ameriški dolar in evro, pa tudi s kriptoaktivami, kot sta Litecoin in Ethereum – in samo nekaj.

Če naredite domačo nalogo in preučite takšne vodnike, lahko s trgovino Stellar učinkovito trgujete sami, iz udobja svojega doma. Še več, pri eToro lahko to storite na začetnikih prijazni platformi in brez provizije..

eToro – najboljši posrednik za nakup Stellar XLM

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Je trgovanje z zvezdico varno?

Trgovanje s Stellar je varno – ob predpostavki, da nameravate trgovati prek reguliranega posrednika, kot je eToro.

Kako trgujem s Stellarjem?

Najvarnejši in najprimernejši način trgovanja s Stellar je prek zaupanja vredne platforme za trgovanje, kot je eToro. Najmanj 200 USD položite s kreditno / debetno kartico ali e-denarnico in Stellar lahko trgujete že za 25 USD.

Lahko obogate s trgovanjem s Stellar?

Veliko trgovcev vam bo pripovedovalo o nepredvidljivem bogastvu, pridobljenem s trgovanjem s Stellarjem. Resnica je, da skoraj vsi trgovci tudi redno izgubljajo. Spoznajte tržne podrobnosti, ne vložite več, kot si lahko privoščite, in uporabite licenčno platformo.

Ali je trgovanje z zvezdami zakonito v ZDA?

Da. Trgovanje z zvezdami je v ZDA zelo legalno. Kljub temu morate vedeti, da ne smete dostopati do CFD-jev Stellar.

Lahko Stellar trgujete z vzvodom?

Vzvod je na nekaterih platformah na voljo pri Stellarju. Vendar je to odvisno od države, v kateri prebivate. Če prihajate iz ZDA ali Velike Britanije, ne morete dostopati do CFD-jev za kriptovalute ali vzvoda, ki je povezan z njimi. Čeprav bi lahko uporabili neurejen prostor – priporočamo, da se temu izognete za vsako ceno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me