Kako vlagati v Ripple 2021: Končni vodnik za vlagatelje v XRP za začetnike

Zakaj vlagati v XRP? Kaj so prednosti in izzivi naložb v Ripple? Tukaj je vse, kar morate vedeti o naložbah v Ripple.

V ne tako davnih časih je bilo vlaganje v Ripple nekoliko okorno.

To je zato, ker bi morali najprej kupiti Bitcoin, sredstva prenesti na borzo kriptovalut in nato pretvoriti v Ripple. Nato boste morali dvigniti kovance v denarnico Ripple – za vse je bilo potrebno položiti 20 XRP.

Hitro naprej do leta 2021 in postopek vlaganja v Ripple ne more biti lažji.

Pravzaprav ta vodnik naprej Kako vlagati v valovanje vam bo pokazal, kako kupiti XRP v manj kot 10 minutah – brez skrbi za denarnice.

Pojasnili vam bomo tudi podrobnosti, kako deluje naložba Ripple, kakšna tveganja in morebitne koristi morate upoštevati in kako lahko izkoristite svoj dobiček.

Kako vlagati v valovanje v 5 preprostih korakih

Ta priročnik o tem, kako vlagati v XRP, bo razčlenil vse, kar je v Layan-ovih pogojih, tako da nakupa ne boste opravili.

Če ste prikrajšani za čas in preprosto želite investirati v Ripple, ne da bi prebrali naše poglobljeno navodilo – sledite spodnjim korakom!

 • Korak 1: Odprite račun pri reguliranem posredniku
 • 2. korak: Nekaj ​​sredstev položite z debetno / kreditno kartico, e-denarnico ali z bančnim nakazilom
 • 3. korak: Izberite znesek, ki ga želite vložiti v Ripple
 • 4. korak: Potrdite naložbo
 • 5. korak: Ripple pustite shranjenega, dokler se ne odločite za izplačilo

Kot je poudarjeno pet korakov zgoraj, postopek vlaganja v Ripple ne more biti lažji. Še najboljše pa je, da glede denarnic s kriptovalutami ni treba skrbeti – kot to želijo regulirani posredniki eToro bo za vas shranil žetone XRP!

Kaj je valovanje?

Ne glede na to, ali vlagate v delnice modrih čipov ali visoko špekulativno kriptovaluto, kot je Ripple – razumevanje sredstva, ki ga kupujete, je ključnega pomena.

Konec koncev boste tvegali svoj denar za finančni instrument, za katerega ni zagotovljeno, da bo povečal vrednost. Nasprotno, vse možnosti so, da boste izgubili.

S tem v mislih bomo zdaj razložili osnove Ripple in XRP.

Torej, Ripple je projekt digitalne valute, ki se je prvič začel leta 2012. Zaradi tega je ena najstarejših kriptovalut v vesolju – ustvarjena tri leta po Bitcoinu in dve leti pred Ethereumom.

Sam projekt Ripple je centraliziran, kar pomeni, da ga nadzirajo njegovi ustanovitelji. To je v popolnem nasprotju z zgoraj omenjenimi kriptovalutami, ki so ‘decentralizirane’ in jih zato – ne nadzoruje nobena oseba ali organ.

Kljub temu je bil Ripple ustvarjen z jasnim ciljem – revolucionirati čezmejno plačilno industrijo. Se pravi, da Rippleova tehnologija omogoča velikim bankam in finančnim institucijam, da v nekaj sekundah prenašajo sredstva doma in v tujino.

Poleg tega so pristojbine, povezane z uporabo tehnologije, majhne. Medtem ko je Ripple tehnologija, ki podpira omrežje, je XRP digitalna valuta. Izraza Ripple in XRP pa se pogosto uporabljata zamenljivo.

Bistveno je, da zunaj področja finančnih institucij velika večina ljudi kupuje Ripple kot špekulativno naložbo. To pomeni, da upajo, da se bo vrednost XRP sčasoma povečala, kar bo vlagateljem omogočilo, da unovčijo več, kot vložijo.

Kako deluje naložba v valovanje?

Če investitorjem ena stvar preprečuje nakup Ripplea, je nerazumevanje, kako postopek dejansko deluje.

Ko pa enkrat vidite, kako preprosto je v resnici, ne boste več imeli težav z vlaganjem v nekatere žetone XRP. To je zato, ker se naložbeno potovanje Ripple ne razlikuje od nakupa tradicionalnih delnic.

Če ste na primer kupili zaloge v vrednosti 500 USD, ki so se nato povečale za 50%, boste videli donos v višini 750 USD.

Na popolnoma enak način, če v Ripple vložite 1.000 USD in ste zaslužili 20%, bi unovčili 1.200 USD.

Da bomo zagotovo odpravili meglo, si oglejmo preprost primer, kako postopek naložb Ripple deluje v resničnem svetu.

 • Odprete račun pri spletnem posredniku, ki prodaja Ripple
 • Položite 2000 dolarjev in celoten znesek vložite v Ripple
 • V času nakupa je Ripple vreden 0,30 USD
 • Žetone XRP držite štiri leta
 • Ko pridete do izplačila, je Ripple vreden 1,10 USD
 • To pomeni 266-odstotno povišanje cen

Kot kaže zgornji primer, ste v Ripple prvotno vložili 2000 dolarjev svojega težko prisluženega denarja. Po samo treh letih so se digitalni žetoni povečali za 266% – tako je vaša naložba zdaj vredna 7320 USD.

Tako kot pri delnicah tudi v tem primeru zaprete svojo pozicijo in vidite, kako se prihodek doda na vaše stanje na borznoposredniškem računu. Na koncu nato dvignete gotovino na svoj bančni račun.

Zakaj bi morali vlagati v Ripple?

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi se lahko odločili za naložbo v Ripple in z njim povezan žeton XRP.

To vključuje naslednje:

1. Ogromen donos na Ripple, odkar je bil lansiran

Podobno kot druge priljubljene kriptovalute, kot je Bitcoin, se je vrednost Ripple od prvega začetka projekta močno povečala. Ko je XRP sčasoma uvrstil na javno borzo, je cena znašala le 0,014 USD. To je slabih pol in pol ameriških centov.

Z zanimanjem za projekt XRP, ki se je v preteklih letih povečeval, se je vrednost Ripplea nadaljevala navzgor. Nato je v začetku leta 2018 digitalna valuta dosegla najvišjo raven v višini 3,84 USD.

To pomeni, da je Ripple v samo štirih letih kotacije na svoji prvi borzi zrasel za 27.000%. To dejansko pomeni, da če bi leta 2013 v Ripple vložili 2000 USD, bi bil vaš denar vreden skoraj 550 000 USD.

Podobno kot preostali del industrije digitalnih valut pa se je vrednost Ripple nato podaljšala navzdol. XRP je avgusta 2018 dosegel najnižjo vrednost okoli 0,28 dolarja, kar pomeni, da je v samo 8 mesecih kriptovaluta izgubila 92% vrednosti.

grafikon cen valovanja

Dobra novica je, da ima Ripple izvrstno leto 2020. Doseganje 52-tedenskih najnižjih vrednosti le 0,25 USD – XRP je avgusta presegel 0,77 USD – kar pomeni 212-odstotno povečanje.

2. Čezmejno plačilno industrijo je treba revolucionirati

Ripple in njegov žeton XRP skušata motiti panogo, ki jo nujno potrebujejo za revolucijo – čezmejna plačila. Za tiste, ki se ne zavedajo, valute v vrednosti milijard dolarjev vsak dan zamenjajo lastnike – pri veliki večini teh prevladujejo velike finančne institucije.

Večino teh transakcij omogoča SWIFT. Ključna težava je, da sistem ni le počasen in drag, ampak je poln birokracije.

Na primer:

 • Recimo, da velika tovarna v Keniji od Avstralije kupi za 10 milijonov dolarjev surovin
 • Najprej bo kenijska finančna institucija denar nakazala ustrezni banki, ki trguje v ameriških dolarjih
 • Nato bo ustrezna banka ameriške dolarje pretvorila v avstralske dolarje z ustrezno banko avstralskega izvoznika
 • Končno bo ustrezna banka nakazala avstralske dolarje na bančni račun avstralskega izvoznika
 • Celoten postopek olajša SWIFT

Kot lahko vidite iz zgornjega, SWIFT sploh ni plačilno omrežje. Nasprotno, gre le za posrednika, ki sedi med finančnimi institucijami in ustreznimi bankami. Bistveno je, da tu vstopita Ripple in XRP.

Veste, z uporabo omrežja Ripple za plačila ni potrebe po ustreznih bankah ali uporabi tretje valute, kot je ameriški dolar. Namesto tega lahko banke poslujejo na ravni peer-to-peer prek omrežja Ripple.

Najpomembneje pa je, da žeton XRP povezuje vse skupaj, kar pomeni, da izbrane valute niso pomembne! Vse skupaj, saj vse več bank uporablja tehnologijo Ripple, bo to povečalo povpraševanje po XRP in s tem – njegovo tržno vrednotenje.

3. Nizka cena žetonov in majhna tržna kapitalizacija

Omeniti velja tudi, da so vstopne ovire resnično nizke, ko vlagate v Ripple.

To je zato, ker boste – tudi na najvišjih mejah leta 2020 plačali le 0,77 USD za žeton XRP. Če uporabljate reguliranega posrednika, kot je eToro, je minimalna potrebna naložba le 25 USD.

Torej, če izpolnite minimum, to pomeni, da bi dobili nekaj več kot 32 XRP žetonov! Poleg tega ima Ripple tudi razmeroma majhno tržno kapitalizacijo v višini 12 milijard dolarjev.

Čeprav se na prvi pogled to morda sliši veliko, tehnologijo Ripple že preizkuša ali uporablja več kot 200+ finančnih institucij.

Če bo Ripple dejansko postal protokol za lažje čezmejno plačevanje, se bo tržna kapitalizacija v višini 12 milijard dolarjev zdela kaplja v morje.

Kako vlagati v valovanje – na voljo so različne možnosti

V Ripple lahko vlagate na več načinov – nekateri lažji in stroškovno učinkovitejši od drugih. Kot že na kratko razpravljamo, je najprimernejši način za to, da uporabimo reguliranega spletnega posrednika, kot je eToro.

Glede na to, odvisno od tega, kje živite, lahko v Ripple vlagate tudi prek bankomata za kriptovalute.

Raziščimo, kako to deluje.

Kako z navdušenjem nad kriptovalutami vlagate v Ripple (XRP)? Imamo vse odgovore o tem, kako pretvoriti svoj denar v Ripple in še več.

1. Valoviti bankomati

Kot že ime pove, bankomati za kriptovalute omogočajo nakup digitalnih valut prek fizičnega terminala. Videti in delovati so podobno kot tradicionalni bankomati, vendar obratno.

Se pravi, da boste z vstavljanjem gotovine v bankomat prejeli sorazmerno količino kriptovalute. Zdaj je po eni strani po vsem svetu raztresenih več kot 12.000 bankomatov za kriptovalute.

Vendar le majhen odstotek te številke omogoča nakup Ripplea. Namesto tega večina bankomatov podpira samo Bitcoin. Dejansko obstaja manj kot 250 bankomatov za kriptovalute, ki vam omogočajo nakup XRP, zato se boste verjetno borili, če ne živite v večjem mestu, kot so Pariz, New York ali Berlin..

Kljub temu, če imate dovolj sreče, da živite v bližini podprtega terminala, evo, kako deluje naložba Ripple prek bankomata za kriptovalute.

 • Obiščete najbližji bankomat in na seznamu podprtih kovancev izberete Ripple
 • Nato vnesete znesek, ki ga želite vložiti v svojo lokalno valuto
 • Če imate na primer sedež v Nemčiji, boste morda vnesli 100 EUR
 • Bankomat bo nato prikazal natančen znesek XRP, ki ga boste dobili – glede na velikost izbrane naložbe
 • Na primer, nakup 100 EUR vam lahko po provizijah prinese Ripple v vrednosti 90 EUR
 • V bankomat vstavite 100 EUR gotovine
 • Na koncu bankomat natisne vozovnico s poverilnicami za denarnico Ripple

Zdaj je na poti Ripple ATM več napak. Prvič, ponudniki bankomatov za kriptovalute zaračunavajo zajetne provizije.

Navsezadnje stroji za delovanje potrebujejo elektriko, najeti morajo lokacijo, kjer je nameščen bankomat, redno pa je potrebno vzdrževanje in pobiranje gotovine.

Ne bodite presenečeni, če na koncu plačate pribitek med 10% in 20%.

Drugič, postopek naložbe se ne konča, ko zapustite bankomat za kriptovalute. To je zato, ker morate zahtevati žetone XRP prek Ripple denarnice. Vaš zasebni ključ in naslov denarnice bo na vozovnici, ki jo je natisnil bankomat.

To je v redu, če veste, kaj počnete, vendar je lahko izziv, če ste novinec. Poleg tega ne pozabite, da so za odpiranje vseh denarnic Ripple potrebovali zaklenjen polog v višini 20 XRP. Teh sredstev se ne morete dotakniti, dokler je denarnica aktivna!

Ob upoštevanju vsega navedenega vam predlagamo, da v Ripple vlagate prek spletnega posrednika.

2. Ripple izmenjave

Na kratko, z uporabo spletne borze za vlaganje v Ripple je povsem izvedljiv postopek v manj kot 10 minutah. To je zato, ker lahko hitro odprete račun tako, da navedete nekatere osebne podatke, nato pa sredstva takoj vplačate z debetno / kreditno kartico.

V nekaterih primerih lahko celo plačate prek Paypala – kar je tudi takojšnje. Nato se samo odločite, koliko želite vložiti. Kot v kratkem odkrijemo nekoliko podrobneje, so tudi spletni posredniki bistveno cenejši od Ripple bankomatov.

Dejansko vam naša najbolje ocenjena platforma eToro omogoča vlaganje v Ripple s provizijo v višini 0%. Druge platforme bodo zaračunavale od 0,5% do 1,5%.

Poleg tega, če vam izbrani posrednik dovoljuje vlaganje v Ripple z metodo vplačila s fiatno valuto, mora za to imeti zakonsko pristojnost. Kot taka mora platforma varovati vaše investicijske sklade in zagotoviti, da varuje kriminalne dejavnosti.

Bi razmislili o vlaganju v Ripple XRP?

Kako izbrati platformo za vlaganje v Ripple

V zgornjem poglavju smo razpravljali o tem, kako je uporaba spletnega posrednika najboljši način za vlaganje v Ripple. Čeprav je to res, najtežje ni le najti zaupanja vrednega ponudnika – ampak tistega, ki zaračuna razumne provizije in sprejme vaš najljubši način plačila.

Spodaj boste našli vrsto dejavnikov, ki jih je treba upoštevati, preden vlagate v Ripple z novim posrednikom.

1. Licenciranje in ugled

Preden sploh pridete do meritev, ki obdajajo provizije in plačila, je ključnega pomena, da raziščete regulativni položaj izbranega posrednika Ripple. To je zato, ker v prostoru kriptovalut prevladujejo neurejene platforme.

Ključni problem organov za izdajo dovoljenj po vsem svetu je, da so digitalne valute tehnologije brez meja. Če bo ena vlada prepovedala neurejeno platformo, se bo preprosto preselila v tujino.

Na srečo obstaja majhna izbira posrednikov, ki vam omogočajo, da vlagate v Ripple v varnem in varnem okolju.

Na primer, eToro urejajo trije ugledni izdajatelji licenc. Sem spadajo FCA, CySEC in ASIC. Za dodatno težo je platforma registrirana tudi pri FINRA – kar ameriškim državljanom omogoča varno vlaganje v Ripple.

2. Pristojbine za vlaganje v valovanje

Ko ste prepričani, da je vaš izbrani posrednik Ripple licenciran in v celoti reguliran, je čas, da se obrnete na finance. V ospredju tega je provizija, ki jo boste morali plačati za vlaganje v Ripple.

To deluje kot tradicionalno spletno mesto za trgovanje z delnicami – v kolikor boste verjetno plačali spremenljivo provizijo, ki temelji na znesku, ki ga vložite v Ripple. Na primer, Coinbase vam bo zaračunal 1,49%, ko boste vlagali v Ripple in še enkrat, ko boste unovčili.

To pomeni, da boste z vlaganjem 500 USD sprva plačali provizijo v višini 7,55 USD. Če ste lovili svojo naložbo Ripple, ko je bila vredna 800 dolarjev, bi vaših 1,49% pomenilo provizijo v višini 11,92 dolarja..

Čeprav se na prvi pogled to morda zdi konkurenčno, v resnici ni. Na primer, eToro vam omogoča, da vlagate v Ripple brez provizije. To pomeni, da bi v zgornjem primeru plačali 0 USD namesto 19,47 USD, ki jih je zaračunal Coinbase.

Poleg tega vam Coinbase – in večina drugih posrednikov Ripple zaračuna, da sredstva položite z debetno kartico. To znaša ogromnih 3,99%. Pri eToro je provizija le 0,5% – in nič, če deponirate v ameriških dolarjih.

3. Najmanjše valovanje in plačila

Ko ste zadovoljni s strukturo provizije posrednika, je čas, da ugotovite, kakšna je najmanjša naložba Ripple. Pri eToro to znaša le 25 USD. Druge platforme zahtevajo bistveno več, zato si to oglejte sami.

In seveda morate tudi preveriti, s kakšnimi plačilnimi sredstvi lahko investirate v Ripple. Kot smo že omenili, je vaš račun posrednika Ripple najlažje financirati z uporabo debetne / kreditne kartice ali e-denarnice – ki so takojšnje.

Če pa vam izbrani posrednik dovoljuje vlaganje v Ripple samo z bančnim nakazilom, boste morda želeli znova premisliti. To pa zato, ker lahko traja več dni, da sredstva prispejo.

4. Shranjevanje in izplačilo

Nazadnje je pomembno tudi, kaj se bo zgodilo po zaključku vaše naložbe Ripple. Kot smo že omenili, je umik žetonov XRP v denarnico Ripple absolutna bolečina.

Ne samo, da se morate dobro počutiti z varnostjo denarnice, ampak morate zakleniti 20 XRP, da ostane aktiven. Zato menimo, da je najbolje uporabiti urejeno platformo, kot je eToro, ki lahko za vas shrani vaše žetone Ripple.

Ta posrednik, ki ga regulirajo FCA, ASIC in CySEC, je uporabil nadzor na institucionalni ravni, da bi zagotovil, da vaša naložba Ripple ostane v varnih rokah, dokler se ne odločite za izplačilo.

Ko to storite, gre le za to, da kliknete gumb »Prodaja«. S tem se bodo sredstva takoj pojavila na vašem denarnem računu eToro – pripravljena za dvig!

Pripravljen vlagati v Ripple XRP?

Nasveti, kako vlagati v valovanje in ustvarjati dobiček

Preden začnete postopek nakupa, si oglejte spodnje tri nasvete, kako vlagati v Ripple in ustvariti dobiček!

1. nasvet: določite nekatere finančne cilje

Če ne nameravate trajno vlagati v Ripple, boste morali v določenem trenutku razmisliti o izplačilu svojih žetonov. Kot tak si vedno postavite nekaj finančnih ciljev glede dobička. To je lahko tako enostavno kot prodaja vaše naložbe Ripple, ko XRP doseže 5 USD.

Nasvet 2: Dollar Cost izračuna povprečje vaših valovitih naložb

Ripple je nestanovitna kriptovaluta – zato je najbolje, da vlagate s povprečenjem dolarjev. To pomeni, da lahko ob koncu vsakega meseca vložite fiksni znesek.

Za vsako naložbo boste plačali drugačno ceno glede na tržne pogoje. V zameno boste povprečno izračunali svojo stroškovno ceno in s tem – vam ni treba skrbeti zaradi kratkotrajne nestanovitnosti!

Nasvet 3: Diverzificirajte svoje valovanje

Izkušeni vlagatelji bodo le redko dali več kot 10% svojega portfelja v eno sredstvo. Kot tak je najbolje, da svoj kapital razpršite v več digitalnih valut – morda dodate tudi nekaj Bitcoinov in Ethereuma.

Nato razmislite o dodajanju bolj tradicionalnih razredov sredstev za zmanjšanje izpostavljenosti – na primer delnic in obveznic.

Kako danes vlagati v valovanje – korak za korakom

Zdaj, ko smo razložili vse, kar o XRP ni mogoče vedeti – zdaj vam bomo pokazali, kako danes vlagati v Ripple!

1. korak: Odprite račun

Pojdite na spletno mesto eToro in kliknite na ‘Pridruži se zdaj’ . Sledite navodilom na zaslonu z vnosom nekaterih osebnih podatkov in kontaktnih podatkov. Potrdite svojo številko mobilnega telefona tako, da vnesete kodo, ki ste jo prejeli.

Ta del postopka naj traja največ 3-4 minute.

2. korak: naložite nekaj ID-ja

V skladu s protidenarnimi pogoji vas bo eToro prosil, da naložite nekaj osebnih dokumentov. Preprosto predložite jasno kopijo potnega lista / vozniškega dovoljenja in dokazilo o naslovu. Slednje je lahko izpisek na bančnem računu ali račun za komunalne storitve.

Opomba: Če trenutno v Ripple ne vlagate več kot 2250 USD, lahko zgornje dokumente naložite pozneje.

3. korak: Naložite polog

Preden lahko vlagate v Ripple, morate na svoj račun eToro položiti vsaj 200 USD.

Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi plačila:

 • Debetna kartica
 • Kreditna kartica
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Zaupljivo
 • Bančno nakazilo

Ne pozabite, da bodo za vloge, ki niso v ameriških dolarjih, potrebni majhni devizni stroški v višini 0,5%.

4. korak: Poiščite Ripple

Ko je vaš polog obdelan, v iskalno polje na vrhu zaslona vnesite »Ripple« in nato kliknite gumb »Trade«.

5. korak: Dokončajte valovanje

Zdaj boste videli polje za naročilo. Vnesite znesek denarja, ki ga želite vložiti v Ripple (najmanj 25 USD). Na koncu kliknite na gumb „Odpri trgovino“, da dokončate naložbo v Ripple brez provizije.

6. korak: izplačajte svojo valovito naložbo

Ko enkrat naložite v Ripple na eToro, se žetoni XRP shranijo v vašem imenu. Ko se odločite za prodajo naložbe Ripple, se preprosto odpravite v svoj portfelj in kliknite gumb »Prodaja«.

Denar bo nato dodan na vaše stanje eToro – ki ga nato lahko znova naložite ali dvignete na svoj način plačila.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute za nakup Ripple

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Kako vlagati v valovanje – Bottom Line

Kot vsak kovanec tudi tu obstaja velika stopnja tveganja, če razmišljate o vlaganju v Ripple. Glede na nizko ceno pa bi lahko imel možnost visoke donosnosti z nizko oviro za vstop.

Če želite vlagati v Ripple na najvarnejši, najcenejši in najbolj priročen način – pozabite na bankomate in menjalnice za kriptovalute. Namesto tega se odločite za reguliranega posrednika, kot je eToro.

Ne samo, da boste imeli zaščito FCA, CySEC in ASIC – v Ripple lahko vlagate že od 25 USD.

Poleg tega lahko sredstva takoj položite z debetno / kreditno kartico ali e-denarnico in pri vlaganju v Ripple vam ne bo zaračunano niti centa provizije!

Nikoli ne veste, Ripple bi lahko skočil tako visoko, kot je danes Bitcoin, in morda se boste zahvalili čez nekaj let.

Pogosta vprašanja

Koliko naj vlagam v Ripple?

Znesek, ki ga vložite v Ripple, je odločitev, ki jo lahko sprejmete samo vi. Upoštevati morate tveganja in koristi nakupa XRP ter zagotoviti, da nikoli ne boste vložili več, kot si resnično lahko privoščite, da izgubite.

Je Ripple dobra naložba v letu 2021?

Ripple se je od najnižjih najnižjih vrednosti leta 2020, ki znašajo 0,25 USD, povečal za več kot 212%. Čeprav je teh donosov ogromno, nihče ne ve, kaj se bo zgodilo v naslednjih 12 mesecih. Ker vse več finančnih institucij začne uporabljati tehnologijo Ripple, bo to zagotovo pozitivno vplivalo na ceno XRP.

Kako začnem vlagati v Ripple?

Če želite zdaj vlagati v Ripple, izberite reguliranega posrednika, kot je eToro, z debetno / kreditno kartico ali e-denarnico izpolnite najmanj 200 USD in kupite XRP v vrednosti najmanj 25 USD. To bi vam vzelo največ 10 minut in pri eToro – ne boste plačali provizije za trgovanje.

Ali lahko v Ripple vložim 100 USD?

Da, Ripple je ena najcenejših kriptovalut – z najvišjimi vrednostmi leta 2020, ki znašajo le 0,77 USD na žeton XRP. Najnižji znesek, ki ga lahko naložite v Ripple, je odvisen od vašega izbranega posrednika. Pri eToro znaša le 25 USD.

Ali lahko izgubite denar na Rippleu??

Seveda. Pri vseh naložbah obstaja tveganje finančne izgube. To še posebej velja za Ripple – špekulativni razred premoženja z visokim tveganjem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me