Katere kriptovalute bodo najboljše v letu 2021?

Po mnenju kripto strokovnjakov so Bitcoin, Cardano in Ethereum najuspešnejše kriptovalute v letu 2021.

Ko je Bitcoin dosegel svoj najvišji čas, je bilo leto 2020 izjemno za trg kriptovalut. Verjamemo pa, da bo leto 2021 še boljše za leto 2021. Svetovni trgi so med pandemijo izjemno trpeli, zaradi česar so se ljudje obrnili na kriptovalute kot na varno zatočišče. Medtem ko se je gospodarski zlom izboljšal in se bo še izboljševal leta 2021, verjamemo, da ima kripto trg za zdaj dovolj bikovskega zagona, da se lahko vzdržuje in celo uspeva, ko gremo v novo leto.

2020 – leto, ko so sijali trgi kriptovalut

Leto 2020 je bilo za kriptovalute leto, ki si ga je treba zapomniti. Po medvedjem ciklusu leta 2018 in konsolidaciji leta 2019 se je tokrat posel hitro pospešil. Svetovni kripto trg je eksplodiral z 193 na 566 milijard dolarjev. Za tem skoraj 300-odstotno rastjo so bili trije glavni dejavniki.

  • Prvič, kot smo že omenili, ljudje na kriptovalute ponavadi gledajo kot na varno zatočišče. To mu je pomagalo, da je sredi gospodarskega kolapsa pridobilo izjemno vrednotenje in verodostojnost.
  • Če razširimo prvo točko, so se institucionalni vlagatelji odločili, da bodo več vlagali v kriptovalute, da bi zagotovili in povečali svoje bogastvo.
  • Revolucija DeFi je v kripto ekosistem prinesla primere uporabe in uporabnost brez primere.

Torej, po tem poglejmo pet kriptovalut, za katere se pričakuje, da bodo leta 2021 nadaljevale svoj zagon.

5 Najuspešnejših kriptovalut v letu 2021:

1.. Bitcoin

2.. Cardano

3.. Ethereum

4.. Tezos

5.. Binance Coin

# 1 Bitcoin bo vladala leta 2021

Bitcoin je trenutno uradno na neoznačenem ozemlju. Glede na čas tiska se je Bitcoin prebil na 22.500 USD in je na dobri poti proti 30.000 USD.

Tu je grozljiv del.

Tudi najbolj konzervativni analitiki napovedujejo, da bo BTC leta 2021 dosegel vsaj 30.000 dolarjev. Bolj optimistični upajo, da bo BTC do konca leta 2021 dosegel 100.000 dolarjev. Ne glede na to to pomeni, da bi moral biti BTC na vrhu vašega nakupovalnega seznama takoj zdaj. Ker bodo institucije sčasoma odkupile velike bloke na BTC, bo to prihajajoče »krčenje ponudbe« pomemben dejavnik, saj povpraševanje po vrhunski kriptovaluti gre skozi streho.

Preberite več: Analiza cene Bitcoinov za leto 2021 (poglobljen pregled)

# 2 Cardano je temen konj v igri

V zadnjem letu je bilo veliko povpraševanja po aplikacijah DeFi, kar je povzročilo veliko obremenitev verige Ethereum. Kot taki razvijalci vedno iščejo alternativo Ethereumu. Cardano bi lahko bila možna rešitev.

Cardano trenutno prehaja v svojo tretjo razvojno fazo, imenovano “Goguen”. V tej fazi bo Cardano aktivno delal na integraciji pametnih pogodb in decentralizaciji. V tej fazi bodo pogodbe ADA podpirale nekatere pogoje, na primer, da bodo uporabniki imeli žetone za določeno obdobje, da bodo lahko izpolnili pogodbo.

ADA se je z 0,032 na 0,17 dolarja zvišal za >500% v celotnem letu 2020. Če bo Cardano vozil zagon DeFi, bo morda dosegel celo 1 USD.

# 3 Ethereum bo imel močno leto 2021

Ethereum bo svoj vzpon leta 2020 nadaljeval tudi v letu 2021, predvsem zaradi nadgradnje Ethereum 2.0 in vodje platforme DeFi. Vendar je še en pomemben dejavnik, ki bi moral spodbuditi ceno ETH, institucionalni interes. Dejansko je skupina Chicago Mercantile Exchange (CME) objavila načrte za uvedbo terminskih pogodb ETH za svoje institucionalne vlagatelje. Uvedli ga bodo februarja 2021. ETH bi lahko povzročil 1000 USD.

# 4 Tezos je še ena odlična alternativa DeFi

Tezos je v svojem vrednotenju v letu 2020 pridobil cel dolar, saj se je z 1,34 dolarja povzpel na 2,33 dolarja. Uporablja delegirani algoritem dokazov o deležu (DPoS), ki omogoča veliko večjo prilagodljivost in prilagodljivost. Skupaj s tem je Tezos pred kratkim z nadgradnjo Delphi znižal svoje pristojbine za pametni pogodbeni plin. Zaradi tega bi moral biti DeFi bolj prijazen in privlačna platforma za razvijalce.

# 5 Binance Coin lahko postane najpogosteje uporabljen kovanec v kriptoprostoru

Binance Coin se je v letu 2020 več kot podvojil, s 13,60 na 30,50 dolarja. Pričakujemo, da se bo cena skozi vse leto 2021 znatno dvignila iz enega preprostega razloga – povezave z Binanceom.

Binance je ena izmed najbolj priljubljenih borz na svetu. V zadnjih 24 urah je Binance dosegel neverjetnih 12 milijard dolarjev prometa. Ko se bo kriptoprostor povečal, bo Binance doživel ogromen priliv novih uporabnikov, kar bi BNB-jevo uporabo tudi vodilo skozi streho. To pomeni, da bi lahko bila BNB na poti do pošastnega leta 2021. Pazite na ta kovanec.

Preberi več:

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

Kriptovalute, ki jih lahko kupujete, gledate in se jim izogibate

Katerih je 10 najbolj priljubljenih kriptovalut v Veliki Britaniji?

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me